70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum kilo alışın ondan olmasın dedim...
evli olduğunu biliyorum...
seni hamile kalasıca
ya nebilim iyiyim gibi.iştah durumum fena değil o geçen haftalardaki şuursuz durumm yok.kilo alışın derken hakikaten pantolonum bacaklarımdan epey bi bollaşrı ama üst bedenim eskisi gibi ince değil sanki yoksa olabilirmi oy may gat kocam beni ben bilmeden hamile bıraktı anammmmmmm

AÇ KARNINA:
1 bardak oda sıcaklığında su
4 yarım =2 tam ceviz
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

KAHVALTI:
2 dilim ekmek (biri acukalı biri çilek reçelli ekmek
1 bardak su

ÖĞLE:
bir porsiyon patates salatası (bol limonlu az yağlı kuru soğan ,patates,ve havuçtan oluşan)
2 adet köfte
bir bardak ayran

ARA:
bir fincan türk kahvesi
2 gofret
7 badem
2 tablet bitter çikolata

AKŞAM:
bir kase yayla çorbası
bir porsiyon ıspanaklı yumurta
su

ARA:
1 kase yaban mersini
7 fındık

arkadaşlar bu gece anladım ki yaban mersini mideyi boşaltmada anında etki ediyor.test edildi onaylandı tavsiye edilir...

kiz bende senin gibi dusunmustum ama soylemeyi unutum bu kiz hamile olmasin oley bize yegen geliyor...

lokmaları dağıtalım bu oğlan gibi
kızımız çok yaramaz ve tatlı oldu...
duydun mu hilal....

bende facede buldum zaten

fazilet diye diye olcak sonra sabah akşam bana 4 ve 5 inci melek diye bakmak zorunda kalacaksın.baştan önlemini al ben alamadım

Canım ben seni evlad edinmek için başvurumu yaptım...
Hoşgeldin...

kizlar menumun geri kalani

öglen biliyorsunuz saten yinede yazayim

corba
dört tane köfte ( firinda)
salata ayran

ara
armut

aksam
bir cay b. süt
bir cay b. müsli

ara
elma

ve üc litre su bitki caylarim :79:

lokmaları dağıtalım bu oğlan gibi
kızımız çok yaramaz ve tatlı oldu...
duydun mu hilal....

Canım ben seni evlad edinmek için başvurumu yaptım...
Hoşgeldin...
işin şakası ciddi manada anneliği düşünmeye başladım bu aralar ama şimdi olmasa ii olurdu eşime hamileyim desem hemen ayları sayar ve ben gibi aralık ayında doğacak olan bi bebeğimiz olacağını öğrenince bu işe nekadar sevinir bilemiyorum 30 olmadan anne olmayı planlamaktayım şu aralar kısmet bakalım nezaman gerçekten istediğim gibi bir anne olabiliceksem ve evladımı gerçekten insani özelliklerini gelişmiş biçimde yetiştirebileceksem rabbim bana anne olmayı nasip etsin.yok böyle olamayacaksam anne olamadığım için inanın üzülmem

hayatım meyva çayı iç ekinezya çayını şiddetle öneririm nefis bişey sütüne falanada etki etmez dene mutlaka onun dışında sütte içebilirsin ama lütfen meyva suyu içme

brawo arkadaşım ya o kadar kiloyu ne kadar zamanda werdin

7 ayda verdim cnm

canım liste olarak düşünme her zaman listeye baqlı kalamayız ben akşam yemenizi öneriyorum çünkü ben akşam yedim ve sonuç aldım gün içinde yemediqim için bu konu hakkında bilgi vermem yanlış olur

iyi akşamlar canlar
nasılsınız?
senacım bak senin yüzünden tüm hepimiz müslici olduk.
sen firmalardan hakkını iste ama
yaaaaaaaaa sen reklamcı falanmı olsaydın yoksa?

evet ablam yaa haklısın doğa firması bana 10 kutu falan müsli vermeli okadar reklam yaptık diiimi ama

bahaneye bak yaa soqan acıymış ondan ekmek yemiş

bu saatte yeme cnm en geç 6-7 gibi yemek işlemin bitsin geç saate bırakma..

haklısın bi bağımlılık ve bağlılık durumumuz mevcut.ay yarabbim yatak odasında uzanmaktayım şuan ve burnuma çilek reçeli kokusu geliyo hayırdır inşallah buda ne

e normaldir sen normal deqilsinkii yatak odasında bile böylee kokular duyarsın

anormal hatunsun ondan üst beden büyük alt küçük yok hayatım sen hamile falan deqilsin üşengeçlikten onuda yapmamışsındır sen

Son düzenleme:

canim benim ben senden kucugum galiba hatta hepinizden kucukte olabilirim ama benimde bir kizim var 13 aylik annelik kadar guzel birsey yok hayatta annelerimiz derlerya anne olunca anlarsin diye öyle yani

güzel gibi ama öğleden sonraki ara biraz çok olmuş gibi...çukulata olmazsa gene makul olabilirdide çukulata işi bozmuş ...ama iyi yarın dengelemeye çalış biraz

ben yapmadım benim haberim yok kesin kociş yaptı ben ondanşüpheleniyorum o kokuyu aldığımda eşim mutfakta sşgara yakmıştı acaba onun dumanı yatak odasının seksş ortamından etkilenip çilek reçeli kokusuna bürünmüşolamazmı yani benim hamile kalmamdan daha büyük bi olasılık bu

canım sen 69 oldun mu nasılsın bu aralar

evet bugun tartildim olmusum canim 69,7 300 gr gitmis yani [/QUOTE]

çok sevindim canım devamı gelir inş.

canım serpilim cevap yazmış zaten..
benim kıza muhallebisini vereyim cevap yazacam...
canim benim ben senden kucugum galiba hatta hepinizden kucukte olabilirim ama benimde bir kizim var 13 aylik annelik kadar guzel birsey yok hayatta annelerimiz derlerya anne olunca anlarsin diye öyle yani

canımsın..........

ya neden bnm gülümseme ifadelerim çıkmıyooo
deneme
:90::82::79::80:

deneme deneme...olumlu patron
bu arada soğan gerçekten çok acıydı yandım onun için ekmeğe vurdum kendimi:))))))))valla doğru diyom

Son düzenleme:
28 yaşındayım serpicim. benim düşüncelerim çocuk konuda gerçekten hassas dünyaya getireceğim bi birey olarak yetişip büyüyecek.bu sadece annelik duygusu yaşama siteğiyle olsun istemyorum.yavruma dünyaları vermek değil dünyaya yavrumu düzgün bi insan olarak vermek istiyorum.ay anam nebilim işte herşeyin hayırlısı alnımıza ne yazıldıysa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…