70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi heralde 90-60-90 olursun gibime geliyor kızyerim seni

burdayim canim burdayim sizi bekliyorum siz nerelerdesiniz, yaa gecmisi okumadin sanirim, gelmedigim gunlerin hesabini verdim aslinda....

aşkitom çok özür dilerim yaaaahaklısında bende geçen haftalar kafa yerinde değildi,az buçuk evde kocişle sorunum vardı anca çözdük,kızlar biliyorlar...sanada çok geçmiş olsun tatlım yaaaa...anca geçmişe göz atabildim...tabiki güzel bir üçlüyüz ama dediğim gibi,geçen 10 gün ben bende değildim siteye girip yazıp çiziyordum ama kendimi veremiyordum...şükür sorunu tam çözemesekde ucundan accık hallettik kocişle...tekrar aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun...bahsettiğim sorundan dolayı bende 10 gündürbendede spor sıfır bu haftada regl oldum...bahaneler nasıl aşkım

burdayim canim burdayim sizi bekliyorum siz nerelerdesiniz, yaa gecmisi okumadin sanirim, gelmedigim gunlerin hesabini verdim aslinda....
şimdi okudum ve benden hızlısın bitanecim,bugün iş çok yoğundu beynim ve bedenim durdu resmen...amerikadaymışsın neresinde kuşum...neden dersen eğer babam annem bana hamileyken anamıda götürseymiş seattle (doğru yazdımmı kız cahal olmak kolay değil)da doğacakmışım hemide 2 yaşına kadar orda kalacakmışım ama götürmemiş(babam deniz kuvvetlerinde subaydıda)

canim benim tamam o zaman bu hafta tekrar silkelenip, kendimize gelelim, sorunlarin cozuldugune cok sevindim, hadi maraton tekrar baslasin :))

canlarim bana biraz musade, biraz isim var sonrada cocuklari almaya gidecegim , ilerleyen saatlerde gelirim....

iyi akşamlar canlar
nasılsınız?
senacım bak senin yüzünden tüm hepimiz müslici olduk.
sen firmalardan hakkını iste ama
yaaaaaaaaa sen reklamcı falanmı olsaydın yoksa?

Canım çok geçmiş olsun öncelikle...
Dikkat et kendine...
Çok zorlama kendini..
BAşla bakalım müsli diyetine bu hafta...
Görmüş oluruz hem...
Erginsena kullanıyor ya bayağı etkili diyor...

Bu arada demek üçlüydünüz ha...

hoş güzel....

Hoşgeldin arkadaşım...

turuncu taze biberine ve o ısırık kekine kurban kız...
yerim seni...

canım çok gzüel menülerin son zamanlarda...
bildirimini merak ettim..

geçmiş olsun 4 lt su içebiliyosan fazla değildir.sonuçta zorla içmiyosun herhalde suyu.bide bu ağrı kuyruk sokumundayken bukadar farklı türde sporu nasıl yapmayı planlıyorsun bebeğim.ilerde bi sorun çıkmasın bi doktora falan git bi spr sonra ona göre spor yap bence.zayıf olcam diye sağlığından olma

Bir gün bir kadın çocuğu ile birlikte tarlaya çalışmaya gitmişler çocuk acıkmış annesi ona süt ile ekmeği karıştırıp eline vermiş çocuk yerken tam o sırada bir yılan sütün kokusunu almış çocuk yılanı fark etmiş ama ses çıkarmamış yılan sütünden içerken çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına bir tane geçirmiş
-ekmaaanen ye !! Ekmaaanen- demiş :):):):)

sülüman çok sert bakıyo ibocuma kızlar yaaayazık ama
menümü yazayım
uyanınca:2 gün kurusu,1 bardak su
sabah:1 kase kelle çorbası(iğrencim demi gıııııı),2 dilim ekmek
ara:3 fındık,2 ceviz,6 kuru üzüm
öğle:1 dilim tam tahıllı ekmek,1 hşl.yumurta,4 zeytin,1 domates,4-5 dal maydanoz,1 dilim beyaz peynie,yarım köz kırmızı biber,1 kupa siyah çay şekersiz
ara:2 kuru kayısı,1 kuru incir
akşam:3 dilim tam tahıllı ekmek,1 tabak kıymalı dere otlu naneli kabak yemeği,1 baş kuru soğan(soğan çok acıydı ondan ekmek yedim)
ara:2 bardak yeşil çay, 3 altın çilek
gün boyu 2 lt. su ve bitki çayları,form çay
nasıl kızlar yaaaaabence bugün iğrenç olmuş yorumlasanıza düzelteyim kendimi nolur

kızlar kaptan demişti ya kaçırdığınız gün müsli hayat kurtarıyor diye:44::44:acaba birazdan yapıp yesem faydası olurmu..yoksa sadece gündüz kaçamakları içinmi geçerli müsli uzmanımız KAPTAAANNNNNN:44::44:KAPTAAAAAAANNNNNN İMDATTTTTT YOL GÖSTER ÇOK SUÇLU HİSSEDİYOOOOOOOMMMMMM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…