70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yürüyüş yapıyor olman çok iyi
kahvaltıda 1 gün yumurta,1 gün peynir yap ve 1 dilim kepekli ekmek ye çünkü hiç karbonhidrat almıyosun oda gerekli
ssat 2 ile 5 arası çok uzun bence o aradada 1 kayısı,3-4 fındık vs.yiyebilirsin
bideher bitki çayının fazlası zarar diye duymuştum 3-4 bardaktan fazla içme canım.

fıstığım hoşgeldin

kaç kilosun şimdi?

bende bu kız daha zayıftı diyorum

saol şekerim gel beraber olsun

hoşbulduk sudemcimmm tartılmaya korkuyorum valla ama hemen yarın müsli alıp başlıyorum
sende maş...fazla almamışsın ben çok kızıyorum kendime çokkkkkk başa döndüm yine

meraba

sabah:nesfit
ara:1 yeşil çay
öğlen:1 dlm ekmek ton balığı
ara: sıkma :) (içinde domates peynir maydonoz var )
ara:1 küçük çikolatalı dankek
akşam:1 kase çorba ve 1 tabak salata

spor: 45 dakika yürüyüş 30 mekik.

sizce nasıl ??
Bu arada tartıda 75.8 gördüm çok mutluyum

hayırlı olsun canım ne güzel vermişsin bak
hiç meyve yememişsin tatlım
kekte olmamış:) muhtemelen tatlı krizinin bir sonucudur sefan olsun afiyet olsun arkadaşım
bu arada mekik bence az karnının sıkılaşmasını istiyorsan en az 100 defadan başla derim mekik e her gün biraz daha arttırırsın

ablacımmmmm öyle düşünme çıtır olacaqın günleri düşün yaa nedense ben çok severek yiyorum sabah tartıda güzel rakamlar görüne 3 öqün onu yiyesim geliyyyyy

bende varım 75 kiloyum müsade varmı?

buyur canım hoşgeldin

kızlar geçen cuma 15 nisanda 76.4düm,bu sabah ki 4 gün oldu 76.1,spor yapıyorum çokta dikkat ediyorum ama anca bu kadar gidiyo,haftada 1 kilo hedefim vardı ama olmıycak galiba
nasıl hızlandırabilirim fikri olan?

akşam yemeqi yerine müsli yersen çok güzel kilo verirsin cnm

hiç beqenmedim sabah 10dan akşam 5e kadar doqru dürüst bişey yememişsin 3 öqün düzenli yenilecek ve ara öqünler yapılacak canım yoksa döverim haa

dankek sadece cuma günleri yenilmeli şimdi neden diye soracaksın çünkü kaçamak günümüz cuma günü canım

Sürekli canım çikolata istiyor tok olmama ragmen napicam
Bilemiyorum (

şimdi doooqru mutfaqa gidiyorsun 1 bardak süt ısıtıyorsun ve içine çubuk tarçın atıp içiyorsun tatlı krizi matlı krizi kalmıyor canısı

menümü veryim
uyanınca
1 bardak su
sabah
yarım kase tavuklu çorba,1 dilim çavdar ekm.
ara
3 badem,3 ceviz,4-5- kuru üzüm ,yeşil çay
öğle
1 pors.buzluktan taze bamya yemeği(zeytinyağlı),söğüş domates,biber,salatalık
ara
2 dilim taze ananas,1 kuru incir
akşam
1 sb.meyveli ketentohumlu müsli,yulaf ezmesi karışımı,1 sb. süt
ara
3 altın çilek ,2 bardak yeşil çay
gün boyu 2 lt.su,bitki ve form çayları
spor
70 mekik,20 şer yan mekik(sağ ve sol)
yürüyemedim ufaklığın yarın için performans ödevi vardı onu yaptık ancak bitti

slm kızlarrr yeni girebildimm yaaa.yine yazılı dönemi başladı.daha geçmişi okuyamadım.nasılsınız umarım keyifler yerindedir.ben birazsorulara bakim vakit kalırsa geçmişi okucam.görüşürüz...

benim menüm..
sabah 8:30 special k
saat 9:30 iki kayısı kurusu
saat 10 da ebruli ile plates
saat 11 yeşil çay
saat 12 ıspanak kavurma
saat 14 bir tane elma
saat 16 special k
arkasından 45 dk..tempolu yürüyüş..(5 km yürüdüm 410 kcal)
saat 18 bir tanecik tavuk kanat
saat19 portakal...ve yeşil çay..
nasıl iyimi sizce yeni başladım vermem lazım..:84:bu kiloları

ben küstüm oynamıyorum kimseciklerden ses yok...
herkese iyi geceler ,byyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar,dün gece 22 itibarıyla facebook ve msn sayfalarımı kurtardım ve geri aldım bilgilerinize arz olunur
Canim cok sevindim, gozun aydin

slm arkadaşalar ben 74,6 yı gördm bu sabah
mutlu
+değli+m
21de 1 ay olcak 78,90 den 74,6 ya düştm sizce iyimi sevglilerrr
Bence mutlu ol canim super gidiyorsun, bir ayda 4 kilo tam ideal...

Canim cok guzel sporlarinda harika...

Canim cok guzel birseyi cok merak ettim, 45 dk kostunmusen, cunki ben 7 km yari kosu yari tempolu yuruuyus seklinde 470 cl anca yakiyorum...

alaca nabersin canim, yaaa bakiyorumda super gidiyorsun, anlat bakalim isin sirri ne....

bugun itibari ile bende basladim musliye, bakalim cuma ne olacak....
Musli yiyen arkadaslar siz musliyi yedikten sonra karniniz agriyormu, sanki wc ye gidecekmisim gibi ama birsey yok....

ya bi alışamadım tam gün yazmaya..neyse kahvaltımı yazmıştım
sonra 5ooml su
yeşil çay birazda mate
kahvaltı geç olunca geç acıktım
1tane kivi sat 15 gibi dışarı çıktım hem alışveriş hem hızlı yürüyüş oldu hava soğuktu
tabi endayanamadığım dondurmmaaaaa bi al dedim bi alma dedim veee çubuklardan aldım
kutu almıyorum beni buzlukta dürtüyooo
eve gedlim ohhh yedimmmm
üsütüne bool su içtim
akşam
tavuk haşlanmış içinde 2parça patates 1dilim tamtahıllı ekmek8YENİ ALDIM NEFİSTİ)
1BARDAK AYRAN
BOLTERE 2KÜÇÜK ÇERİ DOMATES
bukaadaaarrr
akşam eşim maça gidecekti türk kahvesi baya acıydı
yanında 1incir
su,yeşil çay+biberiyeyle
ve suuuuuuuuuuu...yookk böle olmaz senaaa beni takıma almadan çıkartırda....yarın tamgün hemen liste hazır kaptannnn ismimş mnereye yazıcaktım ya

bugun itibari ile bende basladim musliye, bakalim cuma ne olacak....
Musli yiyen arkadaslar siz musliyi yedikten sonra karniniz agriyormu, sanki wc ye gidecekmisim gibi ama birsey yok....

bende aldım yarın akşam başlıycam ama sporum var 17.30da oraya gitmedenmi yesem ..ama gelince 8den sonra çook aç oluyorum ozamanmı yeyim arkadaşalrımmmmmspora gitmeden 1.5ssat öncede normal yemek olurmu??

alaca nabersin canim, yaaa bakiyorumda super gidiyorsun, anlat bakalim isin sirri ne....

gidip geliyom ben iste canim ben cok su ictigim zaman tarti beni mutlu ediyor tabi dun musliyede basladim ama bugun aksam biraz tozutum umarim yarin olumsuz etkilemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…