70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

reglim biçim biçim ölürem tatlı için reglim bana düşmandır diyet yaptığım için

aaaaaaaaa
bana çilek demeyin akan sular durur ayy tarif istiyorum bennn
Bende anne ve babacığa patatesli poğaça yaptım şimdi
diyet elinin hamurunu neden sürüyon poğaçalara tüm ev kokmuştur şimdi poğaça poğaça.

ya sorna diyosunuz neden onu yedin enden bunu yedin
biri çilekli kek demiş biri tahin pekmez demiş
gelde yeme şimdi

çilekli kek diyince çilek aklıma geldi onu yiyorum şimdi
sende hafif bişiler yii
ben yeni kahvaltı yaptım henüz bişi yemem.akşama aşermiş kocama mercimek köftesi yapacam ve yememeyi planlamaktayım.mübarek bugün topikte kabul günü salata mezede benden bugün sende çay yaparsın yanına artık

evet ya bu nası diyet topiği anlamadım zaten o yüzden yoldan cıktım ben sebebi sizsinizz

evet ya bu nası diyet topiği anlamadım zaten o yüzden yoldan cıktım ben sebebi sizsinizz
e canım nereye kadar diyet bi yerde doğal hayata dönmek lazım.yaşam belirtisi gösterip bitkisel hayattan çöreksel hayata çöreklenmek lazım

reglim biçim biçim ölürem tatlı için reglim bana düşmandır diyet yaptığım için

diyet elinin hamurunu neden sürüyon poğaçalara tüm ev kokmuştur şimdi poğaça poğaça.

hele loooy loooy loyyyyy
ne güzel dedin sen öyle
her cümleni bitirdin kafiyeyle
hele looy loy loooy :118:

hele loooy loooy loyyyyy
ne güzel dedin sen öyle
her cümleni bitirdin kafiyeyle
hele looy loy loooy :118:
bende beğendim güzel uydu hafızam kötüdür sözleri çok anımsayamıyorum anımsasam epey bi beste çıkartırdım
loyloyloy

canım galıba sen de ankaradasın, cok daraldıgında cık benım yanıma gel bazı gunler benımde cıkasım gelmıyo ama mecbur işe gelioruz iştee

anaa kızlar bişey farkettim ben geçen hafta kılo alınca sapıtmısım çizelgeyi değiştirirken naptığımı bılmıyom hedefim 62 ydi benim 60 olmuş yeni farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…