70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar bu besi biryerde cayini icen varmi varsa bunu hazir da aliniyormu
ben buralarda bulamam bu malzemeleri

Beşibir yerde çay

1 litre suya

FUNDA YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
MATE YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
BİBERİYE 1 tatlı kaşığı
KEKİK 1 tatlı kaşığı
YEŞİL ÇAY 2 tatlı kaşığı

kahkül yakışıyo bana seviyorum rahat kullanıyoum ben ama kimisi hiç kullanamıyor
sen maşallah süslü hatunsun özenip uğraşıp şekil versiyon vs. ben öyle değilim çoğu zaman banyodan banyoya tarıyom saçlarımı saçlarım düz olduğu için tarak kullanmama bile gerek kalmıyo.kahkül yaz sıcağında beni çok bunalttı yalan olmasın ama2 bilemedin 3 kere kahküllerimi açtım onun dışında sürekli tokayla tutturdum.hala uzamadılar uzadıktan sonra artık eski gibi uzun saçlı olmak istiyorum.özledim saçlarımı.uzun yıllar saçlarım belime kadardı.uzun zaman görmeyenleri tekrar karşılaştığımızda ilk sözleri saçlarına nasıl kıydın demek oluyor.işin tuhafı bu kısa saça özentimde sırf bi erkeğin saçlarını çok beğenmemden ötürü olmuştu. yine yeni bir tuhaflığımla karşınızdayım.kk iftaharla sunar

Şu gelen atlımıdır
Yavrum tulumba atlımıdır

Her gelen yari sorar
Yavrum yar baldan tatlımıdır

Coştum yine dalgalanıyorum ben
Yeni yeni sevdalanıyorum ben

gelen geçene hiç bakmıyorum bu yüzden direk çoşmaya başlıyorum.çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben

severim süsü bakımıı seninki üşengeçliği geçti anammmm özendiği şeye bak kocan seni falakaya yatırsın yavrum

tabiki öleeee... bide hedefimize ulastikmi Allaahhh artik kimse dokunmasin bize

ben sallama içiyom

cnm doğadan markanın salllaması varr öle al istersen

gelen geçene hiç bakmıyorum bu yüzden direk çoşmaya başlıyorum.çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben

topiğimizin hiperaktif çocuğusuninsanı çok güzel pozitif enerjiyle dolduruyorsun,allah neşeni bozmasın maşallah

benimde yulaf ezmem bitsin denicem ama burda doga marka göremedim nesfitin var

bende ilk defa aldım cnm bir sürü marka vardı ben onu seçtim diqerleri nasıldır bilmiyorum belkide daha iyidir..

canım bende sana özendim bugün aldım ama benimki etinin meyveli keten tohumlu müslisi,bide etinin yulaf ezmesini aldım olur değilmi bugün başladım nedersin:26:

dene bakalım bizede sonucu yazarsın

kusura bakma kör gözüm :82:görmemiş bu tür ürünler hiç kullanmadım denicem bunu

est. cnm olabilir gözünden kaçmıştır bende bu tür ürünleri kullanmadım ilk defa deniyorum bence kaçamak yaptıqımız günler için mutlaka evmizde bulunması gereken bir ürün..
ekinezya cayi nedir hic duymadim faydalarini biliyomusun

bu çay içine çok fazla bitki bulunan bol aromalı bir çay sanki içinde şeker varmış gibi tatlı ben çok seviyorum zindelik veriyor insana..

muazzezcım saclarını güle güle kullan göremedik gerci ama

sena cok merak ettım bende persembe günü deneyım şu müsliyi

valla hayatım ben ek gıda olarak almıştım sonar birgün tvde mankenin biri diyetisyene gidip zayıflamış doktoru ona demişki mantı bile yiyebilirsin öqlen mantını ye ama akşam mutlaka müsli ye demiş ve manken 10 kilo vermiş bu şeklide bende kaçamam yaptım 3 gün üstüste ve akşam yemeqi yerine müsli yedim normalde 3 gün kaçamak yapıp kilo almam gerekirken ve o hafta sabit kalamk bile bnm için ödülken ben 500qr verdim ve artık kaçamak yapınca akşam müsli yiyorumm ve kilo almıyorum bu hafta sonu 2 gün kaçamak yaptım ama müsli yemedim denemek için yemedim ve 2.600 qram artıda çıktım ve dün akşam müsli yedim bu sabah 1.300qr vermişimmmm

kızlar bnm yediqim periyodik müsli aşadaki linkte tıklayıp bi bakın derim

, Doa, MSL

severim süsü bakımıı seninki üşengeçliği geçti anammmm özendiği şeye bak kocan seni falakaya yatırsın yavrum
hiç haz etmediğim biri ama nedense bi anda saçlarına vurulduydum 3 sene evvel.sonra yavaş yavaş kısalta kısalta o gördüğünüz hale geldi.kocişim bana kızmaz sever beni cici cici yapar hem biz bu konularda birbirimizi kıskanmayız.uff ne yakışıklı çocuk dimi derim.oda evet yanındakinin bacakalrını bende beğendim der

topiğimizin hiperaktif çocuğusuninsanı çok güzel pozitif enerjiyle dolduruyorsun,allah neşeni bozmasın maşallah
saol ablacım.çevremdeki insanların üzülmesini istemem sizi güldürmek neşelendirmek benide mutlu ediyor.normalde soğuk donuk biriyimdir açığa çıkaramadığım muzur hişiliğimi sizlerle paylaşmaktayım

link çıkmamış tekrar veriyorum kızlar

, Doa, MSL

cnm bende doqanın sallama çayını kullanıyorum..

slmm fıstıklarr ben geldim bebekim le ilgilendim azcık emdi yedi koklaştık sarıldık geldim.
menüm
sabah:
2 dilim ekmekle tost
2 zeytin
yeşil çay
domates salatalık
ara:
1 tane k flaksin pikosu
öğle:
2 dilim börek (anne yapımı)
ara:
yok
akşam:
salata
yeşil çayy
1.5 litre su bu kadarr spor yapamıyorum çok yoruluyorumm.ama okulda durmuyorum hep ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…