hey nerdesiniz, herkez aksam yemegimi yiyor...
vallahi heralde 90-60-90 olursun gibime geliyor kızKizlar yaaa, birsey soracagim, ben bu musli diyetini bayagi bir arastirdim da, nasil yapacagima karar veremedim, size bir diyet listesi yapsam bana yardimci olurmusunuz
sabah kalkinca bir bardak lahana suyu,
kahvalti,
1 yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
4 tane siyah zeytin,
2 dilim ekmek,
1 bardak %100 greyfut suyu
ara,
bir bardak form cay,
oglen,
1 porsiyon gunun yemegi
ara
Bir tane meyva
aksam,
bir bardak sut,
2 kasik muesli,
ara,
Bir bardak form cay,
gun boyu 4 lt su,
60 dk yuruyus+ kosu
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
500 ip atlama,
pazartesi baslayip bu hafta boyle bir deniyecegim bakalim ne olur sizce nasil...
aşkitom çok özür dilerim yaaaakizlar nasilsiniz. bir kacgundur gorusemedik, beni hic sormayin, cumartesi pazar soylemistim misafirlerim vardi pazartesi ben bir arkadasimin dogum gunune gittim 4 gibi eve geldim gelis o gelis, yatiyorum, belimdeki agri yine basladi, bu arada bel agrisi degil kuyruk sokumu agrisiymis, anliyacaginiz kizlar berbat durumdayim, kendime acimak istemiyorum ama kendimide hic iyi hissetmiyorrum, yiyip icip yatiyorum, soylemesi ayip 10 dakikada bir wc icin kalkiyorum, dun gun boyu 4 lt su ictim, esrayi izlerken saat tuttum her reklam arasinda wc ye gittim, kizlar acaba ben cokmu iciyorum, 4lt su arti 2 buyuk bardak form cay,aksamlari fazla yuklenmiyorum, ama kahvaltimi krallar gibi yapiyorum...
senacim sana birsey soracagim, ben yurt disindayim yaa, markette baktim musli diye birsey goremedim, muesli diye birsey var nette arastirdim gorunusleri ayni gozukuyor bende aksamlari acaba ondanmi yesem, birde sen 2 kasik bir bardak sute koyup yiyorum demissin,oylemi yapayim bende, spor yapamadim bu hafta cunki kuyruk sokumum cok kotu agriyor,
verme yerine bi boy aliyorum kilolari yine, cizelgemi bu sabah tartildigim kiloya gore degistiriyorum, cuma bir degisiklik olursa yine degistiririm,
bu hafta sonuda planlar var ama pazartesi gunu siki bir spora basliyorum, bu cumartesiden itibaren 11 gun cocuklarin okulu tatil, havalarda cok guzel cocuklari hergun parka goturecegim, ve hergun ip atliyacagim,
evdede 1 saat yuruyus,
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
100 er de bel ve kalca hareketi yapacagim
kizlar yanimda olun lutfen beni motive edin,
bu arada klavuzcum ve barkinim, gozumden kacamadi sanmayin kac gundur yoktum hic merak etmediniz, ben iyi bir 3 lu oldugumuzu dusunmustum oysa((
gorusmek uzere hepimize kolay gelsin....
kizlar nasilsiniz. bir kacgundur gorusemedik, beni hic sormayin, cumartesi pazar soylemistim misafirlerim vardi pazartesi ben bir arkadasimin dogum gunune gittim 4 gibi eve geldim gelis o gelis, yatiyorum, belimdeki agri yine basladi, bu arada bel agrisi degil kuyruk sokumu agrisiymis, anliyacaginiz kizlar berbat durumdayim, kendime acimak istemiyorum ama kendimide hic iyi hissetmiyorrum, yiyip icip yatiyorum, soylemesi ayip 10 dakikada bir wc icin kalkiyorum, dun gun boyu 4 lt su ictim, esrayi izlerken saat tuttum her reklam arasinda wc ye gittim, kizlar acaba ben cokmu iciyorum, 4lt su arti 2 buyuk bardak form cay,aksamlari fazla yuklenmiyorum, ama kahvaltimi krallar gibi yapiyorum...
senacim sana birsey soracagim, ben yurt disindayim yaa, markette baktim musli diye birsey goremedim, muesli diye birsey var nette arastirdim gorunusleri ayni gozukuyor bende aksamlari acaba ondanmi yesem, birde sen 2 kasik bir bardak sute koyup yiyorum demissin,oylemi yapayim bende, spor yapamadim bu hafta cunki kuyruk sokumum cok kotu agriyor,
verme yerine bi boy aliyorum kilolari yine, cizelgemi bu sabah tartildigim kiloya gore degistiriyorum, cuma bir degisiklik olursa yine degistiririm,
bu hafta sonuda planlar var ama pazartesi gunu siki bir spora basliyorum, bu cumartesiden itibaren 11 gun cocuklarin okulu tatil, havalarda cok guzel cocuklari hergun parka goturecegim, ve hergun ip atliyacagim,
evdede 1 saat yuruyus,
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
bu arada klavuzcum ve barkinim, gozumden kacamadi sanmayin kac gundur yoktum hic merak etmediniz, ben iyi bir 3 lu oldugumuzu dusunmustum oysa((
şimdi okudum ve benden hızlısın bitanecim,bugün iş çok yoğundu beynim ve bedenim durdu resmen...amerikadaymışsın neresinde kuşum...neden dersen eğer babam annem bana hamileyken anamıda götürseymiş seattle (doğru yazdımmı kız cahal olmak kolay değil)da doğacakmışım hemide 2 yaşına kadar orda kalacakmışım ama götürmemiş(babam deniz kuvvetlerinde subaydıda)burdayim canim burdayim sizi bekliyorum siz nerelerdesiniz, yaa gecmisi okumadin sanirim, gelmedigim gunlerin hesabini verdim aslinda....
aşkitom çok özür dilerim yaaaahaklısında bende geçen haftalar kafa yerinde değildi,az buçuk evde kocişle sorunum vardı anca çözdük,kızlar biliyorlar...sanada çok geçmiş olsun tatlım yaaaa...anca geçmişe göz atabildim...tabiki güzel bir üçlüyüz ama dediğim gibi,geçen 10 gün ben bende değildim siteye girip yazıp çiziyordum ama kendimi veremiyordum...şükür sorunu tam çözemesekde ucundan accık hallettik kocişle...tekrar aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun...bahsettiğim sorundan dolayı bende 10 gündürbendede spor sıfır bu haftada regl oldum...bahaneler nasıl aşkım
kizlar nasilsiniz. bir kacgundur gorusemedik, beni hic sormayin, cumartesi pazar soylemistim misafirlerim vardi pazartesi ben bir arkadasimin dogum gunune gittim 4 gibi eve geldim gelis o gelis, yatiyorum, belimdeki agri yine basladi, bu arada bel agrisi degil kuyruk sokumu agrisiymis, anliyacaginiz kizlar berbat durumdayim, kendime acimak istemiyorum ama kendimide hic iyi hissetmiyorrum, yiyip icip yatiyorum, soylemesi ayip 10 dakikada bir wc icin kalkiyorum, dun gun boyu 4 lt su ictim, esrayi izlerken saat tuttum her reklam arasinda wc ye gittim, kizlar acaba ben cokmu iciyorum, 4lt su arti 2 buyuk bardak form cay,aksamlari fazla yuklenmiyorum, ama kahvaltimi krallar gibi yapiyorum...
evdede 1 saat yuruyus,
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
niğdelim canımcokgecmıs olsun
bende menümü yazayım kızlar
sabah
beyaz peynirli domatestli tost evde beyaz ekmek vardı yazık olmasın dıye ondan yaptım bıraz fazla kactı:18:
1 bardak meyve suyu
2 zeytin
ara
2 gün kurusu
öğle
kaptan sadece salata yemedım
salata+nohut yemeği+corba
ara
1 muz
aksam
hellimli salata
az pırasa yemeği
yogurt
:16ark adaşlar kilolarıma sawaş açtım. Ama motiveyle daha iyi zayıflayacağımı umduğum için aranıza katıldım. Ben 72 kilo yum hedefim 63 . 2 ayda wermeyi düşünüyorum. butik dükkanım var. oturmak kilo yapıyor neyazıkki işte böyle.............
kizlar bugunki menum
kavalti
1 yumurta
2 zeytin
yarimsar salatalik domates turuncu taze biber birer tutam maydanos nane
2 catal peynir
avucumun ici kadar ekmek
1 sekersiz cay
ara
bir isirik kek
oglen
1 tabak dolusu makarna yanida salata
ara 1 form cay
1 elma
aksam
3 yaprak marol
yarimsar domates salatalik
1 kk'dan biraz daha fazla beyaz peynir..
yatana kadar 1 form cay 4 litre su
insalah daha baska birsey yemem...
Kizlar yaaa, birsey soracagim, ben bu musli diyetini bayagi bir arastirdim da, nasil yapacagima karar veremedim, size bir diyet listesi yapsam bana yardimci olurmusunuz
sabah kalkinca bir bardak lahana suyu,
kahvalti,
1 yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
4 tane siyah zeytin,
2 dilim ekmek,
1 bardak %100 greyfut suyu
ara,
bir bardak form cay,
oglen,
1 porsiyon gunun yemegi
ara
Bir tane meyva
aksam,
bir bardak sut,
2 kasik muesli,
ara,
Bir bardak form cay,
gun boyu 4 lt su,
60 dk yuruyus+ kosu
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
500 ip atlama,
pazartesi baslayip bu hafta boyle bir deniyecegim bakalim ne olur sizce nasil...
geçmiş olsunkizlar nasilsiniz. bir kacgundur gorusemedik, beni hic sormayin, cumartesi pazar soylemistim misafirlerim vardi pazartesi ben bir arkadasimin dogum gunune gittim 4 gibi eve geldim gelis o gelis, yatiyorum, belimdeki agri yine basladi, bu arada bel agrisi degil kuyruk sokumu agrisiymis, anliyacaginiz kizlar berbat durumdayim, kendime acimak istemiyorum ama kendimide hic iyi hissetmiyorrum, yiyip icip yatiyorum, soylemesi ayip 10 dakikada bir wc icin kalkiyorum, dun gun boyu 4 lt su ictim, esrayi izlerken saat tuttum her reklam arasinda wc ye gittim, kizlar acaba ben cokmu iciyorum, 4lt su arti 2 buyuk bardak form cay,aksamlari fazla yuklenmiyorum, ama kahvaltimi krallar gibi yapiyorum...
evdede 1 saat yuruyus,
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
bende kısır yaptım kısır yiyomgeleni geçeni bukadar akşam bida yemek yemem ben.
vallahi kızlar bende akşam yemeğinde 3 dilim tam tahıllı ekmek yiyerek kaçırdım saat 18.30 duof ya kizlar oglen bir tabak dolusu makarna yedim kendim cok kotu hisediyom aksami nasi gecirsem acaba...
aha çok pişkin oldum ben artık suçlulukta hissetmiyorumvallahi kızlar bende akşam yemeğinde 3 dilim tam tahıllı ekmek yiyerek kaçırdım saat 18.30 dusuçluluk hissediyorum yaaaaa
of ya kizlar oglen bir tabak dolusu makarna yedim kendim cok kotu hisediyom aksami nasi gecirsem acaba...
aha çok pişkin oldum ben artık suçlulukta hissetmiyorum
aha çok pişkin oldum ben artık suçlulukta hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?