barkinim canim saclarini güle güle kullan eminim cok yakismistir :108:
sen maşallah süslü hatunsun özenip uğraşıp şekil versiyon vs. ben öyle değilim çoğu zaman banyodan banyoya tarıyom saçlarımıkahkül yakışıyo bana seviyorum rahat kullanıyoum ben ama kimisi hiç kullanamıyor
tşk ederim cnmmm bize herşey yakışırrrrr güzeller topiği burasııı
gelen geçene hiç bakmıyorum bu yüzden direk çoşmaya başlıyorum.çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum benŞu gelen atlımıdır
Yavrum tulumba atlımıdır
Her gelen yari sorar
Yavrum yar baldan tatlımıdır
Coştum yine dalgalanıyorum ben
Yeni yeni sevdalanıyorum ben
sen maşallah süslü hatunsun özenip uğraşıp şekil versiyon vs. ben öyle değilim çoğu zaman banyodan banyoya tarıyom saçlarımısaçlarım düz olduğu için tarak kullanmama bile gerek kalmıyo.kahkül yaz sıcağında beni çok bunalttı yalan olmasın ama2 bilemedin 3 kere kahküllerimi açtım onun dışında sürekli tokayla tutturdum.hala uzamadılar uzadıktan sonra artık eski gibi uzun saçlı olmak istiyorum.özledim saçlarımı.uzun yıllar saçlarım belime kadardı.uzun zaman görmeyenleri tekrar karşılaştığımızda ilk sözleri saçlarına nasıl kıydın demek oluyor.işin tuhafı bu kısa saça özentimde sırf bi erkeğin saçlarını çok beğenmemden ötürü olmuştu. yine yeni bir tuhaflığımla karşınızdayım.kk iftaharla sunar
tabiki öleeee... bide hedefimize ulastikmi Allaahhh artik kimse dokunmasin bize
gelen geçene hiç bakmıyorum bu yüzden direk çoşmaya başlıyorum.çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben
arkadaslar bu besi biryerde cayini icen varmi varsa bunu hazir da aliniyormu
ben buralarda bulamam bu malzemeleri
Beşibir yerde çay
1 litre suya
FUNDA YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
MATE YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
BİBERİYE 1 tatlı kaşığı
KEKİK 1 tatlı kaşığı
YEŞİL ÇAY 2 tatlı kaşığı
sen maşallah süslü hatunsun özenip uğraşıp şekil versiyon vs. ben öyle değilim çoğu zaman banyodan banyoya tarıyom saçlarımısaçlarım düz olduğu için tarak kullanmama bile gerek kalmıyo.kahkül yaz sıcağında beni çok bunalttı yalan olmasın ama2 bilemedin 3 kere kahküllerimi açtım onun dışında sürekli tokayla tutturdum.hala uzamadılar uzadıktan sonra artık eski gibi uzun saçlı olmak istiyorum.özledim saçlarımı.uzun yıllar saçlarım belime kadardı.uzun zaman görmeyenleri tekrar karşılaştığımızda ilk sözleri saçlarına nasıl kıydın demek oluyor.işin tuhafı bu kısa saça özentimde sırf bi erkeğin saçlarını çok beğenmemden ötürü olmuştu. yine yeni bir tuhaflığımla karşınızdayım.kk iftaharla sunar
gelen geçene hiç bakmıyorum bu yüzden direk çoşmaya başlıyorum.çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben
benimde yulaf ezmem bitsin denicem ama burda doga marka göremedim nesfitin var
canım bende sana özendim bugün aldım ama benimki etinin meyveli keten tohumlu müslisi,bide etinin yulaf ezmesini aldım olur değilmi bugün başladım nedersin:26:
kusura bakma kör gözüm :82:görmemiş bu tür ürünler hiç kullanmadımdenicem bunu
ekinezya cayi nedir hic duymadim faydalarini biliyomusun
muazzezcım saclarını güle güle kullan göremedik gerci ama
sena cok merak ettım bende persembe günü deneyım şu müsliyi
hiç haz etmediğim biri ama nedense bi anda saçlarına vurulduydum 3 sene evvel.sonra yavaş yavaş kısalta kısalta o gördüğünüz hale geldi.kocişim bana kızmaz sever beni cici cici yaparseverim süsü bakımıı seninki üşengeçliği geçti anammmmözendiği şeye bak kocan seni falakaya yatırsın yavrum
topiğimizin hiperaktif çocuğusuninsanı çok güzel pozitif enerjiyle dolduruyorsun,allah neşeni bozmasın maşallah
arkadaslar bu besi biryerde cayini icen varmi varsa bunu hazir da aliniyormu
ben buralarda bulamam bu malzemeleri
Beşibir yerde çay
1 litre suya
FUNDA YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
MATE YAPRAĞI 2 tatlı kaşığı
BİBERİYE 1 tatlı kaşığı
KEKİK 1 tatlı kaşığı
YEŞİL ÇAY 2 tatlı kaşığı
muazzezcim bakıyorum unuttun beni
hadi ordan sen beni unuttunnn hani ben mahidevrandım üstüme kuma getirdinnn hürremlerii
derya kuzumsunn benimmmmm
saol ablacım.çevremdeki insanların üzülmesini istemem sizi güldürmek neşelendirmek benide mutlu ediyor. normalde soğuk donuk biriyimdir açığa çıkaramadığım muzur hişiliğimi sizlerle paylaşmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?