slm kızlar ben geldimözleyenler ve yeni gelip daha beni tanımamış olanlara allah sabır versin diyorum.
uzun zamandır bazı terslikler benim kendi şahsi tersliklerim vs. aranızda olamadım.dyeti hiç sormayın harflerinide anmayın bi süre benim adıma :) bi düzen oturtamadım gitti bıraktıktan sonra.şimdi kendime 1 mayısa kadar zaman tanıyıp ozaman listeye girmeyi planlıyorum.kilo vermeye başlayan arkadaşlara kolay gelsin görüşemediğim süre zarfında form kazanan arkadaşlarımada tebriklerimi sunuyorum
ayayaya yesimcim seni burda tekrar gormek cok guzel ozletirdin kendini....
topiğin kaptanı sena ona her cuma kilo bildirimi yapılıyo.kaç kiloydun kaç kilo verdin aldın.toplam haftalık şekilde yazıyosun.sonra genel tüm topiktekilerle beraber listeleniyo başarı metren deşifre ediliyo anlıyacağın
bende doğru gösteriyor.15 :43 şuan:97:ya kizlar birsey soracam kadinlar kulubu bende saati cok geride veriyor topikte suan sanki 12:30 olarak gosteriyor tabi normalde su an burda 14:40 tabi sizde 15:40 tir sizde boyle bir sorun varmi bende 4-5 gundur boyle..
bende özledim sizleri.çok uzun zaman geçmesine rağmen beni anımsayıp düşünüp sormuş olmana inan çok sevindim çok teşekkür ederim canım inşallah moralmanda daha iyi hissedip eskisi gibi dağıtıcam buraları inşallah
bende doğru gösteriyor.15 :43 şuan:97:
ben geldiğim ertesi günü listedeydimama merak ediyorum beni de alırlarmı listeyeee? sonucta 12 günlük bir sürec olcak benimkisi :97:
saol canım yakiz seni unutmak mumkunmu burda beni ilk karsilayanlardansin ayrica canim bir mahsuru yoksa ne oldu boyle niye moralin bozuk bukar ara vermene nedir sebep...
sistem otomatik düzenliyo bu saati.bizim kendimize özel değiştirebiliyomuyuz bilmem.ama ayarlar kısmından saat kısmını değiştiriyoduk sanki üye olurken falan soruyoya.bi kurcala bakalım belki o ayar değişmiştir.bu saati nasil duzeltebilirim acaba...
saol canım yanebilim bahar çarptı beni.tekrar kış gelince açıldım dermişim özel bişi sorun değil yani.
oel birsey olmamasina sevindim
sistem otomatik düzenliyo bu saati.bizim kendimize özel değiştirebiliyomuyuz bilmem.ama ayarlar kısmından saat kısmını değiştiriyoduk sanki üye olurken falan soruyoya.bi kurcala bakalım belki o ayar değişmiştir.
deneme deneme 1-2 deneme
suan bakalim tam 15:09 olacakmi deneme 1-2 deneme
suan bakalim tam 15:09 olacakmi deneme 1-2 deneme
yupi duzeldi...
sorun ordamıymış.aferin bana ii tahmin ettim ozaman.iç bakalım rahatla kendin egelof belim agriyor ya bugun baya yorulmusum en iyisi 1 form cayimi iceyim....
sorun ordamıymış.aferin bana ii tahmin ettim ozaman.iç bakalım rahatla kendin egel
ne yaptımki sen uğraştınbende sasirdim daha once ayarlamistim bir sorun yoktu 4-5 gundur boyleydi sagol canim yardimin icin
yapın bakim hıııı ...su adi asagida dizili olan kulanicilar ne yapiyonuz nigdelim sende bildirim yapsana umarim bu haftada guzel vermisindir .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?