70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerler nbr
akşam gelirim dedim gece olmuş
anca çocuklar falan
kızlar içime atom bombası kaçmış sanki
ya öğlen yediğim fasulyeden yada regl yaklaştı ondan
ama karnım çok şiştiii

cnm çok tatlısınnnn saçların siyah daha hoş duruyoooooooo

güzelll birazda spor yapsan daha iyi sıklaşırısın veee tamm olurusn canım.ayrıca başındkai kuşmuallahım bende inayim 68eeee:86:

kız o siyah elbisemi bügün bahsettiğinmi hani indirimle sana 11 liraya malolan oysa fiatıda süpermiş elbisede hele içindeki ayrı bi güzelmiş

güzelll birazda spor yapsan daha iyi sıklaşırısın veee tamm olurusn canım.ayrıca başındkai kuşmuallahım bende inayim 68eeee:86:

sorma cnm ya herşeyi yapıyom ama spor zorluyo biraz, oda olcak insallh :)
o benim yakışıklı kuşum şaşkın, kendisi biraz sapık bugünlerde kafamdan inmiyo :)
sen 58lere in insallah emiiiiiiiiiiii :)

kız 18 mayısta 65 olucam diyorsunda 20 güncük var
bende 28 mayısa kadar 70 olcam...doğum günüm..hatta 69 olcam

valla değiştirecem onu diyorum ama ineceğim banane nekadar gün kalırsa kalsın sussssssssssssss
buarada ben buaralar yine çıkmazlardayım daha taşınalı 1 ay olmadı tekrar taşınıyoruz oy ben nerelere gidem,başımı nerelere vuram oyy

Son düzenleme:
kız o siyah elbisemi bügün bahsettiğinmi hani indirimle sana 11 liraya malolan oysa fiatıda süpermiş elbisede hele içindeki ayrı bi güzelmiş

iwetttt bebekiiiim kendileri normalde 109 tl imiş 30küsür teleye inmiş, indirim kuponu felan derken 11 tl cıktı cebimden kargo dahil :)
cnm benim cok teşekkür ederm güzel iltifatın için utandım

selam kızlar benım gibi kurtlar vadisini izlemek zorunda olan var mı yaaaaaaaaa

kendımı çok erkeksi hissetmeye başladım.duygusal filmler izlemeyeli çok zaman oldu...

polat ersoyu vurcak mı kiiiiii

iwetttt bebekiiiim kendileri normalde 109 tl imiş 30küsür teleye inmiş, indirim kuponu felan derken 11 tl cıktı cebimden kargo dahil :)
cnm benim cok teşekkür ederm güzel iltifatın için utandım

aman aman nazar değmesim kız inşallah istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın canım buarada boyun kaç canım senin:44:

o benim yakışıklı kuşum şaşkın, kendisi biraz sapık bugünlerde kafamdan inmiyo :)

önceee tartım bozukturda birgün bakarımki inmişm 76dan 73e sonna 68 ayyy 58 lise btitiğinde bile 53tüm ahhh ahhh ama yapım gereği kimse bana kürdan yada safinaz demedi şindide 76 göstermedğim gibi ama ben biliyom yaa göstermesemde yağalrım varyaaainecemm inecemmm sadece sabırrr..kuşunlada sana mutluluklarrrrriyi sapık ve sadece kafandaaaa

önceee tartım bozukturda birgün bakarımki inmişm 76dan 73e sonna 68 ayyy 58 lise btitiğinde bile 53tüm ahhh ahhh ama yapım gereği kimse bana kürdan yada safinaz demedi şindide 76 göstermedğim gibi ama ben biliyom yaa göstermesemde yağalrım varyaaainecemm inecemmm sadece sabırrr..kuşunlada sana mutluluklarrrrriyi sapık ve sadece kafandaaaa

kendımı çok erkeksi hissetmeye başladım.duygusal filmler izlemeyeli çok zaman oldu...

kız aynı hemde apaynı kiloda olduğumuza inanmıyorum gel bakayım hemen rakip olmalıyız al olduk bile bakalım kim kimi geçicek çok hırslandım bak şimdi kimse benimle aynı kiloda olamaaaaaaaaaazzzzzz
buarada benimkide koyu bir kurtlar vadisi manyağı eh bende manyak oldum onun yüzünden aynı kaderi paylaşıyoruz yani ama benimki 2vardiye çalışıyo bir hafta akşam 17de geliyo işten birhafta gece 1de heheyt gece geldiği hafta bütün aşk dizileri mis gibi elimde yeşil çay izlemek bambaşka yahuuuuuu

ben 53 kiloyu lise hazırlıkta görmüştüm en son
hayal bile edemiyorum kendimi :)
5li rakamlar olsunda 59.99999a razıyız :)
kuşum için bu kdr sapıklık yeter bence :)))

amiiin cümlemiz inşallah :)
boyumu ben hep 168 sanıyodum ama gecen hafta ölctük arkidişlen 166 cıktı

ao nasıl yani bende 1.68 boyum 2cm var ama benim kilomda senden azcık fazla hatta ama sen niye benden daha kilolu duruyosun sadece şaşırdımda ilk resim şimdiki halim dedin yanlış hatırlamıyosam neyse boşver allah alllah nasıl olur yahuuuuuu

var hemde ben evledndim başladı hala var 6 yıl olacakkk..eşim ogün misafir kabul etmez tabi bende.:))biyere gitmezzz..beni görmek istemezevde geçmişin cdleri var evlatarıma saklıyomuş töbe töbee asla izletmemm ya türkiyenin gerçeklerini gösteriyor çok acıydı yaaa namzdaki insanalrı vurdu cani ersoyyyyok vurmaz önce acı çektirri ve umarım memati gibi elinden kaçırmaz
evde yoktum çok memnundu halinden sonun yatiştim biraz arada fatmagülü açtık ayyy aşıklar yaaaaaama kahretsin bir calorinde burdan çıkacak...:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…