70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam kocişle sohbet ederken sizde burda sohbeti uçurmuşunuzzzz

cnm cuma gece 11 den sonra yada cumartesi bildirim yapcazzzz

şekerim bu adının altındaki 15 şubatta başladım yazısını nerden yazdın ben beceremedimde

olmadı niyeki:26:

he he heeeee...becerdim :)))))))) öğreniyor ablaları.....

Son düzenleme:
3 ayda mı verdin bu kiloları :81::81:

yok kız olurmu 22 ocakta 76 kiloydum ekim sonundaken 86 kiloydum ben kadınlar kulübüne ve bu topiğe o tarihte üye oldum ve ona göre yazdım dur düzelteyim hemen kuşum senimi kırıcam

kız şoka girdi bi andaaa o kiloları görünce

valla sorma yaaa:26:sempatikim demiştir şimdi kesin bu gizliden bişey yapıyordur yada içiyordur diye...ama tam tersi başta çok hızlı verdim ama ocaktan beri mehter takımı gibiyim hedefe az kaldıkça verme zorlaşıyor yerinde saymalar başlıyorama yılmak yok sizin dediğiniz gibi bu kalanlar eski köklü dostlar olduğu için biraz zor terkedicekler ama eninde sonunda edicekler yılmak yok

yok kız olurmu 22 ocakta 76 kiloydum ekim sonundaken 86 kiloydum ben kadınlar kulübüne ve bu topiğe o tarihte üye oldum ve ona göre yazdım dur düzelteyim hemen kuşum senimi kırıcam

süper vermişin dcektim
gerçi yine de iyi vermişsin canım tebrik ederim

ya heralde vücut tempoya alışıyo vermesi yavaşlıyo arada düzeni değiştirmek lazım sanırım

hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyorr dediğin gibi bende de duraksamalar oluyor ama pes etmek yokkk

terki diyar etcez o köklü dostları bizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…