hedefi bile şaşırdınanaa kızlar bişey farkettim ben geçen hafta kılo alınca sapıtmısım çizelgeyi değiştirirken naptığımı bılmıyom hedefim 62 ydi benim 60 olmuş yeni farkettim
ben yeni kahvaltı yaptım henüz bişi yemem.akşama aşermiş kocama mercimek köftesi yapacam ve yememeyi planlamaktayım.mübarek bugün topikte kabul günü salata mezede benden bugünsende çay yaparsın yanına artık
wauw çilekli kek hao nasıl oluyor güya 4. melek olduk ama 3 bıcırık kardeş benim hakkımıda yiyolar olmaz amaaaaaa banada mama banada
aaaaaaaaa
bana çilek demeyin akan sular durur ayy tarif istiyorum bennn
Bende anne ve babacığa patatesli poğaça yaptım şimdi
haha ben geldim 2 gün zor dayandım sizsizliğe diyet yapamasamda burdayım benden kurtulamazsınız
bu sefer ayşebahara gider.açılışı o yaptıarkasına da kahve içeriz fal bakarsın tam olur
gün paralarını kim topluyo onu da belirleyelim
haha ben geldim 2 gün zor dayandım sizsizliğe diyet yapamasamda burdayım benden kurtulamazsınız
kIZIM BUNLAR DİYETİ BOZDU VALLA ahahahah
Şaka bir yana yaptığım poğaçaya elimi sürmedm
yime sen yimeeee:118:
bu sefer ayşebahara gider.açılışı o yaptı
gecen hafta ben de yedıklerıme dıkkat etmeye karar verdım, diyetteyım demıyorum cunku adı bıle yemek yeme isteğimi körüklüoama işte ınat gıbı haftasonu annemlerı zıyarete gıttık, ee yemekler hazırlanmıs sofralar kurulmuş :26: kaldım oyle arada derede
sonra müsli almıştım cuma gunu, haftasonu hıc olmazsa aksam yemeklerını onla ıdare edeyım dedım; etı formun kuru uzum, kuru kayısı vs vs olanından almıştımm, ama hıc benlık bişi değilmiş, kuru üzümün tatlı tadı ile yakıstıramadım sütü de yogurdu da
bende kaptanımızın kullandıgı müsliden alıcam ama bugun 3 market gezdım bulamadım, ankarada olup kullanan varsa nerden aldıklarını yazabılırler mii acabaa
kuzummmmmm seviyorum kız seni
canım kaptanın dediğinde de meyve var ben migrosdan aldım ankarada oturuyorum
semtini söle sana noktasal market söliyim
aay onda da mı kuru üzum fılan var, pöffffben meyve parcacıklı dondrma bıle sevmem
napsam ki acaba, diğerini haftasonu anneme verdim de kurtuldumacaba sadesi filan varsa ondan alıp yogurtla yerken ıcıne keten tohumumu karıstırsam :44::44: bı de yulaf ezmesı vardı markette, hangısı ıyı olur bılemedım şimdiii :44:
kızılay cıvarı herhangı bı market olabılır canımtesekkurler sımdıden
bende beğendim güzel uyduhafızam kötüdür sözleri çok anımsayamıyorum anımsasam epey bi beste çıkartırdım
loyloyloy
makro yada çağdaşta var demişti müge.gecen hafta ben de yedıklerıme dıkkat etmeye karar verdım, diyetteyım demıyorum cunku adı bıle yemek yeme isteğimi körüklüoama işte ınat gıbı haftasonu annemlerı zıyarete gıttık, ee yemekler hazırlanmıs sofralar kurulmuş :26: kaldım oyle arada derede
sonra müsli almıştım cuma gunu, haftasonu hıc olmazsa aksam yemeklerını onla ıdare edeyım dedım; etı formun kuru uzum, kuru kayısı vs vs olanından almıştımm, ama hıc benlık bişi değilmiş, kuru üzümün tatlı tadı ile yakıstıramadım sütü de yogurdu da
bende kaptanımızın kullandıgı müsliden alıcam ama bugun 3 market gezdım bulamadım, ankarada olup kullanan varsa nerden aldıklarını yazabılırler mii acabaa
sev beni cici yap banakuzummmmmm seviyorum kız seni
keki çırpsa ben pişmeden yanında olurum havada kaparım tepsi okadar yakınızsen nerde yaşıyosuuun bende isterim çilekli kek :84::84:
yazıyosam zaten azda olsa havam yerindedir.ciddi olamama gibi bir huyum söz konusukötü halin buysa iisini bilemedim walla anacım
neden diyet yapmıyosun bakıyııımm
en azından gündüz ne yiyceksen ye de akşamları yeme
kilo vermesende alma
poça mıııı
yemeden duramam kesin
çilek yedim canım
ara öğün niyetine
sen nerde yaşıyosuuun bende isterim çilekli kek :84::84:
makro yada çağdaşta var demişti müge.
sev beni cici yap bana
keki çırpsa ben pişmeden yanında olurum havada kaparım tepsi okadar yakınızsen şansına küs o kekten bi lokma yok sana
yazıyosam zaten azda olsa havam yerindedir.ciddi olamama gibi bir huyum söz konusu
canım ben eskişehirdeyim ama 2 haftalığına istanbula geleceğim...
malum düğün var...
çilekli kekin tarifini verdim sanırım 1 sayfa önceydi..
gerçekten çok hafif..
içinde kahve fincanı yağ var sadece...
öğlen için mükemmel tarif..
gece yemiyorummm
sanada getiriri kuzuuuuuu
sen iste yeter ki...
canım galıba sen de ankaradasın, cok daraldıgında cık benım yanıma gelbazı gunler benımde cıkasım gelmıyo ama mecbur işe gelioruz iştee
canım ben eskişehirdeyim ama 2 haftalığına istanbula geleceğim...
malum düğün var...
çilekli kekin tarifini verdim sanırım 1 sayfa önceydi..
gerçekten çok hafif..
içinde kahve fincanı yağ var sadece...
öğlen için mükemmel tarif..
gece yemiyorummm
sanada getiriri kuzuuuuuu
sen iste yeter ki...
oyhhh ablam geliyomuşş holeyyyyy :118:
senlen aynı sehirde nefes almak yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?