Canim benim cok cok ama cok tesekkur edeiyorum gercekten cok motive ettin beni, tam gaz yola devam edecegim, sana soz, hadi sen yap bende takipcinim, arkdandan devam ediyorum, senin yaptiklarini bende yapacagim sporumu aksatmamam lazim, cok optum seni cok sagol canim....
selam kizlarr nasilsinizz
gecmisi okuyamadim ya sayfalar almis basini gitmis bayaa sohbet edilmis bakiyorumda
kizlar bu sabah ac karna tartildim 400gr vermisim yaa ama olsun buda bisey dimi
simdi tickera yazayimmi bu degisikligi :26:
keşke elmayla muzu birarada değilde iki araya bölseydin iyi olurdu...bide akşam akşam ne keki guuuu...malum gündemisinmenüm:
kahvalti:
1 dilim kepek ekmek, 1 zeytin, kiprit kutusu kadar peynir, domates salatalik yesillik, 1 cay k. bal
ara:
1 elma, 1 muz
ögle:
1 tabak kuru fasulye, salata
ara:
2 b. yesil cay
aksam:
cok az kek, meyveli yogurt
1,5 litre su
30 dk disarda yürüyüs
sena gelmiştir diye bakmıştım ama uğramadı sanırım.
uykucu uyudu demekki
bak biz onu bekliyorduk
gelince bizdemi ceza versek acaba?
bildiriminide yapmadı zaten
ne kadar çok vermiştir şimdi gene oooooooof
çıtırlar ben geldimmmm anam sohbet almış gitmiş geçmişe tam bakamadımmmm derya kız benidetak peşineee yavrummmmmmm
taktım kuşum oldumu bitanem ...çuf çuf çuf tren kalkıyor sabah 08 .00 itibarıyla...ilk durak ise son durak ...bu tren expres ara durak yok ona göre binin anacım
keşke elmayla muzu birarada değilde iki araya bölseydin iyi olurdu...bide akşam akşam ne keki guuuu...malum gündemisin
götür valla canım anlaşılan bu hafta topik dağılmış gitmişşş ya ben menü paylaşmayınca sapıtıyom beni hep dürtt korkudan kaçamak yapmayımmmm
cizelgem anca böle oldu yaa
olmuş işte kuşum daha ne olcekkine
şimdi gördüm kız başlangıç kilonu bilmiyonmu yazmamışsın
ordaki sıralama:ilk kutu-hedef kilon
ikinci kutu:başlangıç kilon
üçüncü kutu :şu anki kilon
canim kesinlikle moralini bozma bende gecenlerde oyle olmustum ama bu hafta iyi toparlandim sende eminim bu hafta toparlarsinah canim ah sorma derdimi cok kotuyum, iki gundur kacirdim, ve bugun tartildigimda buyuk hayal kirikligina ugradim, ne olacak benim halim yaaa ben bu hafta bildirim yapmasammi acaba((((
tamam canim, cok sagol inan sen olmasan ne yaparim ben, bana cok morel veriyorsun, ben bu hafta nasil oldu anlamadim ama 900 gr almisim, ama soz telafi edecegim, bu hafta cok cok dikkat edecegim, seninde desteginle hemen basliyorum yarin sabahtan itibaren kendime ceki duzen veriyorum, aksi gibi cumartesi pazar yemekli misafirim var ve pazarteside bir arkadasima davetliyim, bakalim nasil olacak ama cok dikkat edecegim, kendime cok kizdim bu sabah ama ne yapayim yaa dayanamadim, cok canim istedi bende yedim, yemeye baslayincada kendime dur diyemedim, 27.9 olmusum bugun ama cizelgemi degistirmiyecegim, hafta daha cok verip o zaman degistrecegim, ne bicim bir metabolizmam varsa bir hafta ugrasir dururum 600-700 gr gider, iki gun yerim 900 birden gelir, allahim yaa sabir, neyse kizlar dedigim gibi durmak yol, yarin sabah benim icin yeni bir baslangic olacak...
selam kızlarr bnmde vermem gereken bayagı bi kilo var aranıza katılmak için yapmam gereken bişe var mı?Yoksa hergün yediklerimi yazmam yeterli mi?
Canim senin tickerin daki sorun sanirim kilo yazdigin yerde, daha dogrusu soyle soyluyeyim, ticker yaparken kilo boy falan yazdigimz yervar ya orda sayfanin ust kismindan3 secenek var, sanirim seninki weigth change isaretli, sen sadece weight olani sec, umarim yardimci olabilmisimdir....evet canim hergün menünü buraya yaziyorsun bide tickerin olsa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?