70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok tatlısın biraz önce geçmişi okudumda çok hoş bir muhabbet tarzın var maşallah allah neşeni daim etsin
saol derya abla bu neşem sizlere gerçekte böyle kelebekler gibi havada uçan neşesini sergileyen biri değilim. bu arada menün ekmekler dışında gayet iyi
çok güldüm kızzzz:)
acı gerçekler gülün siz

gereken tüm öğünlerini yapım yemişsin.şimdi yemen ekstra kalori olur senin için bence.zaten toksun sonuç olarak.yarın bi menünü müsli ile geçirirsen daha iyi olur bence

saol derya abla bu neşem sizlere gerçekte böyle kelebekler gibi havada uçan neşesini sergileyen biri değilim. bu arada menün ekmekler dışında gayet iyi

acı gerçekler gülün siz

bende bukadar dışa dönük değilimdir ama bazen ipin ucunu kaçırdığım olur dışarda...ama burda çok güzel bi uym sağladık hepimiz kızlar...vallahi akşam işten gelip,yemek yapıp yedikten çocuklarla ilgilendikten hemen sonra uçarak laptopu açıyorum ...sanki sizle sohbet etmeyince kötü oluyorum,eksik kalıyorum

gereken tüm öğünlerini yapım yemişsin.şimdi yemen ekstra kalori olur senin için bence.zaten toksun sonuç olarak.yarın bi menünü müsli ile geçirirsen daha iyi olur bence

teşekkür ederim canım seni dinliycem ve yarın dengeliycem..çok sağol canım

haklısın bi bağımlılık ve bağlılık durumumuz mevcut.ay yarabbim yatak odasında uzanmaktayım şuan ve burnuma çilek reçeli kokusu geliyo hayırdır inşallah buda ne

haklısın bi bağımlılık ve bağlılık durumumuz mevcut.ay yarabbim yatak odasında uzanmaktayım şuan ve burnuma çilek reçeli kokusu geliyo hayırdır inşallah buda ne

yok yok yanık tencere kokusu o yanlış alarm

Canım Deryam aynı bende de..
Muptela gibi oldum..
Ama uyum çok önemli..
Herkes uyumlu herkes iyi...
Seviyorum herkesi...

Canım ya sen bu aralar fena dağıttın...
Yemek yerken falan..
Acaba diyorum gülüm?
Hamile olabilir misin sen?

begendim ama biraz makarna fazla kacmis galiba

bende herkesi ve seni seviyom uleeeeeyyyyyynnnnnndağılın uleeeeyyyynnnnnben delü kadüüüürrrr

yok yok yanık tencere kokusu o yanlış alarm
sevdiğim bişi değil.recel yemeden 1-2 sene yaşarım.kahvaltıda tatlı şeyler sevmem allahtan

Canım ya sen bu aralar fena dağıttın...
Yemek yerken falan..
Acaba diyorum gülüm?
Hamile olabilir misin sen?
hamileysem bikaç ay sonra belli olur ama değilim daha yeni bitti malum dönemim.sonuçta eli barklı kadınım hamileysem sorun olmaz

yaşasınn pargalııı evleniyooo çok mesdummm çok (muhteşem yüzyıl)

derya kuzusu sabah sabah naptın anam ama bende çok severim çorbayııııı

bence gayet iyi denemeye deger

bende herkesi ve seni seviyom uleeeeeyyyyyynnnnnndağılın uleeeeyyyynnnnnben delü kadüüüürrrr

deli kadir seni.........

kuzum kilo alışın ondan olmasın dedim...
evli olduğunu biliyorum...
seni hamile kalasıca

canım sen 69 oldun mu nasılsın bu aralar

Son düzenleme:

kiz bende senin gibi dusunmustum ama soylemeyi unutum bu kiz hamile olmasin oley bize yegen geliyor...

yaşasınn pargalııı evleniyooo çok mesdummm çok (muhteşem yüzyıl)

derya kuzusu sabah sabah naptın anam ama bende çok severim çorbayııııı

çorbama ilaç atmışlardı ne yaptığımı bende hatırlamıyorumben daha çok akşamki ekmeklere takılmıştım ama...neyse

caldim ben bunu facede paylasayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…