söylim sana 3 ay daha bebe yok görünüyor.yakın zamanda iyi bi haber alcaksın eşinle alakalıbi baksın bakalım bebe var mı iş güç olacak mııı
bir sürü şey var anacım söylenecek
söylim sana 3 ay daha bebe yok görünüyor.yakın zamanda iyi bi haber alcaksın eşinle alakalısonracıma yakın zamanda bikaç kişi toplanıp bi yerlere gidiceniz böyşe kız kıza alışveriş gibi bişi.:44: bukadar daha başka bişi görmüyorum çıkarsa varya falcı çıkacak adım
iş yok aşk varen önemlisi işime bişi demedin o kadar sınava girdik
iş yok aşk varhissetmedim öyle bişi napim kahinmiyim ben.bugün facede bi yazı vardı.madem falcılar geleceği görüyo neden randövu almak zorundayız seninkide o hesap dedinmi bana sınava girdim diye.deseydin çıtlatırdım bişiler
afiyet olsunbi türk kayfesi yapıyım kendime
miiiss gibi ohh
bi de fal bakan olaydı
kız hi,ç gülesim yoktu heheevli barklı kadınsın falan fallanmış senin
okumuş olsam kesin hatırlardım okumamışım dememkki.hem yok görünmüyo işte ısrar etme görmicemkızım yazdık ya o kadar sınav gidiyorum diye
sen benlen ilgilenmiyosan ben napıyım
bizde hep öyle derler nişanlı evli vs. belli olduğunda senin falın fallanmış neyine bakalım diyeafiyet olsun
kız hi,ç gülesim yoktu hehe
ürküttün kaçırdın herkesiaşağıdan bakan kızlar
azcık da siz ses edin
yeşimle bana bırakmayın ortalığı ipin ucu kaçıyo yoksa
bizde hep öyle derler nişanlı evli vs. belli olduğunda senin falın fallanmış neyine bakalım diyekulakları çınlasın arkadaşım kahve içeyide fal bakmayı baktırmayı çok severdi.bak bakim bu çıkmışmı derdi aa hakkikaten bak şu olcak bu olcak derdim.peki ya bu ne olcak oda şu olcak derdim.maksat o anlık umudu devam etsin.yoksa 1 tanesi bile çıkmadı şimdiye kadar salladıklarımın
ürküttün kaçırdın herkesiyada herkes kahve yapmaya gitti
tutuum bu lafı hehebizde hep öyle derler nişanlı evli vs. belli olduğunda senin falın fallanmış neyine bakalım diyekulakları çınlasın arkadaşım kahve içeyide fal bakmayı baktırmayı çok severdi.bak bakim bu çıkmışmı derdi aa hakkikaten bak şu olcak bu olcak derdim.peki ya bu ne olcak oda şu olcak derdim.maksat o anlık umudu devam etsin.yoksa 1 tanesi bile çıkmadı şimdiye kadar salladıklarımın
bende çay içiyom yanına da çitlek ohh değmeyın keyfime..ürküttün kaçırdın herkesiyada herkes kahve yapmaya gitti
tutuum bu lafı hehe
bende çay içiyom yanına da çitlek ohh değmeyın keyfime..
o zaman benim iş oluyo ama bebe falan yok kesin
aslında kahve falı dendimi tüylerim diken diken oluyor beni nedense bu fal olayları rahatsız ediyor bakılması baktırılmasını tasvif etmiyorum.çok çok gençkene (şimdi az gencimyamillet baktı sen faldan anlıyosun gibi
kahve içmeye gittiler heralde
ama bilmiyolar ki bol keseden attığını
oh afiyet olsun.bende 2 dir neskafe içiyorum.tutuum bu lafı hehe
bende çay içiyom yanına da çitlek ohh değmeyın keyfime..
ohh gülüm yandan yandankıııss çitlek yeme kilo yapar o
gerçi bende kahveyle çikolatalı saray helvası yedim ama ben ettim sen etme
aslında kahve falı dendimi tüylerim diken diken oluyor beni nedense bu fal olayları rahatsız ediyor bakılması baktırılmasını tasvif etmiyorum.çok çok gençkene (şimdi az gencimya) bu anlattığım arkadaşa bakardım öylesine o evlendi bıraktım bu işleri. söylenen her söz insanı iyi kötü muhakkak etkiliyor bu yüzden kendi umut ettiklarimi hayallerimi zamanı geldiğini yaşarım yada yaşamam önemli olan benim ve çevremdekilerin mutlu sağlıklı olması.para gelir iş gelir huzur sağlık gittimi bi daha zor gelir
bişidende geri kalmam ben durumu aslında bufala inanıp hayatı ona göre yaşamamak lazım
üniversitede bi arkadaşım her gün baktırıyodu birilerine ve onu kafaya çok takıyodu
ben unutuyorum söylenenleri
fala inanma falsız da kalma durumu yane
ben bi süre daha buralardayım.kocişimi kışkışlıcam tek başıma evcazımda pc im ve ben vakit geberticezmillet pazar gezmesinden dönemedi
akşam gelirler biz olmayız bu defada
millet pazar gezmesinden dönemedi
akşam gelirler biz olmayız bu defada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?