senacım sana bişi sorcam
c.tesi kilo bildiriminde ben 78.1 demiştim ya
o moralle ben hafta sonu biyedim bi yedim ki sorma gitsin
78.5 çıktım pazartesi günü
şincik arzuyle ben diyete yeniden başlayalım diye karar aldık hatta kendisi rakibem olur
biz cuma günü yeni başlangıç kilolarını mı yazalım yoksam eski sisteme aynen devam mı edelim
herkese günaydınnnn
belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..
dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti.
bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi.
o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim
sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:
tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..
cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem
belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..
dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti.
bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi.
o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim
tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..
bende gerildim sabah sabahplatesimi yaptım öyle rahatladımki kızlarrbütün vücuduma enerji doldu birazda uyku bastı
eski sisteme devam cnm ..
ayyy böyle tipleri insan içine çıkaramayacaksın
ümüğünü sıkıversim geliyo
şu survivor daki kıbrıslı varya anlattığın gibi kızlara laf ettikçe öldüresim geliyo
sen sakın bulaşma ona
bişey dediğinde en azından benim sağlam bi karakterim var sen gibi hafif ve basit değilim de
gerçi bu tipler ondan da anlamaz
bak uyuz oldum bende şimdi
canım senin kilon çok değil gibi
yani ben senden daha kiloluyum ama boyum uzun belki ondan çok abartı durmuyor
canım benımde fena sayılmaz ama cumaya ınsallah daha ıyı bı sonuc ıstıyorum.bende senın gıbı haftasonu yeyınce pzt 400 gr fazla cıkmıstım bugun tartıldı o 400 gıtmıs bı 200 daha gıtmıs bakalımarzuuuu
diyet nasıl gidiyoo
ben sabah tartıldım halimden memnunum şimdilik
senacım sana bişi sorcam
c.tesi kilo bildiriminde ben 78.1 demiştim ya
o moralle ben hafta sonu biyedim bi yedim ki sorma gitsin
78.5 çıktım pazartesi günü
şincik arzuyle ben diyete yeniden başlayalım diye karar aldık hatta kendisi rakibem olur
biz cuma günü yeni başlangıç kilolarını mı yazalım yoksam eski sisteme aynen devam mı edelim
canım yaşadıqın olaya çok üzüldüm çok qeçmiş olsun malesef her yerde böyle insanlar karşımıza çıkabiliyor onlar yüzünden biz üzülüyoruz hiç takma kafana rahat hareketler sergile hiç oralı olma söylediqi lafların havada kaldıqını anlasın çok güsell bişey yapmışsın süslenip moral bulmuşsun ben burdan o güzelliqini hissedebiliyorum tatlım azmedeceksin ve bikaç ay sonra o insanlar senin incecik halini görünce azmetmenin başarmanın ne demek olduqunu anlıcaklar onlara inat diyetimize dahada sıkı sarılıcaz ve bikaç ay sonra Allahın izniyle çıtır olmayı başaranlar topiqi açıp orada bu günleri gülümseyerek anlatıcaz
günaydın kızlarrçok mutluyum bu sabah 800 qram daha gitmiş :124::124: pazartesi 69.6ydım bu sbaah 67.5 çıktım cumaya kadar çizelgemin altına düşücem inşallahhh teşekkürler müsliiiiiiii
günaydın cnmafiyet olsun bakalım tadını çıkara çıkara yemişsin bende en çok kahvaltı öqününü seviyorum kraliçeler gibi kahvaltı yapıyorum
günaydınlarrr
bugünkü menüm
sabah
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )
ara
4 tane altın çilek
öğlen
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )
ara
1 tane etimek
akşam
light ton balıklı salata ( marul domates taze sogan nar eksisi sirke )
bugünkü menüm....
bugün canım cok sıkkın.. dün akşam hep ağladım evde.. birazdan anlatıcam size
günaydın canım
oh gözünaydın afiyet olsun tadını cıkara cıkara götürmüşsün sandviçi.benımde kahvaltı fazla kactı sanırım ara öğünü geçiştiricem cok acıkırsam yabanmersiniyle
hayırdır canm yamenünde güzel ama sebze fılan yıyemıyor musun yogurt yada hep sandvıc olmus menü
bi yerlerin şişmeden yedin neyse ki
nedir bu jambonlu sandviç patlaması yemeyesimiz varsada yeme hissi uyandırıyonuz ya
ağlamak yok
gunatdin canim afiyet olsun sonunda goturmusun jambonu
gunaydin... bende aldiklarimi verdim ama dunden beri yerimden saymisim insalah bu gun biraz gider
süpersin aldıklarını vermen bile harika......günaydınlarrr
bugünkü menüm
sabah
ara
4 tane altın çilek
öğlen
ara
1 tane etimek
akşam
light ton balıklı salata ( marul domates taze sogan nar eksisi sirke )
bugünkü menüm....
bugün canım cok sıkkın.. dün akşam hep ağladım evde.. birazdan anlatıcam size[/QUOTE
niye kiz bozma mooralini suna inandimki nicbirsey sagligimizdan gozyasimizdan onemli degil uzme tatli canini...
burda sempatik senin yazın vardı noldu ya..........
evet sempatikim.. bi yerim şişmeden yedim canım...
ay çok güldürdün beni kız........
eşimde verirken öyle verdi...
bi yerin şişmesin dedi
Aklıma kıbrıslı çocuk geldi gözde gibi.
ne laubali konuşmalar öyle...
...
Bana deseydi yüzüne bakardım derdim ki...
Bankada çalışmak ile olgunluk duygusunun geliştiğine pek inanmıyorum.. Eğitim şart !!!
Ve senin yapacağın tek şey hırslanmak..
İnanmak arkadaşım...
İnanınca herşey yoluna giriyor...
ne güzel ya bu müsli bu kadar mı etkili yaw
teşekkürler canım
ne oldu canım ya
canım evet yedim ya sorma:)
ya yazıyoz işte ne yedimizi kız.. sen yeme
ama bi lezzetli bi tatlı... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak demedi deme kuzum
gunatdin canim afiyet olsun sonunda goturmusun jambonu
gunaydin... bende aldiklarimi verdim ama dunden beri yerimden saymisim insalah bu gun biraz gider
süpersin aldıklarını vermen bile harika......
burda sempatik senin yazın vardı noldu ya..........
evet sempatikim.. bi yerim şişmeden yedim canım...
ay çok güldürdün beni kız........
eşimde verirken öyle verdi...
bi yerin şişmesin dedi
Aklıma kıbrıslı çocuk geldi gözde gibi.
ne laubali konuşmalar öyle...
...
Bana deseydi yüzüne bakardım derdim ki...
Bankada çalışmak ile olgunluk duygusunun geliştiğine pek inanmıyorum.. Eğitim şart !!!
Ve senin yapacağın tek şey hırslanmak..
İnanmak arkadaşım...
İnanınca herşey yoluna giriyor...
o anda herkesin içinde ne sakinliğimi koruyabildim ne de aklıma sahip cıkabildim..
cok ağırıma gitti ya cok üzüldüm
ne diycemi bilmiyorum canım sen resmen mobinge maruz kalmışsın... demekki hala böyle seviyesiz insanlar var. ama psikolojiyle uğraşan biri olarak sana şunu söyliyim bu adamın hayat hikayesinde mutlaka kilo ile bi problemi var.. belki küçükken çok kiloluydu belki karısı sevglisi annesi öyle... yani kesinlikle kendinden kaynaklı sıkıntıları var.. sen hiç takma..
günaydın çıtırlar...dayanamayıp bugün tartıldım ama demicem size
çok değil ama bu dikkatsiz halime göre bile yeter... yavaş yavaş....
ne güzel ya bu müsli bu kadar mı etkili yaw
teşekkürler canım
ne oldu canım ya
canım evet yedim ya sorma:)
ya yazıyoz işte ne yedimizi kız.. sen yeme
ama bi lezzetli bi tatlı... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak demedi deme kuzum
o anda herkesin içinde ne sakinliğimi koruyabildim ne de aklıma sahip cıkabildim..
cok ağırıma gitti ya cok üzüldüm
canım gecmıs olsun ya sen yıne kendınden emın durup savunmussun ben olsam orda aglar kalırıdm heralde bıseyde dıeyemezdım sınırden sok olurdum.ama sen güçlü ve azımlı bı kıza benzıyorsun baksana 15 gunde 3 kılo ustunu vermıssın daha daverıp herkesı sasırtıp catlatacaksın inşallah üzme kendini
canım benımde fena sayılmaz ama cumaya ınsallah daha ıyı bı sonuc ıstıyorum.bende senın gıbı haftasonu yeyınce pzt 400 gr fazla cıkmıstım bugun tartıldı o 400 gıtmıs bı 200 daha gıtmıs bakalım
kız ben yenı kılodana baslamak ıstemıyom senın fazla fark yok ama ben 4.7 vermıstım zaten yoks amotıvem bozulur o cızelgede
canım gecmıs olsun ya sen yıne kendınden emın durup savunmussun ben olsam orda aglar kalırıdm heralde bıseyde dıeyemezdım sınırden sok olurdum.ama sen güçlü ve azımlı bı kıza benzıyorsun baksana 15 gunde 3 kılo ustunu vermıssın daha daverıp herkesı sasırtıp catlatacaksın inşallah üzme kendini
sonrasında tuvalete gidip ağladım zaten
o benimle dalga gecti beni rencide etti ama patır patır verdim cevabını.. öyle altta kalmadım laflarının, ezilip büzülmedim.. yaden küfrü de yiyince kapattı cenesini, yanında kalmıcak bu laf dedi bende elinden geleni ardına koyma dedim.
daha da ugrasamaz benle, kıçı yerse hakaret yemeye uğrassın bidaha benle bakalım..
her kuşun eti yenmez.. böylelerine gerektiği cevabı vermek lazım..
bizim vücudumuz daha geniş olabilir ama yüreklerimiz de bir okdr geniş..
onlarınkisi beş para etmez. onursuz haysiyetsiz insanlar işte..
buarada destek ve motivasyonun için ayrıca teşekkür ederim.. elimden geelenin en iyisini yapmaya çalışıyodum bugüne kdar.. bugünden sonra daha da iyisi için çabalıcam..
teşekkür ederimm tekrardan
muazzez unutmuşum canımıniçi saçını güle güle kullankızlar bu arada pazartesi 2.600qr artıda çıkmıştım dün akşam yine müsli yedim ve bu sabah 1.300qr gitmişşş süper ürün müsliiiiiiii mucize ürünnn
hemen menümü paylaşayım
kahvaltı
1 bardak su
3 gün kurusu
2 dilim krem peynirli çok tahıllı ekmek
kaşar ve beyaz peynir
1 yumurta
ızgara sucuk
form çayı
ara
yok(kurstaydım unutmuşum yanıma bişey almayı)
öqlen
fırında tavuklu sebze
5i 1 yerde
ara
yok
akşam
müsli
ekinezya çayı
2.5 litre su..
yok canım tavuqu niye unutayım onu yanıma aldım öqlen yedim ben ara öqünlerimi kursa götürmeyi unutmuşum
ben doqa marka meyvalı müsli kullanıyorum özellikle fazla kaşırdıqım günler akşam yemeqi yerine 1 bardak süte 2 kaşık müsli katıp içiyorum ve ogün yediklerim kilo yapmıyor süper bişi bence..
canım çorba gibi kaşık kaşık içiyorum ama yarın bu paket bitiyor keten tohumlusu çıkmış onu alıcam perşembe günü..
sen maşallah süslü hatunsun özenip uğraşıp şekil versiyon vs. ben öyle değilim çoğu zaman banyodan banyoya tarıyom saçlarımısaçlarım düz olduğu için tarak kullanmama bile gerek kalmıyo.kahkül yaz sıcağında beni çok bunalttı yalan olmasın ama2 bilemedin 3 kere kahküllerimi açtım onun dışında sürekli tokayla tutturdum.hala uzamadılar uzadıktan sonra artık eski gibi uzun saçlı olmak istiyorum.özledim saçlarımı.uzun yıllar saçlarım belime kadardı.uzun zaman görmeyenleri tekrar karşılaştığımızda ilk sözleri saçlarına nasıl kıydın demek oluyor.işin tuhafı bu kısa saça özentimde sırf bi erkeğin saçlarını çok beğenmemden ötürü olmuştu. yine yeni bir tuhaflığımla karşınızdayım.kk iftaharla sunar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?