çok tatlısın...
o gitsin totosuna baksın...
müdürün ara yapacak haberin olsun...
canımsın, cok teşekkür ederim.. fazlam oldugunu biliyorum, son zamanlarda abarttıgımı da biliyorum ama özgüvenim taban yaptı, o yüzden sizlerinde kafalarını şişiriyorum
hepinizin yürekleri cok güzel, 3,5 kilo fazlamız olsa kaç yazar, biz kilo verebiliriz ama kötü kalpliler o pis kalpleriyle yasamaya mahkumlar..
yorumların ve desteğin için teşekkür ederim.. hatasının farkına varmasa bile benim dişli olduğumu gördüğü için bidaha bana bulaşabilceğini sanmıyorum..
simdi müdürümle konustuk, hakaret ettiğim için kendimi haklıyken haksız duruma düşürdüğümü söyledi ama nolursa olsun söylediğimi kabul ettiğimi söyledim ve onun söylediği şeyler de içinde argo barındırmıyo diye hakaret olmadığı anlamına gelmiyo dedim..
bakalım nolucak..
basiretsiz insanlar yüzünden ne durumlara düştük ya rabbim..
canım green4 arkadasımıza katılıyorum kılom senden az olsada senden daha ırı kılolu duruyorum bende masallah cok ıyı gorunuyorsun senınde boyun uzun heralde.gercı ben uzunum da işime mi yarıyo
belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..
dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti.
bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi.
o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim
sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:
tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..
cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem
kızlar öğl eyemeğinde karısık kızartma vardı yogurtlu onun yerınde mevsım salata aldım içiçm gitti:
ya işte dedimya sen onun seviyesine inersin inmiş kabul edilirsin herzamanyorumların ve desteğin için teşekkür ederim.. hatasının farkına varmasa bile benim dişli olduğumu gördüğü için bidaha bana bulaşabilceğini sanmıyorum..
simdi müdürümle konustuk, hakaret ettiğim için kendimi haklıyken haksız duruma düşürdüğümü söyledi ama nolursa olsun söylediğimi kabul ettiğimi söyledim ve onun söylediği şeyler de içinde argo barındırmıyo diye hakaret olmadığı anlamına gelmiyo dedim..
bakalım nolucak..
basiretsiz insanlar yüzünden ne durumlara düştük ya rabbim..
sen beni takip et yavrum beni dinle sözümden çıkmacanım green4 arkadasımıza katılıyorum kılom senden az olsada senden daha ırı kılolu duruyorum bende masallah cok ıyı gorunuyorsun senınde boyun uzun heralde.gercı ben uzunum da işime mi yarıyo
kızartmalar mı ????
.bende tapardım fakat yağda kızarırken o yağı tamamen içlerine çekerler...yani o sebzeyi yağa batırıp yeseniz bile kızartmada ki kadar yağ almazsınız...o yüzden canını hiç sıkma canım...vücudun için en iyi olanı yapmışsın..emin ol bu cildin ve psikolojin içinde en iyiisiooh miss gibi salata ...canım istedi :26:
senede 1 kilo yoğurt bile bitiremeyen ben.bu ara acayip tatşlı geliyor banaaslında normal zamanda da cok sık yapma alıskanlıgım yoktur kızartmayı yanı kendım yapmayı sevmem ama yemeyi severim dısardakı patates kızartmalı menulere bayılırım.ama sımdı yasak koydum ya kendıme ondan bı tatlı gözüktü ki
aslında normal zamanda da cok sık yapma alıskanlıgım yoktur kızartmayı yanı kendım yapmayı sevmem ama yemeyi severim dısardakı patates kızartmalı menulere bayılırım.ama sımdı yasak koydum ya kendıme ondan bı tatlı gözüktü ki
senede 1 kilo yoğurt bile bitiremeyen ben.bu ara acayip tatşlı geliyor banaevrim geçirmeye başladım sanırım.bi arkadaşım yaşı sorulduğunda 2 30uma girdim diye cevaplıyor.bende sanırım ilk 30 umun son demlerinde değişmeye başladım
ya böyle zarif hatunları görünce dövesim geliyolequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee
Eki Görüntüle 176415
ona bizden bahset , valla bi araya gelir işkence ederiz ona
şaka bir yana da bu insanlardan her yerde var benimde çok başıma geldi...ve hep kaderime küstüm..neden ben dedim? ben bu laflara kimseye edemeyecek kadar temiz kalpliyken neden bu sorunlarla ben uğraşıyorum diye düşündüm ?
acı deneyimler ama takmamak en iyisi...
Not: senin öyle abartılcak bir kilon yok. zaten olmadığı için bu şaka yapılmış..fazla kilolu olsaydın bu konuda sıkıntın olabileceği için böyle şakalardan kaçarlardı...muhtemelen senin bu konuda bir zayıflığın olduğunu bilmiyordur...
ama erkek işte...özrü de kabahatinden büyük :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?