türkiyeye geldiğinde tavsiye ederim turlarla gezmeni.kendi aracınlada gezersin ama çok zor olur.adam akıllı görmek gezmek için tur en iisi karadeniz için.ben yesiligin hastasiyim hep merak etmisimdir karadenizi gormeyi cok isterdim....
bebem ben eskişehirdeyim.nekadar uzağım yakınım bilemem .çarşı civarlarındayım işte.
ben karadenizliyim canım.ama eskişehirde yaşıyorum.
bana ne bende isterimm zaten bugun karbonhitrat patlamasi yasiyom oda gelsin tam olur...
ben yesiligin hastasiyim hep merak etmisimdir karadenizi gormeyi cok isterdim....
türkiyeye geldiğinde tavsiye ederim turlarla gezmeni.kendi aracınlada gezersin ama çok zor olur.adam akıllı görmek gezmek için tur en iisi karadeniz için.
baskın basanındırBatıkent civarında da ben geziyom işte 15 dakika var aramızda.. Çarşıda hangi semttesin be gülüm!
Korkma baskına gelmem...
Afiyet olsun canım keşke şöyle yakınımda olsanız da hemen gönderiversem kız...
Bende çok severim karadenizi...
Kızkardeşim karadenize gelin gitti...
geçmiş olsun.ciddi bişi değil inşallah.bu yaz gelecem ama oglumun rahatsizligi biraz gecene kadar gezmeler benim icin biraz zor oglum iylessin insalah gelir bol bol gezerim
Batıkent civarında da ben geziyom işte 15 dakika var aramızda.. Çarşıda hangi semttesin be gülüm!
Korkma baskına gelmem...
Afiyet olsun canım keşke şöyle yakınımda olsanız da hemen gönderiversem kız...
Bende çok severim karadenizi...
Kızkardeşim karadenize gelin gitti...
ay bende bende aynı.ama benim kocişime göre tatil demek deniz demekcevremdeki kisiler tatil deyince ilk denizden bahsederler ben ise yaylalardan dag evlerinden hslanirim sakinlik yesilikle butunlestimi harika dinlendiriyr insani...
baskın basanındırbatıkent baya uzak sayılır.ben bildiğin çarşının göbeğindeyim.doktorlara yakınım.
cevremdeki kisiler tatil deyince ilk denizden bahsederler ben ise yaylalardan dag evlerinden hslanirim sakinlik yesilikle butunlestimi harika dinlendiriyr insani...
geçende dedimya vermedim almışımdır kesin.ama tartıyla yüzleşmek istemiyorum bi süre.nezaman düzenli diyete başlarım ozaman yüzleşiriz kendisiyle. senin ufaklık kaç yaşında.hatta hepsi kaç yaşında hiç anımsamıyorum söylemişsen bileAnlaşıldı göbekte oturan kızzzz
Canım sen kilo verdin mi?
Durumun ne hiç demedin?
Bende yayla delisiyim..
Karadeniz turumuza son 3 yıl kaldı...
Bebiş büyüsün...
Ele avuca gelsin...
niye öyle diyon kız bi yüz karasıda benim ozama bende 100 gr. almışımslmmmmm güzl topikin güzel hatunlarııııı.bende güzel haberler vermek isterdim amaaaaabu hafta topiğin yüz karası olmak istedimmm
başlangıç:80
gecen hafta:69.2
bu hafta:69.6
gelen:400gr
toplamda giden:10.4 kg
hedef:65
senaaa gel de topala beni yaaa çok mutsuzumm
geçmiş olsun arkadaşım allah şifa versin umarım ciddi bişey değildirbu yaz gelecem ama oglumun rahatsizligi biraz gecene kadar gezmeler benim icin biraz zor oglum iylessin insalah gelir bol bol gezerim
Kızlar akşama kıymalı pide istedi adamım...
Hamurunu yoğurdum...
Ben yemeden nasıl dururummmmmmmmmmmm
Offffff of!!!!!!
aynen dediğin gibi,yeri geliyor kocişlere okadar açıklama yada hesap vermiyoruz...burası öyle bir yer işte...hoşgeldin aramızaoy oy ooyyyy artık sadece kendimize deil herkese karşı sorumluyuz yani :) çok güzel :)
ben en son 28 martta tartıldım 75 kilo cıktım.. o gün de diyete girdim ve hiç tartılmadım daha :))
bu akşam sizlere uyum saglamak için tok karnına da olsa tartılıcamm ve yazıcam burayaa :)
ama merak ediyorum beni de alırlarmı listeyeee? sonucta 12 günlük bir sürec olcak benimkisi :97:
hoşgeldin tatlım özletmiştin kendinislm kızlar ben geldimözleyenler ve yeni gelip daha beni tanımamış olanlara allah sabır versin diyorum.
uzun zamandır bazı terslikler benim kendi şahsi tersliklerim vs. aranızda olamadım.dyeti hiç sormayın harflerinide anmayın bi süre benim adıma :) bi düzen oturtamadım gitti bıraktıktan sonra.şimdi kendime 1 mayısa kadar zaman tanıyıp ozaman listeye girmeyi planlıyorum.kilo vermeye başlayan arkadaşlara kolay gelsin görüşemediğim süre zarfında form kazanan arkadaşlarımada tebriklerimi sunuyorum
hoşgeldin canımmerhaba kızlar ben çiğdem aranıza katılmak istiyorum benide kabul edin:) 30 yaşındayım 72 kiloyum ve kilo vermek istiyorum ama veremiyorumevliyim çocuk yok çalışıyorum çalışıncada spor yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum kilolarım yüzünden bu yaz vermek istiyorum..
merhabaa,
ben de 28 mart itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum.
diyete başladığımda tam 75 kiloydum!bugün 12. günüm ve hiç tartılmadım. 15 günü tamamlayıp öyle tartılmayı düşünüyorum...
hedefim 1 haziran tarihine kdr 10 kilo vererek 65 kilo olmak!!
buradan güzel arkadaşlıklar kurarım umarım, uzun süredir üyeydim, hep izledim sizi dışardan ama artık ben de burdayım..
sevgilerrrr :)
öğleden sonraki aramda
1 portakal
1 avuç leblebi
kızlar kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:86
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.2
bu hafta gelen :100 gr.
toplamda giden:16.8 kg.
hedef52:
vallahi bende senin gibiyim diyete başlayalı ilk kez bu hafta depresyon yüzünden artıya geçtimbugün çok keyifsizim yaa
bahardan mıdır bilmem
depresyondayııımm unutulduuumm
akşamda
3 köfte büyüklüğünde herhangi bir et yada 3 parça peynir(bugün köfte yedim)
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği
yarım kase light yoğurt
domates-salatalık
2 ince dilim tahıllı ekmek
ya bende senin bildirimini bekliyordum şu altın çilek işe yaramıyor demekki
100 gr neki takma sen onu bak kaçlardan nerelere gelmiş bir hatunsun sen
geçende dedimya vermedim almışımdır kesin.ama tartıyla yüzleşmek istemiyorum bi süre.nezaman düzenli diyete başlarım ozaman yüzleşiriz kendisiyle. senin ufaklık kaç yaşında.hatta hepsi kaç yaşında hiç anımsamıyorum söylemişsen bile
kızlar kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:86
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.2
bu hafta gelen :100 gr.
toplamda giden:16.8 kg.
hedef:60
vallahi bende senin gibiyim diyete başlayalı ilk kez bu hafta depresyon yüzünden artıya geçtimolsun herşeyin bir ilki vardır yılmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?