Çilekli kek yaptım...
ohhhhhhh mis gibi kokuyor valla....
tavuklu şehriyeli çorbamda hazır....
mmmmmmmmmmmmmmmmm
reglim biçim biçim ölürem tatlı için reglim bana düşmandır diyet yaptığım içindünkü menümü yazıyorummm :)
sabah
1 kk pınar beyaz light
2 ck tahin pekmez
yarım domates
2 dilim kepek ekmeği
öğle
2 yk haşlanmış makarna
3 tane ızgara nugget
ara
1 dilim tahin*pekmezli ekmek ( reglim ya ondan )
akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt
bugünkü menüm
sabah
1 tane kücük uno kepekli sandviç ekmeği ( arasında pınar beyaz light ve light kaşar peyniri )
öğle
mercimek çorbası
yarım dilim kepek ekmeği
1 ısırık halley ( regliiiiiyiim demiştim dimiiii)
ara
2 tane eti formun çikolatalı bisküvüsünden ( regl regl regllll)
akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yağsız süt
hanimiş nasılmış lequimin menüsüüüüü
diyet elinin hamurunu neden sürüyon poğaçalaraaaaaaaaaa
bana çilek demeyin akan sular durur ayy tarif istiyorum bennn
Bende anne ve babacığa patatesli poğaça yaptım şimdi
haydi gel yemiyelim bi farkımız olsun bizimdeya sorna diyosunuz neden onu yedin enden bunu yedin
biri çilekli kek demiş biri tahin pekmez demiş
gelde yeme şimdi
haydi gel yemiyelim bi farkımız olsun bizimde
ben yeni kahvaltı yaptım henüz bişi yemem.akşama aşermiş kocama mercimek köftesi yapacam ve yememeyi planlamaktayım.mübarek bugün topikte kabul günü salata mezede benden bugünçilekli kek diyince çilek aklıma geldi onu yiyorum şimdi
sende hafif bişiler yii
geri kalma sen.sen boğazını tutma bize mana bulhaha ben geldim 2 gün zor dayandım sizsizliğe diyet yapamasamda burdayım benden kurtulamazsınız
haha ben geldim 2 gün zor dayandım sizsizliğe diyet yapamasamda burdayım benden kurtulamazsınız
ben yeni kahvaltı yaptım henüz bişi yemem.akşama aşermiş kocama mercimek köftesi yapacam ve yememeyi planlamaktayım.mübarek bugün topikte kabul günü salata mezede benden bugünsende çay yaparsın yanına artık
geri kalma sen.sen boğazını tutma bize mana bultektek lokmalarını saycam senin artık.
e canım nereye kadar diyet bi yerde doğal hayata dönmek lazım.yaşam belirtisi gösterip bitkisel hayattan çöreksel hayata çöreklenmek lazımevet ya bu nası diyet topiği anlamadım zaten o yüzden yoldan cıktım ben sebebi sizsinizz
reglim biçim biçim ölürem tatlı için reglim bana düşmandır diyet yaptığım için
diyet elinin hamurunu neden sürüyon poğaçalaratüm ev kokmuştur şimdi poğaça poğaça.
ya sorna diyosunuz neden onu yedin enden bunu yedin
biri çilekli kek demiş biri tahin pekmez demiş
gelde yeme şimdi
e canım nereye kadar diyet bi yerde doğal hayata dönmek lazım.yaşam belirtisi gösterip bitkisel hayattan çöreksel hayata çöreklenmek lazım
haha ben geldim 2 gün zor dayandım sizsizliğe diyet yapamasamda burdayım benden kurtulamazsınız
bende beğendim güzel uyduhele loooy loooy loyyyyy
ne güzel dedin sen öyle
her cümleni bitirdin kafiyeyle
hele looy loy loooy:118:
Tatlım bu şekilde hiç dışarı çıkasım yok...Sürekli insanların yanında yediğime dikkat ettiğimi söyleip duruyordum ve ben 71 kiloyken beni o halde herkes gördü...O zaman aldığım pantolon şu an sıkıyor resmen...Bu halde gerçekten çıkamam biraz evde sıkılıyorum tabi ama napalım :/...
aha itiraf etti herkes okudu.işte işte suçlu sensin.bitkileri görmezden geliyosunzaten ben hiç bitkisel hayata girmedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?