70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi bitanem geçen hafta bendede spor sıfırdı beni düşünebiliyormusun,hadi bakalım sabah başlıyorum ben kolay gelsin canımın içi

selam kizlarr nasilsinizz

gecmisi okuyamadim ya sayfalar almis basini gitmis bayaa sohbet edilmis bakiyorumda

kizlar bu sabah ac karna tartildim 400gr vermisim yaa ama olsun buda bisey dimi

simdi tickera yazayimmi bu degisikligi :26:

selam kizlarr nasilsinizz

gecmisi okuyamadim ya sayfalar almis basini gitmis bayaa sohbet edilmis bakiyorumda

kizlar bu sabah ac karna tartildim 400gr vermisim yaa ama olsun buda bisey dimi

simdi tickera yazayimmi bu degisikligi :26:

tabikide tickirını değiştir motive ol hepimiz değiştirdik ben 100 gr. almışım tabikide seninki iyi tebrikler

menüm:

kahvalti:
1 dilim kepek ekmek, 1 zeytin, kiprit kutusu kadar peynir, domates salatalik yesillik, 1 cay k. bal

ara:
1 elma, 1 muz

ögle:
1 tabak kuru fasulye, salata

ara:
2 b. yesil cay

aksam:
cok az kek, meyveli yogurt

1,5 litre su
30 dk disarda yürüyüs

sena gelmiştir diye bakmıştım ama uğramadı sanırım.
uykucu uyudu demekki
bak biz onu bekliyorduk
gelince bizdemi ceza versek acaba?
bildiriminide yapmadı zaten
ne kadar çok vermiştir şimdi gene oooooooof

keşke elmayla muzu birarada değilde iki araya bölseydin iyi olurdu...bide akşam akşam ne keki guuuu...malum gündemisin

sena gelmiştir diye bakmıştım ama uğramadı sanırım.
uykucu uyudu demekki
bak biz onu bekliyorduk
gelince bizdemi ceza versek acaba?
bildiriminide yapmadı zaten
ne kadar çok vermiştir şimdi gene oooooooof

bende özelden bildirim yapayım dedim ...mesaj kutusu doluymuş...senacııııııımmmmmm kutunu boşalt bacummmm mesaj atamıyozzzz

çıtırlar ben geldimmmm anam sohbet almış gitmiş geçmişe tam bakamadımmmm derya kız benidetak peşineee yavrummmmmmm

çıtırlar ben geldimmmm anam sohbet almış gitmiş geçmişe tam bakamadımmmm derya kız benidetak peşineee yavrummmmmmm

taktım kuşum oldumu bitanem ...çuf çuf çuf tren kalkıyor sabah 08 .00 itibarıyla...ilk durak ise son durak ...bu tren expres ara durak yok ona göre binin anacım

taktım kuşum oldumu bitanem ...çuf çuf çuf tren kalkıyor sabah 08 .00 itibarıyla...ilk durak ise son durak ...bu tren expres ara durak yok ona göre binin anacım

götür valla canım anlaşılan bu hafta topik dağılmış gitmişşş ya ben menü paylaşmayınca sapıtıyom beni hep dürtt korkudan kaçamak yapmayımmmm

keşke elmayla muzu birarada değilde iki araya bölseydin iyi olurdu...bide akşam akşam ne keki guuuu...malum gündemisin

ay napim cnm ya cok canim cekmisti ama yok malum günümde degilim hala yine gecikecek gibi gözüküyor ama bugün yarin gelir

ya bide su tickeri yapiyorum ama baslangic kilomu göstermiyo ya onla ugrasiyorum iki saattir off

götür valla canım anlaşılan bu hafta topik dağılmış gitmişşş ya ben menü paylaşmayınca sapıtıyom beni hep dürtt korkudan kaçamak yapmayımmmm

haftaya bence topik havaya uçucak çünkü bu hafta felaketti herkes sirkelenip kendine geldi ve önümüz cumadan korkuyorum :18::18::18:...hepimizin dönüşü muhteşem olacak bence

cizelgem anca böle oldu yaa

olmuş işte kuşum daha ne olcekkine
şimdi gördüm kız başlangıç kilonu bilmiyonmu yazmamışsın
ordaki sıralama:ilk kutu-hedef kilon
ikinci kutu:başlangıç kilon
üçüncü kutu :şu anki kilon

Son düzenleme:

yaptim cnm aynen dedigin gibi yaptim ama niye olmadiki :44:

ben kaçıyom kızlar kendinize iyi bakın çünkü verilecek kilolarımız var herkese iyi geceler:92:

Son düzenleme:
ah canim ah sorma derdimi cok kotuyum, iki gundur kacirdim, ve bugun tartildigimda buyuk hayal kirikligina ugradim, ne olacak benim halim yaaa ben bu hafta bildirim yapmasammi acaba ((((
canim kesinlikle moralini bozma bende gecenlerde oyle olmustum ama bu hafta iyi toparlandim sende eminim bu hafta toparlarsin

canim misafir oldugu zaman onden birseyler atistir sofradada porsiyonunu kucuk tut yermis gibi yap ama az ye..zaten on atistirma istahini kesecektir ayrica yogurt yemeni ve 3 litre suyu sidetle tavsiye ediyorum

selam kızlarr bnmde vermem gereken bayagı bi kilo var aranıza katılmak için yapmam gereken bişe var mı?Yoksa hergün yediklerimi yazmam yeterli mi?

evet canim hergün menünü buraya yaziyorsun bide tickerin olsa iyi olur
Canim senin tickerin daki sorun sanirim kilo yazdigin yerde, daha dogrusu soyle soyluyeyim, ticker yaparken kilo boy falan yazdigimz yervar ya orda sayfanin ust kismindan3 secenek var, sanirim seninki weigth change isaretli, sen sadece weight olani sec, umarim yardimci olabilmisimdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…