70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol tatlım

karnım aaç bugün okadar şey yedim ama hala karnım aaçççççççç mercimek çorbası ve bir tencere pilav yemek istiyorumm

Son düzenleme:
hu huuuuuuuuuuuu
ben geldim başınızın belası
menümü vereyim
sabah:
kırmızı meyveli k-flakes ve bir bardak süt,1 form plus çay
ara:
yarım avuç fındık ceviz,kuru üzüm
öğle:
bir dilim tt.ekmek,yarım kırmızı köz bib.(konserve),4 zeytin,1 hşl. yumurta,1 kıvırcık,1 domates,1 sivri bib.,7-8 dal maydanoz,çeyrek demet dere otu,3 bardak su
ara:
2 kuru kayısı,form çay
akşam:
1 tabak kıymalı dere otlu naneli kabak yemeği,2 kaşık peynirli maydanozlu kuskus,1 kuru soğan(çok seviyorum her akşam bir tane yerim dr.umun tavsiyesi malum böbrek hastasıyım ya)
ara:
1 bardak yeşil çay,3 altın çilek
gün boyu 1,5 litre su ve bitki çayları
yorum alabilirmiyim çünkü bu ara düzenim ve motivasyonum sıfırlandı
İMDAAAAAATTTTTT

slmm kurtlarr vadisi var pc ben de bebiş de uyudu ders de yokk ohhhh biraz kitap okuyup biraz burda takılırım artıkın.pek bi rahat gördüm kendimiii
anacım 2 saat çıkıyoz sayflar alıyo başını gidiyo bu neee çenesi düşükler sizziiii
yeşil çayımı içtim suya devammm

kuzuuu bize verdiqin tarifte ceviz yoktu neden bizden gizledinn loooo

kızlarrrr,bugun yenı dıyestıyene gititm.Sevil Nasa.Çok şekr bir bayan cok sevdım.şimdi yeni bir listem var.Kusura bakmayım int. yasak oldugundan hemen hyazıp çıkmam lazım en kısa zamanda herkesin msajlarına bakacağım.çok seviyrum öpüldünüz

karnım aaç bugün okadar şey yedim ama hala karnım aaçççççççç mercimek çorbası ve bir tencere pilav yemek istiyorumm

canımın içi benimde düzenim şaştı yaaaa,niye böyle olduk yaaabende 1 bardak salep içsemmi diyom kuşum menümü verdim bakıpta akıl versene be aşkım

yavrum sabah nesfit öğlen ekmek akşam kuskus biraz tren gibi olmuş bende az önce 2 çatal pilav attım ağzımaa pişmanımm masumummm

hayırr yarın tartı günüüüü unutma kaptaaannnımmm.sonra yiyebilirsin cuma kendine ödül ver.benim de canım bezelyeli pilav çekiyo yaaa

seher beğendiiiiiii.hele soğana bayıldııı bi hohhh de bakimmmkocişe doğruuu

peynirli maydonozlu kuskusmu :97: tencerenin dibine bakarmısın azccccccık kalmışmı

hoşgeldin seheriiiimmmmmmmmmmmm

yarın cuma olmasa yemene izin varrrdıı bitki çaylarınaaa koşşşşşş

yeni içtim cnm yaa kesmedi bide yarım litrede su içtim

peynirli maydonozlu kuskusmu :97: tencerenin dibine bakarmısın azccccccık kalmışmı

hoşgeldin seheriiiimmmmmmmmmmmm

yeni içtim cnm yaa kesmedi bide yarım litrede su içtim

topik bugün karbonhidrat aşeriyo anlaşılan yarın cuma ve biz psikolojik olarak fena etkilendikkkk:26: :26: :26: :26: :26: salatalık kemirelim kızlar en iyisiii

canımın içi benimde düzenim şaştı yaaaa,niye böyle olduk yaaabende 1 bardak salep içsemmi diyom kuşum menümü verdim bakıpta akıl versene be aşkım

yok canım içme süt içmişsin gün içinde akşamda aqır olmuş çok gereksiz

yazmadım mı ceviz-fındıkta koyabilirsinnn:26: :26: :26: :26:

neyyyse ben zaten içine damla çikolata koymuştumm

canım bence menü kötü deıl orta birde senle damak zevkımız hıc uymuyo yaa kelle paça soğan filansen işkembede yiyosundur kesin maşallah erkekler sever genelde sanki
yazmadım mı ceviz-fındıkta koyabilirsinnn:26: :26: :26: :26:
yazmadın ben şahidim hatta cevizi görünce böyle oldum

benim canım bişey istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…