- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
he heegit gez ye tıkınn cumaya artıda çıkkk
neden kahvaltı yapmadınki en çok kahvaltıda doyuyoruz biz.. yumurta haşla 2 dilim buqday yada tahıllı ekmeyini ye peynir zeytin domates bademm bunlar nerdeeehengi öqün ne yicez iyi bilmeliyizz yeşimmm yeni gelenler için bi listemiz vardı onu yapıştırırmısın okusunlar baksana kahvaltı niyetine nohut yemeyi yiyolarrr
e hadi adet yerini bulsun hoşbulduk bakalımm
başlangıç (yani diyete kaç kilo il başladıqın)
geçen hafta (geçen haftaki kilon)
bu hafta (bu haftaki kilon)
giden (geçen haftadan bu haftaya kaç kilo verdiqin)
toplamda giden (diyete başladıqından bu cumaya kadar toplam kaç kilo verdiqin)
hedef (kaç kiloya inmek istediqin)..
yok hayatımm sen git gezdiqin yerlerde bi güselll ye haftaya sen artı çıkınca ben burda göbek atayımm bu mutluluqu esirgeme benden kuzuuu
her zaman değil merak etme esım yok evde bugun yoksa her sabah kahvaltı yapıorum onunla bugunluk boyle oldu
o da ınan kı yemegı dokmeyeyeım dıe bıtırmeye calısıyorum
havai fişek patlatalım bideeeee
aa bu hafta topikte paylaştığım diyet kurabiye tarifi var onlardan yanıma alıyorummmm seni mutlu edemicemmmm
senacım hoşgeldiiiiiinn
ben çizelgemi yaptım ama olmuş mu acaba ?
kısss delirmeee bu hafta yerinde saydın mekik cezaların var dahaa akıllanmadınmı hala kurabiye diyo yaaa
hoşbulduk fıstıqım nasılsın bakimmm
sabah sabah tartılmak istememiştim ama kaçınılmaz son
200 gr almışım
son durum şu şekilde
başlangıç : 79.6
hedef:70
geçen hafta:77.9
bu hafta:78.1
bu hafta gelen:200 gr
giden gelen:1,5
hoşbuldun cnmmtabi sen bnmle msnden görüştüqün için çok öslemeddin dimii muazzezda öölee insan aqız ucuyla hoşgeldin der falak geliyoooo
kısss delirmeee bu hafta yerinde saydın mekik cezaların var dahaa akıllanmadınmı hala kurabiye diyo yaaa
hoşbulduk fıstıqım nasılsın bakimmm
özledık canım ozlemezmıyız bak ne hallerde düştük sen yokken
muazzez ne guzel ya ben de free takılmak ıstıyom ama olmuyo oglus kucuk esım vardıyalı calısıyo o avrken gıtmemı ıstemıyo veya beraber gıdıyoz aklım arkada kalmadan ne zaman gezmeye baslıcam ben ya bırde 2 ncı cocuk var en az 5 yılım var sanırım bunun ıcın sen düşünmüyor musun kız oglus büyümüş
bebekim un yok şeker yok yulaf ezmesiyle sorun olmazzz ben relaxxxx geçen yaz kot etek 36 bedennn ve ben onu giydimm olduuuu bugün onla gezicem fır fırrr
sahii yaptınmı cnm o kurabiyeyiii nasıl oldu tadı tuzuu...
eveeeeeeeetttttttttt gelelim ben yokken olanlaraa
dunedainnn tatlımmm çok tebrik ederimmm teyze oluyomuşummm ayy çokk sevindimmm bebişimiz oluyorrrrrr oleyyyyyyyyyyyy
umutsuzvakaa canım çok geçmiş olsun ve başınsaqolsun bitanemm
papatya_77 arkadaşını kaybetmişsin cnm Allah sabır versin seninde başın saqolsun bu arada yaş 30u geçince zor kilo veriliyomuş gibi bişeyler yazmışsın kim demişşşkıss bnm yaşım 36 ve hazirandan beri 23 kilo verdim azmin elinden ve biz kadınların elinden hiç bişii kaçmazzzz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizyeşim sende hoşgeldin uyusumm
ben çok beğendim tuzlusunu denemedim tatlısı süper şeker yok un yok yaban mersini kaysı filan vanilya öle güzel tat verdiki dene benceee
Canım, benim çocuklarda çok hasta... Unutmuşsun beni ama ...
Benden sana kocaman bir "hoşgeldin"...
cnm tarifini verirmisin yazayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?