70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz tükkanı açmadık daha.çocukları sevmeme rağmen hala anne olmamam bi sürpriz zaten.hayırlıs bakalım inşallah hayırlıysa bi zaman olcak.36 ya kadar yolu varmış

hayırlısıysa nasip etsim mevlam inşallah...herşeyin zamanı vardır

bi bardak şarapla kafa güzel mi olurmuş kııızz

bende az önce hamburger menü yedim
çoookk pişmanım oldum ama artık midemde
oh oh yandan yandan bende şuan açlıktan kıvranıp ama canı bişey istemez bi halde buralarda dolanmaktayım

hayırlısıysa nasip etsim mevlam inşallah...herşeyin zamanı vardır
nasip bakalım

slmmm.bi içki muhabbeti almış kızlarııı.içen var içemeyen var kuuuuu.şaka şaka ağzıma sürmedim sürmeyi de düşünmüyorumm.kılavuzumm hayırlı olsun tatlım teyzeliğin çaıyr keyf olmusunn heeee

yok be...bi kadeh kırmızı şarap içmiştim oda hafiften çarptı ,senin dediğin gibi alışık olmayınca accuk kikirdedim...çok sağol yeni bir kan geliyor aileye hayırlısıyla inşallah

mrb kızlar.bende kg vermek istiyorummm amaaa amamaaaaa daha 25 günlük bebişim varrr.31 martta 2. kez anne oldum.bi kızım vardı bide oğlum oldu.elif ve ahmet göktuğ.en kısa zamanda aranızdayım....özelll bi zayıflama yöntemi bulursanız banada msj atınn tmm mı şöyle 4 ayda 20 kg falan versekkk ne süpper olurrr.:))))))

olmazzz bebişiini emzir güzelce şööle 1 yaşına gelsin ööle gel bakalım.bide biz o yöntemleri kullanmıyoruz düzenli ve sağlıklı beslenme çok önmeli tatlım.kaç kilosn bakalım taze anneeee.

hoşgeldin vede allah bağışlasın canım...ama daha çok yeni annesin ve tam anlamıyla lohusasın...bence önceliğin bebeğin...ilerisi için fikir sahibi olmak adına sadece bizi takip et ve uygulama...zamanı gelince ekibe katılırsın ...ama takip edip yazabilirsin sorun değil ama uygulama sütün daha önemli

ya kizlar muhabetin ortasinda coktim cat kapi misafir geldi simdi gitiler kafam sisti tabi evde savas vardi sanki neyse hepinize iyi uykular opuldunuz...

arkadaşım seni önccelikle tebrik ediyorum benimde başlangıç kilom 90 idi ama 2,5 ayda 14 kilo verdim sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu merak ettim ben hızlı mı vermişim. bide görenler nasıl tepki veriyorlar. beni görenler şok oluyor seninkini tahmin edemiyorum bile şok şok şok olurlar valla bravo

günaydın çıtırlar..az kalorili bol egzersizli günümüz olsun inşAllah..yaza denize tatile azkaldı..:18:hadi bakalım bugünde niyet ettim diyet etmeyehadi uyanın bakalım kahvaltımızı yapıp doğru pilatesesabah tartıldım 73.9 u gördüm menümü yazıyorum yorum bekliyorum

sabah light pynir,domates,salatalık,yumurta..kızım ağlıyo arkası sonra

ayolll gününüz aydın olsuuuun hanımlarrrr

yeni bir hafta, yeni hedefler, yeni umutlar hayırlısıylan bizleri bekler

kendimi kuşum aydın gibi hissettim bi an

günayyydııınnnnn anacım aminn insallahhhh

Günaydın kızlar...Ooo ne güzel herkesler platesi iyice benimsemiş..Bende saat 11 de yapıcam hergün bundan sonra...Umarım bugün güzel geçer, geçen haftaya nazaran bu haftasonunu çok iyi atlattınız Hade bakalım bugünde gitsn kilolar :)

valla şu müsli ne kerametli bişimiş
bende 1 hafta boyunca yiycem bakalım değişecek mi kilom

Canım bu haftada sen yap bakalım..
ben vazgeçtim.. Normal yememe devam edeceğim..
Duraksadığımda deneyeceğim bitr yöntem olarak kenara aldım şimdiden ama..

Ay kız inşallah 55 olursun bir gün..
İnan senin kadarbende istiyorum Müge........

bende müzmin izinliyim ah burda göbeğimi sallaya sallaya gülemiyoprumya bari avatarım gülsün bol bol

Canım sen demirbaş izinlisin....
tutuum bu lafı hehe

bende çay içiyom yanına da çitlek ohh değmeyın keyfime..

Bende nescafeleri 3 ledim akşamdan beri noluyor bana anlamadım
hemde şekerli hemde fındıklı...

topik toplu tatilemi cikti huhu slm millet...

Kuzu ben burdayım ..
dün çok yoğundummmm

Kız bişey yememişsin..
Cnım bu müsli seni akşam gerçekten tok tutuyor mu?
2 kaşık yazmışlardı ya..
2 kaşık beni nasıl tok tutacak yaaaaaaaaa

Aslı buraya başladığımda sen ve sudem nilimbeni hatırlıyorum..
O zaman sen tıkır tıkır veriyordun..
tekrar azimli olman hoşuma gitti..
bir dönem rakip miydik kız senle?

hiç kimse yok yaaa ben geldim herkes gitmişşş

yok kız herkes burdaaaaaaaaaaaa

bir kadeh beni böyle yaptı kardişiiiiiiiiiiimmmmmm

Canım teyzeliğini kutluyorsun demek...
Teyzeliğin hayırlı olsun canım..
İnşallah hayırlısıyla kucağına alsın kardeşin de bebişini...

bünye meselesi.benimde uykum gelir.ilkkez ozaman gülme krizi tuttuydu çünkü sanırım sadece ben 70 lik votkayı meyva suyuyla içmiştim

Hay maşallah green...
teyze oluyom kızzzallahım o nasıl bişey öyle,çatlak amca

bi bardak şarapla kafa güzel mi olurmuş kııızz

bende az önce hamburger menü yedim
çoookk pişmanım oldum ama artık midemde

Gözde sen de güzel olmuşsun bak hamburgerler midede...

Canım bebeğin çok küçük ben bebğim 6 aylık olmadan başlamadım..
Ek gıdalara geçirdim..
Tam 7 aylıktı adam gibi başladım...

Canım çok sağol öncelikle.. Teşekkür ederim..
Ben temmuz sonu ağustos başı doğum yaptım.2010 da (3. bebeğim)
90 kiloydum ama daha da olabilirim.
en son doğumdan 2 hafta önce 87 dim.. ve doktorum
çok kızdı bana...
doğum sonu 78 oldum..aralık ayına dek emzirdim yedim
dikkat etmedim..
72 kgdum aralıkta
bebeğim 7 aylık olunca mart ayında
ki o zaman 69 kiloydum emziren anne nasıl kilo verir bi araştırdım..
ve sonrasında her hafta 1 kg verdim..
şu an 62.9 um...
Her gören bu sen misin diyor...
Göreve mayısta başlıyorum
Henüz kurumda bir arkadaş harici gören olmadı beni..
Bebek görmeye gelenler ekim ayında gelmişti ve ben 75 kgdum..
O zaman bile süpersin demişlerdi..
Az kaldı asıl tepkileri o zaman yazacağım..
Ama annem ve kızkardeşim bana şaşmışlardı..
ne yapıyorsan devam et fıstık olmuşsun demişlerdi.

Tebrikler canım... Hem kilonu hem menünü ikiside harika...
ayolll gününüz aydın olsuuuun hanımlarrrr

yeni bir hafta, yeni hedefler, yeni umutlar hayırlısıylan bizleri bekler

kendimi kuşum aydın gibi hissettim bi an

Günaydın kuzu...................

gunaydin fistiklar ya ben cok kotuyum ya dun aksama kadar menum cok guzeldi gece cok aciktim iki defa mutfaga gitim geri dondum saat 23'te kardesim geldi elinde kocaman bir piza bitane yiyince digeri bedava diye onuda eve getirmis diyete girdigimden beri piza yememistim ama bu sefer acligim galip geldi ve tam 3 dilim o saate yedim su anda 500g fazlayim cumaya gore ya aglayabilirmiyim ama pizayida ck ozlemistim ......

kızlar bende nekadar diyet yapıyorum desemde iş yerinden ayrıldıktan sonra evde hiç aklıma diyet gelmiyo şundan az yiyim şundan eksiltim derken ne var ne yok yemiş oluyorum hakimde olamıyorum çok aşırı kilomda yok allahtan boy var yoksa düşünemiyorum nasıl hakim oluyosunuz akşamları . benim canım hep bişyler çekiyo, tok iken dahi yiyebiliyorum:84::18:

Ay kız inşallah 55 olursun bir gün..
İnan senin kadarbende istiyorum Müge........

İnşallah canım benim... Eve kapattım kendimi lys sınavına kadar dışarı çıkmicam o da Haziran 26sında, O zamana kadar kilo vericem ne kadar verebilirsem ve bu süreç içerisinde tek görüştüğüm insanlar sizlersiniz.Telefonumu fln bile kaapattım :26: :) ...Siz olmasanız napardım bilmiyorum :26::18:

Bari 1 dilim yeseydin oldu mu bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…