kızlar benide alın aranıza ne olur ben bu ara çok kilo aldım.. ne yazık ki..
doğumdan beri hiç bu kadar kilo almamıştım...sanki yeni doğum yapm ış gibiyim.. birde kilolar yerleşti ki sormayın.. ne yapacağımı bilemiyorum.. su anda tam 74 kiloyum..
eveeeeeeeetttttttttt gelelim ben yokken olanlaraa
dunedainnn tatlımmm çok tebrik ederimmm teyze oluyomuşummm ayy çokk sevindimmm bebişimiz oluyorrrrrr oleyyyyyyyyyyyy
umutsuzvakaa canım çok geçmiş olsun ve başınsaqolsun bitanemm
papatya_77 arkadaşını kaybetmişsin cnm Allah sabır versin seninde başın saqolsun bu arada yaş 30u geçince zor kilo veriliyomuş gibi bişeyler yazmışsın kim demişşşkıss bnm yaşım 36 ve hazirandan beri 23 kilo verdim azmin elinden ve biz kadınların elinden hiç bişii kaçmazzzz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizyeşim sende hoşgeldin uyusumm
evet kızlar ben yokken uçmuşsunuzne bu bildirimler bakimmm hemen özele bildirimlerinizi yapıyorsunuz ve listemizi hemen yapalım adınızı listede bi göründe aklınız başınıza gelsinn yeni gelenler sizde özele bildiriminizi bu hafta yaparsanız haftaya listeye girersiniz bu sayfaya yapılan bildirimler listeye geçmiyor bilginize...
hoşbulduk arkadaşım , kader yoldaşım .
şimdi ben yeniyim ya, bende bildirim yapıcam mı sana..orasını anlayamadım pek :26:
gez cnm gez ama havaya aldanma kar geliyomuşşburda hava süperrrrrr ne yapmalı gezmeliiiiii akşam anca görüşürüz kızlarrrrrrr :92: :92: :92: :92: :92:
kımlerı goruyoruz ınanılmaz ama gene kacabılrı arkadaslar bunun sagı solu bellı olmaz dıyımslm kızlar ben geldimözleyenler ve yeni gelip daha beni tanımamış olanlara allah sabır versin diyorum.
uzun zamandır bazı terslikler benim kendi şahsi tersliklerim vs. aranızda olamadım.dyeti hiç sormayın harflerinide anmayın bi süre benim adıma :) bi düzen oturtamadım gitti bıraktıktan sonra.şimdi kendime 1 mayısa kadar zaman tanıyıp ozaman listeye girmeyi planlıyorum.kilo vermeye başlayan arkadaşlara kolay gelsin görüşemediğim süre zarfında form kazanan arkadaşlarımada tebriklerimi sunuyorum
haftaya bence topik havaya uçucakçünkü bu hafta felaketti herkes sirkelenip kendine geldi ve önümüz cumadan korkuyorum :18::18::18:...hepimizin dönüşü muhteşem olacak bence
evet cnm özelime bildirim yapıcaksın ama listeye haftaya gireceksin kurallar gereqi bildirim yaptıktan 1 hafta sonra listeye ekliyoruz bildirimini şu şekilde yapıcaksın
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef..
gez cnm gez ama havaya aldanma kar geliyomuşş
hoşgeldin cnm74 kilo neki ben 90lardan indim buralara.. azimli ol hergün menülerini paylaş ne yemişsin bi görelim deqerlendirelim gerisi gelir bu arada kızlar çizelgemi yenileyip geliyorumm
kımlerı goruyoruz ınanılmaz ama gene kacabılrı arkadaslar bunun sagı solu bellı olmaz dıyımhosgeldın canım
Ay derya ya ben trenı kacırdımmmı sımdı expresmiş sabah gordum gerı donsenız benı almak ıcın zira cok ıhtıyacım var
senacım hosgeldın ıyı haberlerıne sevındım gözünaydın o kadar yedın kılo verdın demek kız aferın
yalovaya yağmaz yavrum koca kışda azcık yağdı pazartesi soğuyor zatennn oğluşda ananesindeee ben free gezcemmmm
tamam bakalım inşallah dediğin gibi olur cnm herşey..
ben sabah kalktım 2 bardak su içtim..
daha sonra nohut yemeği yapmıştım dolaptan cıkardım ısıtmadan içine acı biber dorrayıp 10 çatak falan yedim.. o kadar ama karnım sanırım hala aç..
hoşbuldun cnmmtabi sen bnmle msnden görüştüqün için çok öslemeddin dimii muazzezda öölee insan aqız ucuyla hoşgeldin der falak geliyoooo
aynen cnm msn olduğu için ben pek ayrılığı hissetmedimmmmm
hoşgelişler ola kaptanımız çok yaşaaaaa
ne listesi vermem gerekiyor arkadaşlar başlangıç için,hemen veriyim sorun söyliyim :))
bu sabahh tartı bana süperr güldüüüüü cumayaaaaa süper geliyorumm dağılınn lennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?