kızlar kaptanımız bir kişinin topıkltekı bıldırımlerı alarak bu haftakı lısteyı hazırlamasını ıstıyor var mı yapabilecek bir igönüllü aranıyoooor
ben etinin yulaf ezmesini sütle yiyorum akşam yemeği yerine.. çok faydasını gördüm ama zararı var mı bilmem
ben etinin yulaf ezmesini sütle yiyorum akşam yemeği yerine.. çok faydasını gördüm ama zararı var mı bilmem
Maşallah canım güzel olmuş...
Şair mi olacaksın kız sen başımıza...
Bak alıştırma şeker sonra her gün şiir isteriz senden
Bu müsliyi deneyen arkadaşlardan bir ricam var...
Mümkünse bu hafta deneyenler..
geçen haftaki kilolarını birde müsliden sonraki kilolarını yarın bildirim yazarken
belirtebilirler mi?
Verilen kilolar normal beslenmeyle alınır mı?
Bilginiz var mı?
Benim bedenim haftada 1 kiloya ayarlamış gibi şimdilik.
Sadece normal yiyerek bu haldeyim.
Sadece aşırı üzüntü ve aşırı mutluluk beni etkiliyor.
Müsliye başlarsam vücudumun dengesini şaşırtır mıyım?
Sizce, düşünceniz ne kızlar?
günaydınnnnndün çok kaçamak yaptım annem biyopsiye gircek sıkıntıdan yedim yedim yedim
İnşallah bişey çıkmaz...
aynen öyle takıldım bildiğin ya
vala ben 28 martta basladım, bugün tam 25 gün olmuş ama ben hayatımda ilk defa 75i gördüm.. kilolar tam oturmamıstı vücuduma..
bundan 1 yıl öncesinde hep 68dim, 5-6 ay önce 73den 68e düştüm, sora tekrar 75 oldum dikkat etmediğim hatta suyunu cıkardığım için..
vücudum bu kilolara bence alışmadığı için bu kadar cabuk verebildim heralde diye düşünüyorum
cnm bu arada ben bu tickerları göremiyorum iş yerinde bizim bazı şeyler yasaklı oluyo gözükmüyo, sen kaçtın ıkaç oldun
canım benim emzirmek zor olsada ne kadar güzel ve özel bir lutuf anın kıymetini bil bi oğlumu 23 ay diğerini 22 ay emzirdim dediğin gibi sömürdüler ama inan mükafatını büyüdükleri zaman alıyosun okulda herkes hasta olurken maşalaalah ayak ta geçiriyolar hemde sen emzirirken kilo vermen kolaylaşır aman dikkat etdin diyetiniz sütün kalitesini azaltmasın çbebişini emzirirken benim için kokla arkadaşım ohhh mis gibi
arkadaslar bende 75 kılo olarak aranıza katılmak ısıtyorum ve kesınlıkle zayıflamak ıstıyorum
ben şu anda kullanıyorum canım.bende çok fazla farkettiren bişi olmadı ama hepimizin bünyesi ayrı canım.sanırım senanın kullandığı daha az kalorili canım.ben de bugun eti formun ligt müslisini aldım uzerınde yagı %52 oranında azaltılmıştır dıye yazıyo; içinde keten tohumu, yulaf ezmesi, kuru kayısı, kuru elma, kuru ıncır, kayısı cekırdegı içi ve kuru uzum varmış :44:
bu aksam yola cıkacagım ıcın denemedım bugun; ilk defa yıyecegım ıcın bı de bagırsaklarıma dokunur mazallaah otobuste can cekısmeyeyım diye dusundumdaha once etı formunkını kullanan var mı acabaa :44:
SEna abla ile buranın dışında görüşen var mı ???? msn, face yada mail vs...??
CleOpaTRa, şeker_şey, serpi, shryvz, trendy21, ebru32, SemPatiK, KILAVUZ, durusuuuu....
KIZLAR BİLDİRİMLER NEREDE HANİİİ
kızlar kaptanımızın slm var size öpüyor hepimizi
gene bizi dışardan takip etcekmiş okuyorum herkesi dedii
kaçamak yok
canımcım hangi doktora gidiyosun ben de ölçüm yaptırmayı düşünüyorum da kime gitsem kararsızım:94:arkadaşlar doktorumla görüştümmm müsli konusunda hiç bir sorun yok vucudumda su ve kas kaybı olmamış yağdan gitmiş.yanlış bir beslenme yok ortada yediklerim çok normal
bayılmama gelince tabiki hamile değilim.regl dönemimde daha öncede demiştim hassas oluyorum diye sık wc ye çıktığım için su kaybı biraz fazla olmuş tansiyon düşmüş.
biraz daha fazla su tüketince bi sorun olmuyor arkadaşlarr
müsli kullanmadan öncede kilo kayıplarım genelde 1 kilo oluyor
geçmiş olsun diyen ilgilenen herkese teşekkür ederim
kız gel rakip olalım bende 73 kiloyum bende yavaş veriyorum aslında ben veriyomda onlar gitmiyoOncelikler kilo veren arakadaslarim sizleri tebrik ediyorum, bana gelince ne yaptiysam olmuyor, kendime acimiyorum cok ama cok kiziyorum, buraya basladigimda kendime iki arkadasimi rakip olarak almistim masallah ikiside gecti gitti beni,herkez bir ayada verdi benim 3 aydir verdigim kiloyu, benim bu halim ne olacak yaaa, cok gicik oluyorum kendime, yesemde vermiyorum yemesemde, ayrica bu muslide bende fayda etmedi, sanirim benim musli sizinkinden degil, 100 gr 458cl diyor, cok sekerli geldi, yiyemiyorum, sadece yulaf ezmesi mi alip yesem ne yapsam,bildirimimi yapayim
başlangıç :78 (21 Ocak,2011)
geçen hafta:73.3
bu hafta:73.1
giden:200 gr
gelen: 0 gr
toplam giden:4.9kg
hedef:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?