bugun biraz daha dikkat edersin canim bak yarin tarti gunu ona göre haaaaaa
kahvaltı (08-09)
1.seçenek 2.seçenek
2 dilim beyaz peynir (yarım yağlı) 1 haşlama yumurta
veya 2 kaşık lor peyniri 1 dilim peynir
1.5 dilim ligt ekmek 1.5 dilim ligt ekmek
3 adet zeytin domates maydonoz
domates maydonoz
3.seçenek Ara 10-11 arası
2 dilim ekmek arası kaşarlı tost (yağsız) 1 fincan yeşil çay içine kabuk tarçın at.
domates yarım paket diyet bisküvi
maydonoz
2 tüm ceviz veya 3-4 adet zeytin
BEN GELDİMM KIZLARRR YENİ GİREBİLDİMMM
canım çok üzüldüm sen bakma o dengesizeeee dingesiiiiiizzzzzzzzzz...fotonda geyett fıstıksın tatlımmm hiç canını sıkmana değmez inankii.
eşine de kolay gelsin canım.normalde pek herşeyı kafaya takan bı tıp değildim ama nasıl böle oldum bende anlamıyorum.
eve pek sorun getirmemeye çalışırım ama...
tatlım bende yatıyım kocam geç satler kadar nete girdğimi duyunca kapattrcam dıye benı tehdıt edıyo.uyku düzenım bozuluyo dıye galiba kızıyo.bi de benim ya hep ya hiç tarafım var dozunu ayarlıyamıyorum hiç bişeyin.netin de aynı şekılde kjendımı kaptırınca netten hiç çıkmıyom tabi eşimde kısıyo..
öptum kıslar iiy uykular hepimize yeşimcim hadi sende yat.
Kızlar günaydın. Yarın misafirim gelceği için bugün rapor veriyim belki yarın veremem diye düşündüm. Diyetime elimden geldiğince devam ediyorum ama 3 gündür hastalıktan geberiyorum, yemeden içmeden kesildim, penisilin oldum, antibiyotik kullanıyorum filanSanırım biraz da o yüzden kilo verdim bilmiyorum. Yoksa bu kadar hızlı verebileceğimi zannetmiyorum yani:
Diyete başladığım gün:8 Nisan
Diyete başladığım kilo: 70.2
Şu anki kilo: 68.4
Boy: 181
Hedef kilo: 65-61 aralığı
O gün verdiğiniz kurabiye tarifini de denedim, harika oldu tek kelimeyleDaha hafif bir atıştırmalık olamaz, hepiniz deneyin mutlaka.
canım boyunun masallahı var kılonda ona gore normal zaten daha neden vermek ıstıyorsun kı
kızlar liste birbirine girmiş yeniden yazacağım
kahvaltı 08-09 arası
1.seçenek
2 dilim peynir veya 2 kaşık lor peyniri 1.5 dilim ligt ekmek 3 adet zeytin domates maydonoz
2.seçenek
1 yumurta 1 dilim peynir 1.5 dilim ekmek domates maydonoz
3.seçenek
2 dilim ekmek arasına kaşarlı tost (yağsız) domates maydonoz 2 tüm ceviz veya 3-5 zeytin
ara 10-11 arası
yeşil çay içine kabuk tarçın konuklacak 1/2 paket diyet bisküvi
öğle 12-13:30
1 su bardağı k-fleks 1 bardak ligt süte katılacak 2 tane ceviz veya 5-6 adet badem veya 8-10 fındık
(hafta içi bu mecburen işteyim ve bir köyde çalışıyorum)
2. seçenek
6 kaşık yoğurtlu makarna bol salata
3.seçenek
6 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt
ara 15-16
bitki çayı kabuk tarçınlı
1/2 paket diyet bisküvi
ara 17-18
2 porsiyon meyve
canım tsk ederız sadece lıste bu sanırım benımde bı lıstem vardı ama bulamıyorum kaybettım sanırım dıyetısyene gıderken almıstım güzeldi de.bızde buna benzer beslenıyoruz aslında yanlıs yapmıyoruz demekkı alternatıf olabılır bıze.
bende gıdıcem ınsallah dıyetısyene lıste ıcn deıl de yag oranımı fılan ogrenmek ıcın cok merak edıyorum gercı hersey ortada ama neyse
Kızlar!! çok önemli birşey sorucam...Ben spor yapamıyorum ama yine de kilo verebiliyorum sağlıklı beslendiğimde diyen kaç kişi var ??
ya yürüyüş fln yapmak istemiyorum ama yürüyüş yapmadığımda kendi kendime "kızım zaten sporda yapmıoyorsun ye şunu yarın sporla başlarsın" modunda oluyorum...ama ertesi sabah yine gitmek istemiyorum...
ayy naapcam ya ?? dahası daha kötü birşey söyleyeyim..benim eski tartı 77 gösteriyordu...bugün elektronik tartım geldi...80.8 gösterdi sabah aç karnına ....biraz daha böyle giderse bu başlıktan da ayrılırım artık
moralim çoook bozuk...resmen ağlıyorum şu anda
Kızlar!! çok önemli birşey sorucam...Ben spor yapamıyorum ama yine de kilo verebiliyorum sağlıklı beslendiğimde diyen kaç kişi var ??
ya yürüyüş fln yapmak istemiyorum ama yürüyüş yapmadığımda kendi kendime "kızım zaten sporda yapmıoyorsun ye şunu yarın sporla başlarsın" modunda oluyorum...ama ertesi sabah yine gitmek istemiyorum...
ayy naapcam ya ?? dahası daha kötü birşey söyleyeyim..benim eski tartı 77 gösteriyordu...bugün elektronik tartım geldi...80.8 gösterdi sabah aç karnına ....biraz daha böyle giderse bu başlıktan da ayrılırım artık
moralim çoook bozuk...resmen ağlıyorum şu anda
canım öncelikle toparlanmalısın..
ben bu serüvende daha cok yeniyim ama seni anlayabiliyorum..
bende hiçbir zaman bu kadar azimli olmamıştım. daha bundan 1 ay öncesinde gecenin 12snde burgerda xxlarge wooperlar mı yemedim, 5 tane browniyi mi birden hüpletmedim.
spor kesinlikle cok önemli, bende düzenli bir şekilde yapamıyorum. en kötü hareket bile hareketsizlikten iyidir.. amaaaa spor yapamıyorsan da bu zaten spor yapamıyorum kilo veremiyorum anlamına gelmez bnce..
benim düşüncem kilo vermenin tek yolu şu bogazımızı kısmaktır.
spor yumuşayan vücudumuzu toplar, sıkılaştırır, kilomuz aynı bile kalsa daha ince gözükürüz..
şu anda ben de spor yapıyorum desem yalan olur.. bugün diyette 18. günüm ve toplamda 5 saat yürüyüş, 2 saat evde dans ettim , 300 ip atlama, 50 mekik yaptım..
daha diyetimin 14. gününde tartıldığımda 3.2 kilo vermiştim bilee...
peki bana naaptın dersen,
cayımı 4 şekerle içerdim, şekeri kestim,
hersabah 3 poğaca yerdim, hamurişi benim için bir hayal
öğlenleri dürüm dönerlerimi, sucuk ekmeklerimi yerdim, şimdi onlar ne bilmiyorum..
gece yatmadan yemek benim için bir zewkti, simdi en gec 7de yiyorum ve daha kesinlikle bişi yemiyorum..
asistli içecekler ( diyetler, zerolar dahil ), soda, sıkma hariç yapay meyve suları yok hayatımda, 18 günde su ve cay dısında 1 kere ayran içtim okdr..
tatlı desen kadayıf ve kemalpasa hastasıyımdır, 1 çk recel bile yemedim 18 gündür..
yiyeceklerimin hepsini light alıyorum, yemekleri en fazla 1 yk zyagı ile pişiriyorum.. tuz kullanmıyorum.. günde 2-3 litre su içmeye calısıyorum..
emin ol beynini sartlandırdıktan sonra cok kolay...
canım kendimi bildim bileli sürekli birşeyleri başlayıp braktım zayıflama konusunda ve her seferinde daha da zor bir hal oluyor...bilmiyorum bir türlü yapacaksın Müge..diyemiyorum eskisi gibi...bugün hafif başladım...umarım hafif devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?