hoşgeldin canım nerelerdeydin bakalım.
gözün aydın ve Allah tekrar kavuştursun d,yorum.yurt dışından misafirler vardı canım.çok yoğundum şükür şimdi rahatım gitttiler.
tanımak derken sen sor ben söylimyesimcim canim seni taniyabilirmiyim, masallah topik kalabalik, herkezi karistirdim...
bende senin yurt dışında olduğun dışında bişi bilmiyom sankieskisehirdesin onu biliyorum
kac yasindasin, boyun kac
kac yillik evlisin,
Canim evet ben yurt disindayim, amerikadayim, 29 yasindayim 13.5 yillik evliyim, 2 oglum var, 48 kilo ile evledim, simdi 73.3 kiloyum kisin 80 kiloyu gordum, bende aslinda kipir kipir birisiyim ama beni motive edecek birileri lazim, 4 yildri turkiyeye gitmedim, kismet olursa bu yaz gidecegiz, yaza kadar 60 kilo olmam lazim :)))
maşallah gencecik evlenmişsinbenim boyumda 162 unutmusum
he burdayım merak etme uyumam dahahuu yesim ordamisin???
eşim öğleden sonra işe gidiyor işten gelincede bikaç saat uyuyor o yüzden 3-4 olmadan uyumuyr.bugn bende o gelince uyudum o yüzden sanırım geç uyucam.bu ara zaten geç uyuyup geç uyanıyorum.normalde 12-1 olmadan uyurum ben :26:tamam esin gecemi calisiyor yatmadin daha bu saatte..
maşallah çokta hareketlisin yemene içmene az dikkat etmen aslında seni formda tutar.kilo vermeni yada almanı etkileyen faktörlermi var acaba.sen yine iyiyimissin, 12 -1 e kadar oturuyorsun ben genelde 10 gibi uyuyorum, 8 bucukta cocuklari yatiririm,bir dizi acarim kendime disi bitmeden uyur kalirimama sabahlari 7 bucuk 8 gibi kalkarim, cocuklari okula goturur gelirim esim yatiyorsa bende hemen yanina girer yatarim, bazende esimle sabah yuruyuse gideriz cocuklari okula birakip, benim esimde ogleden sonra gidiyor ise gece gec geliyor, sabahlari kahvaltimi esimle yaparim, ev isi cocuklar ugrasir dururum, simdi birde spoer ekledim hayatima, bu ay sonunda arkadaslarla sahilde yuruyuse basliyacagiz, ama o zamana kadar evde birseyler yapacagim, kosu bandim ve elipik bisikletim var, termal sort ve sauna esofman da aldim, hergun form cay iciyorum mutlaka, simdide musliyee basliyacagim, bakalim insallah emelime ulasirim...
dedikodu yapıyoz birbirimizi çekiştiriyoz gel senide çekiştirelimpişşt niğdeli ile yaşim napıyonuz bakıyım....
canım ya 15 yaşında mı evlendin.Canim evet ben yurt disindayim, amerikadayim, 29 yasindayim 13.5 yillik evliyim, 2 oglum var, 48 kilo ile evledim, simdi 73.3 kiloyum kisin 80 kiloyu gordum, bende aslinda kipir kipir birisiyim ama beni motive edecek birileri lazim, 4 yildri turkiyeye gitmedim, kismet olursa bu yaz gidecegiz, yaza kadar 60 kilo olmam lazim :)))
forumda geziniyom ordan oraya meraklı milletiz alimallah .şuna bakıyım buna bakıyım derken saat kaç oldu.kendimce karar almıştım her gün 00 da yatacaktım sabah vaktınde kalkıcaktım.ama ben bi boğayım bunu unttum galiba kural tanımam..hosgeldin canim sen ne yapiyorsun bu saatte...
hadi çakiştirin beni nennnnmaşallah çokta hareketlisin yemene içmene az dikkat etmen aslında seni formda tutar.kilo vermeni yada almanı etkileyen faktörlermi var acaba.
dedikodu yapıyoz birbirimizi çekiştiriyoz gel senide çekiştirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?