70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) bugün yediklerim
Sabah
kepeklii tost ekmeğine aşarlı domatesli sandviç
ara
10 fındık-3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba-4 ızgara köfte-2 dilim çavdar ekmedği

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. ben yine yerimde sayıyorum.. koruma prgramındayım sanki(

başlangıç 75
geçen hafta 69,8
bu hafta 69,8
sıkıldım artık..

listeye girmek isteyenler tekrar söylüyorum çoqunuz sadece buraya bildirim yapmışsınız özele bildirim yapmazsanız listeye giremezsiniz sonra adınızı göremeyince neden diye sormayın..

ben özele yapamıyorum ya canım...
başlangıç 19 mart:kilo 76.8
geçen hafta:71.3
bu hafta:71.4
moralim bozuldu azcık..bu hafta daha da dikkat etmiştim oysa yediklerime..özellikle akşam yemeklerini hafif yemiştim:2:

kızlar ben bu son aldığım süpriz kiloları hızla verip biraz motivasyon kazanmak için 2 hafta special k diyetinde olucam...daha sonra güzel ve sağlıklı menülerle devam edicem ama bende kahvaltı dışında öğle ve akşam special k dan başka birşey yok ...
yeter artık gitsin kilolar

KIZLAR ASLINDA BİLDİRİMLERİN HEPSİ ÖZELDEN KAPTANA YAPILSA VE LİSTEYİ GÖRDÜĞÜMÜZDE HEPİMİZE SÜPRİZ OLSA ??? yani kimse buraya yazmasa ve birincyi fln hep beraber öğrensek???

KIZLAR ASLINDA BİLDİRİMLERİN HEPSİ ÖZELDEN KAPTANA YAPILSA VE LİSTEYİ GÖRDÜĞÜMÜZDE HEPİMİZE SÜPRİZ OLSA ??? yani kimse buraya yazmasa ve birincyi fln hep beraber öğrensek???

aslında yine süpriz oluyo canım birsürü arkadaş var hepsinin bildirimini göremeyebiliyoruz ya da kım ne vermıs unutuyoruz lıstede hepsını görüyoruz

15/04/2011 menüm

sabah bir tane kepek ekmeğine tost 1 fincan çay
ara yarım elma
öğlen 1 tane activia kahvaltı zamanı
akşama 1 kase çorba ve biraz ıspanak yemeyi düşünüyorum
şimdilik 1 litre su içtim 3 litreye tamamlayacağım.
kıslar menülerimi tekrar paylaşmaya başlıyorum bana fikirlerinizi söylerseniz seviirim.

kizlar sabah zebzeli omlet yedim
oglen nohut salatasi
aksami nasil kapatayim bilmiyom

kizlar sabah zebzeli omlet yedim
oglen nohut salatasi
aksami nasil kapatayim bilmiyom

sebzeli omletinde nohutunda kalorisinin hatrı sayılır cnm bence çorba salata yada yoğurt çorba gibi hafif yesen

bende sabah sebzeli yedim
öğlen nhut pilav
akşam sadece salata yicemmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…