kız gel rakip olalım bende 73 kiloyum bende yavaş veriyorum aslında ben veriyomda onlar gitmiyo77:
Oncelikler kilo veren arakadaslarim sizleri tebrik ediyorum, bana gelince ne yaptiysam olmuyor, kendime acimiyorum cok ama cok kiziyorum, buraya basladigimda kendime iki arkadasimi rakip olarak almistim masallah ikiside gecti gitti beni,herkez bir ayada verdi benim 3 aydir verdigim kiloyu, benim bu halim ne olacak yaaa, cok gicik oluyorum kendime, yesemde vermiyorum yemesemde, ayrica bu muslide bende fayda etmedi, sanirim benim musli sizinkinden degil, 100 gr 458cl diyor, cok sekerli geldi, yiyemiyorum, sadece yulaf ezmesi mi alip yesem ne yapsam,bildirimimi yapayim
başlangıç :78 (21 Ocak,2011)
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.1
giden:200 gr
gelen: 0 gr
toplam giden:4.9kg
hedef:60
canim 200 gr kotu degil aslinda belkide vucudu sasirtman gerekiyor sana bazi tavsiyelerde bulunmak istiyom sabah kavaltisini erken yap oglende muhakak birseyler ye gelelim aksamlara bence en cok dikat edilmesi gereken ogun protein agirliklibeslen mesela bir kase yogurlu birseyler(kabak salatalik kozlenmis patlican kozlnmis biber vs ) yaninada istersen haclanmi yada izgara tavuk koy yada balik salata ye ama porsiyonlarini kucuk tut bidi su gercekten cok onemli ben ortalama 4 litre iciyom su sisesi her zaman yaninda olsu ozelikle sabahlari ilik su ic sirkeyi tavsiye etmiyom benim ara ogunlerim genelde birtanedir oda oglenden sonra 1 meyve yogurta diyet suresince eksiltilmemesi gereken bir sey gerci biz ailece yogurtcuyuz 5 litre sut mayaliyorum 5 gun surmuyor bitiyor.......
alaca hanim masaallah masallah, aldin basini gidiyon, alacan olsun, ben kaldim gerilerde, olmuyor olmuyor olmuyorrrr, beni herkez gibi sanirim kilolarimda cok seviyorne yapayim insallah veririm....
oyle deme kiz uzuldum simdi inan sende veriyorsun snucta 78 nerde 73 nerde vermisin ne kadar olursa olsun...
tatlişkom ben girdiğimde sen yoksun sen girdiğinde ben yoktum bi türlü denk gelemiyoruzki canımcım...ama ben seni hala seviyorum ve destekliyorum üzülme bi dönem vücut o şekil kasıyor kendini ben onu tam senin şu anki kilondan 70.6 ya düşene kadar yaklaşık 2-2.5 ay yaşadım nerdeyse pes ediyordumki kızlarında desteğiyle yeniden verme moduna döndüm...sabırhadi o zaman yeni rakibem sensin, otekiler beni biraip gittiler, ben onlara yetisemedimhadi ikimizde ayniyiz en azindan, bak seni kendime rakip goruyorum bundan sonra, canim kendini biraz tanitsana boy pos ne yas kac evlimisin bekarmi cocuk coluk varmi.....
Oncelikler kilo veren arakadaslarim sizleri tebrik ediyorum, bana gelince ne yaptiysam olmuyor, kendime acimiyorum cok ama cok kiziyorum, buraya basladigimda kendime iki arkadasimi rakip olarak almistim masallah ikiside gecti gitti beni,herkez bir ayada verdi benim 3 aydir verdigim kiloyu, benim bu halim ne olacak yaaa, cok gicik oluyorum kendime, yesemde vermiyorum yemesemde, ayrica bu muslide bende fayda etmedi, sanirim benim musli sizinkinden degil, 100 gr 458cl diyor, cok sekerli geldi, yiyemiyorum, sadece yulaf ezmesi mi alip yesem ne yapsam,bildirimimi yapayim
başlangıç :78 (21 Ocak,2011)
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.1
giden:200 gr
gelen: 0 gr
toplam giden:4.9kg
hedef:60
oo klavuzcum gelmis naber canim nasilsin...
canım walla benim de war etrafımda öyle tipler...ay o göbek ne öööle? yok eski şişman resimlerinde ne kadar değişiksin felan? sanki ben bilmiyorum bu gerçeği de suratıma bi de vuruyosun dimi ? insanlar kilo verebilir de alabilirler de... birisi kilo aldığında pat diye aaa kilo almışsın diyemiyorum ben yani...ayıp ya..üzülür, sıkılır, dert eder içine... alınır da verilir de yani...6 ay önce hastanede yattım 2.5 ay 8 kilo verdim...birkaç arkadaşım dışında hiçbiri ay ne kadar kilo wermişsin de çok güzel olmuşsun da gibisinden bişe demedi....ne zaman kilo weriyim kimse bişe demez...ama kilo al...bu sefer üstüne çullanırlar...sanki adam öldürmüşsün gibi...
iyiyim tatlım kör ben yeni gördüm iyimi
sen napıyon canım...kontörümü niye yollamıyon kız hımmmm,söylerim çakma deryaya musallat olur sana bak
bende menümü vereyimama ödül günümü bugüne çekmek zorunda kaldım niye derseniz oğullarım ara karnesi almışlar ve ikisininde tüm notları 5 o yüzden özel menü yaptım vede yedim
sabah:
2 dlm.peynirli börek,3 zeytin,yarım demet limonlu maydanoz,2 çay(şekersiz)
ara:
bugün eğitimin 2. günüydü oyüzden dersteydim yapamadım
öğle:
1 pors. bol yoğurtlu karalahana sarması
ara:
eğitimdeki ara denk gelmişti,bir doktorumuz çeşitli ikramlar almıştı ben sadece 1 bardak meyve suyu aldım kurabiye ve tatlıları yemedim
akşam:
oğluşlarıma ziyafet çektim
söylemesi ayıptır kalem pirzoladan 1 tane,bol yeşil salata
onların menüsünde daha ilaveler vardıda ben kendi yediğimi yazdım:78::78::78:
gün boyu 2 lt. su,şu anda 2 bardak yeşil çay ve bol limon tükettim,3 altın çileğide birazdan yerim
yorum yazında vicdani huzursuzluğum geçsin
napıyon bitanem,çocuklar nasıllar iyilerdir inşallah
toparlanabildinmi :26:
iyiler şükür oğlan arkamda oyun sırası bekliyor
kalk diyoooooo
sen nasılsın?
vermişsin ne güzel..
sen sporu boşlamadın di mi
kız valla canım çekti
yarın ödül günüm benimde
gayet güzel bir menü bebişşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?