ya nebilim iyiyim gibi.iştah durumum fena değil o geçen haftalardaki şuursuz durumm yok.kilo alışın derken hakikaten pantolonum bacaklarımdan epey bi bollaşrı ama üst bedenim eskisi gibi ince değil sankikuzum kilo alışın ondan olmasın dedim...
evli olduğunu biliyorum...
seni hamile kalasıca
çorbama ilaç atmışlardı ne yaptığımı bende hatırlamıyorumben daha çok akşamki ekmeklere takılmıştım ama...neyse
ya nebilim iyiyim gibi.iştah durumum fena değil o geçen haftalardaki şuursuz durumm yok.kilo alışın derken hakikaten pantolonum bacaklarımdan epey bi bollaşrı ama üst bedenim eskisi gibi ince değil sankiyoksa olabilirmi oy may gat kocam beni ben bilmeden hamile bıraktı anammmmmmm
bende facede buldum zatencaldim ben bunu facede paylasayim
kiz bende senin gibi dusunmustum ama soylemeyi unutum bu kiz hamile olmasin oley bize yegen geliyor...
yaşasınn pargalııı evleniyooo çok mesdummm çok(muhteşem yüzyıl)
evet ya sonunda bende cooook mesudummmmmm birlikte mesud olalimmi
yaşasınn pargalııı evleniyooo çok mesdummm çok(muhteşem yüzyıl)
evet ya sonunda bende cooook mesudummmmmm birlikte mesud olalimmi
ya nebilim iyiyim gibi.iştah durumum fena değil o geçen haftalardaki şuursuz durumm yok.kilo alışın derken hakikaten pantolonum bacaklarımdan epey bi bollaşrı ama üst bedenim eskisi gibi ince değil sankiyoksa olabilirmi oy may gat kocam beni ben bilmeden hamile bıraktı anammmmmmm
kiz bende senin gibi dusunmustum ama soylemeyi unutum bu kiz hamile olmasin oley bize yegen geliyor...
bende facede buldum zaten
fazilet diye diye olcak sonra sabah akşam bana 4 ve 5 inci melek diye bakmak zorunda kalacaksın.baştan önlemini al ben alamadım
işin şakası ciddi manada anneliği düşünmeye başladım bu aralar ama şimdi olmasa ii olurdu eşime hamileyim desem hemen ayları sayar ve ben gibi aralık ayında doğacak olan bi bebeğimiz olacağını öğrenince bu işe nekadar sevinir bilemiyorum
lokmaları dağıtalım bu oğlan gibi
kızımız çok yaramaz ve tatlı oldu...
duydun mu hilal....
Canım ben seni evlad edinmek için başvurumu yaptım...
Hoşgeldin...
canım günü kurtarmıssın bence
senacım haklısında kuru kuruya gıtmıyor benım esım hıc cay ıcmez evde cay pısmıyo bırı gelmezse bende ıs yerınde ıcıyorum meyve suyu kolayıma geldı bıda ıcmem
brawo arkadaşım ya o kadar kiloyu ne kadar zamanda werdin
Kizlar yaaa, birsey soracagim, ben bu musli diyetini bayagi bir arastirdim da, nasil yapacagima karar veremedim, size bir diyet listesi yapsam bana yardimci olurmusunuz
sabah kalkinca bir bardak lahana suyu,
kahvalti,
1 yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
4 tane siyah zeytin,
2 dilim ekmek,
1 bardak %100 greyfut suyu
ara,
bir bardak form cay,
oglen,
1 porsiyon gunun yemegi
ara
Bir tane meyva
aksam,
bir bardak sut,
2 kasik muesli,
ara,
Bir bardak form cay,
gun boyu 4 lt su,
60 dk yuruyus+ kosu
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
500 ip atlama,
pazartesi baslayip bu hafta boyle bir deniyecegim bakalim ne olur sizce nasil...
iyi akşamlar canlar
nasılsınız?
senacım bak senin yüzünden tüm hepimiz müslici olduk.
sen firmalardan hakkını iste ama
yaaaaaaaaa sen reklamcı falanmı olsaydın yoksa?
sülüman çok sert bakıyo ibocuma kızlar yaaayazık ama
menümü yazayım
uyanınca:2 gün kurusu,1 bardak su
sabah:1 kase kelle çorbası(iğrencim demi gıııııı),2 dilim ekmek
ara:3 fındık,2 ceviz,6 kuru üzüm
öğle:1 dilim tam tahıllı ekmek,1 hşl.yumurta,4 zeytin,1 domates,4-5 dal maydanoz,1 dilim beyaz peynie,yarım köz kırmızı biber,1 kupa siyah çay şekersiz
ara:2 kuru kayısı,1 kuru incir
akşam:3 dilim tam tahıllı ekmek,1 tabak kıymalı dere otlu naneli kabak yemeği,1 baş kuru soğan(soğan çok acıydı ondan ekmek yedim )
ara:2 bardak yeşil çay, 3 altın çilek
gün boyu 2 lt. su ve bitki çayları,form çay
nasıl kızlar yaaaaabence bugün iğrenç olmuş yorumlasanıza düzelteyim kendimi nolur
kızlar kaptan demişti ya kaçırdığınız gün müsli hayat kurtarıyor diye:44::44:acaba birazdan yapıp yesem faydası olurmu..yoksa sadece gündüz kaçamakları içinmi geçerli müsli uzmanımız KAPTAAANNNNNN:44::44:KAPTAAAAAAANNNNNN İMDATTTTTT YOL GÖSTER ÇOK SUÇLU HİSSEDİYOOOOOOOMMMMMM
haklısın bi bağımlılık ve bağlılık durumumuz mevcut.ay yarabbim yatak odasında uzanmaktayım şuan ve burnuma çilek reçeli kokusu geliyohayırdır inşallah buda ne
işin şakası ciddi manada anneliği düşünmeye başladım bu aralar ama şimdi olmasa ii olurdu eşime hamileyim desem hemen ayları sayar ve ben gibi aralık ayında doğacak olan bi bebeğimiz olacağını öğrenince bu işe nekadar sevinir bilemiyorum30 olmadan anne olmayı planlamaktayım şu aralar kısmet bakalım nezaman gerçekten istediğim gibi bir anne olabiliceksem ve evladımı gerçekten insani özelliklerini gelişmiş biçimde yetiştirebileceksem rabbim bana anne olmayı nasip etsin.yok böyle olamayacaksam anne olamadığım için inanın üzülmem
AÇ KARNINA:
1 bardak oda sıcaklığında su
4 yarım =2 tam ceviz
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
KAHVALTI:
2 dilim ekmek (biri acukalı biri çilek reçelli ekmek
1 bardak su
ÖĞLE:
bir porsiyon patates salatası (bol limonlu az yağlı kuru soğan ,patates,ve havuçtan oluşan)
2 adet köfte
bir bardak ayran
ARA:
bir fincan türk kahvesi
2 gofret
7 badem
2 tablet bitter çikolata
AKŞAM:
bir kase yayla çorbası
bir porsiyon ıspanaklı yumurta
su
ARA:
1 kase yaban mersini
7 fındık
arkadaşlar bu gece anladım ki yaban mersini mideyi boşaltmada anında etki ediyor.test edildi onaylandı tavsiye edilir...
ben yapmadım benim haberim yok kesin kociş yaptı ben ondanşüpheleniyorume normaldir sen normal deqilsinkii yatak odasında bile böylee kokular duyarsın
anormal hatunsun ondan üst beden büyük alt küçükyok hayatım sen hamile falan deqilsin üşengeçlikten onuda yapmamışsındır sen
canım sen 69 oldun mu nasılsın bu aralar
işin şakası ciddi manada anneliği düşünmeye başladım bu aralar ama şimdi olmasa ii olurdu eşime hamileyim desem hemen ayları sayar ve ben gibi aralık ayında doğacak olan bi bebeğimiz olacağını öğrenince bu işe nekadar sevinir bilemiyorum30 olmadan anne olmayı planlamaktayım şu aralar kısmet bakalım nezaman gerçekten istediğim gibi bir anne olabiliceksem ve evladımı gerçekten insani özelliklerini gelişmiş biçimde yetiştirebileceksem rabbim bana anne olmayı nasip etsin.yok böyle olamayacaksam anne olamadığım için inanın üzülmem
canim benim ben senden kucugum galiba hatta hepinizden kucukte olabilirim ama benimde bir kizim var 13 aylik annelik kadar guzel birsey yok hayatta annelerimiz derlerya anne olunca anlarsin diye öyle yani
ya neden bnm gülümseme ifadelerim çıkmıyooo
deneme
:90::82::79::80:
28 yaşındayım serpicim. benim düşüncelerim çocuk konuda gerçekten hassascanim benim ben senden kucugum galiba hatta hepinizden kucukte olabilirim ama benimde bir kizim var 13 aylik annelik kadar guzel birsey yok hayatta annelerimiz derlerya anne olunca anlarsin diye öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?