70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım
o adamda eşşeklik baki kalacak boşver

slm hanımlar, dün ben hayatımın aşkını markette ööyle "beni al beni al" derken görünce dayanamadım veee 1 küçük paket toblerone aldım yedim onun dışında bir bozukluk olmadı zaten ben cumadan itibaren malum tamamen aranızdayım eheh :)

birde bende yeni bir tartı aldım, eski tartım gramları fln göstermiyordu çünkü...
yanlız son zzamanlar yürüyüş yapamıyorum canım hiç gitmek istemiyor...sanki etrafımdan geçen bütün insanlar bana bakıyormuş gibi hissediyorum

tekrar teşekkür ederim hepinize...

ailem gibi beni önemsediniz, anne gibi nasihat verdiniz, abla gibi teselli ettiniz, kardeş gibi cici şeyler söylediniz...

allah razı olsun hepinizden

canım green4 arkadasımıza katılıyorum kılom senden az olsada senden daha ırı kılolu duruyorum bende masallah cok ıyı gorunuyorsun senınde boyun uzun heralde.gercı ben uzunum da işime mi yarıyo

boş durmayıp bugün ki manümü yazayım bende

kalkınca 1 bardak su
maydanoz kürü
yeşil çay

kahvaltı
peynir domates maydanozlu sandviç
açık şekersiz çay

arada
bi kaç badem ve ceviz

öğren (birazdan gidip yiycem )
fırında kızartma
sarımsaklı yoğurtla yiycem
1 dilim çavdar ekmeği

arada
dışarda olcam o yüzden
diyet bisküvi yerim yarım paket

akşam
arkdaşlarımla yemekte olcam o yüzden ızgara falan yerim sanırım

yatmadan
şu activalardan yemeyi düşünüyorum hem metobolizmam çalışır hemde zararsız

ona bizden bahset , valla bi araya gelir işkence ederiz ona
şaka bir yana da bu insanlardan her yerde var benimde çok başıma geldi...ve hep kaderime küstüm..neden ben dedim? ben bu laflara kimseye edemeyecek kadar temiz kalpliyken neden bu sorunlarla ben uğraşıyorum diye düşündüm ?
acı deneyimler ama takmamak en iyisi...
Not: senin öyle abartılcak bir kilon yok. zaten olmadığı için bu şaka yapılmış..fazla kilolu olsaydın bu konuda sıkıntın olabileceği için böyle şakalardan kaçarlardı...muhtemelen senin bu konuda bir zayıflığın olduğunu bilmiyordur...
ama erkek işte...özrü de kabahatinden büyük :26:

kızlar öğl eyemeğinde karısık kızartma vardı yogurtlu onun yerınde mevsım salata aldım içiçm gitti:

kızlar öğl eyemeğinde karısık kızartma vardı yogurtlu onun yerınde mevsım salata aldım içiçm gitti:

kızartmalar mı ????
.bende tapardım fakat yağda kızarırken o yağı tamamen içlerine çekerler...yani o sebzeyi yağa batırıp yeseniz bile kızartmada ki kadar yağ almazsınız...o yüzden canını hiç sıkma canım...vücudun için en iyi olanı yapmışsın..emin ol bu cildin ve psikolojin içinde en iyiisi ooh miss gibi salata ...canım istedi :26:

ya işte dedimya sen onun seviyesine inersin inmiş kabul edilirsin herzaman olacağı ne en fazla farklı yerlere görevlendirilirsiniz

canım green4 arkadasımıza katılıyorum kılom senden az olsada senden daha ırı kılolu duruyorum bende masallah cok ıyı gorunuyorsun senınde boyun uzun heralde.gercı ben uzunum da işime mi yarıyo
sen beni takip et yavrum beni dinle sözümden çıkma

ya herzaman giydiğim kotum oldukça bollaştı ama sanki üst bedenim genişledi gibi geliyo bana off ya popomdan kaçıp midememi sızıyı yağlarım acaba

aslında normal zamanda da cok sık yapma alıskanlıgım yoktur kızartmayı yanı kendım yapmayı sevmem ama yemeyi severim dısardakı patates kızartmalı menulere bayılırım.ama sımdı yasak koydum ya kendıme ondan bı tatlı gözüktü ki

senede 1 kilo yoğurt bile bitiremeyen ben.bu ara acayip tatşlı geliyor bana evrim geçirmeye başladım sanırım.bi arkadaşım yaşı sorulduğunda 2 30uma girdim diye cevaplıyor.bende sanırım ilk 30 umun son demlerinde değişmeye başladım

lequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee

Son düzenleme:

canım bende kızartma yiycem az sonra ama hepsini fırında kızarttım ve tat olarak hiç bi farkı yok emin olabilirsin
sende çok canın isterse öyle yap canım

ben pisboğazım sımdı önüme 4 hafta koydum ya o 4 haftasonunda bırde canımın cektıgı yiyeceklerden olusan alacaklarım listesi oluşuyo şu anda

biliyorum canım, biliyorum.. beni ne kadar üzdüyse bu olay bir okadar da motive etti.. böyle basiretsiz insanlara ortam yaratmamak için elimden gelenin en iyisini yapıcam..

hepiniz harikasınız, hepinizi öperim, ısırıp yağlarınızı atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…