günaydın kızlarrçok mutluyum bu sabah 800 qram daha gitmiş :124::124: pazartesi 69.6ydım bu sbaah 67.5 çıktım cumaya kadar çizelgemin altına düşücem inşallahhh teşekkürler müsliiiiiiii
ne güzel inş ben de 6 lılara geçerim bu cuma
günaydın cnmafiyet olsun bakalım tadını çıkara çıkara yemişsin bende en çok kahvaltı öqününü seviyorum kraliçeler gibi kahvaltı yapıyorum
belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..
dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti.
bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi.
o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim
sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:
tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..
cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem
şimdi okudum yazını ve inan çok sinir oldum.. aynen katılıyorum inadına dik dur, indına gülümse,belli etme üzüldüğünü.. dediğin gibi bunlar daha da hırslandıracak bizi
tabi ogun bir haftalik yemegi yersen olacagi budur.....günaydınuyur uyanık bi haldeyim.nedense hala aç değilim 2 günlük yemek yemişim demekki birazdan öğrencim gelcek 2 kere 2 nin kaç olduğunu bile söyleyemeyecek bi haldeyim nedense yinemi içime bahar kaçtı ya :84::84::84:
belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..
dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti.
bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi.
o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim
tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..
yemek yememiştim yiyorum şimdi açıldıbenimde öyle yaa bi gözüm kapalı
açık olanla da buraya yazıyorum
iş güç yok allahtan da iş yerinde rahatım
seviyesiz dengesiz insanların olduğu bu toplumda insanlığını kaybetmiş kişilerle yaşadığımız için kendimiz nekadar düzgün olmaya çalışsakta sen onları kendi seviyede değil onlar seni kendi seviyelerine çeker herzaman.karşılaştığın durum yada söylenilen sözlerden ziyade onun seviyesine indiğin için kendini kötü hissediyosun aslında.karşındaki değer vermediğin önemsemediğin biri bu yüzden sözleri bence bişi ifade etmemeli.seni var eden görünümün değil kişiliğin.sen fevri davranıp adamın hakettiği sözü söylemişsin bu yüzden üstlerinin tepkisindende çekinmektesin ama içini ferah tut.hiçbişey olmamış gibi davran yani sadece kendin olbelki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
alışmadık don popoda durmazmış misali hiç kahkül kullanmayan biri için kötü bi deneyim oldu.ben de ne zaman özenip kahkül kestirsem fenalıklar geliyo..hele ki ders anlatırken iyice daralıyorum..hemen tokalıyorum e tabi bişeye benzemiyo o zaman da..
aynen öyle oldutabi ogun bir haftalik yemegi yersen olacagi budur.....
.
alışmadık don popoda durmazmış misali hiç kahkül kullanmayan biri için kötü bi deneyim oldu.
canim kisiliksiz ve degersiz insanlar yuzunde kendini uzmene hic degmez duktugun goz yasina yazik olmus... hic takma bile kafana azimle yoluna devam et ...
ay sorma banada aynı şeyi söyledilerdibende bi kere kestirmiştim
saçlarım uzundu
alman kızlarına benzedim sarı saçlarımla
oldum mu sana helga
omzundaki süsleri yerim ne cici olmuş ölee cnm en güzelini yapmışsın inan ben bide gider tokatı patlatırdımm boşver deümez kendini üzmeye çokda şıksın bence elbisenin altına bitondaha koyu giysen hoş olur bi ara dene istersennn
yemek yememiştim yiyorum şimdi açıldı
seviyesiz dengesiz insanların olduğu bu toplumda insanlığını kaybetmiş kişilerle yaşadığımız için kendimiz nekadar düzgün olmaya çalışsakta sen onları kendi seviyede değil onlar seni kendi seviyelerine çeker herzaman.karşılaştığın durum yada söylenilen sözlerden ziyade onun seviyesine indiğin için kendini kötü hissediyosun aslında.karşındaki değer vermediğin önemsemediğin biri bu yüzden sözleri bence bişi ifade etmemeli.seni var eden görünümün değil kişiliğin.sen fevri davranıp adamın hakettiği sözü söylemişsin bu yüzden üstlerinin tepkisindende çekinmektesin ama içini ferah tut.hiçbişey olmamış gibi davran yani sadece kendin olinşallah arkadaş bu olaydan sonra biraz kendine gelip hatasını(ö...lüğünü ) farkeder.
fotonu silersin diye alıntı yapmadım canım
bende çok abartı bi kilon yok
sadece bel bölgen (ben gibi ) vücuduna göre fazla gibi geldi
ama o kadar kafaya takılacak kadar değil
üzme kendini
o aptalın dedikleri karşısında bu kadar yıpratma kendini
çok hoç bi bayansın ve kilonda kafaya takılacak kadar değil
beni görsen anlardın kilo takıntııs neymiş
sana o lafları söyleyen dengesize gülerim ancak.Bence seniin gibi bir güzeli kıskanmıştır ablam.Senin gibiler ona bakmadığı için.Hiç canını sıkma.Gayete fıstık gibsin
alışmadık don popoda durmazmış misali hiç kahkül kullanmayan biri için kötü bi deneyim oldu.
aynen öyle oldu
kurban olsun o haddini bilmezfıstık gibisin kızım sen onun ya gözleri kör yada yada kör bunu daha önce senayada dedim sanada diyorum.kilo çetvelinde hepinizden zayıf görünsemde rakam olarak.yemin ederim siz benden daha ince ve zarif hatunlarsınız.maşallah hem güzel hem zarif hepde alımlı hoş bi bayansın.kendini bilmez kişilere cvp vererek kendinden ödün verme muhattap alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?