70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskisehirdesin onu biliyorum
kac yasindasin, boyun kac
kac yillik evlisin,
bende senin yurt dışında olduğun dışında bişi bilmiyom sanki
28 yaşındayım 8.5 yıldır evli olduğum bi kocişim var boyum 163 kilom şuan için meçhul.türküm doğruyum tembel ve üşengecim ya sen

Son düzenleme:
Canim evet ben yurt disindayim, amerikadayim, 29 yasindayim 13.5 yillik evliyim, 2 oglum var, 48 kilo ile evledim, simdi 73.3 kiloyum kisin 80 kiloyu gordum, bende aslinda kipir kipir birisiyim ama beni motive edecek birileri lazim, 4 yildri turkiyeye gitmedim, kismet olursa bu yaz gidecegiz, yaza kadar 60 kilo olmam lazim :)))

benim boyumda 162 unutmusum
maşallah gencecik evlenmişsin Allah mesut etsin eşinle yavrucuklarınla 3 erkeğin bulunduğu bi evde motive olmak zor olmalı
aslında herşey istemekle alakalı.benim eşim çok iştahlı falan olmasada sevdiği ye me kler dışında bişi yemez.ve yediği yemeklerde pide lahmacum kızartma bilimum pat. börek çörek vs. ve bunlar evde sık sık yapılıyor.yemeden duramadığım zamanlar çok oldu.gün boyu dayanıp sonra gecenin bi körü elimde tepsiyle gözlerimi açtığımda oldu.kilo verirken başarabiliyosan az az yiyip kilo vereceksin yada az yemeyi başaramıyosan bu zararl şeyleri hayatından tamamen sileceksin.kendini hiç boşta bırakmıcaksın çocuklarını büyütürken nasıl her yanlış hareketine cıs yapma dur bu anlış diyosan aynı şey kendinede yapacaksın.kendimiz bile kendi sözümüzü dinlemiyoruz çoğu zaman kendimize bile asiyiz ama bi yerde kendimizi toplamamız şart.

Son düzenleme:
tamam esin gecemi calisiyor yatmadin daha bu saatte..
eşim öğleden sonra işe gidiyor işten gelincede bikaç saat uyuyor o yüzden 3-4 olmadan uyumuyr.bugn bende o gelince uyudum o yüzden sanırım geç uyucam.bu ara zaten geç uyuyup geç uyanıyorum.normalde 12-1 olmadan uyurum ben :26:

sen yine iyiyimissin, 12 -1 e kadar oturuyorsun ben genelde 10 gibi uyuyorum, 8 bucukta cocuklari yatiririm,bir dizi acarim kendime disi bitmeden uyur kalirimama sabahlari 7 bucuk 8 gibi kalkarim, cocuklari okula goturur gelirim esim yatiyorsa bende hemen yanina girer yatarim, bazende esimle sabah yuruyuse gideriz cocuklari okula birakip, benim esimde ogleden sonra gidiyor ise gece gec geliyor, sabahlari kahvaltimi esimle yaparim, ev isi cocuklar ugrasir dururum, simdi birde spoer ekledim hayatima, bu ay sonunda arkadaslarla sahilde yuruyuse basliyacagiz, ama o zamana kadar evde birseyler yapacagim, kosu bandim ve elipik bisikletim var, termal sort ve sauna esofman da aldim, hergun form cay iciyorum mutlaka, simdide musliyee basliyacagim, bakalim insallah emelime ulasirim...

pişşt niğdeli ile yaşim napıyonuz bakıyım....

maşallah çokta hareketlisin yemene içmene az dikkat etmen aslında seni formda tutar.kilo vermeni yada almanı etkileyen faktörlermi var acaba.

pişşt niğdeli ile yaşim napıyonuz bakıyım....
dedikodu yapıyoz birbirimizi çekiştiriyoz gel senide çekiştirelim

canım ya 15 yaşında mı evlendin.
zor mu gerçekten küçük yaş ta evlenmek?sen yaşadın mı zorluklarını?arkadaşlarıma göre bende erken evlendim.22 ama...

hosgeldin canim sen ne yapiyorsun bu saatte...
forumda geziniyom ordan oraya meraklı milletiz alimallah .şuna bakıyım buna bakıyım derken saat kaç oldu.kendimce karar almıştım her gün 00 da yatacaktım sabah vaktınde kalkıcaktım.ama ben bi boğayım bunu unttum galiba kural tanımam..

maşallah çokta hareketlisin yemene içmene az dikkat etmen aslında seni formda tutar.kilo vermeni yada almanı etkileyen faktörlermi var acaba.

dedikodu yapıyoz birbirimizi çekiştiriyoz gel senide çekiştirelim
hadi çakiştirin beni nennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…