70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizin evde herşey olabilir hiiiçte şaşırmam gelip birgün koçiş hamile desen asla böyle olmam :
deneme deneme...olumlu patron

hepsi çıkmıyor yaa anlamadım gitti
:44:

Son düzenleme:
BEN GELDİMM KIZLARRR YENİ GİREBİLDİMMM
canım çok üzüldüm sen bakma o dengesizeeee dingesiiiiiizzzzzzzzzz...fotonda geyett fıstıksın tatlımmm hiç canını sıkmana değmez inankii.
lequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee
ben göremedimmm
kızzzz ösledik seniii gel gariiii
canım geçmiş olsun bitanemmm dikkat et kendine.

geçen gün kociş yolda anlattı ben de yere yatcaktım gülmekten.ben pek aramam ekmeği ama kociş makarnayı bile ekmekle yer.onun küçüklüğü canlandı gözümün önünde yılanın başına vuruşu falan

hoşgeldin kuzuuu muazzez sende aşada napıyon bilmiyom iki kelime bi yaz yaa

sizin evde herşey olabilir hiiiçte şaşırmam gelip birgün koçiş hamile desen asla böyle olmam
[/COLOR]
adamı 8 senedir hamile bırakamadım şimdimi bırakacam

bunu paylaşan arkadaşımın oğlu pat. kızartması çok seviyo babasıyla masada otururken babası 1 tane kızartma alayım demiş çocuk daha babası uzanmadan baba beyefendi gibi yesene demiş benimde aklıma bu gelmişti

sen yaparsın senden herşey beklenirr

kızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
sonra annemlerdeyken polis arabaları,ambulans falan geçti üstüste kaza olmuş yakında ölenler ve yaralananlar varmış.bunlar her gün yaşanıyo ama burda sık olan şeyler değil kızlarr.hele bu gencin ölmesi.öğrenciler görmüş düşünün anasınıfındakiler bile.

keşke paylaşmasaydın sehercim ben çok etkilenirim bütün modum bozuldu

geçmiş olsun arkadaşım yaaaahakikaten çocukların görmesi kötü olmuş,ömür boyu akıllarından çıkmaz kötü bir travma olmuş...kötü bir günmüş geçmiş olsun

çocuklar çok etkileniyor böle şeylerden allah korusun hepimizii

zaman kötü ya insanız ne olacağımız neler göreceğimiz mechul şu zamanda

allah ailesine encok annesine sabir versin daha coook genc neden böyle birsey yapmis belkide dogrudur cinayettir cocuklarin görmesi iyi olmamis etkilenmislerdir kesin yazik neyse sen yarin ögrenirsen bize aciklarsin artik allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…