70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltıda dışarıdaydım ama kendimi tuttum
kalkınca:2 kayısı+1 incir+su
45 dk yuruyuş
kahvaltı:
3 küçük dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
salatalık+domates
2 dilim ekmek
şekersiz çay

platesimi yaptım öyle rahatladımki kızlarr bütün vücuduma enerji doldu birazda uyku bastı

eski sisteme devam cnm ..

herkese günaydınnnn

günaydın fıstıqım

ayy kızlar ölüyomm uykudann

ayyy böyle tipleri insan içine çıkaramayacaksın
ümüğünü sıkıversim geliyo
şu survivor daki kıbrıslı varya anlattığın gibi kızlara laf ettikçe öldüresim geliyo
sen sakın bulaşma ona
bişey dediğinde en azından benim sağlam bi karakterim var sen gibi hafif ve basit değilim de
gerçi bu tipler ondan da anlamaz
bak uyuz oldum bende şimdi

canım senin kilon çok değil gibi
yani ben senden daha kiloluyum ama boyum uzun belki ondan çok abartı durmuyor

Son düzenleme:

canım yaşadıqın olaya çok üzüldüm çok qeçmiş olsun malesef her yerde böyle insanlar karşımıza çıkabiliyor onlar yüzünden biz üzülüyoruz hiç takma kafana rahat hareketler sergile hiç oralı olma söylediqi lafların havada kaldıqını anlasın çok güsell bişey yapmışsın süslenip moral bulmuşsun ben burdan o güzelliqini hissedebiliyorum tatlım azmedeceksin ve bikaç ay sonra o insanlar senin incecik halini görünce azmetmenin başarmanın ne demek olduqunu anlıcaklar onlara inat diyetimize dahada sıkı sarılıcaz ve bikaç ay sonra Allahın izniyle çıtır olmayı başaranlar topiqi açıp orada bu günleri gülümseyerek anlatıcaz

ne diycemi bilmiyorum canım sen resmen mobinge maruz kalmışsın... demekki hala böyle seviyesiz insanlar var. ama psikolojiyle uğraşan biri olarak sana şunu söyliyim bu adamın hayat hikayesinde mutlaka kilo ile bi problemi var.. belki küçükken çok kiloluydu belki karısı sevglisi annesi öyle... yani kesinlikle kendinden kaynaklı sıkıntıları var.. sen hiç takma..

günaydın çıtırlar...dayanamayıp bugün tartıldım ama demicem size
çok değil ama bu dikkatsiz halime göre bile yeter... yavaş yavaş....

zaten daha muhattap olmuyorum.. onun yüzünden ben kötü duruma düştüm ettiğim hakaretle ama hakettiği cevabı verdiğimi düşünüyorum..
dilekce yazdım zaten,sözlü tacize ugruyorum diye bakalım nolcak..
resim cekilip ekleyebilirim ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
aynaya baktığımda öyle cok kilolu bir insan görmüyorum. ki kendimi güzel de bulurum, özgüvenim de tamdı düne kdadr ama böyle basiretsiz arsız insanlar için hiç önemli değil karşılarındakine nasıl hissettirdikleri..

arzuuuu
diyet nasıl gidiyoo
ben sabah tartıldım halimden memnunum şimdilik
canım benımde fena sayılmaz ama cumaya ınsallah daha ıyı bı sonuc ıstıyorum.bende senın gıbı haftasonu yeyınce pzt 400 gr fazla cıkmıstım bugun tartıldı o 400 gıtmıs bı 200 daha gıtmıs bakalım

kız ben yenı kılodana baslamak ıstemıyom senın fazla fark yok ama ben 4.7 vermıstım zaten yoks amotıvem bozulur o cızelgede

teşekkür ederim.. hiç muhattap olmuyorum ama ettiğim hakaret yüzünden olay yıukarılaran taşındı.. ama hiçde umrumda değil işim su anda.. verdikleri 3 kuruş maaş zaten onu da aşağılanmak için çalışmıyorum ben burda..
cok agırıma gitti dedikleri.. cok üzüldüm.. bir de yalnız yasıyorum tüm aksam ağladım evde kendi kendime
inşallah hepsine en güzel cevabı senin de dediğin gibi çıpçıtır olup ortalarda salınarak vericem

ne güzel ya bu müsli bu kadar mı etkili yaw

teşekkürler canım

ne oldu canım ya

canım evet yedim ya sorma:)
bi yerlerin şişmeden yedin neyse ki

nedir bu jambonlu sandviç patlaması yemeyesimiz varsada yeme hissi uyandırıyonuz ya

ağlamak yok

ya yazıyoz işte ne yedimizi kız.. sen yeme
ama bi lezzetli bi tatlı... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak demedi deme kuzum

evet düpedüz mobbing bu. dilekce yazdım zaten sözlü tacize maruz kalıyorum diye ama hakaret ettiğim için ne kadar kaale alınırım bilmiyorum.. desteğin için teşekkür ederim

bende sabah tartıldım dayanamayıp
sonuç fena değildi ama sölemiyceeem
cumayı beklee

senacım da eski sisteme devam dedi zaten canım
öyle devam ediyoruz

canım çorba gibi kaşık kaşık içiyorum ama yarın bu paket bitiyor keten tohumlusu çıkmış onu alıcam perşembe günü..

ben de burada duyunca doğanın keten tohumlu üzümlü olanından aldım(keten tohumu metabolizmayı hızlandırıyo diye söylemişti diyetisyenim..kilo vermem durunca onu önermişti) ama benim midemi bulandırdı sanki. zaten öyle karışık şeyleri içim pek almaz.. sen de bi dene bakalım belki beğenirsin.. ben de paket bitene kadar zorlucam bakalım..alışırsam iyi..öğlen iyi beslenip akşam müsli yemek mantıklı gibi geliyo bana da...emzirmemizi de olumsuz etkilemez herhalde?

ben de ne zaman özenip kahkül kestirsem fenalıklar geliyo..hele ki ders anlatırken iyice daralıyorum..hemen tokalıyorum e tabi bişeye benzemiyo o zaman da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…