70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ya 15 yaşında mı evlendin.
zor mu gerçekten küçük yaş ta evlenmek?sen yaşadın mı zorluklarını?arkadaşlarıma göre bende erken evlendim.22 ama...

canim 16 yasinda evelendim, 15 de nisanladim, evelendim hemen yurt disina geldim, hic zorlanmadim, esimi cok sevdim oda beni cok sevdi, cok sukur her istedigimi yapar, beni hic uzmez, o yuzden hayati benim icin kolaylastirmaya calisir, sanirimo yuzden kolay geldi erken evlilik....

canım ya 15 yaşında mı evlendin.
zor mu gerçekten küçük yaş ta evlenmek?sen yaşadın mı zorluklarını?arkadaşlarıma göre bende erken evlendim.22 ama...
doğru kişiyi bulduktan sonra bence geç yada erken diye bi vakit yok.bende 19 yaşında evlendim eşim ise 23 tü.birlikte büyüyemedik daha

yesim nereye gittin geldin kiz baktim kactin bir ara :)
ha ortadan yok olduğum dönemimi diyon.bilmiyom kendimi kötü hissettim bi dönem yanlız kalmaya ihtiyaç duydum biraz kendimi yemeğe verdim psikolojimi toparladım az biraz aranıza döndüm.yanlızlığı seven bi tipim bazen böyle sessizliğe bürünürüm :26:

sudemcim bende bir boga burcuyum senin yas kac tantsana kendini biraz bak ben yukarda herseyi anlattim...

canim sende mi boga sin bende bazen herkezden uzaklasir kafami dinlerim, arkadaslarimdan uzaklarisim esimle ve cocuklarimla yanliz kalmayi cok severim...

sudemcim bende bir boga burcuyum senin yas kac tantsana kendini biraz bak ben yukarda herseyi anlattim...
kız yarışma programı gibi oldu.

3.5 senelık evlıyım.

26 yaşındayım.

boğa burcuyum.

öğretmenim

henüz bi çocuğum da yok...delinin tekiyim işte daha ne olsun yarışmacı arkadaşlara bide başarılar dilerim.

canim sende mi boga sin bende bazen herkezden uzaklasir kafami dinlerim, arkadaslarimdan uzaklarisim esimle ve cocuklarimla yanliz kalmayi cok severim...
oğlak burcuyum.toprağız yani ikimizde.yanlız büyüdüğüm için çok kalabalığa belli bi süre dayanabiiyorum.sessizliği ve yanlızlığı seviyorum genel olarakta içine kapanım ve ketum biriyim.bakmayın burda çok konuştuğuma normalde herşeyi herkesle konuşmam derdimi kederimi mutluluğumu bile paylaşmam içimde yaşarım tüm fırtınalarımı

kıs boğalar ne diycem.konuyla ilgisiz ama....

bu aralar içime atıyorum hep.önceden çemkirirdim lafı sokar çıkardım.ya ağzımı açsam millet küsüyo darılıyo.o yüzden susmayı tercih edıyom.oda benı deli ediyo.kendımı yııyip bitirıyom bu seferde.ne yapsam bi türlü bilemedim.ya eskiis gibi pat pat konuşcam.ya da sabredip susmaya devam..suusncada hazmedemıyom bu sefer başkasına dert yanıp milleti çekiştiiryorum.yanı mecburen arkasından konuşmuş oluyorum oda hoş bi şey değil onu da sevmiyorum...off..

söylemen gerekn bişi varsa söyle neden içinde tutuyosun.önemli olan ne söylediğinden çok neyi nasıl söylediğin.bide tabi karşındakinin senin için ne düşündüğü.karşındaki zaten senden haz etmiyosa istediğini istediğin kadar tatlı dille söyle o yine tersinden anlar

canim sana tek bir tavsiyem olabilir, bu dunyada hic birsey icine atma, kendine edersin, kimseyide cekistirip gunahlarinada girme en guzeli icinden geleni soyle, seni seven taniyan seni anlar , cekemeyen istemeyende o sozunden sonra ceker gider sende kafani dinlersin, ben de senin gibiyim sana fikir veriyorum ama bende ayniyim, kimsenin yuzune karsi birsey soyluyeyem, icime atarim kendi kendime aglarim, ama kirildigim insallardan cok cabuk uzaklarisim, araya mesafe koyarim...

aynen söylemes akıl vermesi çok kolayda uygulamaya geldiğinden sınıfta kalıyoz

aynen söylemes akıl vermesi çok kolayda uygulamaya geldiğinden sınıfta kalıyoz
ya varya konuşup daha fazla kalp kırmaktan korkuyorum ya.bişey yapmadığım halde ağlayıp sızlayan oluyo.millet buluyo benım giib safı başkasına olan sinirini benden çıkarıyo...
ay kımseye tahammülüm yok ya..insanlara katlanmaktan sıkıldım ya..
kımsenın kahrını çekmek istemiyorum.çevremdeki art niyetli insanlardan da bıktım...
içime oturuyo millete lafı verip oturtmayınca.
bugun kadının biri ne dese raporluydum okula gıdemedım.
hastamıydın ,işin mi vardı diyo ya gelde sabret bende geçmiş olsun diycek sandım.tek merak etiği şey buymuş.önemli olan bu yani.onun kankısıde başka bı arkadasa işi vardır belkı gercekten hastamı bakalım demiş.gelde sabret.eşimde bana kıızyo cevap olarak sanane deseydın ya neden bide cevap verdın hastaydım dedın dıyo.sanırım ben eskı ben olmalıyım şakayla karışık mılelte lafını verip oturtmaya devam.

geçen de tam tersi oldu yaşlı bi kadın bana çemkirdi ama yanlış yerde atladı hiç ses etmedim.sustum sadece.
ertesi gun geldi özur dıledı .düşünmüş ,yaptıgı yanlışı farketmıs,uyumamış gece...

kizlar sohbet guzeldi ama ben kacar, biraz islerim var onlari halledeyim cocuklari yatirayim sulumani izliyecegim, gorusuruz...

okul hayatı gerçekten zor her sene yeni yeni sorunlar yaşıyoruz.benim eşimde öğretmen okulda bazılarının bprusu ötüyo olan bize oluyor.adam işte mutsuz olunca tabikide evdede mutsuz oluyoruz

okul hayatı gerçekten zor her sene yeni yeni sorunlar yaşıyoruz.benim eşimde öğretmen okulda bazılarının bprusu ötüyo olan bize oluyor.adam işte mutsuz olunca tabikide evdede mutsuz oluyoruz
eşine de kolay gelsin canım.normalde pek herşeyı kafaya takan bı tıp değildim ama nasıl böle oldum bende anlamıyorum.
eve pek sorun getirmemeye çalışırım ama...
tatlım bende yatıyım kocam geç satler kadar nete girdğimi duyunca kapattrcam dıye benı tehdıt edıyo.uyku düzenım bozuluyo dıye galiba kızıyo.bi de benim ya hep ya hiç tarafım var dozunu ayarlıyamıyorum hiç bişeyin.netin de aynı şekılde kjendımı kaptırınca netten hiç çıkmıyom tabi eşimde kısıyo..
öptum kıslar iiy uykular hepimize yeşimcim hadi sende yat.

yasaklar tatlı geliyo sana.bende yatıyom yavaşyan tamam hadi Allah rahatlık sağlık sıhhat mutluluk huzur versin hpinize.

günaydın kızlarrr birazdan kursa gidicem çıkmadan bi selam vereyim dedim ben geçmişi okuyana kadar muazzez gitmişş neyse hemen bişey paylaşıcam dün akşam normal yemek yedim müsliyide ara öqünde yedim bu sabah sadece 300qr gitmiş yani 67.2yim demekki akşam yemeqinin yerine yenildiqine daha fazla veriliyor bugün kursta öqlen yine börakler çörekler olucak bende yememek için oqlumla dışarda bişeyler yemek istiyorum akşam eve gelirkende müsli alıcam öbürü bitti ve akşam yemeqi yerine onu yicem bu seferde görümceme gidicez sabah 67nin altına düşmek istiyorsam görümcemde hiçbişey yememem lazımm kızlar size söz veriyorum sıfır kayıpla dönücem eve ve yarın 66lı rakamlara selam vericem inşallah..

gunaydin hanimlar bol verilmis kalorili gunler

günaydın tatlımm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr az kalorili günler diliyorum hepimizeee

günaydın cnm ben geçmişi okuyana kadar uçmuşsun artık akşama görüşürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…