70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

her zaman değil merak etme esım yok evde bugun yoksa her sabah kahvaltı yapıorum onunla bugunluk boyle oldu
o da ınan kı yemegı dokmeyeyeım dıe bıtırmeye calısıyorum

havai fişek patlatalım bideeeee

aa bu hafta topikte paylaştığım diyet kurabiye tarifi var onlardan yanıma alıyorummmm seni mutlu edemicemmmm

Son düzenleme:
her zaman değil merak etme esım yok evde bugun yoksa her sabah kahvaltı yapıorum onunla bugunluk boyle oldu
o da ınan kı yemegı dokmeyeyeım dıe bıtırmeye calısıyorum

olmaz cnm olmazz illa yiceksen öqlen ye kahvaltı son derece önemli daha dikkatli olmalısın burdan ayrılma herkes ne zaman ne yiyor incele ...

bu arada yeni gelip listemizde sürekli yer almak isteyen arkadaşlar lütfen kilo çizelgenizi yaparmısınız bu çizelge olmadan listede adınızı göremezsiniz...

havai fişek patlatalım bideeeee

aa bu hafta topikte paylaştığım diyet kurabiye tarifi var onlardan yanıma alıyorummmm seni mutlu edemicemmmm

kısss delirmeee bu hafta yerinde saydın mekik cezaların var dahaa akıllanmadınmı hala kurabiye diyo yaaa
senacım hoşgeldiiiiiinn

hoşbulduk fıstıqım nasılsın bakimmm

sabah sabah tartılmak istememiştim ama kaçınılmaz son
200 gr almışım
son durum şu şekilde

başlangıç : 79.6
hedef:70
geçen hafta:77.9
bu hafta:78.1
bu hafta gelen:200 gr
giden gelen:1,5

hoşbuldun cnmm tabi sen bnmle msnden görüştüqün için çok öslemeddin dimii muazzezda öölee insan aqız ucuyla hoşgeldin der falak geliyoooo

özledık canım ozlemezmıyız bak ne hallerde düştük sen yokken

muazzez ne guzel ya ben de free takılmak ıstıyom ama olmuyo oglus kucuk esım vardıyalı calısıyo o avrken gıtmemı ıstemıyo veya beraber gıdıyoz aklım arkada kalmadan ne zaman gezmeye baslıcam ben ya bırde 2 ncı cocuk var en az 5 yılım var sanırım bunun ıcın sen düşünmüyor musun kız oglus büyümüş

kısss delirmeee bu hafta yerinde saydın mekik cezaların var dahaa akıllanmadınmı hala kurabiye diyo yaaa

hoşbulduk fıstıqım nasılsın bakimmm

bebekim un yok şeker yok yulaf ezmesiyle sorun olmazzz ben relaxxxx geçen yaz kot etek 36 bedennn ve ben onu giydimm olduuuu bugün onla gezicem fır fırrr

hmmm o zmn yeni başladığım için öyle bi bildirim yok :)
yaş 24
kilo 70.2
boy 181
doğum yapalı 5.5 ay oldu, emzirdiğim için yoğun bi diyet yapamıycam ama spora da başladım bgn tekrar

annem sağolsunn oğluş gece orda kaldııı oğluşşşşş ilkokula başlasınnn birinci sınıf bitsin sonra düşünürümmmm

Canım, benim çocuklarda çok hasta... Unutmuşsun beni ama ...
Benden sana kocaman bir "hoşgeldin"...

Canım, benim çocuklarda çok hasta... Unutmuşsun beni ama ...
Benden sana kocaman bir "hoşgeldin"...

aysecimm hoşbuldun cnmmm yok cnm unutmadım not almışım geçmiş olsun diye ama kimin hasta olduqunu hatırlayamadıqım için yazmadım sahii 3de hastaydı dimii çok geçmiş olsun cnm birde senin için saqlıklı beslen diye not almışım niye öyle yazdıqımı hatırlayamadım cnm abur cuburmu yedin naptınn :26:

cnm tarifini verirmisin yazayım..

yaz bakalım başlıyorummm

2 yumurta
2 bardak yulaf ezmesi
kabartma tozu-vanilya
portakal yada limon kabugu rendesi
2 çorba kaşığı zeytinyağı konmayablirde
1.5 çay bardağı yoğurt light
kuru üzüm-yaban mersini-kuru kayısı-kuru incir
hepsini karıştır fırınla yağlı kagıt tercihin olsunnn

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…