anam kocişle sohbet ederken sizde burda sohbeti uçurmuşunuzzzz
cnm cuma gece 11 den sonra yada cumartesi bildirim yapcazzzz
kizlar ya 3 gündür spor yapiyorumya... bugün yapmadim ama aklimdanda cikmiyor ha artik yapmadan duramicam galiba
ben bi yarim saat sporumu yapip geliyorum
şekerim bu adının altındaki 15 şubatta başladım yazısını nerden yazdın ben beceremedimde
şekerim bu adının altındaki 15 şubatta başladım yazısını nerden yazdın ben beceremedimde
olmadı niyeki:26:
he he heeeee...becerdim :)))))))) öğreniyor ablaları.....
ne çömezim demi kız
3 ayda mı verdin bu kiloları:81::81:
yok kız olurmu 22 ocakta 76 kiloydum ekim sonundaken 86 kiloydum ben kadınlar kulübüne ve bu topiğe o tarihte üye oldum ve ona göre yazdım dur düzelteyim hemen kuşum senimi kırıcam
kız şoka girdi bi andaaao kiloları görünce
yok kız olurmu 22 ocakta 76 kiloydum ekim sonundaken 86 kiloydum ben kadınlar kulübüne ve bu topiğe o tarihte üye oldum ve ona göre yazdım dur düzelteyim hemen kuşum senimi kırıcam
valla sorma yaaa:26:sempatikim demiştir şimdi kesin bu gizliden bişey yapıyordur yada içiyordur diye...ama tam tersi başta çok hızlı verdim ama ocaktan beri mehter takımı gibiyim hedefe az kaldıkça verme zorlaşıyor yerinde saymalar başlıyor ama yılmak yok sizin dediğiniz gibi bu kalanlar eski köklü dostlar olduğu için biraz zor terkedicekler ama eninde sonunda edicekler yılmak yok
kız şoka girdi bi andaaao kiloları görünce
valla sorma yaaa:26:sempatikim demiştir şimdi kesin bu gizliden bişey yapıyordur yada içiyordur diye...ama tam tersi başta çok hızlı verdim ama ocaktan beri mehter takımı gibiyim hedefe az kaldıkça verme zorlaşıyor yerinde saymalar başlıyor ama yılmak yok sizin dediğiniz gibi bu kalanlar eski köklü dostlar olduğu için biraz zor terkedicekler ama eninde sonunda edicekler yılmak yok
süper vermişin dcektim
gerçi yine de iyi vermişsin canım tebrik ederim
diziye bakıyom canım arada ondan geç yazıyorum ecik
bende fatmağüle bakıyom ondan gecikiyoz dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?