70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin bacilar hala gitmedim forumdan goruldugu uzere :))) cok sukur evime geri geldim istanbul ne soguktu oyle valla totom dondu......

orada ev sicak ama ben kalin yorganlarla yatiyordum burada bir battaniye bogdu beni aksam sicaktan yatamadim...

nese turkiyede yaza bir ay daha kaldi ama herkese kaybedilmis kilolar

gunaydın yeni topikim :) sbh tartıldım 70.2 geldim, çok sinir bozucu ne yiyosunuz bugün, hadi beni motive edin :)) ya hayatımda 70 görmemiştim ben ya, ah ahhhhhhh

Selam kızlarrr herkese günaydınn hayırlı sabahlarrrr nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim hergün fırsat buldukça girip okudum bomba haberlerim var ama önce bildirimimi yapayım

başlangıç 90
geçen hafta 67.4
bu hafta 67
giden 400
toplamda 23
hedef 60
beden 40
spor 180 dk
boy 1.65..

Gelelim geçen haftaya cumartesi günü mantı açtım kızlar gün içinde 3 tabak mantı yedim 1 baklava ve 1 dilim kadayıf tatlısı yedim pazar günü 2 dilim mozaik pasta yedim salı günü 2 poça 1 börek 1 dilim sütlü tatlı ve patates salatası yedim perşembe günü kursta 2 poça 1 dilim börek 1tahinli çörek ve havyç salatası yedim şimdi ben bunları size niyemi yazdım işte bomba dediqim haber burdaa bu kaçamakları hep öqlen yaptım ve akşam yemeqi yerine müsli yedim tvde doktor kaçamaklarınızı öqlen yapıp ogün akşam yemeqi yerine müsli yerseniz depolanmaz demişti bende denemek istedim ve normalde 1-2 kilo artıda olmam gerekirken 400qram vermişimmmmm eneyinnn kızlar ben çok mutlu oldumm doqa marka müsli kullanıyorum meyvalı olanı herkese tavsiye ederimm ayrıca uzun zamandır kendime bedenli kıyafet almamıştım en son 44 beden almıştım oda bayramdı geçen hafta kendime uçları üçgen gelen eteklerden alayım dedim ve 40 beden çok rahat oldu 38 bedeni yoktu olsaydı onuda deneyecektim basenleri tam oturdu ama beli 2 cm kadar bol geliyor ayyy kızlar uçuyorum sevinçten ayrıca bu hafta ebruyla platese başladım hani sonunda diyor ya pozitif düşünün bugün çok iyi haberler alıcaksınız falan... dün 3 güzel haber aldım 6 ay önce istanbul belediyesine çiçek duraqı temsilciliqi için başvurmuştum başvurum kabul edilmiş işe başlamam için aramışlar ama hastaneye girmek istediqim için geri çevirdim 2. haberde tvde izlemişsinizdir merkezefendide z.burnu belediyesi biz kursiyerler için ücretsiz bir mekan hazırlamış satış yapmak isteyenler yapsın diye bnmde ismim kayıtlı istersem gidip yaptıklarımı satabilecekmişim ve 3. haberimde kızlar ben modelistim ama firmalar mesai yaptıkları için işime gelmiyordu bende çalışmıyordun dün biyerle anlaştım ve resmen rüya gibi adam diyoki parça başı ücret vericez bizim 3 tane atölyemiz var büyük işleri atölyeler yapıyor siz gelin burda küçük parçaların tasarımı yapın istemediqiniz gün gelemzsiniz yada günün hangi saati müsait olursanız ozaman gelirsiniz günde 1-2 saat çalışsanız bile olur akşama kadar çalışmak isterseniz buda size kalmış dedi ücrette çok iyi geldi şuan bnm çalışacaqım ofis tadilata alınmış yeniden düzenliyorlar 1 hafta kadar sürermiş sonrasında başlıcam en azından hastaneden bir haber gelene kadar takılırım en çok buna sevindim kızlar ama yinede işe başlamadan emin olamam olur ya bir aksilik olur son anda bişey çıkar diye önce başlıyım sonra sevineyim diyorum ama yinede çook mutluyummm

eveeeeeeeetttttttttt gelelim ben yokken olanlaraa
dunedainnn tatlımmm çok tebrik ederimmm teyze oluyomuşummm ayy çokk sevindimmm bebişimiz oluyorrrrrr oleyyyyyyyyyyyy
umutsuzvakaa canım çok geçmiş olsun ve başınsaqolsun bitanemm
papatya_77 arkadaşını kaybetmişsin cnm Allah sabır versin seninde başın saqolsun bu arada yaş 30u geçince zor kilo veriliyomuş gibi bişeyler yazmışsın kim demişşş kıss bnm yaşım 36 ve hazirandan beri 23 kilo verdim azmin elinden ve biz kadınların elinden hiç bişii kaçmazzzz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz yeşim sende hoşgeldin uyusumm
evet kızlar ben yokken uçmuşsunuz ne bu bildirimler bakimmm hemen özele bildirimlerinizi yapıyorsunuz ve listemizi hemen yapalım adınızı listede bi göründe aklınız başınıza gelsinn yeni gelenler sizde özele bildiriminizi bu hafta yaparsanız haftaya listeye girersiniz bu sayfaya yapılan bildirimler listeye geçmiyor bilginize...

Son düzenleme:
kızlar benide alın aranıza ne olur ben bu ara çok kilo aldım.. ne yazık ki..
doğumdan beri hiç bu kadar kilo almamıştım...sanki yeni doğum yapm ış gibiyim.. birde kilolar yerleşti ki sormayın.. ne yapacağımı bilemiyorum.. su anda tam 74 kiloyum..

hoşgeldin cnm 74 kilo neki ben 90lardan indim buralara.. azimli ol hergün menülerini paylaş ne yemişsin bi görelim deqerlendirelim gerisi gelir bu arada kızlar çizelgemi yenileyip geliyorumm

Son düzenleme:

hoşbulduk arkadaşım , kader yoldaşım .

şimdi ben yeniyim ya, bende bildirim yapıcam mı sana..orasını anlayamadım pek
:26:

hoşbulduk arkadaşım , kader yoldaşım .

şimdi ben yeniyim ya, bende bildirim yapıcam mı sana..orasını anlayamadım pek
:26:

evet cnm özelime bildirim yapıcaksın ama listeye haftaya gireceksin kurallar gereqi bildirim yaptıktan 1 hafta sonra listeye ekliyoruz bildirimini şu şekilde yapıcaksın
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef..

burda hava süperrrrrr ne yapmalı gezmeliiiiii akşam anca görüşürüz kızlarrrrrrr :92: :92: :92: :92: :92:
gez cnm gez ama havaya aldanma kar geliyomuşş

kımlerı goruyoruz ınanılmaz ama gene kacabılrı arkadaslar bunun sagı solu bellı olmaz dıyım hosgeldın canım
haftaya bence topik havaya uçucak çünkü bu hafta felaketti herkes sirkelenip kendine geldi ve önümüz cumadan korkuyorum :18::18::18:...hepimizin dönüşü muhteşem olacak bence

Ay derya ya ben trenı kacırdımmmı sımdı expresmiş sabah gordum gerı donsenız benı almak ıcın zira cok ıhtıyacım var

senacım hosgeldın ıyı haberlerıne sevındım gözünaydın o kadar yedın kılo verdın demek kız aferın

yalovaya yağmaz yavrum koca kışda azcık yağdı pazartesi soğuyor zatennn oğluşda ananesindeee ben free gezcemmmm

hoşgeldin cnm 74 kilo neki ben 90lardan indim buralara.. azimli ol hergün menülerini paylaş ne yemişsin bi görelim deqerlendirelim gerisi gelir bu arada kızlar çizelgemi yenileyip geliyorumm

tamam bakalım inşallah dediğin gibi olur cnm herşey..
ben sabah kalktım 2 bardak su içtim..
daha sonra nohut yemeği yapmıştım dolaptan cıkardım ısıtmadan içine acı biber dorrayıp 10 çatak falan yedim.. o kadar ama karnım sanırım hala aç..

hoşbuldun cnmm tabi sen bnmle msnden görüştüqün için çok öslemeddin dimii muazzezda öölee insan aqız ucuyla hoşgeldin der falak geliyoooo

yalovaya yağmaz yavrum koca kışda azcık yağdı pazartesi soğuyor zatennn oğluşda ananesindeee ben free gezcemmmm

he hee git gez ye tıkınn cumaya artıda çıkkk

neden kahvaltı yapmadınki en çok kahvaltıda doyuyoruz biz.. yumurta haşla 2 dilim buqday yada tahıllı ekmeyini ye peynir zeytin domates bademm bunlar nerdeee hengi öqün ne yicez iyi bilmeliyizz yeşimmm yeni gelenler için bi listemiz vardı onu yapıştırırmısın okusunlar baksana kahvaltı niyetine nohut yemeyi yiyolarrr

aynen cnm msn olduğu için ben pek ayrılığı hissetmedimmmmm

hoşgelişler ola kaptanımız çok yaşaaaaa

e hadi adet yerini bulsun hoşbulduk bakalımm

ne listesi vermem gerekiyor arkadaşlar başlangıç için,hemen veriyim sorun söyliyim :))

başlangıç (yani diyete kaç kilo il başladıqın)
geçen hafta (geçen haftaki kilon)
bu hafta (bu haftaki kilon)
giden (geçen haftadan bu haftaya kaç kilo verdiqin)
toplamda giden (diyete başladıqından bu cumaya kadar toplam kaç kilo verdiqin)
hedef (kaç kiloya inmek istediqin)..

bu sabahh tartı bana süperr güldüüüüü cumayaaaaa süper geliyorumm dağılınn lennnnnnnn

yok hayatımm sen git gezdiqin yerlerde bi güselll ye haftaya sen artı çıkınca ben burda göbek atayımm bu mutluluqu esirgeme benden kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…