70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayse baharcim yok ya hic tok tutmuyor ondan saat 23'te uc dilim pizayi goturdum

günaydınnn kızlarrrrrrrr geçmişi çok okuyamadımmm umarım herkes iyidir keyifler yerindedirrrrr.

pazar günüm çok eğlenceli geçti eve geldiğimde küt yataga ve uyudummmm yorulmuşumm

deryaaa kuzummm bende mi teyze oluyorum yaniiiiiiiiii canım allah sağlıklı şekilde dünyaya gelmesini nasip etsinn

kaçamaksız güzel bi hafta geçirelimmmmmmmm

günaydın dakikalardır aynı yere bakıyorum yine msj yazasım gelmiyo 2 gün konuştumya bugün susma zamanın geldi sanırım

bu hafta bi deniycem müsliyi
çünküm sabah ki durumdan hiç memnun kalmadım

sen ye ye hamburgerleri sonra tartıda memnun olma
hayret bişi yaaa

Bizim kızlar mekik çekmek istiyorlar herhalde pzzalar hamburgerler...noluyo hanımlaaaarr
Sena KAptan gör bunları görrr

başarılar canım..
inşallah başarılı olursun canım...
hadi bakalım...

ayse baharcim yok ya hic tok tutmuyor ondan saat 23'te uc dilim pizayi goturdum

canım ben geçen hafta 2 - 3 gün gece yedim...
bayağı bir yedim..
sonraki günler lütfen dikkat et....
sonuç değişmedi..yani
eğer 4 gün dikkat edersen durumu kurtarırsın..

bu hafta bi deniycem müsliyi
çünküm sabah ki durumdan hiç memnun kalmadım

sen ye ye hamburgerleri sonra tartıda memnun olma
hayret bişi yaaa

herşey gönlünce olur inşAllah canım..bu kadarda hayattan kopma ama ..bu bizim yaşam stilimiz olacak bundan sonra sağlıklı besleneceğiz...yok sınav için kapattıysan kendini o ayrı..ama yinede arada dışarı çok hava al bence

Tatlım bu şekilde hiç dışarı çıkasım yok...Sürekli insanların yanında yediğime dikkat ettiğimi söyleip duruyordum ve ben 71 kiloyken beni o halde herkes gördü...O zaman aldığım pantolon şu an sıkıyor resmen...Bu halde gerçekten çıkamam biraz evde sıkılıyorum tabi ama napalım :/...

o zaman sabredeceğizzzzz veee kilolarımızı verdikten sonra vayyy anasını nasılda zayıflamiş dedirteceğizzzsende inşAllah üniversiteye 38 beden bir çıtır olarak başlayacaksın..

o zaman sabredeceğizzzzz veee kilolarımızı verdikten sonra vayyy anasını nasılda zayıflamiş dedirteceğizzzsende inşAllah üniversiteye 38 beden bir çıtır olarak başlayacaksın..

Aynen öyle..Dİyet yapıyorum evde ama bir yandan da yemek yapmasını öğrendim feci derecede evde artık hakimiyet benim..ESkiden çok üzülüyordum annemçalışıyor çünkü..Artık temizliği yemeği ben yapıyorum ki böyle bir sorumluluk almak çok güzel
Bu arada topiğe kızlar aşık oldum fln yazmıştım ya...
Beyfendiyle inanılmaz bir siyasi tartışma yaşadık, bana beni sevdiğini söyledi ama ben çok soğudum , çok farklıyız, halbu ki tam aşk mevsimi aşık olmam lazım
ay öyle bişi olsa ben haftaada 3 kilo fln veririm herhalde ahaha

Çilekli kek yaptım...
ohhhhhhh mis gibi kokuyor valla....

tavuklu şehriyeli çorbamda hazır....
mmmmmmmmmmmmmmmmm

Çilekli kek yaptım...
ohhhhhhh mis gibi kokuyor valla....

tavuklu şehriyeli çorbamda hazır....
mmmmmmmmmmmmmmmmm
wauw çilekli kek ha o nasıl oluyor güya 4. melek olduk ama 3 bıcırık kardeş benim hakkımıda yiyolar olmaz amaaaaaa banada mama banada

dünkü menümü yazıyorummm :)

sabah
1 kk pınar beyaz light
2 ck tahin pekmez
yarım domates
2 dilim kepek ekmeği

öğle
2 yk haşlanmış makarna
3 tane ızgara nugget

ara
1 dilim tahin*pekmezli ekmek ( reglim ya ondan )

akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yagsız süt

bugünkü menüm

sabah
1 tane kücük uno kepekli sandviç ekmeği ( arasında pınar beyaz light ve light kaşar peyniri )

öğle
mercimek çorbası
yarım dilim kepek ekmeği
1 ısırık halley ( regliiiiiyiim demiştim dimiiii )

ara
2 tane eti formun çikolatalı bisküvüsünden ( regl regl regllll )

akşam
2 yk müsli
1 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı yağsız süt

hanimiş nasılmış lequimin menüsüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…