biz tükkanı açmadık daha.çocukları sevmeme rağmen hala anne olmamam bi sürpriz zaten.hayırlıs bakalım inşallah hayırlıysa bi zaman olcak.36 ya kadar yolu varmış
oh oh yandan yandan
bi bardak şarapla kafa güzel mi olurmuş kııızz
bende az önce hamburger menü yedim
çoookk pişmanım oldum ama artık midemde
nasip bakalımhayırlısıysa nasip etsim mevlam inşallah...herşeyin zamanı vardır
çoookk pişmanım oldum ama artık midemde[/QUO
oluyom be bacım...bünye pisikopat olunca oluyor
slmmm.bi içki muhabbeti almış kızlarııı.içen var içemeyen var kuuuuu.şaka şaka ağzıma sürmedim sürmeyi de düşünmüyorumm.kılavuzumm hayırlı olsun tatlım teyzeliğinçaıyr keyf olmusunn heeee
mrb kızlar.bende kg vermek istiyorummm amaaa amamaaaaa daha 25 günlük bebişim varrr.31 martta 2. kez anne oldum.bi kızım vardı bide oğlum oldu.elif ve ahmet göktuğ.en kısa zamanda aranızdayım....özelll bi zayıflama yöntemi bulursanız banada msj atınn tmm mı şöyle 4 ayda 20 kg falan versekkk ne süpper olurrr.:))))))
mrb kızlar.bende kg vermek istiyorummm amaaa amamaaaaa daha 25 günlük bebişim varrr.31 martta 2. kez anne oldum.bi kızım vardı bide oğlum oldu.elif ve ahmet göktuğ.en kısa zamanda aranızdayım....özelll bi zayıflama yöntemi bulursanız banada msj atınn tmm mı şöyle 4 ayda 20 kg falan versekkk ne süpper olurrr.:))))))
arkadaşım seni önccelikle tebrik ediyorum benimde başlangıç kilom 90 idi ama 2,5 ayda 14 kilo verdim sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu merak ettim ben hızlı mı vermişim. bide görenler nasıl tepki veriyorlar. beni görenler şok oluyor seninkini tahmin edemiyorum bile şok şok şok olurlar valla bravogünaydın kızlar....
ben insanları şaşırtmayı sevmem ya hani...
bu sebeple bu haftada 1 kilo verdim kızlar....
başlangıç :90 kg
geçen hafta:63.9 kg
bu hafta:62.9 kg
giden:1000 gr
toplamda giden:27.100 kg
kilo veren herkesi tebrik ederim...
günaydın çıtırlar..az kalorili bol egzersizli günümüz olsun inşAllah..yaza denize tatile azkaldı..:18:hadi bakalım bugünde niyet ettim diyet etmeye hadi uyanın bakalım kahvaltımızı yapıp doğru pilatesesabah tartıldım 73.9 u gördüm menümü yazıyorum yorum bekliyorum
sabah light pynir,domates,salatalık,yumurta..kızım ağlıyo arkası sonra
valla şu müsli ne kerametli bişimiş
bende 1 hafta boyunca yiycem bakalım değişecek mi kilom
55 olcam tatlım yaa neyim eksik benim victoria's secret mankenlerinden eheh :))
çok zayıf vücut seviyorum ben birde o yüzden kendimi film modunda hissediyorum...Şimdi öğle mamamı yedim akşam 6 da müslimi yicem
Senden önce 55 olabilirim aslında bu benim aldığım kilolar süpriz yumurta kiloları olduğu için haftada 2-3 gidiyor, yetişiyorum çabucaktabi kaçamak yapmazsam ve spora devam edebilirsem
ayyy herkes hedefine ulaşsın bir an önceeee
bende müzmin izinliyimah burda göbeğimi sallaya sallaya gülemiyoprumya bari avatarım gülsün bol bol
tutuum bu lafı hehe
bende çay içiyom yanına da çitlek ohh değmeyın keyfime..
topik toplu tatilemi cikti huhu slm millet...
hadi senin yerine ben menumu yazayim
kavalti
1 yumurta
1 zeytin
4der dilim domates salatalik
1 yesil sogan
1 kozlenmis biber
mantar ve iki bardak ev ayrani
2 dilim kizarmis ekmek
oglen
4 kasik ygurtlu kabak
ara bir elma
aksam
musli
yatana kadar 3 litre su
1 form cay
nasılsınız diyettaşlarımm
ben yarın başlıyom gerçi hayırlısıyle bugünde gezdim kermes kermes şimdi evi topluycam
kendime bi diyet günlüğü hazırladım bakalım cumaya kaç olucam ona göre çizelgemi değiştiririm artık merak edenlere duyrulurrrr(sudemmmcimm) : :
hiç kimse yok yaaa ben geldim herkes gitmişşş
bir kadeh beni böyle yaptı kardişiiiiiiiiiiimmmmmm
bünye meselesi.benimde uykum gelir.ilkkez ozaman gülme krizi tuttuydu çünkü sanırım sadece ben 70 lik votkayı meyva suyuyla içmiştim
teyze oluyom kızzzallahım o nasıl bişey öyle,çatlak amca
çoookk pişmanım oldum ama artık midemde
arkadaşım seni önccelikle tebrik ediyorum benimde başlangıç kilom 90 idi ama 2,5 ayda 14 kilo verdim sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu merak ettim ben hızlı mı vermişim. bide görenler nasıl tepki veriyorlar. beni görenler şok oluyor seninkini tahmin edemiyorum bile şok şok şok olurlar valla bravo
günaydın çıtırlar..az kalorili bol egzersizli günümüz olsun inşAllah..yaza denize tatile azkaldı..:18:hadi bakalım bugünde niyet ettim diyet etmeye hadi uyanın bakalım kahvaltımızı yapıp doğru pilatesesabah tartıldım 73.9 u gördüm menümü yazıyorum yorum bekliyorum
sabah light pynir,domates,salatalık,yumurta..kızım ağlıyo arkası sonra
ayolll gününüz aydın olsuuuun hanımlarrrr
yeni bir hafta, yeni hedefler, yeni umutlar hayırlısıylan bizleri bekler
kendimi kuşum aydın gibi hissettim bi an
Ay kız inşallah 55 olursun bir gün..
İnan senin kadarbende istiyorum Müge........
gunaydin fistiklar ya ben cok kotuyum ya dun aksama kadar menum cok guzeldi gece cok aciktim iki defa mutfaga gitim geri dondum saat 23'te kardesim geldi elinde kocaman bir piza bitane yiyince digeri bedava diye onuda eve getirmis diyete girdigimden beri piza yememistim ama bu sefer acligim galip geldi ve tam 3 dilim o saate yedim su anda 500g fazlayim cumaya gore ya aglayabilirmiyim ama pizayida ck ozlemistim ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?