70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah tavuğu yaptın ama unutun
şu müsli yi bi açsana markasını falan

kuaför ist caddesinde aradaki fidanların orda eskiden yağcıhandaydı osman kuaför
okulu niye bekliyoruz canımcım sahi sen hangi okuldasın valla taciz etmicem

deli kızzzz goncagül kreşteyimm cnm okul olunca git gel vakit kalmıyo ama bi haftasonuda ayarlayabilirizzz osman kuaförü biliyorum cnm teyzemde oraya giderr

unutma tabiii beniiiiii seni müslici seniiiiii

sabah tavuğu yaptın ama unutun
şu müsli yi bi açsana markasını falan

yok canım tavuqu niye unutayım onu yanıma aldım öqlen yedim ben ara öqünlerimi kursa götürmeyi unutmuşum
ben doqa marka meyvalı müsli kullanıyorum özellikle fazla kaşırdıqım günler akşam yemeqi yerine 1 bardak süte 2 kaşık müsli katıp içiyorum ve ogün yediklerim kilo yapmıyor süper bişi bence..

Son düzenleme:

anam sen iki kaşıkk kouyuon biraz cıvık oluyor sanırım içiyosun bende sandım 4-5 kaşık koyuyonn

canım bende sana özendim bugün aldım ama benimki etinin meyveli keten tohumlu müslisi,bide etinin yulaf ezmesini aldım olur değilmi bugün başladım nedersin:26:

Son düzenleme:
bence süper heleki 5 te yediysen hiçç sorun yok cumayaaaa süper geliyon kızzz
ayy canım saol ınsallah ta pek sanmıyom haftasonum ıyı deıldı cunku orta karar bısey beklıyom onada sükrederim yani cunku sızın menuler benımkının yanında cok az
arzu maşallah bu hafta gelecek vadediyosun bekliyorum iyi bi şeyler
kararlıyım en azından asu bılmıyom sonuc ne olurda ınsallah sevınırım

saol canım bend ecok sevıyorum barbunyayı normalde koca bı tabak yerdım yanı
geç demek istemedim kız 5 i çeyrek geçe yedim demek ıstedım yanı yedıklerım cokmu olmus dedım cunku arkadaslar genelde tek cesıt yıyor aksama:26:

kusura bakma kör gözüm :82:görmemiş bu tür ürünler hiç kullanmadım denicem bunu

ekinezya cayi nedir hic duymadim faydalarini biliyomusun

muazzezcım saclarını güle güle kullan göremedik gerci ama

sena cok merak ettım bende persembe günü deneyım şu müsliyi

deli kızzzz goncagül kreşteyimm cnm okul olunca git gel vakit kalmıyo ama bi haftasonuda ayarlayabilirizzz osman kuaförü biliyorum cnm teyzemde oraya giderr

yerini bilmiyorum öğrenip her an damlayabilirimellerimde çiçekler kapında sırılsıklam (malum havalar yağışlı)görürsen bir gün şaşırma

Gözüm kara kalmadı yara
Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar
Biz hep renga rengarenk

çoştum yeni dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben

kizlar daha yeni bir hata yaptim ve coookkk pismanim bir kucucuk dilim cikolata ve birtane kurabiye yedim :26:
afiyet olsun kalori yağ olmasın.amanda yemişin sefan olsun

ben gelddimmmmmmm saçlarıma kahkül kestirdimm süper olduuuuuu güzel hatunum vesselammm
güle güle kullan şekerim.ben geçen yaz bi hata yapıp kesitrdim hiçöte kullanamadım şimdi uzasınlar diye beklemekteyim

dünkü hezimetten sonra bugün hiçbişi yiyemedim.akşam 6-7 tane çilek yerim belki daha fazla saymadım.bide 2 kase pudingin üzerinde oluşan kaymak kısmını yiyebildim mecburen.uyuz kocişim o kısmı yemediği için.30 yaşında kocaman bi çocuğum var ya

muazzezcım saclarını güle güle kullan göremedik gerci ama

sena cok merak ettım bende persembe günü deneyım şu müsliyi

saol cnm inş telefon aktarma kablomu bulup atarım face eninde sonunda çekerimm
hepimiz müslici olcaz bu gidişle kaptan satışlardan karpayı iste reklam parası

yerini bilmiyorum öğrenip her an damlayabilirimellerimde çiçekler kapında sırılsıklam (malum havalar yağışlı)görürsen bir gün şaşırma

beklerim yavrummm

kahkül yakışıyo bana seviyorum rahat kullanıyoum ben ama kimisi hiç kullanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…