canımmm benim 7. haftada başlamıştı 15 ya da 16. haftaya kadar sürmüştü.ve 5 kilo falan vermiştim.galeta ve ayva dene bulabilirsen.hormonlardan dolyıymış bu 12. haftada biter merek etme.ben dşarıda da evde de hiç bişey yiyemiyodum ve tüm gün bulantı çekiyodum.annelik bitanem kolay değilll
valla gunluk icmeye calisiyorum ama resmen uyuyunca bayiliyorum..esim dalga geciyorum zannetti herseyi ona yaptiriyodum bakcam dedi internetten sonra tamam canim sen uyu olabiliyormus ne istiyorsun..nese yedigime ictigime dikkat ediyorum ama balik yiyemedim buralarda her balik yok ne yiycemki simdi ben
günaydın kızlarrrrrrrrr bune yaaaa kışmı geldi anlamadım buz gibi bir havaaaa görüşmek üzereee
gece 2 gibi fena kaçamak yaptımmmm tartıya ble çıkamadım 2 kilo koymuşturrr. inş unutmam müsli alcam bendee keten tohumlusu güzelmi kaptannnnnnnnn
öyle bir yaqmur boşaldıki şuan perdeyi açıp bakıyorum müthiş yaqıyor dua edelim arkadaşlar yaqmurda edilen dualar kabul olurmuş muazzezcim ben öbürünüde çok seviyordum ama keten tohumlusu daha etkili herşeyi aynı sadece keten tohumu eklemişler başka fark yok cnm..
canım ben kaseye 2 kaşık kadar müsli koyuyorum üstüne süt ekleyip akşam yemeqi yerine yiyorum sonrasında su ve bitki çayı dışında hiçbişey yemiyorum ve buyana 800qr verdim
mutlaka denicem cnm tartıya çıkmıyorum bile korkudan cumaya bari eski kiloma dönüyümşey şey süt 1 subardağı filan mı ben çok süt sevmem 1 çaybardağı koysam olur mu
valla gunluk icmeye calisiyorum ama resmen uyuyunca bayiliyorum..esim dalga geciyorum zannetti herseyi ona yaptiriyodum bakcam dedi internetten sonra tamam canim sen uyu olabiliyormus ne istiyorsun..nese yedigime ictigime dikkat ediyorum ama balik yiyemedim buralarda her balik yok ne yiycemki simdi ben
müslinin üstünden 1 parmak çıksın canım yoqurtlada yiyebilirsin aynı etkiyi gösterirmi bilemicem ama sütle daha güzel olur gibime geliyor bende yoqurla yemeyi sevmiyorum ondan hiç denemedim sen istersen bi dene bakalım hayatım tartılki müsli yedikten sonraki sabah farkı görelim ben hergün eksiliyorum..
yarın tartılıyım canım fazla çıkarım 500 ml su 2 fincan yeşilçay içtim çünküüyarın tartılıyımmm müslinin etkisini yazıcam bugün alır yarın başlarımm
inş bendede etkisi olurrrr
kaçtım bennnnn son gaz 23 nisan çalışmaları varrrrrrgörüşürüzzzzzzz
günaydın arkadaslar ankarada da soguk ve yagmurlu kapalı bır hava var bende yorgun ve halsız hıssedıyorum kendımı bende aldım müsli haftasonu ama denemedım zaten fazla yeıdmd ıye bırde onu yemedım ama haftaıcınde denıycem benımkıde yulaf gevreklı müsli yıne aynı markanın bakalım
selam kızlar akşama lcm görüşürğz acelem var
tebrikelr cnm demekki müsli ve nesfit gibi ürünelrin hepsi akşam yendiqinde sonuç veriyor
[/B][/COLOR]
günaydın arzucum meyveli yulaf gevreqi yazıyor sanırım ondan bahsediyorsun bana kutunun arkasındaki şeker oranını söylermisin cnm..
sanırım o canım ama evde eve gıdınce bakar yazarım.aslında senınkınden alıcaktım ıcınde hındısatan cevızı var dıye canım ıstemedı bır andaketen tohumu da bana dokunuyor aslıdna müslide oyle ama bakalım uzun aradan sonra denıycem:26:
günaydın kızlar cumartesi ve pazar akşamı nesfit meyveli yedim farkı müthiş. 2 günde tam 1.3 kg gitti. hala inanamıyorum. müthiş bişi. neyse kahvaltımı yapıp dönücem menümü yazacam süper bişi ya hala inanamıyorum
sonunda tartıyla aram düzelmeye başladı barıştık yani
haydi halaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?