ben yapmadım benim haberim yok kesin kociş yaptı ben ondanşüpheleniyorumo kokuyu aldığımda eşim mutfakta sşgara yakmıştı acaba onun dumanı yatak odasının seksş ortamından etkilenip çilek reçeli kokusuna bürünmüşolamazmı yani benim hamile kalmamdan daha büyük bi olasılık bu
deneme deneme...olumlu patron
canım çok üzüldüm sen bakma o dengesizeeee dingesiiiiiizzzzzzzzzz...fotonda geyett fıstıksın tatlımmm hiç canını sıkmana değmez inankii.belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..
dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti.
bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi.
o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim
sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:
tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..
cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem
ben göremedimmmlequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee
kızzzz ösledik seniii gel gariiiiselam kızlar ben geldim tekrar yeni gelenler olmuş kızlar sizlerde hoşgeldiniz:79::79:
valla ben sizlersiz çok kötüyüm kızlar ya kilolar takıldı bi ara aldım bu aralar yine verdim ama olmuyo 4 gündür şuanki kiloma takılı kaldım ya insan 100grmda olsa vermezmiya gıcıklığıma 4gündür hergün tartılıyorum 73.5te kazık çaktım önümde 2günüm var napıcam bilmiyorum offfff neyse bizim net yakında açılıcak dönücem aranıza,,şuan kardeşimin pcden yazıyorumda inşallah yakında birlikte olcazsena abla valla sanada tekrar teşekkür ederim beni kaç haftadır idare ediyorsun valla saol ama hiç tadı yok böyle ne öyle boş boş ne kilo verebiliyorum pehh neyse düzelticem inşallah görüşürüz
canım geçmiş olsun bitanemmm dikkat et kendine.kizlar nasilsiniz. bir kacgundur gorusemedik, beni hic sormayin, cumartesi pazar soylemistim misafirlerim vardi pazartesi ben bir arkadasimin dogum gunune gittim 4 gibi eve geldim gelis o gelis, yatiyorum, belimdeki agri yine basladi, bu arada bel agrisi degil kuyruk sokumu agrisiymis, anliyacaginiz kizlar berbat durumdayim, kendime acimak istemiyorum ama kendimide hic iyi hissetmiyorrum, yiyip icip yatiyorum, soylemesi ayip 10 dakikada bir wc icin kalkiyorum, dun gun boyu 4 lt su ictim, esrayi izlerken saat tuttum her reklam arasinda wc ye gittim, kizlar acaba ben cokmu iciyorum, 4lt su arti 2 buyuk bardak form cay,aksamlari fazla yuklenmiyorum, ama kahvaltimi krallar gibi yapiyorum...
senacim sana birsey soracagim, ben yurt disindayim yaa, markette baktim musli diye birsey goremedim, muesli diye birsey var nette arastirdim gorunusleri ayni gozukuyor bende aksamlari acaba ondanmi yesem, birde sen 2 kasik bir bardak sute koyup yiyorum demissin,oylemi yapayim bende, spor yapamadim bu hafta cunki kuyruk sokumum cok kotu agriyor,
verme yerine bi boy aliyorum kilolari yine, cizelgemi bu sabah tartildigim kiloya gore degistiriyorum, cuma bir degisiklik olursa yine degistiririm,
bu hafta sonuda planlar var ama pazartesi gunu siki bir spora basliyorum, bu cumartesiden itibaren 11 gun cocuklarin okulu tatil, havalarda cok guzel cocuklari hergun parka goturecegim, ve hergun ip atliyacagim,
evdede 1 saat yuruyus,
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
100 er de bel ve kalca hareketi yapacagim
kizlar yanimda olun lutfen beni motive edin,
bu arada klavuzcum ve barkinim, gozumden kacamadi sanmayin kac gundur yoktum hic merak etmediniz, ben iyi bir 3 lu oldugumuzu dusunmustum oysa((
gorusmek uzere hepimize kolay gelsin....
Bir gün bir kadın çocuğu ile birlikte tarlaya çalışmaya gitmişler çocuk acıkmış annesi ona süt ile ekmeği karıştırıp eline vermiş çocuk yerken tam o sırada bir yılan sütün kokusunu almış çocuk yılanı fark etmiş ama ses çıkarmamış yılan sütünden içerken çocuk elindeki kaşıkla yılanın kafasına bir tane geçirmiş
-ekmaaanen ye !! Ekmaaanen- demiş :):):):)
BEN GELDİMM KIZLARRR YENİ GİREBİLDİMMM
canım çok üzüldüm sen bakma o dengesizeeee dingesiiiiiizzzzzzzzzz...fotonda geyett fıstıksın tatlımmm hiç canını sıkmana değmez inankii.
ben göremedimmm
kızzzz ösledik seniii gel gariiii
canım geçmiş olsun bitanemmm dikkat et kendine.
geçen gün kociş yolda anlattı ben de yere yatcaktım gülmekten.ben pek aramam ekmeği ama kociş makarnayı bile ekmekle yer.onun küçüklüğü canlandı gözümün önünde yılanın başına vuruşu falan
adamı 8 senedir hamile bırakamadım şimdimi bırakacamsizin evde herşey olabilir hiiiçte şaşırmamgelip birgün koçiş hamile desen asla böyle olmam
[/COLOR]
bunu paylaşan arkadaşımın oğlu pat. kızartması çok seviyo babasıyla masada otururken babası 1 tane kızartma alayım demiş çocuk daha babası uzanmadan baba beyefendi gibi yesene demişBEN GELDİMM KIZLARRR YENİ GİREBİLDİMMM
geçen gün kociş yolda anlattı ben de yere yatcaktım gülmekten.ben pek aramam ekmeği ama kociş makarnayı bile ekmekle yer.onun küçüklüğü canlandı gözümün önünde yılanın başına vuruşu falan
hoşgeldin kuzuuumuazzez sende aşada napıyon bilmiyom iki kelime bi yaz yaa
adamı 8 senedir hamile bırakamadım şimdimi bırakacam
bunu paylaşan arkadaşımın oğlu pat. kızartması çok seviyo babasıyla masada otururken babası 1 tane kızartma alayım demiş çocuk daha babası uzanmadan baba beyefendi gibi yesene demişbenimde aklıma bu gelmişti
burdayım cnm ya beni çok seviyonn biliyorummmmmface bakıyodumm arada muhteşem yüzyıla bakıyommm
evet bugun tartildim olmusum canim 69,7 300 gr gitmis yani
sen yaparsın senden herşey beklenirr
kızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
sonra annemlerdeyken polis arabaları,ambulans falan geçti üstüste kaza olmuş yakında ölenler ve yaralananlar varmış.bunlar her gün yaşanıyo ama burda sık olan şeyler değil kızlarr.hele bu gencin ölmesi.öğrenciler görmüş düşünün anasınıfındakiler bile.
kızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
sonra annemlerdeyken polis arabaları,ambulans falan geçti üstüste kaza olmuş yakında ölenler ve yaralananlar varmış.bunlar her gün yaşanıyo ama burda sık olan şeyler değil kızlarr.hele bu gencin ölmesi.öğrenciler görmüş düşünün anasınıfındakiler bile.
zaman kötü yakızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
gözlerimi bile kırpmadan bakıyorummmm
olabilirmi denesemmi neden baştan söylemiyon ya :84::84::84:
ama ama ama :84::84::84:okadar göselim dimiii
herşeyi benmi öqretecem kızım sanaa
okadar göselim dimiii
herşeyi benmi öqretecem kızım sanaa
gözlerim kamaşıyooooo güzelliğindennnn :87: :87: :87: :87: :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?