70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide karıştırdın anlamadım :)
sende ekle anam resimlerini karşılaştırmalı örnekli anlatım yaparız

iyi gecler,,,allahım uykumda zayıflat beni noluyyyyyyya tartımdamı bişey varrrrr??*neyse sporumu yapıyorum zati inş.önce incelir sonnada azalırımmmm....bayy bayyyy

maşş

naptın bacı ya yüzünü gören cennetlik özlettin kendını

ev nıye tasıdın hayrola

ya 3.5 hafta önce taşınmıştıkya tokilere şimdi tekrar taşınıyoruz ev tuttuk bugün daha

ah ahh birde yerleşmesi ben o işi 1 haftada halletmiştim ama of of yolun uzaklığı varya vallaha öldürdü bitirdi bizi o kadar bayırın ben ta .......... neyseya valla yol uzak gülsümcüm iki çocukla çok zor kışın napıcaz bi düşün,, çarşıya yaylana yaylana gidersen yürüyerek 30dk'yı alıyo koşa koşa gidersen 15dk yani iki çocuk bebek arabasıylada gittiğimi düşünürsen vede gidiş neyse bayır aşağı ee bunun bide dönüşü var akşam oluyo hava kararmadan yola çık bayır tepeye en dik yere koymuşlar tokiyi çık çıkabilirsen hiç keyfim kalmadı annemlere geliyorum çarşıda işim oluyo evde otururken vakit çok çabuk geçiyo tabi benim hiç keyifli değilim çünkü aklım fikrim eve nasıl gitcem ben şimdiyaaaaaaadiye düşünmekten offffffneyse anneme okadar yakın bir ev bulduk ve tuttuk bugün bunların acısını çıkartıcam en merkezde göbekte göbekte valla ohhh heryer yakın

Son düzenleme:
amiiin cümlemiz inşallah :)
boyumu ben hep 168 sanıyodum ama gecen hafta ölctük arkidişlen 166 cıktı
bende kendımı 1.75 sanıyodum meğerse 1.71 mışım

ohh maşş bi<de sadece komık 2 dizi bi tiyatro bide vadi izlenir...

ayy bende izlerken geriliyom ya..şu hastane olayları hiç bitmiyoo...hergun bıır hayatı tehlıkede...

benide karıştırdın anlamadım :)
sende ekle anam resimlerini karşılaştırmalı örnekli anlatım yaparız
tatlım bencede sporla sıkılaş pilates yaparsam 5m kılo versen 10 kılo vermiş gibi gösterirsin.ben kemikli yapıdayım 72 kıloyu abartı göstermiyom.

hayırlısı canım

guzelim elbisen cok guzelmis ama sen daha guzelsin....

ben kaçıyorum kızlar çocuklar vıyıldamaya başladı ii geceler bye yarın ne olur acep çih çih

iyi geceler kızlar yarın tartı günü ben yarın tartılıcam ama bildirimi yapamayabilirim cumartesi sabah yapsam olurmu int.giremeyebilirim evde olmayacamda arkadaşda yok int.inş hepimiz kilo vermişizdir benim vermedigim kesinde (((

canim bir gurunup kayboluyun ev olayida baya karisik olmus simdi yeni bastan tasinmak biraz zor olacak ama hayirlisi olsun diyorum...

kızlar gece gece içim kıyıldı...akşam yemeğini de 7 de yedim...şimdi bi küçük avuç beyaz leblebi yedim... beyazdır masumdur diye 100 gramı 20 kaloriymiş zaten...

Selam kizlar, nasilsiniz bakalim, beni hic sormayin berbat bi haldeyim neyim var bende bilmiyorum, uzerime birseyler coktu sanki, kolumu kipirdatmak istemiyorum aslinda hasta falan degilim ama sanirim depresyondayim, canim hicbirsey yapmak istemiyor, halim icler acisi, bugun iki arkadasimla konustum, ne oldu sana diyorlar, sabah kalkiyorum canim hicbirsey yapmak istemiyor kahvalti yapmak istemiyor, spor yapmak istemiyor, ev isi yapmak istemiyor tv aciyorum ona bakma bile istemiyor, vurup kafayi yatiyorum ama sik sik uyaniyorum aslinda uyumakta istemiyorum ama kalkmakta istemiyorum, cocuklara olmasa yerimden kalkmiyacagim, mecburen onlar icin kalkip yemek hazirliyorum, benimkilerde pek istahli occuklar degiller zorla yiyorlar, beni daha cok sinir ediyolar, midem bulaniyor yemek yemegince bulantim olmasin diye biraz birseyler yiyorum yatiyorum asagiya, kilo vermeyi birakin ustune aliyorum, bugunlerde regl olmam lazim ama onun etkisidemi var bilmiyorum, arkadaslr bahardan diyorlar, yapilmasi gerekn bircok isim var ama kilimi kipirdatmak istemiyorum, burda ne guzel motive oluyordum kendime rakipler bile bulmustum, her sabah gozumu acar acmaz hemen yazilanlari okuyordum bir kac gundur siteye girmeyi birakin telefonu elime alasim gelmiyor , ne diyecegim ne yapacagim bilmiyorum, vermem gerekn en az 10 kilo var ve turkiyeye gitmeme 48 gunum var bende kipirdama yok yaaaa ben niye boyle oldum yaaa, ustumdeki dolasan ne benim yaa, bugun esime dedim bana ne oluyor anlamiyorum soyle beni evire cevire bi dovsene belki kendime gelirim dedim, kizlarrrr yaaa ne olur bana birseyler soyleyin ne yapayim ben, diyet yapiyorum olmuyor yapmiyorum olmuyor, kilavuzcumla ne guzel spor yapiyordum o yaptikca bende heveslniyordum ama simdi tik yok, makinalar bana bakiyor ben onlara, kekse annem yanimda olsaydi, o bana destek olur cocuklarla falan ilgilenirdi, cocuklarla falanda ilgilenmek istemiyor canim onlar icin uzuluyorum, canlarim benim yaa, cok sinirli oldum asabi oldum, ne derlerse bagiriyorum, hicbirseye izin vermiyorum, kendi kendime cok kiziyorum ama yapiyorum, gece yatinca uzuluyorum, bir daha yapmiyacagim diyorum, ama sabah kalkinca yine ayniyim

günaydııınnn bi slm verip kaçıcam işe.herkeseeee günayyyyyyyyyyyyyyyyydddddddddddııııııııınnnnnnnnnn.
gelince bildirim yapıcam görüşürüz anacımmmmmm

kızlar günaydınnnnn :92: :92:

başlangıç 71.3
geçen hafta 62
bu hafta 63.1
gelen.+1100
toplam giden 8.200
hedeff 60

uff sabah sabah regl oldummm :26: :26: :26: sporada gitcemmmmm

çizelgemi geriye alam bariiiii

Son düzenleme:
günaydın kızlar bildirimi yapayım hemen senacım gelince mi mesaj atcaz ona?

Başlangıç: 74.2
Geçen hafta:67.3
Bu hafta: 67.1
Giden:200 gram
Toplamda giden:7.1

buna da şükür salı sabahı +1.5dayken bu sabah -200 görmek süperrrr (bu sabah regl olmama rağmen)

Son düzenleme:
:129: tebrik edirim darısı başıma inşallah 60lı rakamları bir görsem :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…