70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhhhhh miss

Kızlar günaydın. Yarın misafirim gelceği için bugün rapor veriyim belki yarın veremem diye düşündüm. Diyetime elimden geldiğince devam ediyorum ama 3 gündür hastalıktan geberiyorum, yemeden içmeden kesildim, penisilin oldum, antibiyotik kullanıyorum filan Sanırım biraz da o yüzden kilo verdim bilmiyorum. Yoksa bu kadar hızlı verebileceğimi zannetmiyorum yani:

Diyete başladığım gün:8 Nisan
Diyete başladığım kilo: 70.2
Şu anki kilo: 68.4
Boy: 181
Hedef kilo: 65-61 aralığı

O gün verdiğiniz kurabiye tarifini de denedim, harika oldu tek kelimeyle Daha hafif bir atıştırmalık olamaz, hepiniz deneyin mutlaka.

benım esımde bana deyıp duruyordu kapattırcam dıye ve bı gun eve geldıgımde evde ne ınternet ne de telefon vardı 7-8 ay boyle gectı 2 ay once kendı baglattırdı netı telefon yıne yok ama arada kızıyo kapattırırım dıye bende dıyorum actırmasaydın haha

Kızlar gecmısı okudum gece baya muahbbet varmıs yanı günaydın demeyı unuttum

hepinize günaydın mutlu ve kacamaksız bır gün diliyorum.inşallah yarın kılolar gıtmıs olur yaaa

canım boyunun masallahı var kılonda ona gore normal zaten daha neden vermek ıstıyorsun kı

kızlar liste birbirine girmiş yeniden yazacağım

kahvaltı 08-09 arası
1.seçenek
2 dilim peynir veya 2 kaşık lor peyniri 1.5 dilim ligt ekmek 3 adet zeytin domates maydonoz
2.seçenek
1 yumurta 1 dilim peynir 1.5 dilim ekmek domates maydonoz
3.seçenek
2 dilim ekmek arasına kaşarlı tost (yağsız) domates maydonoz 2 tüm ceviz veya 3-5 zeytin

ara 10-11 arası
yeşil çay içine kabuk tarçın konuklacak 1/2 paket diyet bisküvi

öğle 12-13:30
1 su bardağı k-fleks 1 bardak ligt süte katılacak 2 tane ceviz veya 5-6 adet badem veya 8-10 fındık
(hafta içi bu mecburen işteyim ve bir köyde çalışıyorum)
2. seçenek
6 kaşık yoğurtlu makarna bol salata
3.seçenek
6 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt

ara 15-16
bitki çayı kabuk tarçınlı
1/2 paket diyet bisküvi

ara 17-18
2 porsiyon meyve

canım boyunun masallahı var kılonda ona gore normal zaten daha neden vermek ıstıyorsun kı

çok teşekkür ederim de konu insanın kendini nasıl daha iyi hissettiğiyle ilgili sanırım. evlendiğimde 62 kiloydum, şu an hamilelik kilolarımın tamamını verdim, 18 kıloya yakın verdim, ama eskisi gibi olmak istiyorum, hedef en az 65 o yüzden

canım tsk ederız sadece lıste bu sanırım benımde bı lıstem vardı ama bulamıyorum kaybettım sanırım dıyetısyene gıderken almıstım güzeldi de.bızde buna benzer beslenıyoruz aslında yanlıs yapmıyoruz demekkı alternatıf olabılır bıze.

bende gıdıcem ınsallah dıyetısyene lıste ıcn deıl de yag oranımı fılan ogrenmek ıcın cok merak edıyorum gercı hersey ortada ama neyse

akşam 18-19:30
1.seçenek
5 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek 1 kase cacık istenirse salatada beraberinde yenilebilir 1 kase çorbada eklenebilir

2.seçenek
2 orta boy dolma veya 6-7 adet sarma veya 2 orta boy karnıyarık/(Patlıcanlar fırında közlenecek kızartılmayacak)4-5 kaşık yoğurt salata 1 dilim ekmek

3. seçenek
1 kase çorba ,ızgara veya fırında veya haşlama tavuk ,1 dilim ekmek bol salata
4. seçenek
haşlama et veya 4 kaşık et sote veya 4 köfte 1,5 dilim ekmek bol salata

ara
2 avuç kuru üzüm veya 5 kuru kayısı veya 2 adet incir (yatmadan önce 1/2 bardak süt yoksa sabahları çok aç uyanırız)
haftada 2 gün kuru meyve ve süt yerine sürlü tatlı veya dondurma veya meyveli yoğurt

gün içi 2-2,5 lt. su sınırsız açık çay (şekersiz)
çok vazgeçemezseniz benim gibi 1 adet ikisibir arada nescafe 2 defada içilebilir

14 nisan perşembe menümmmm

sabah
1 tane kepekli yagsız tost
1 tane şekersiz çay ( earl grey )

ara
4 tane altın çilek
1 tane şekersiz yeşil çay

öğlen
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 tane kücük boy kepekli sandviç ( light peynir ve light zeytin ezmesi )
( akşamı hafif geçicem, bu nedenle aram sağlam.. dün kaçamak yaptım 2 dilim denge ekmeği yedim salatamın yanında, hem yarın bildirim var :97:)

akşam
1 su bardağı süt ( 0.1 yağlı )
yarım su bardağı meyveli nesfit ( içine 1 tane de kivi dogrucam )

sizce menüm nasıllll :97:

biliyorum, sebze yok et yok menümde ama evde sebze kalmadı pişirmelik alışverişe cıkmam lazım, yemek kartımda da para kalmadı dışarda ızgara yicek devir ekonomi devri :44::44:

sevgilerrrr

Kızlar!! çok önemli birşey sorucam...Ben spor yapamıyorum ama yine de kilo verebiliyorum sağlıklı beslendiğimde diyen kaç kişi var ??

ya yürüyüş fln yapmak istemiyorum ama yürüyüş yapmadığımda kendi kendime "kızım zaten sporda yapmıoyorsun ye şunu yarın sporla başlarsın" modunda oluyorum...ama ertesi sabah yine gitmek istemiyorum...
ayy naapcam ya ?? dahası daha kötü birşey söyleyeyim..benim eski tartı 77 gösteriyordu...bugün elektronik tartım geldi...80.8 gösterdi sabah aç karnına ....biraz daha böyle giderse bu başlıktan da ayrılırım artık
moralim çoook bozuk...resmen ağlıyorum şu anda

evet canım bunları genelde biliyoruz ama dediğin gibi güzel ölçüm yapıyorlar ben başta diyetisyenle uyuşamamıştım hedef kilo nedeniyle ama şimdi daha iyiyiz

güzelim ben spor yapamıyorum ve gün boyu oturarak çalışıyorum ama düzenli beslenmeyle kilo verebiliyorum spor yapsam eminim daha hızlı veririm ayrıca sıkılaşırım üstelik duracaktır bir süre sonra kilo vermem sanırım o zaman bir yolunu bulurum
birde şu ah bir 55 olsamı hiç beğenmedim 55 olacağım desene
tartılara çok takılma bizde de oynamalar oluyor birini kendine baz al canım benimki ile diyetisyen arasında da 2 kilo fark var ben fazla olanı dikkate alıyorumki daha fazla vereyim diye
hadi kendine gel moral bozmak ağlamak işe yaramaz güçlü ol burdaki kızlar senide motive edecektir

merhaba ben gecen yılda bu yarışmalara katılıp 5 kilo falan vermiştim ama kış ayları malum yine kilo aldım ve vermem gerekiyor sizinle daha kolay kilo verebileceğimi motivasyonumu yüksek tutacagımı biliyorum o yuzden benide aranıza alırsanız çok sevinecegim boyum 174 kilom 75 yaşım 22 10 kilo vermem lazım inşalah hepimiz vereceğiz şu kiloları:)

canım öncelikle toparlanmalısın..
ben bu serüvende daha cok yeniyim ama seni anlayabiliyorum..

bende hiçbir zaman bu kadar azimli olmamıştım. daha bundan 1 ay öncesinde gecenin 12snde burgerda xxlarge wooperlar mı yemedim, 5 tane browniyi mi birden hüpletmedim.

spor kesinlikle cok önemli, bende düzenli bir şekilde yapamıyorum. en kötü hareket bile hareketsizlikten iyidir.. amaaaa spor yapamıyorsan da bu zaten spor yapamıyorum kilo veremiyorum anlamına gelmez bnce..

benim düşüncem kilo vermenin tek yolu şu bogazımızı kısmaktır.
spor yumuşayan vücudumuzu toplar, sıkılaştırır, kilomuz aynı bile kalsa daha ince gözükürüz..

şu anda ben de spor yapıyorum desem yalan olur.. bugün diyette 18. günüm ve toplamda 5 saat yürüyüş, 2 saat evde dans ettim , 300 ip atlama, 50 mekik yaptım..
daha diyetimin 14. gününde tartıldığımda 3.2 kilo vermiştim bilee...

peki bana naaptın dersen,

cayımı 4 şekerle içerdim, şekeri kestim,
hersabah 3 poğaca yerdim, hamurişi benim için bir hayal
öğlenleri dürüm dönerlerimi, sucuk ekmeklerimi yerdim, şimdi onlar ne bilmiyorum..
gece yatmadan yemek benim için bir zewkti, simdi en gec 7de yiyorum ve daha kesinlikle bişi yemiyorum..
asistli içecekler ( diyetler, zerolar dahil ), soda, sıkma hariç yapay meyve suları yok hayatımda, 18 günde su ve cay dısında 1 kere ayran içtim okdr..
tatlı desen kadayıf ve kemalpasa hastasıyımdır, 1 çk recel bile yemedim 18 gündür..
yiyeceklerimin hepsini light alıyorum, yemekleri en fazla 1 yk zyagı ile pişiriyorum.. tuz kullanmıyorum.. günde 2-3 litre su içmeye calısıyorum..

emin ol beynini sartlandırdıktan sonra cok kolay...

canım kendimi bildim bileli sürekli birşeyleri başlayıp braktım zayıflama konusunda ve her seferinde daha da zor bir hal oluyor ...bilmiyorum bir türlü yapacaksın Müge..diyemiyorum eskisi gibi...bugün hafif başladım...umarım hafif devam edebilirim

bendeee diyorum da öyleydimmm.. 28 mart'a kadar..
şartlandır kendini, bizlerden destek al, gecen forumlarda gördüm, bir bayan 100 kilodan 57ye inmiş.. düşün vücudunun %43ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…