slmmmmm güzl topikin güzel hatunlarııııı.bende güzel haberler vermek isterdim amaaaaabu hafta topiğin yüz karası olmak istedimmm
başlangıç:80
gecen hafta:69.2
bu hafta:69.6
gelen:400gr
toplamda giden:10.4 kg
hedef:65
senaaa gel de topala beni yaaa çok mutsuzumm
ay inşallah bi yerden birine takılmam şart.yaktı bu gece beni bu kurabiyler.yarın yine kendimi motive etmeye uğraşmam lazım
Canim uzme kendini seninki birsey degil, topigin yuz karasi ben oldum bu hafta gecen haftalarda yerimde sayarken bu hafta cozuttum, gecen hafta 1200 verdim bu hafta ne oldu bana yaaa((
100 gr bişi değil stresten şişmişindir.düzelir haftaya ama ben eski düzenime dönermiyim allah bilirbenim hedefimdeki kiloya çok yakınsın be aşkımaz kalan kilolar daha zor gidiyor biliyorsun aşkım ...bende 72 den beri cebelleşiyorum resmen en verimli haftam geçen haftaydı 1300 gr. gitmişti iyi gaza gelmiştim ama bu haftam maddi ve manevi iğrenç geçti ve tarihi bir ilk yaşadım ve artıya geçtim ama yılmadım ayaktayım devam edicem sende varmısın kuşum hııııı:26:
100 gr bişi değil stresten şişmişindir.düzelir haftaya ama ben eski düzenime dönermiyim allah bilir
yenilmek yok adrianaaaaaaaaaaaa nigdelim ve sana kızmaya başladım amanereye kadar kendinize acıycaksınız hıııı söyleyin bakim öyle olunca sorun çözülüyormu yoooooooooooo
eeeeeeeeee napıyoruz sirkelenip kendimize geliyoruz değilmi...hadi bakalım ikinizde takılın peşime uçuyoruzhaftaya nasıl oluyor gösterelim herkese
hadi kızlar toparlanın
yenilmek yok adrianaklıma racky geldi nedense.moralimi bozmuyom bende.napalım canımız çekti yedik içtik sefamız olsun.sefayı uzatmadan normala döndükmüydü süper olcak
evet yarın yeni bir gün.umudunu kaybetmemek lazım hayatın her anında.bizi hayata bağlayan umudumuzdur.hayatıma daha umutla bağlandığım zaman 2. bir kişiyi hayatımda var edecemçok hoşsun ...bende bundan bahsediyordum işte hadi bakalım yarın yeni bir gün
evet yarın yeni bir gün.umudunu kaybetmemek lazım hayatın her anında.bizi hayata bağlayan umudumuzdur.hayatıma daha umutla bağlandığım zaman 2. bir kişiyi hayatımda var edecem
geçen seneydi galiba bir film izlemiştim.adam intahar edim derken suya düşüyo sonra gözlerini açtığında bi adada buluyo kendini.adada sadece insanların nehire attığı çöpler eski eşyalar falan buluyor.zamanla kendin ebi yaşam alanı yaratıyo.ve tek istediği şey ekmek gibi bişi yemek.ve buna ulabilmek için düşünmeye başlıyor.ekmek yapmak için una un için buğdaya ihtiyacı olduğunu düşünüyor.ve adaya gelen martı ve güvercinlerin buğday yiyebileceklerini düşünüyor ve araştırmaya başlıyor ve bikaç tane buğday tohumu buluyor ve onları ekiyor.ve umutla onların yetişmesini bekliyor.onu bulduklarında benburdan ayrılamam çünkü benim umudum burda diyor.vaaayyyyy çok baba laf ettin be kuzumyerim seni
geçen seneydi galiba bir film izlemiştim.adam intahar edim derken suya düşüyo sonra gözlerini açtığında bi adada buluyo kendini.adada sadece insanların nehire attığı çöpler eski eşyalar falan buluyor.zamanla kendin ebi yaşam alanı yaratıyo.ve tek istediği şey ekmek gibi bişi yemek.ve buna ulabilmek için düşünmeye başlıyor.ekmek yapmak için una un için buğdaya ihtiyacı olduğunu düşünüyor.ve adaya gelen martı ve güvercinlerin buğday yiyebileceklerini düşünüyor ve araştırmaya başlıyor ve bikaç tane buğday tohumu buluyor ve onları ekiyor.ve umutla onların yetişmesini bekliyor.onu bulduklarında benburdan ayrılamam çünkü benim umudum burda diyor.
bizi var eden umutlarımız arzularımız zaten.onlar için yaşıoruz.nekdar mutlu ve umutluysak çevremize bunu okadar iyi yansıtırız.
çok hoşuma gitti ya tüylerim diken diken olduçok güzel bir filmmiş,paylaşım için sağol
aaaaaaaaaaaa nigdelim ve sana kızmaya başladım amanereye kadar kendinize acıycaksınız hıııı söyleyin bakim öyle olunca sorun çözülüyormu yoooooooooooo
eeeeeeeeee napıyoruz sirkelenip kendimize geliyoruz değilmi...hadi bakalım ikinizde takılın peşime uçuyoruzhaftaya nasıl oluyor gösterelim herkese
hadi kızlar toparlanın
tamam canim, cok sagol inan sen olmasan ne yaparim ben, bana cok morel veriyorsun, ben bu hafta nasil oldu anlamadim ama 900 gr almisim, ama soz telafi edecegim, bu hafta cok cok dikkat edecegim, seninde desteginle hemen basliyorum yarin sabahtan itibaren kendime ceki duzen veriyorum, aksi gibi cumartesi pazar yemekli misafirim var ve pazarteside bir arkadasima davetliyim, bakalim nasil olacak ama cok dikkat edecegim, kendime cok kizdim bu sabah ama ne yapayim yaa dayanamadim, cok canim istedi bende yedim, yemeye baslayincada kendime dur diyemedim, 27.9 olmusum bugun ama cizelgemi degistirmiyecegim, hafta daha cok verip o zaman degistrecegim, ne bicim bir metabolizmam varsa bir hafta ugrasir dururum 600-700 gr gider, iki gun yerim 900 birden gelir, allahim yaa sabir, neyse kizlar dedigim gibi durmak yol, yarin sabah benim icin yeni bir baslangic olacak...
bukadar almamışsındırda birden yüklenince ödem oluşmuştur.haftaya dikkat edince tartıda rakamların nasıl değiştiğini sende göreceksin üzülme.
moralini bozma sonra ben gibi toprlanamazsın.moral hayatın her anında olduğu gibi diyettede önemli.bi anlık moral bozukluğu bizi yemeye sevkediyor nedenseyesimcim tesekkur ederim canim sende morel verdin sagol...
moralini bozma sonra ben gibi toprlanamazsın.moral hayatın her anında olduğu gibi diyettede önemli.bi anlık moral bozukluğu bizi yemeye sevkediyor nedenseyedin içtin boşver sefan olsun bu haftada
tamam canim, cok sagol inan sen olmasan ne yaparim ben, bana cok morel veriyorsun, ben bu hafta nasil oldu anlamadim ama 900 gr almisim, ama soz telafi edecegim, bu hafta cok cok dikkat edecegim, seninde desteginle hemen basliyorum yarin sabahtan itibaren kendime ceki duzen veriyorum, aksi gibi cumartesi pazar yemekli misafirim var ve pazarteside bir arkadasima davetliyim, bakalim nasil olacak ama cok dikkat edecegim, kendime cok kizdim bu sabah ama ne yapayim yaa dayanamadim, cok canim istedi bende yedim, yemeye baslayincada kendime dur diyemedim, 27.9 olmusum bugun ama cizelgemi degistirmiyecegim, hafta daha cok verip o zaman degistrecegim, ne bicim bir metabolizmam varsa bir hafta ugrasir dururum 600-700 gr gider, iki gun yerim 900 birden gelir, allahim yaa sabir, neyse kizlar dedigim gibi durmak yol, yarin sabah benim icin yeni bir baslangic olacak...
canımcım nerde hata yaptığını biliyorsun bak...gördünmü işte,bundan sonrası daha kolay olucak çünkü hatanı buldun...onun için aynı hataları önümüz hafta yapmıyorsun ve son gaz devam ediyoruz...misafirleride kafaya takma yemeklerde çatalın ucuyla accık yedikten sonra hizmete kaptır kendini arada iki çatal daha ye...hem nefsin ölür hemde hizmetini yaparsın hemde gitgel derken doyarsın tamammı aşkitom...gittiğin yerdede aynısını yap ev sahibesinede yardım et hem kadının gönlünü edersin hemde çok yemezsin okeyartı aldığın kilonun bi kısmı şiştir çünkü kilo aldım diye strese girdiysen kortizon hormonundan dolayı şiş oluşmuştur okey....üzülmeyi dövünmeyi bırak ,bende bıraktım yarından itibaren sirkelenip kendimize geliyoruz tamammı güzelim ben sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?