70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BU LİSTENİN SON HALİDİR...CleOpaTRa, şeker_şey, serpi, SemPatiK ...Sizlerden haber yok...Umarım herşey yolundadır...

KAPTAN SENAA ÇOK YAŞAAA

Son düzenleme:
birben yalnızzz birbennnn talihsizsenle aynızamnlar gidrik bu topiğe maaşalllah:))kaptanımızı çalmışlarrrrrrkarnıbahar haşaldım yiyecemmmm

yok şekerim ne yanlızı ne talihsizi biz varız yavvvv evet aynı zamanlardaydı sen listede yoksun gibi geldi evet yaa kaptanımızı geri versinler

ben yeni üye oldum aslında bu sitede gördüğüm hollywood diyeti yorumlarını okurken kapıldım diyete ve üye olup burdan takip etmeye karar verdim gerçi o sayfaları bulamıyroum ama benim kilo grubumu görünce selam vereyim dedim hoş tekrar nasıl bulurum onuda bilmiyorum:)

kizlarrr ben geldim, ama herkez uyuyor.. trendycim ve shryvz kizlar iyiki bildirim yaptiniz yani, kendimi en sonda gorunce ne yapacagimi bilemedim, 3 muzde 200 gr vermisiz tek degilmisim yaa..
hadin hep birlikte guzel kilolar verelim bu hafta, bizimde yuzumuz gulsun, bir dahaki cumayida biz bayram ilan edelim....

yesimcim sen nerdesin yaa goremedim seni bir kac gundur yine kayiplara karistin, bugun bildirimde yapmadin insallah hersey yolundadir....

papatyacim sen ne zaman basladin diyete, eski yazdiklarina baktimda bugun 2009 da 11 ayda gordum seni o zamandami 73 idin, verip gerimi aldin....bak rakip olduk yanliz birakmak yok, trendy ve alacada benim rakibim, saolsun trendy beni birakmiyor ama alaca aldi basini gidiyor
kizlar yaaa bugun acayip midem bulandi ve gozum karardi usuttumu ne, insallah hasta olmam, acaba barkinim gibi benim reglim yaklasti o yuzdenmi oldum...

Yok canım ya öyle düşünme...
Listeleri yorumluyoruz aynı zamanda düşüncemi yazdım bebeğim..
Canım çekince alıyorum.. Sen merak etme beni...
Öptümmmmmmmm

kizlar yaaa size birsey soracagim, ben radyo falan cok dinlerim, radyoda surekli altin cilek hapinin reklami var, bir cok unlude kullaniyormus, sizce faydalimidir yaa, yemeden duramiyorum, acaba yiyerek bu hapimi alsam...

Canım arkadaşım kullanıyor...
Ve iştahını kesmiş..
Yemek yemediğini söyledi..
90 kilo şu an..
Ondan bilgiler geldikçe eklerim...

Canım sen bu işi kıvırdın..
Ellerine sağlık bebeğim...
Yazdıkların mutlu etti inan beni...
Öpüyorum...

Canım bu kadar alınacağını düşünmedim aslında..
Bunu bana yazdığını düşünüyorum.Zira en son geçmiş olsun diyen de
Baygınlığından söz eden de bendim..
Her ne kadar alıntı yapmamış olsan da yazımdan..
Alındıysan sorun yok canım.
Yorum yapmam olur bitir..

gunaydin fistiklar
ya ben dun cok karisik bir gun gecirdim hep ac hisediyordum kendimi diyet suresince ilk defa bir kutu kola ictim asiri tatli yemek hisi uyanmisti hep yiyordum bu sabah yuksek bir rakamla karsilasirim diye dusunuyordum ama tarti beni yine sasirti ayniyim degismemisim....

çok şükür yine evimdeyim
bu istanbulun trafiği çekilmez valla
dün bi kere daha anladım bunu
çok yorulmuşum dün geldim duş bile alamadan yattım
bugün yine işyerindeyim maalesef

gunaydin hanimlar

son 1 haftami uyuyarak gecridigim icin foruma giremedim...ya ne pis salladi beni midem bir tuaf hergun agrirmi valla gececegi gunu sabirsizlikla beklemiyorum dersen yalan olur..nese deger bebisime artik ne yapacagiz katlanacagiz....hu millet bakiyorumda herkes bir tamam kilo veriyor...neyseki bende hic almadim cok sukur ayni devam ediyorum....zaten yemekte yiyebildigim soylenemez midem kabul etmiyor...zorla iste daha cok vitamin barindiran seyler yemeye ozen gosteriyorm....

nese bacilar buralardayim gorusurus

Herkese günaydın

okuyomuşya senacıkkkneyse sen devam et hem gelince daha çok aferin alırsınn:86::86:

Evet ya sena insanı çok motive ediyo.

kızlar kocamla oğlumla gezdik bi keyif bütün gün kaçamağın dibine vurdummmmm dibinide geçtim hattaaaaaa

oh sefam olsunnnn 36 beden bana merhaba dedi kesin olarak elbise aldımmmm

Ne güzel biz o bedeni hayal bile edemiyoruz daha

cnm ben alınmam kırılmam ortada zaten bişey olsaydı alıntıyla cvp yazardım en son müsli için konuştukya genel bi kaç arkadaşta az yedin filan diğince hem doktoruma kontrole gdip hemde müslinin sağlığımız yönünde etkilerini sorup sizi bilgilendirmek için yazdım masumummm

tşk çooook
bayramı bugünmü yaptınız

evet cnm dün kutladık çok güzeldi bugunde oğlumu şenliklere götürcemm bizim bayramımız diyi duruyo

rüya gibi kız 36 beden haamaşallah

saol cnm hayal değil oluyor ama zamanla sabırla cnm hepiimiz incelcezz

BU LİSTENİN SON HALİDİR...CleOpaTRa, şeker_şey, serpi, SemPatiK ...Sizlerden haber yok...Umarım herşey yolundadır...

KAPTAN SENAA ÇOK YAŞAAA

cnm tşk ederim liste süper olmuşşşş ama ama kaptanım bana öpücük yollardııı şaka biyana uğraştın o kadar eline sağlık

Herkese günaydın

Evet ya sena insanı çok motive ediyo.

Ne güzel biz o bedeni hayal bile edemiyoruz daha

hayal etmek yok oluyor cnm bende burda sizinle birbirimze destke olrak ilerliyoruzz

günaydınnn günaydınnnnnnnn

23 nisan kutlu olsun hepimizeeeeeeee

malum cumartesi ben bugun yine dışarda olcammmm akşam görüşmek üzereeeeee :86: :86: :86: :86:

Bu arada liste super olmuş güzelim ellerine saglık. benim hedef kilom58 değil keske olsa. Ama değiştirme sekerim hoşuma gitti azıcık daha hayal kuralım. Allah soyletmistir belki de

günaydın bayanlar..

bugün 23 nisan nese doluyor insan atamı saygıyla anıyorummm

sabah bi kalktım sancıyla ki regl olmuşum, yorgan dösek yatıyorum su an..

cok agrım var ama mutluyum, bu hafta 1,5 kilo werdim regl haftam olmasına ragmen

haftaya bomba gibi geliyorum

kahvaltımı yaptım taze yaziyim hemen

2 tane küçük sosis ızgara
yarım kk pınar beyaz light
ceyrek kk light kasar
yarım domates
1 cay kaşığı tahin pekmez
2 dlim tam bugday ekmeği

ohhh misss

şimdi ben hooop geçmişe dogru yol alıyorum

günaydın hanımlar iyi hafta sonları
kilo veren herkesi tebrik ediyorum amaaaa ben listeye ne zaman girecem
bi zamanlar bu listenin en başındaydım hey gidi günler duyyy sesimiii senaaaaaaaaa şimdiyse geri girmeye çalışıyorumm kızlar sakın benim yaptığım hataya düşmeyin ayrılmayın buralardan yoksa +5 kiloyla başınızı taşlara vurarak dönersinizz:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…