ben gelddimmmmmmm saçlarıma kahkül kestirdimm süper olduuuuuugüzel hatunum vesselammm
güle güle kullan şekerparem eminim yakışmıştır kime gittin bakiim
güzel hatunsun velhasıl kelam yaniiiiiigüle güle kullan
saol cnm ptt sokağında necip kuaföre gittim senelerdirgiderim bilirmisin sen orayı
fatih caddaesindemi ben idris e gidiyorum ataman kuaför kız ben seni çok merak ediyorum:benim halim nolcek ben senin azmine bitiyorum valla bravooooooooo
tickerı yaptım ama profil kısmındaki çizelgeye yapıştırıyrum ama olmuyr :50
mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum:84::84:
http ile baslayan pgn ile biten kisim varya... iste sadece onu kopyala
adresin hepsinimi kopyaliyosun sen ??
ben ne yaptığımı biliyormuyumoğlum dersini bitirsinde ona yaptırayım
aksam yemegını 5 i ceyrek gece yedım kızlar cok mu olmus:26:
gunaydin fistiklar ve bomba geliyoooooor sonunda 6'li rakami kiyidanda olsa gordum cok mutluyom.... vede 69.9 olmusum ya dun diyordum anca telafi ederim artilari dun 70.8 dim farka bakinya superim degilmi....
kızlar selam bişey yazacağım hep unutuyorun menülere bakıyorum kahvaltıda zeytinle yumurta genelde beraber yeniyor diyetisyen bana beraber olmaz diyor sebebini sormadım birdaha gidişimde sorarım ama ben yumurta yediğim günler zeytin yok.
merhaba bende varım..
76 kilo ile başlıyorum bende
kuaför ist caddesinde aradaki fidanların orda eskiden yağcıhandaydı osman kuaförbi ara cidden buluşalım cnm yaaaa şu okullar bi kapansınnnn o kuaförü bilmiyommm buluşunca resim çekinip face koyarızz yavrumm
kızlar ıyı aksamlar cok uykum var dün gece oglan uyutmadı menümü yazayım bıraz gecmıse bakıp cıkıcam öptüm hepinizi
sabah
1 simit
üçgen peynir 40 gr
ara
125 gr meyvelı lıght yogurt
1 kivi
öğle
corba
tavuk
mantar salata
ara
1 elma
aksam
1 kepce corba
4 yk barbunya
1 yk pılav
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?