aonasıl yani bende 1.68 boyum 2cm var ama benim kilomda senden azcık fazla hatta ama sen niye benden daha kilolu duruyosun sadece şaşırdımda ilk resim şimdiki halim dedin yanlış hatırlamıyosam neyse boşver allah alllah nasıl olur yahuuuuuu
maşş
naptın bacı ya yüzünü gören cennetlik özlettin kendını
ev nıye tasıdın hayrola
bende kendımı 1.75 sanıyodum meğerse 1.71 mışımamiiin cümlemiz inşallah :)
boyumu ben hep 168 sanıyodum ama gecen hafta ölctük arkidişlen 166 cıktı
ohh maşş bi<de sadece komık 2 dizi bi tiyatro bide vadi izlenir...kız aynı hemde apaynı kiloda olduğumuza inanmıyorum gel bakayım hemen rakip olmalıyız al olduk bilebakalım kim kimi geçicek çok hırslandım bak şimdi kimse benimle aynı kiloda olamaaaaaaaaaazzzzzz
buarada benimkide koyu bir kurtlar vadisi manyağı eh bende manyak oldum onun yüzünden aynı kaderi paylaşıyoruz yani ama benimki 2vardiye çalışıyo bir hafta akşam 17de geliyo işten birhafta gece 1de heheyt gece geldiği hafta bütün aşk dizileri mis gibi elimde yeşil çay izlemek bambaşka yahuuuuuu
ayy bende izlerken geriliyom ya..şu hastane olayları hiç bitmiyoo...hergun bıır hayatı tehlıkede...var hemde ben evledndim başladı hala var 6 yıl olacakkk..eşim ogün misafir kabul etmez tabi bende.:))biyere gitmezzz..beni görmek istemezevde geçmişin cdleri var evlatarıma saklıyomuş töbe töbee asla izletmemm ya türkiyenin gerçeklerini gösteriyor çok acıydı yaaa namzdaki insanalrı vurdu cani ersoyyy yok vurmaz önce acı çektirri ve umarım memati gibi elinden kaçırmaz
evde yoktum çok memnundu halinden sonun yatiştim biraz arada fatmagülü açtık ayyy aşıklar yaaaaaama kahretsin bir calorinde burdan çıkacak...:84:
tatlım bencede sporla sıkılaş pilates yaparsam 5m kılo versen 10 kılo vermiş gibi gösterirsin.ben kemikli yapıdayım 72 kıloyu abartı göstermiyom.benide karıştırdın anlamadım :)
sende ekle anam resimlerini karşılaştırmalı örnekli anlatım yaparız
iyi gecler,,,allahım uykumda zayıflat beni noluyyyyyyya tartımdamı bişey varrrrr??*neyse sporumu yapıyorum zati inş.önce incelir sonnada azalırımmmm....bayy bayyyy
hayırlısı canımya 3.5 hafta önce taşınmıştıkya tokilere şimdi tekrar taşınıyoruz ev tuttuk bugün daha
ah ahh birde yerleşmesi ben o işi 1 haftada halletmiştim ama of of yolun uzaklığı varya vallaha öldürdü bitirdi bizi o kadar bayırın ben ta .......... neyseya valla yol uzak gülsümcüm iki çocukla çok zor kışın napıcaz bi düşün,, çarşıya yaylana yaylana gidersen yürüyerek 30dk'yı alıyo koşa koşa gidersen 15dk yani iki çocuk bebek arabasıylada gittiğimi düşünürsen vede gidiş neyse bayır aşağı ee bunun bide dönüşü var akşam oluyo hava kararmadan yola çık bayır tepeye en dik yere koymuşlar tokiyi çık çıkabilirsen hiç keyfim kalmadı annemlere geliyorum çarşıda işim oluyo evde otururken vakit çok çabuk geçiyo tabi benim hiç keyifli değilim çünkü aklım fikrim eve nasıl gitcem ben şimdiyaaaaaaadiye düşünmekten offffff neyse anneme okadar yakın bir ev bulduk ve tuttuk bugün bunların acısını çıkartıcam en merkezde göbekte göbekte valla ohhh heryer yakın
hayirli geceler ben vanilyali sutumu icip yatiyorum
resimler işte anacım ahanda burda taze cıktı fırından :)
ilk resim, mezuniyet balo elbisemlen 63 kiloyken.. hedefimi göstermek istedim size ilk.. 2 ve 3 aynı gün cekildi subat sonları.. 75 kiloyum.. diyete 28 martta basladım, tam 75 kiloydum ve resim 10 dk öncesinden, kilom 68,8 :)
sıralama karısık cıkmıs :) ilk resim su anki halim. 2 ve 4 75 kilo iken.. 3.sü hedefime yakın :)
Eki Görüntüle 186565 Eki Görüntüle 186564 Eki Görüntüle 186563 Eki Görüntüle 186562
ya 3.5 hafta önce taşınmıştıkya tokilere şimdi tekrar taşınıyoruz ev tuttuk bugün daha
ah ahh birde yerleşmesi ben o işi 1 haftada halletmiştim ama of of yolun uzaklığı varya vallaha öldürdü bitirdi bizi o kadar bayırın ben ta .......... neyseya valla yol uzak gülsümcüm iki çocukla çok zor kışın napıcaz bi düşün,, çarşıya yaylana yaylana gidersen yürüyerek 30dk'yı alıyo koşa koşa gidersen 15dk yani iki çocuk bebek arabasıylada gittiğimi düşünürsen vede gidiş neyse bayır aşağı ee bunun bide dönüşü var akşam oluyo hava kararmadan yola çık bayır tepeye en dik yere koymuşlar tokiyi çık çıkabilirsen hiç keyfim kalmadı annemlere geliyorum çarşıda işim oluyo evde otururken vakit çok çabuk geçiyo tabi benim hiç keyifli değilim çünkü aklım fikrim eve nasıl gitcem ben şimdiyaaaaaaadiye düşünmekten offffff neyse anneme okadar yakın bir ev bulduk ve tuttuk bugün bunların acısını çıkartıcam en merkezde göbekte göbekte valla ohhh heryer yakın
:129: tebrik edirim darısı başıma inşallah 60lı rakamları bir görsem :2:günaydın kızlar bildirimi yapayım hemen senacım gelince mi mesaj atcaz ona?
Başlangıç: 74.2
Geçen hafta:67.3
Bu hafta: 67.1
Giden:200 gram
Toplamda giden:7.1
buna da şükür salı sabahı +1.5dayken bu sabah -200 görmek süperrrr(bu sabah regl olmama rağmen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?