70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol cnm ptt sokağında necip kuaföre gittim senelerdir giderim bilirmisin sen orayı

fatih caddaesindemi ben idris e gidiyorum ataman kuaför kız ben seni çok merak ediyorum :benim halim nolcek ben senin azmine bitiyorum valla bravooooooooo

Son düzenleme:
menüm:

uyaninca kahve az sekerli

kahvalti:
yarim yumurta, domates salatalik yesillik, peynir, 1 dilim kepekli ekmek

ara:
3 altin cilek, yaban mersini

ögle:
1 kase corba, kasarli mantar, tavuk, sebze

ara:
1 elma, 2 bisküvi

aksam:
1 kase corba

1,5 litre su ve 30 yürüyüs simdilikk

kızlar ıyı aksamlar cok uykum var dün gece oglan uyutmadı menümü yazayım bıraz gecmıse bakıp cıkıcam öptüm hepinizi

sabah
1 simit
üçgen peynir 40 gr

ara
125 gr meyvelı lıght yogurt
1 kivi

öğle
corba
tavuk
mantar salata

ara
1 elma

aksam
1 kepce corba
4 yk barbunya
1 yk pılav
salata

gunaydin fistiklar ve bomba geliyoooooor sonunda 6'li rakami kiyidanda olsa gordum cok mutluyom.... vede 69.9 olmusum ya dun diyordum anca telafi ederim artilari dun 70.8 dim farka bakinya superim degilmi....

canım öncelikle oqlun için çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin 6lı rakamlar güzeldir kutlarım senii

aaaaaaaaaaa delirtmeyin benii biri peynir yemmmmmeyin der öbürü zeytinn aaaaaaaaaaaa :84::84::84: bu topiqin di,yetisyeni benm burda bnm borum öterr yiyin anacııımmmm ben hepsini yiyom ama yinede kilo veriyomm sizde yiyin sizde 23 kilo verin onu ondan bunu bundan ayırırsanız azcık kilo verirsiniz azcıkınnn

merhaba bende varım..
76 kilo ile başlıyorum bende

peki bakalım sende hoşgeldinn bu topiqe akşama kadar kimler gelir gider ama nasibi olan sürekli kalırr

slmm çıtırlarr yazmaya çaılışıyorum ama benim ufaklık bırakmıyo pc yi çekiyooo.imdaaattt baba maçta tabi bana kaldı kerata.ben şununla biraz ilgileneyim geliyommm anacımmmm...

muazzez unutmuşum canımıniçi saçını güle güle kullan kızlar bu arada pazartesi 2.600qr artıda çıkmıştım dün akşam yine müsli yedim ve bu sabah 1.300qr gitmişşş süper ürün müsliiiiiiii mucize ürünnn
hemen menümü paylaşayım

kahvaltı
1 bardak su
3 gün kurusu
2 dilim krem peynirli çok tahıllı ekmek
kaşar ve beyaz peynir
1 yumurta
ızgara sucuk
form çayı

ara
yok(kurstaydım unutmuşum yanıma bişey almayı)

öqlen
fırında tavuklu sebze
5i 1 yerde

ara
yok

akşam
müsli
ekinezya çayı

2.5 litre su..

Son düzenleme:
bi ara cidden buluşalım cnm yaaaa şu okullar bi kapansınnnn o kuaförü bilmiyommm buluşunca resim çekinip face koyarızz yavrumm
kuaför ist caddesinde aradaki fidanların orda eskiden yağcıhandaydı osman kuaför
okulu niye bekliyoruz canımcım sahi sen hangi okuldasın valla taciz etmicem

Aferin kız süper menü..
bende dün yedim barbunyayı çok güzel oluyor bu
ne eksik ne fazla o kadar harika
Tadı valla damağımda kaldı
aksam yemegını 5 i ceyrek gece yedım kızlar cok mu olmus:26:

Kız deli misin
5 te yemişsin nesi geç nesi çok?
ben 8 de kaldırdım sofrayı naberrrrrrrrr
bi de geç mi diyooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…