selam kızlar yeniden aranızdayım.
napıyonuz bakıyım geçmişi okudum çok güldüm ya maşş takım hala coşkulu.
serpi diye bi arkadaş gelmiş hoşgeldın canım.
ayşebahar kız avatarın hala aynı...burcun ne senın sıkılmadan aynı şeyde istikrarlı olabılıyosun maşş.
green yine coşturmuşsun ortalığı...
hepinizi çok ösledim.hepiniz çok renklisiniz....
kılavuz canım seninde saç rengin yüzüne çok güzel gitmiş hem saç tipin hem rengi
gunaydin hanimlar bol verilmis kalorili gunler
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr az kalorili günler diliyorum hepimizeee
günaydın kızlarrrbirazdan kursa gidicem çıkmadan bi selam vereyim dedim ben geçmişi okuyana kadar muazzez gitmişş neyse hemen bişey paylaşıcam dün akşam normal yemek yedim müsliyide ara öqünde yedim bu sabah sadece 300qr gitmiş yani 67.2yim demekki akşam yemeqinin yerine yenildiqine daha fazla veriliyor bugün kursta öqlen yine börakler çörekler olucak bende yememek için oqlumla dışarda bişeyler yemek istiyorum akşam eve gelirkende müsli alıcam öbürü bitti ve akşam yemeqi yerine onu yicem bu seferde görümceme gidicez sabah 67nin altına düşmek istiyorsam görümcemde hiçbişey yememem lazımm kızlar size söz veriyorum sıfır kayıpla dönücem eve ve yarın 66lı rakamlara selam vericem inşallah..[/COLOR
selam kızlar yeniden aranızdayım.
ayşebahar kız avatarın hala aynı...burcun ne senın sıkılmadan aynı şeyde istikrarlı olabılıyosun maşş.
Hosbuldum canim sende hosgeldin
Canım hoşgeldin geri...
Gitme tamam mı artık?
Canım ben aralıkta doğmuşum...
Kış günü... Tek başıma Atlas okyanusu kenarında bir ülkede...
Burcum yay...
İstikrar benim göbek adım..
Günaydın Serpilim...Nasılsın?
günaydin
iyim iyi olmaya calisiyom dahada iyi olacam ins sen naslsin canim
Bende iyiyim Allaha şükür..
Spor yaptın mı? Bebeğin nasıl?
Kaç aylık oldu seninki canım?
bebegim iyi allaha sukur 13 aylik iki haftalik teyzesi gece yarisi uyandi iki saat uyumadi delircektim ama sabir ettim
spor yapmadim daha ebru salli ile tv8 plates yapiyorum ben hergun eyer hava guzel olursa yuruyuse gidiyom eyer gidemessem evde bisiklet var dizi izlerken bisiklet suruyom sen yaptinmi ?
günaydın kızlarrrbirazdan kursa gidicem çıkmadan bi selam vereyim dedim ben geçmişi okuyana kadar muazzez gitmişş neyse hemen bişey paylaşıcam dün akşam normal yemek yedim müsliyide ara öqünde yedim bu sabah sadece 300qr gitmiş yani 67.2yim demekki akşam yemeqinin yerine yenildiqine daha fazla veriliyor bugün kursta öqlen yine börakler çörekler olucak bende yememek için oqlumla dışarda bişeyler yemek istiyorum akşam eve gelirkende müsli alıcam öbürü bitti ve akşam yemeqi yerine onu yicem bu seferde görümceme gidicez sabah 67nin altına düşmek istiyorsam görümcemde hiçbişey yememem lazımm kızlar size söz veriyorum sıfır kayıpla dönücem eve ve yarın 66lı rakamlara selam vericem inşallah..
günaydın tatlımm
günaydın cnm ben geçmişi okuyana kadar uçmuşsun artık akşama görüşürüz
Günaydın güzel hamişimiz.........
Amin canım sana da günaydın......
Günaydın kaptan...Müsli kerametine ben de mi dalsam?
İlk Kendine 'Günaydın' De Uyanırken..
Ve İlk Kendine Gülümse Aynalarda..
Bir Tatlı Söz Söyle Tebessüm Et..
Ve Umursa Kendini, Teşekkür Et..
Güneşin Sadece Gökyüzünde Değil,
İçinizde de Açtığı Bir Gün Olsun Adeta!
Benliğinizde Bol Güneşli Günler Olsun
Günaydın Günaydın Herkese....
kızlar günaydın
dün yazamadım ayşebahar diyetisyenin verdiği listeyi istemiştin gün içinde paylaşacağım canım.
menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir 1.5 dilim ekmek
maydonoz
ara
4 diyet bisküvi
form çay
öğle
kfleks
ara
4 diyet bisküvi
ara
1 portakal
akşam
5 kaşık kuru fasulye
salata
ara
3 kayısı
Bekliyorum canım... Benim gibi bekleyenler de var
Menün gayet güzel ve hafif..
Müslicilere karşı K fleksci gördüm seni..
Benim gibi...
Bende K cıyım...
kızlar günaydın
dün yazamadım ayşebahar diyetisyenin verdiği listeyi istemiştin gün içinde paylaşacağım canım.
menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir 1.5 dilim ekmek
maydonoz
ara
4 diyet bisküvi
form çay
öğle
kfleks
ara
4 diyet bisküvi
ara
1 portakal
akşam
5 kaşık kuru fasulye
salata
ara
3 kayısı
bende bir ara k fleks denedim ama o pek tok tutmuyo beni musli daha tok tutuyo sanki sence nasil ?
hadi cau afiyet olsun
canım senın ıcın kotu bıgun olmus.Senanın dedıgı gıbı bende cok etkılenırım uzun süre aklımdan cıkmaz boyle seylerı duyunca ama cocukların görmesi kötü olmus psikolojılerı acısındankızlar bu gün çok kötü şeyler oldu.sabah okula gittik hemen çocuklar geldi öğretmenim camide bi çocuk kendini asmış diye.22 yada23 yaşlarında bi genç kemerle asılmış ama cinayet gibiymiş yarın işin aslı çıkar ortaya.çoookkk üzüldüm kılzar yaaa.
sonra annemlerdeyken polis arabaları,ambulans falan geçti üstüste kaza olmuş yakında ölenler ve yaralananlar varmış.bunlar her gün yaşanıyo ama burda sık olan şeyler değil kızlarr.hele bu gencin ölmesi.öğrenciler görmüş düşünün anasınıfındakiler bile.
deminden beri ses çıkarmıyomda noluyo orda mahidevran hımmmmmm
teşekkür ederim ama ben kacamak yaptımmmm :18::18:
salatamı bi dilim uno denge ekmegiyle yecdim tanesi 39 kalori.. sora doymadımmm bitane de pınar beyaz light sürdügüm bi dilim daha ekmek yedim :18::18:
bencede gayet guzel ama sanki aralarda biskuvi degilde meyve olsa sanki daha iyi olur :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?