saol derya ablaçok tatlısın biraz önce geçmişi okudumda çok hoş bir muhabbet tarzın var maşallah allah neşeni daim etsin
acı gerçekler gülün sizçok güldüm kızzzz:)
koşan varmı kızlar ben hergün 2 saat yürüyerek_koşarak zayıflıycam inş
tamam o zaman başladık :) şahit olun bayanlarrr şahiiiiittt
kızlar kaptan demişti ya kaçırdığınız gün müsli hayat kurtarıyor diye:44::44:acaba birazdan yapıp yesem faydası olurmu..yoksa sadece gündüz kaçamakları içinmi geçerli:44::44:KAPTAAAAAAANNNNNN İMDATTTTTT YOL GÖSTER ÇOK SUÇLU HİSSEDİYOOOOOOOMMMMMM
saol derya ablabu neşem sizlere gerçekte böyle kelebekler gibi havada uçan neşesini sergileyen biri değilim. bu arada menün ekmekler dışında gayet iyi
acı gerçekler gülün siz
ben gidiyorum canlarrr,,yarın görüşmek üzeree
akşama yemekte light ton balıklı salata varrr hemide ekmeksizz
sevgilerr
gereken tüm öğünlerini yapım yemişsin.şimdi yemen ekstra kalori olur senin için bence.zaten toksun sonuç olarak.yarın bi menünü müsli ile geçirirsen daha iyi olur bence
haklısın bi bağımlılık ve bağlılık durumumuz mevcut.ay yarabbim yatak odasında uzanmaktayım şuan ve burnuma çilek reçeli kokusu geliyobende bukadar dışa dönük değilimdir ama bazen ipin ucunu kaçırdığım olur dışarda...ama burda çok güzel bi uym sağladık hepimiz kızlar...vallahi akşam işten gelip,yemek yapıp yedikten çocuklarla ilgilendikten hemen sonra uçarak laptopu açıyorum ...sanki sizle sohbet etmeyince kötü oluyorum,eksik kalıyorum
haklısın bi bağımlılık ve bağlılık durumumuz mevcut.ay yarabbim yatak odasında uzanmaktayım şuan ve burnuma çilek reçeli kokusu geliyohayırdır inşallah buda ne
bende bukadar dışa dönük değilimdir ama bazen ipin ucunu kaçırdığım olur dışarda...ama burda çok güzel bi uym sağladık hepimiz kızlar...vallahi akşam işten gelip,yemek yapıp yedikten çocuklarla ilgilendikten hemen sonra uçarak laptopu açıyorum ...sanki sizle sohbet etmeyince kötü oluyorum,eksik kalıyorum
haklısın bi bağımlılık ve bağlılık durumumuz mevcut.ay yarabbim yatak odasında uzanmaktayım şuan ve burnuma çilek reçeli kokusu geliyohayırdır inşallah buda ne
kizlar bugunki menum
kavalti
1 yumurta
2 zeytin
yarimsar salatalik domates turuncu taze biber birer tutam maydanos nane
2 catal peynir
avucumun ici kadar ekmek
1 sekersiz cay
ara
bir isirik kek
oglen
1 tabak dolusu makarna yanida salata
ara 1 form cay
1 elma
aksam
3 yaprak marol
yarimsar domates salatalik
1 kk'dan biraz daha fazla beyaz peynir..
yatana kadar 1 form cay 4 litre su
insalah daha baska birsey yemem...
Canım Deryam aynı bende de..
Muptela gibi oldum..
Ama uyum çok önemli..
Herkes uyumlu herkes iyi...
Seviyorum herkesi...
Canım ya sen bu aralar fena dağıttın...
Yemek yerken falan..
Acaba diyorum gülüm?
Hamile olabilir misin sen?
sevdiğim bişi değil.recel yemeden 1-2 sene yaşarım.yok yokyanık tencere kokusu o yanlış alarm
Yemek yerken falan..
Acaba diyorum gülüm?
kizlar insalah yedigim makarnaya ragmen yarin69.4 gorurum
Kizlar yaaa, birsey soracagim, ben bu musli diyetini bayagi bir arastirdim da, nasil yapacagima karar veremedim, size bir diyet listesi yapsam bana yardimci olurmusunuz
sabah kalkinca bir bardak lahana suyu,
kahvalti,
1 yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
4 tane siyah zeytin,
2 dilim ekmek,
1 bardak %100 greyfut suyu
ara,
bir bardak form cay,
oglen,
1 porsiyon gunun yemegi
ara
Bir tane meyva
aksam,
bir bardak sut,
2 kasik muesli,
ara,
Bir bardak form cay,
gun boyu 4 lt su,
60 dk yuruyus+ kosu
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
500 ip atlama,
pazartesi baslayip bu hafta boyle bir deniyecegim bakalim ne olur sizce nasil...
bende herkesi ve seni seviyom uleeeeeyyyyyynnnnnndağılın uleeeeyyyynnnnn ben delü kadüüüürrrr
sevdiğim bişi değil.recel yemeden 1-2 sene yaşarım.kahvaltıda tatlı şeyler sevmem allahtan
hamileysem bikaç ay sonra belli olur ama değilim daha yeni bitti malum dönemim.sonuçta eli barklı kadınım hamileysem sorun olmaz
insallah canim
Canım Deryam aynı bende de..
Muptela gibi oldum..
Ama uyum çok önemli..
Herkes uyumlu herkes iyi...
Seviyorum herkesi...
Yemek yerken falan..
Acaba diyorum gülüm?
yaşasınn pargalııı evleniyooo çok mesdummm çok(muhteşem yüzyıl)
derya kuzusu sabah sabah naptın anam ama bende çok severim çorbayııııı
Bir gün bir kadın çocuğu ile birlikte tarlaya çalışmaya gitmişler çocuk acıkmış annesi ona süt ile ekmeği karıştırıp eline vermiş çocuk yerken tam o sırada bir yılan sütün kokusunu almış çocuk yılanı fark etmiş ama ses çıkarmamış yılan sütünden içerken çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına bir tane geçirmiş
-ekmaaanen ye !! Ekmaaanen- demiş :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?