70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız gel rakip olalım bende 73 kiloyum bende yavaş veriyorum aslında ben veriyomda onlar gitmiyo77:

hadi o zaman yeni rakibem sensin, otekiler beni biraip gittiler, ben onlara yetisemedim hadi ikimizde ayniyiz en azindan, bak seni kendime rakip goruyorum bundan sonra, canim kendini biraz tanitsana boy pos ne yas kac evlimisin bekarmi cocuk coluk varmi.....

canim 200 gr kotu degil aslinda belkide vucudu sasirtman gerekiyor sana bazi tavsiyelerde bulunmak istiyom sabah kavaltisini erken yap oglende muhakak birseyler ye gelelim aksamlara bence en cok dikat edilmesi gereken ogun protein agirliklibeslen mesela bir kase yogurlu birseyler(kabak salatalik kozlenmis patlican kozlnmis biber vs ) yaninada istersen haclanmi yada izgara tavuk koy yada balik salata ye ama porsiyonlarini kucuk tut bidi su gercekten cok onemli ben ortalama 4 litre iciyom su sisesi her zaman yaninda olsu ozelikle sabahlari ilik su ic sirkeyi tavsiye etmiyom benim ara ogunlerim genelde birtanedir oda oglenden sonra 1 meyve yogurta diyet suresince eksiltilmemesi gereken bir sey gerci biz ailece yogurtcuyuz 5 litre sut mayaliyorum 5 gun surmuyor bitiyor.......

alaca hanim masaallah masallah, aldin basini gidiyon, alacan olsun, ben kaldim gerilerde, olmuyor olmuyor olmuyorrrr, beni herkez gibi sanirim kilolarimda cok seviyor ne yapayim insallah veririm....

canim ayni anda birbirimize yazmisiz, bak kalplerimiz birmis, canim bende cok su iciyorum ilik hatta sicak denilecek kadar ilik, gunde 3.5 yada 4 mutlaka iciyorum, bu ara sporu biraz bosladim o yuzden sanirim durdu, bide benim hafta sonum cok uzun oluyor , cumartesi pazar ve pazartesi 3 gun, babam benimle su anda, pazartesileri tum gun beraberiz, cumartesi pazar esim ve cocuklarlayim, birsey yapamiyorum pazarteside babamlayim, sali carsamba persembe ve cuma gunleri bosum aslinda yaptiktan sonra 4 gun bile guzel aslinda ama 3 gun tatil yapinca hafta ici isler beni bekliyor, evde 4 erkek bana bakiyor gun boyu soylemesi ayip totom yer gormuyor ama aksam 9 dan sonra bos kaliyorum, o zamanda bir yorgunluk, bir gevseklik dizi izleyip uyuyorum, babam 1 ay sonra donecek turkiyeye, ondan 1 ay sonrada ben gidecegim insallah, toplamda 2 ayim var ve verilmesi gereken 13 kilom var, cok acil vermem lazim hadi bakalim bundan sonra daha siki tutayim, her hafta ayni seyi soyluyorum ama yapamiyorum bakalim bundan sonra hakkimda hayirlisi diyeyim....

alaca hanim masaallah masallah, aldin basini gidiyon, alacan olsun, ben kaldim gerilerde, olmuyor olmuyor olmuyorrrr, beni herkez gibi sanirim kilolarimda cok seviyor ne yapayim insallah veririm....

oyle deme kiz uzuldum simdi inan sende veriyorsun snucta 78 nerde 73 nerde vermisin ne kadar olursa olsun...

tatlişkom ben girdiğimde sen yoksun sen girdiğinde ben yoktum bi türlü denk gelemiyoruzki canımcım...ama ben seni hala seviyorum ve destekliyorum üzülme bi dönem vücut o şekil kasıyor kendini ben onu tam senin şu anki kilondan 70.6 ya düşene kadar yaklaşık 2-2.5 ay yaşadım nerdeyse pes ediyordumki kızlarında desteğiyle yeniden verme moduna döndüm...sabır

kilo bildirimimi yapıyorum
başlangıç(30 ekim):86
geçen hafta:68.9
bu hafta:68.3
giden:600 gr.
toplam giden:17.7 kg.
hedef:60 kg.

Son düzenleme:
başlangıç:73
geçen hafta:72
bu hafta:71.5
giden:500 g
toplam giden:1.5 kg
hedef:60 kg

selam kizlarr

bu hafta 500g verebildim anca

menümüde yazayim hemennn

kahvalti:
2 dilim ekmek, 2 zeytin, domates salatalik, beyaz peynir, cok az recel

ara:
yesil cay, 1 elma

ögle:
1 tabak kuru fasulye pilav, salata

ara:
1 elma

aksam:
1 dilim kek

gün boyu 1 litre su
spor yok

ne kadar güzel anlatmışsın ya aynen öyle oluyo.. sanki hazır bekliyolar yüzüne vurmak için..

bende menümü vereyim ama ödül günümü bugüne çekmek zorunda kaldım niye derseniz oğullarım ara karnesi almışlar ve ikisininde tüm notları 5o yüzden özel menü yaptım vede yedim
sabah:
2 dlm.peynirli börek,3 zeytin,yarım demet limonlu maydanoz,2 çay(şekersiz)
ara:
bugün eğitimin 2. günüydü oyüzden dersteydim yapamadım
öğle:
1 pors. bol yoğurtlu karalahana sarması
ara:
eğitimdeki ara denk gelmişti,bir doktorumuz çeşitli ikramlar almıştı ben sadece 1 bardak meyve suyu aldım kurabiye ve tatlıları yemedim
akşam:
oğluşlarıma ziyafet çektim
söylemesi ayıptır kalem pirzoladan 1 tane,bol yeşil salata
onların menüsünde daha ilaveler vardıda ben kendi yediğimi yazdım:78::78::78:
gün boyu 2 lt. su,şu anda 2 bardak yeşil çay ve bol limon tükettim,3 altın çileğide birazdan yerim
yorum yazında vicdani huzursuzluğum geçsin

kız valla canım çekti
yarın ödül günüm benimde
gayet güzel bir menü bebişşim

napıyon bitanem,çocuklar nasıllar iyilerdir inşallah
toparlanabildinmi :26:

iyiler şükür oğlan arkamda oyun sırası bekliyor
kalk diyoooooo
sen nasılsın?
vermişsin ne güzel..
sen sporu boşlamadın di mi

iyiler şükür oğlan arkamda oyun sırası bekliyor
kalk diyoooooo
sen nasılsın?
vermişsin ne güzel..
sen sporu boşlamadın di mi

boşlamıştım ama bu hafta 3 günle yeniden giriş yaptım 5 güne çıkarıcam haftaya ama bakalım:26:ucundan kıyısından veriyoruz işte bunada şükürsende güzel vermişsin maşallah

Son düzenleme:
kız valla canım çekti
yarın ödül günüm benimde
gayet güzel bir menü bebişşim

sağol canım kendimi kötü hissetmiştim moral oldu...aslında yazmak istememiştim akşamıda ...özenmeyin diye çünkü ben çok çekinirim biri canım çekti diyecek diye veee sen dedin bile...kusura bakma canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…