70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen zaten orda da tadını çıkarmazsak krize gireriz...

şimdi okudum yazını ve inan çok sinir oldum.. aynen katılıyorum inadına dik dur, indına gülümse,belli etme üzüldüğünü.. dediğin gibi bunlar daha da hırslandıracak bizi

şimdi okudum yazını ve inan çok sinir oldum.. aynen katılıyorum inadına dik dur, indına gülümse,belli etme üzüldüğünü.. dediğin gibi bunlar daha da hırslandıracak bizi

destekleriniz için teşekkür ederim.. buraya gelip de sizlerle paylaşmakla ne kadar dogru davrandığımı gösterdiniz bana..

tabi ogun bir haftalik yemegi yersen olacagi budur.....

canim kisiliksiz ve degersiz insanlar yuzunde kendini uzmene hic degmez duktugun goz yasina yazik olmus... hic takma bile kafana azimle yoluna devam et ...

benimde öyle yaa bi gözüm kapalı
açık olanla da buraya yazıyorum
iş güç yok allahtan da iş yerinde rahatım
yemek yememiştim yiyorum şimdi açıldı

seviyesiz dengesiz insanların olduğu bu toplumda insanlığını kaybetmiş kişilerle yaşadığımız için kendimiz nekadar düzgün olmaya çalışsakta sen onları kendi seviyede değil onlar seni kendi seviyelerine çeker herzaman.karşılaştığın durum yada söylenilen sözlerden ziyade onun seviyesine indiğin için kendini kötü hissediyosun aslında.karşındaki değer vermediğin önemsemediğin biri bu yüzden sözleri bence bişi ifade etmemeli.seni var eden görünümün değil kişiliğin.sen fevri davranıp adamın hakettiği sözü söylemişsin bu yüzden üstlerinin tepkisindende çekinmektesin ama içini ferah tut.hiçbişey olmamış gibi davran yani sadece kendin ol inşallah arkadaş bu olaydan sonra biraz kendine gelip hatasını(ö...lüğünü ) farkeder.

fotonu silersin diye alıntı yapmadım canım
bende çok abartı bi kilon yok
sadece bel bölgen (ben gibi ) vücuduna göre fazla gibi geldi
ama o kadar kafaya takılacak kadar değil
üzme kendini
o aptalın dedikleri karşısında bu kadar yıpratma kendini
çok hoç bi bayansın ve kilonda kafaya takılacak kadar değil
beni görsen anlardın kilo takıntııs neymiş

bende bi kere kestirmiştim
saçlarım uzundu
alman kızlarına benzedim sarı saçlarımla
oldum mu sana helga
ay sorma banada aynı şeyi söyledilerdi saç sarı ten beyaz popo büyük al sana helga kocişim nikita demişti ama kocişler başka ya

kafasını bilgisayara yapıştırmak istedim ama tuttum kendimi, o arada işte o kelime kaçtı ağzımdan :26:
cok teşekkür ederim içten sözlerin için..
bu kadar azmederken, cabalarken haysiyetsizin teki böyle kırabiliyo hevesimizi.. güçlü olmamız, dik durmamız lazım..
sayenizde başarıcam bende bunu

yorumların ve desteğin için teşekkür ederim.. hatasının farkına varmasa bile benim dişli olduğumu gördüğü için bidaha bana bulaşabilceğini sanmıyorum..
simdi müdürümle konustuk, hakaret ettiğim için kendimi haklıyken haksız duruma düşürdüğümü söyledi ama nolursa olsun söylediğimi kabul ettiğimi söyledim ve onun söylediği şeyler de içinde argo barındırmıyo diye hakaret olmadığı anlamına gelmiyo dedim..
bakalım nolucak..
basiretsiz insanlar yüzünden ne durumlara düştük ya rabbim..

canımsın, cok teşekkür ederim.. fazlam oldugunu biliyorum, son zamanlarda abarttıgımı da biliyorum ama özgüvenim taban yaptı, o yüzden sizlerinde kafalarını şişiriyorum
hepinizin yürekleri cok güzel, 3,5 kilo fazlamız olsa kaç yazar, biz kilo verebiliriz ama kötü kalpliler o pis kalpleriyle yasamaya mahkumlar..

sana o lafları söyleyen dengesize gülerim ancak.Bence seniin gibi bir güzeli kıskanmıştır ablam.Senin gibiler ona bakmadığı için.Hiç canını sıkma.Gayete fıstık gibsin

ablacım cok teşekkür ederiimmm, o ........e minnettar kalıcam nerdeyse, sizin yüreklerinizin güzelliğini tanıdım sayesinde..

tamam canım dinlicem hepinizi, takmıcam kafama artık ve hiç muhattap olmamaya devam edicem.. sizlerin sayesinde moralim yerine geldi
teşekkür ederim cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…