sabah tavuğu yaptın ama unutunmuazzez unutmuşum canımıniçi saçını güle güle kullankızlar bu arada pazartesi 2.600qr artıda çıkmıştım dün akşam yine müsli yedim ve bu sabah 1.300qr gitmişşş süper ürün müsliiiiiiii mucize ürünnn
hemen menümü paylaşayım
kahvaltı
1 bardak su
3 gün kurusu
2 dilim krem peynirli çok tahıllı ekmek
kaşar ve beyaz peynir
1 yumurta
ızgara sucuk
form çayı
ara
yok(kurstaydım unutmuşum yanıma bişey almayı)
öqlen
fırında tavuklu sebze
5i 1 yerde
ara
yok
akşam
müsli
ekinezya çayı
2.5 litre su..
kuaför ist caddesinde aradaki fidanların orda eskiden yağcıhandaydı osman kuaför
okulu niye bekliyoruz canımcım sahi sen hangi okuldasın valla taciz etmicem
muazzez unutmuşum canımıniçi saçını güle güle kullankızlar bu arada pazartesi 2.600qr artıda çıkmıştım dün akşam yine müsli yedim ve bu sabah 1.300qr gitmişşş süper ürün müsliiiiiiii mucize ürünnn
hemen menümü paylaşayım
kahvaltı
1 bardak su
3 gün kurusu
kaşar ve beyaz peynir
1 yumurta
ızgara sucuk
form çayı
ara
öqlen
fırında tavuklu sebze
5i 1 yerde
ara
yok
akşam
müsli
ekinezya çayı
2.5 litre su..
sabah tavuğu yaptın ama unutun
şu müsli yi bi açsana markasını falan
yok canım tavuqu niye unutayım onu yanıma aldım öqlen yedim ben ara öqünlerimi kursa götürmeyi unutmuşum
ben doqa marka meyvalı müsli kullanıyorum özellikle fazla kaşırdıqım günler akşam yemeqi yerine 1 bardak süte 2 kaşık müsli katıp içiyorum ve ogün yediklerim kilo yapmıyor süper bişi bence..
anam sen iki kaşıkk kouyuon biraz cıvık oluyor sanırım içiyosun bende sandım 4-5 kaşık koyuyonn
canım çorba gibi kaşık kaşık içiyorum ama yarın bu paket bitiyor keten tohumlusu çıkmış onu alıcam perşembe günü..
yok canım tavuqu niye unutayım onu yanıma aldım öqlen yedim ben ara öqünlerimi kursa götürmeyi unutmuşum
ben doqa marka meyvalı müsli kullanıyorum özellikle fazla kaşırdıqım günler akşam yemeqi yerine 1 bardak süte 2 kaşık müsli katıp içiyorum ve ogün yediklerim kilo yapmıyor süper bişi bence..
evde mantı var ben ağzıma sürmücemmmmmazimliyim kararlıyımmmm çorbamı içtim yoğurdumu yedim paşalar gibiii
ben gelddimmmmmmm saçlarıma kahkül kestirdimm süper olduuuuuugüzel hatunum vesselammm
ayy canım saol ınsallah ta pek sanmıyom haftasonum ıyı deıldı cunku orta karar bısey beklıyom onada sükrederim yani cunku sızın menuler benımkının yanında cok azbence süper heleki 5 te yediysen hiçç sorun yok cumayaaaa süper geliyon kızzz
kararlıyım en azından asu bılmıyom sonuc ne olurda ınsallah sevınırımarzu maşallah bu hafta gelecek vadediyosun bekliyorum iyi bi şeyler
Aferin kız süper menü..
bende dün yedim barbunyayı çok güzel oluyor bu
ne eksik ne fazla o kadar harika
Tadı valla damağımda kaldı
Kız deli misin
5 te yemişsin nesi geç nesi çok?
ben 8 de kaldırdım sofrayı naberrrrrrrrr
bi de geç mi diyooooooooo
muazzez unutmuşum canımıniçi saçını güle güle kullankızlar bu arada pazartesi 2.600qr artıda çıkmıştım dün akşam yine müsli yedim ve bu sabah 1.300qr gitmişşş süper ürün müsliiiiiiii mucize ürünnn
hemen menümü paylaşayım
kahvaltı
1 bardak su
3 gün kurusu
kaşar ve beyaz peynir
1 yumurta
ızgara sucuk
form çayı
ara
öqlen
fırında tavuklu sebze
5i 1 yerde
ara
yok
akşam
müsli
ekinezya çayı
2.5 litre su..
Massallah
saclarin hayirli olsun gule gule kullan emi
deli kızzzz goncagül kreşteyimm cnm okul olunca git gel vakit kalmıyo ama bi haftasonuda ayarlayabilirizzzosman kuaförü biliyorum cnm teyzemde oraya giderr
çoştum yeni dalgalanıyorum benGözüm kara kalmadı yara
Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar
Biz hep renga rengarenk
afiyet olsun kalori yağ olmasın.amanda yemişin sefan olsunkizlar daha yeni bir hata yaptim ve coookkk pismanim bir kucucuk dilim cikolata ve birtane kurabiye yedim :26:
güle güle kullan şekerim.ben geçen yaz bi hata yapıp kesitrdim hiçöte kullanamadım şimdi uzasınlar diye beklemekteyimben gelddimmmmmmm saçlarıma kahkül kestirdimm süper olduuuuuugüzel hatunum vesselammm
muazzezcım saclarını güle güle kullan göremedik gerci ama
sena cok merak ettım bende persembe günü deneyım şu müsliyi
yerini bilmiyorum öğrenip her an damlayabilirimellerimde çiçekler kapında sırılsıklam (malum havalar yağışlı)görürsen bir gün şaşırma
çoştum yeni dalgalanıyorum benyeni yeni sevdalanıyorum ben
afiyet olsun kalori yağ olmasın.amanda yemişin sefan olsun
güle güle kullan şekerim.ben geçen yaz bi hata yapıp kesitrdim hiçöte kullanamadım şimdi uzasınlar diye beklemekteyim
çoştum yeni dalgalanıyorum benyeni yeni sevdalanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?