70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kaptanımız bir kişinin topıkltekı bıldırımlerı alarak bu haftakı lısteyı hazırlamasını ıstıyor var mı yapabilecek bir igönüllü aranıyoooor

Saat 8 gibi aynen Sena ablanın yaptığı gibi yayınlayacağım çizelgeyi..Buraya yazmamış olanlar varsa yazsın arkadaşlar

ben etinin yulaf ezmesini sütle yiyorum akşam yemeği yerine.. çok faydasını gördüm ama zararı var mı bilmem

ben de bugun eti formun ligt müslisini aldım uzerınde yagı %52 oranında azaltılmıştır dıye yazıyo; içinde keten tohumu, yulaf ezmesi, kuru kayısı, kuru elma, kuru ıncır, kayısı cekırdegı içi ve kuru uzum varmış :44:
bu aksam yola cıkacagım ıcın denemedım bugun; ilk defa yıyecegım ıcın bı de bagırsaklarıma dokunur mazallaah otobuste can cekısmeyeyım diye dusundum daha once etı formunkını kullanan var mı acabaa :44:

Son düzenleme:

güzelim ben geçen hafta hiç verememiştim durmuştu herhalde kilom. 71.4 düm bugün 69.7 olmuşum yani 1.7 kilo gitmiş üstelik bu hafta yürüyüşleri de ihmal ettim.akşamları sadece müsli yedim.ama tabi emzirme gibi bi avantajım var.

evet kilolar yerleşmeden vermek daha kolay oluyor..

ayrıca emzirmek çok mutluluk verici bi olay anne için.. allah herkese nasip etsin..ben de 2 yıl emzirmek istiyorum.umarım sütüm olur

arkadaslar bende 75 kılo olarak aranıza katılmak ısıtyorum ve kesınlıkle zayıflamak ıstıyorum

kararlı isen gel tabi..aktif bir grubuz..beni çok gaza getiriyo buradaki arkadaşlar..

Oncelikler kilo veren arakadaslarim sizleri tebrik ediyorum, bana gelince ne yaptiysam olmuyor, kendime acimiyorum cok ama cok kiziyorum, buraya basladigimda kendime iki arkadasimi rakip olarak almistim masallah ikiside gecti gitti beni,herkez bir ayada verdi benim 3 aydir verdigim kiloyu, benim bu halim ne olacak yaaa, cok gicik oluyorum kendime, yesemde vermiyorum yemesemde, ayrica bu muslide bende fayda etmedi, sanirim benim musli sizinkinden degil, 100 gr 458cl diyor, cok sekerli geldi, yiyemiyorum, sadece yulaf ezmesi mi alip yesem ne yapsam,bildirimimi yapayim

başlangıç :78 (21 Ocak,2011)
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.1
giden:200 gr
gelen: 0 gr
toplam giden:4.9kg
hedef:60

Son düzenleme:
arkadaşlar doktorumla görüştümmm müsli konusunda hiç bir sorun yok vucudumda su ve kas kaybı olmamış yağdan gitmiş.yanlış bir beslenme yok ortada yediklerim çok normal

bayılmama gelince tabiki hamile değilim.regl dönemimde daha öncede demiştim hassas oluyorum diye sık wc ye çıktığım için su kaybı biraz fazla olmuş tansiyon düşmüş.

biraz daha fazla su tüketince bi sorun olmuyor arkadaşlarr

müsli kullanmadan öncede kilo kayıplarım genelde 1 kilo oluyor

geçmiş olsun diyen ilgilenen herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
CleOpaTRa, şeker_şey, serpi, shryvz, trendy21, ebru32, SemPatiK, KILAVUZ, durusuuuu....

KIZLAR BİLDİRİMLER NEREDE HANİİİ

ben şu anda kullanıyorum canım.bende çok fazla farkettiren bişi olmadı ama hepimizin bünyesi ayrı canım.sanırım senanın kullandığı daha az kalorili canım.
SEna abla ile buranın dışında görüşen var mı ???? msn, face yada mail vs...??

ben görüşüyorum ve de grup üyelerinin çoğu görüşüyor sanırım.

68.1, yaklaşık yarım kilo kaybetmişim sadece bu hafta. ama misafir geldi gitti yok mantıydı, yok cheescaketi derken böyle oldu

naber, nasılsınız hanımlar...

arkadaşalr sabah aç karnına 73.4 gördüm çok şükür darısı 58 inşllahhhhh rabbim azmimi kararırımı bozmasın hiç birimizininşallh
başlangıç 21 mart 78.9
geçen hafta 74,6
bu hafta 73.4
sevgiler

canımcım hangi doktora gidiyosun ben de ölçüm yaptırmayı düşünüyorum da kime gitsem kararsızım:94:

kız gel rakip olalım bende 73 kiloyum bende yavaş veriyorum aslında ben veriyomda onlar gitmiyo77:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…