70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar yaaa size birsey soracagim, ben radyo falan cok dinlerim, radyoda surekli altin cilek hapinin reklami var, bir cok unlude kullaniyormus, sizce faydalimidir yaa, yemeden duramiyorum, acaba yiyerek bu hapimi alsam...

bi ata sözü vardır......öldürme korkut demişlersakın yanlış anlama bitanem,komiklik olsun diye yazdımiyimisin güzelim

cok sukur iyiyim canim yaa iste bildgiin gibi kilo veremeyince ona uzuluyorum, onun disinda cok sukur hersey iyi, is guc cocuklar derken gelip geciyor zaman...

kizlar yaaa size birsey soracagim, ben radyo falan cok dinlerim, radyoda surekli altin cilek hapinin reklami var, bir cok unlude kullaniyormus, sizce faydalimidir yaa, yemeden duramiyorum, acaba yiyerek bu hapimi alsam...

vallahi bugün aktardan bişeyler alıyordu arkadaş,orda altın çileğin poşet çayını görüp kadına sordum işe yarıyormu diye...kadın kiminde yarıyor kiminde yaramıyor dedi ...kişiye göre farkediyor dedi,bilmiyorumki nasıldır...ben meyvesini yiyiyorum ama bi faydasını görmedim sadece tok tutup tuvalet ihtiyacını rahatlatıyor o kadar:26:

cok sukur iyiyim canim yaa iste bildgiin gibi kilo veremeyince ona uzuluyorum, onun disinda cok sukur hersey iyi, is guc cocuklar derken gelip geciyor zaman...

hepimiz öyleyiz canım yaa..iş ev çamaşır bulaşık temizlik derken bunalım ve monotonluk gırla gidiyor...

hmmm bu bilginde guzeldi canim tesekkur ederim, pazartesi gunu ayin 25 oluyor , mayisin 25 ine kadar cok cok ama cok dikkat edip bayagi bir vermem lazim, dua edin benim icinde vereyim...

hmmm bu bilginde guzeldi canim tesekkur ederim, pazartesi gunu ayin 25 oluyor , mayisin 25 ine kadar cok cok ama cok dikkat edip bayagi bir vermem lazim, dua edin benim icinde vereyim...

dualarım seninle canım...allah bol irade ve azim versin sana ve hepimize...bende haziranda okullar kapanacağı hafta çocukları alıp memlekete anneme gidicem benimde o zamana kadar en azından 65 e inmem lazım çünkü annem beni geçen yaz en son 86 kiloyken görmüştü ve o zamandan beri telefon ve görüntülü konuşmalarımızda hep kilomu soruyor eğitim veriyor sıkılıyor görüntülü konuşmalarda içtimaya çekip şuranı dön bakayım burana bakayım deyip duruyor...bakalım hepimize allah güç kuvvet ve azim versin bol irade versin canım

barkinim nerelerdesin canim sen gozukmuyorsun kizz, verdin kilolari keyfinimi cikartiyon simdi, canim yaa sana birsey soracagim, sen doktora gidiyorsunyaa yani olcum yaptiriyorsun, ben biraz cahilim sanirim bu olcumu nasil yapiyorlar, ne kdar kas ne kadar su ne kadar yag oldugunun nerden biliyorlar, bende gitmek istiyorum ama burda hic oyle birsey duymadim, turkiyeye gidince bende bir diyetisyene gidip bakacagim .....

onu ben de denedim ama midemi bulandırdı. bi dene bakalım

tesekkur ederim canim , insallah istedigimiz kiloya duseriz hepimizde, bende yazin gittigimde beni gorduklerinde herkezin sasirmasini istiyorum, ozellikle esimin kuzeninin, cunki ben dogumdan sonra turkiuyeye gittigimde bebegimi ana kucaginda tasiyordum, ve kendi kendime bel kismini bagliyamiyordum bana yardimci oldu ve gelin gelin bu ne hal dedi, onu cok sasirtmak istiyorum...

canim ben kaciyorum biarz islerim var esim ve cocuklar birazdan gelirler, disariya cikacagiz alisveris falan, cumartesi pazar misafirim var, pazarteside piknige gidecegiz, 3 gun dikkat etmeye calisacagim, arada bir girer bakarim, en azindan telefonunla girer yazilanlari okurum , zaten sabah ilk gozumu acar acmaz hemen telefonu alip yazilanlari okuyorum, esim kolun agrimiyormu havada tuta tuta diyor git pc yi acta orda oku diyor ama ben yinede yerimden kalkamadan okuyorum, kahvaltiyi hazirlayip tekrar okumaya devam ediyorum, esim bazen kiziyor kaldirip atacagim otelefonu diyor ama ben onun gonlunu yapiyorum, gorusuruz kizlarrr optummmmm....

kızlar bennerde yanlış yapıyorum ya kafamadanda atmadıkça veremem ben biliyorummm
maaşallah topik 70lerden inmiş nerdeyse .yanlışım sadece erken kalkmamakmı yani öğünlerimin geç kalamsımı?yemem zaten aşırı değildi azalttım ekmek,börek,kola v.s...zaten çok tüketmezdim....abur cuburuda, evimde hamurişinerdeyse olmaz,yemekelrim çok yağlı yapmam,kızartma adamcağız abile 10günde bile yapmadığım oluyor...akşamalrı ağıryemeğide bıraktım aksine diyetisyenler çorba salata et b,le önerirken....sizler hergün aynısaatlerdemi öğünleriniiz yapıyosunuz?enzorlandığım bu diyetisyende demişiti ama hergün 12.30da evde oalmayabişlirim,akişamlar öylee off çook yakıntı yaptım ya burayımı bırakayım:44:

saçmalama arkadaşım ne bırakması...bence geç kalktığın için metabolizman güne geç başlıyor ve öğünlerin otomatikman geç zamana kayıyor...bu hafta erken kalk bakalım nasıl olucak ...çalışmıyormusun ,öyle bile olsa kalk kahvaltını yap sonrada ev işlerini yap ara öğününü yap...hem erken kalkarsın hemde işlerini öğlene kadar bitirisin...ilk hafta zorlanırsın kalkarken ama vücut alışır denesene canım...bide sakın bizi terketme en büyük hatayı yaparsın...iyide versen yada alsanda biz arkandayız...destekçiniz unutma bunu

,,

canımm çok duygulandım tamam biyere ditmiyom:86:şaka babtım sizeya evdeyi çalışmıyorum eşim geçyatan geçkalkan cinslerden öğretmen ve dersler 10da genelde(salı hariç)birara denemiştim iyi giti erken aklkmak bende çok sitiyorum heryönden iyi işini yaprsın ,yemeğini evet metobolizmamfelaket ağır zaten ve erken kalınca jhızlancak biliyorum ama yapmıyorum ruhummu tembel nenormalde sabırsız hiperaktif biyapım var am erken yatmayla başlar herşey,bşde buara çok bunalım takıldım tedavimden sonra zor atlattım şimdi iyim sporumda var evdede hopladım bugünipatlar gibi
aslınd afinallerimde var artık derslere hız vermeliyim vizeye giremdim malum ankarada transferi bekliyodum(ya işte iradesizim nolcakkk yokk yokk ben size belayımmm

kızlar bi arkadaşımız çizelge yapacaktı ne oldu.. ya ben kaptanıma söz vermiştim kilo vereceğim diye.. verdim de amakaptanımız yok şimdi de..neyse haftaya artık..
çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi

benim hesap ne yardan geçerim ne serden????işte nolcaktı kilo derdim olmasaydı ahhhahhhhh15kilo fazlam var ama görenler inanmıyo çok sıkıyım ama ebn inanıyorum yağlıyım pisim ıııııh:97::97:

okuyomuşya senacıkkkneyse sen devam et hem gelince daha çok aferin alırsınn:86::86:

canımcım hangi doktora gidiyosun ben de ölçüm yaptırmayı düşünüyorum da kime gitsem kararsızım:94:

cnm uzamanlarda sema hanıma gidiyorum atakenttekindeki doktorda iyiymiş gitmedim hiç ama ben ona

burdayım cnm makine var canım öle ölçüyorlarrr tartı gibi üstüne çıkıyon eline metal bi alet veriyolar sonra valla bende anlamıyom makina karra veriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…