adet olmuşum yoksa bende bildirecektim bu haftabugün çok tatlı yiyesim vardı
ama yarın bildirim var diye yimedim
bende yeşil çayımı aldım ve aynı diziyi izliyom kuşum
aldım form çayımı tvde de fatmagülün suçu ne varr
değmeyin keyfimeee
bende form çayımı aldım fatmagülü izliyommmm yarınnn görcem tartıda bir kilo fazlayıııı aman gariiii
benim bu sabah durumum fena değildi ama bakalım yarın ne olcak
+1000 kg çıkcağım kesin ama hiç pişman değilim olsun bi kerede kaçamak günler çuvala girmediyaaa sefam olsun yedim güzelceeeetabi her zaman böle yapmamak lazım ayda yılda birrrr
o 1 kilo daha oturmadığı için verirsin hemen
ama dediğin gibi her daim böyle yapmamak lazım yeşim gibi
sen haftaya normale dön yaz geliyo bak dikkat etmek lazım
oturmamıştıro 1 kilo daha oturmadığı için verirsin hemen
ama dediğin gibi her daim böyle yapmamak lazım yeşim gibi
sen haftaya normale dön yaz geliyo bak dikkat etmek lazım
oturmamıştırkendimede oturtmadım ben haberli geleymişte oturaymış dimi ama aslında kilomu çok merak etmekteyim :26: ama sabır edicem 1 hafta sonra doğru sonucu görcem sonra senle göbek yarıştırıcaz gardını al benim basenlerim senin simitlerini döver
siyah olana bayıldım canım çok güzelmişhttp://shop.perimart.com/images/D/20294121.jpg
kızlar bu elbiseler çok hoşuma gitti.sizce nasıllar.yiğenimin sünnetine dışarda bişi bulamazsam buna benzer bişi diktireyim diyorum.çokmu abartılı yoksa çok mu sıradan
YGS puanım beklediğimden çok düşük geldi...Ben bugün kaçamakların kızıyım
bu cumada bildirimim artık ne olur bilmiyorum kızlar...
benim diyet yaparken her hafta en az 1 kilo verdiğimden haberdarsın değilmi.sonra görmedim duymadım demehadi bakalım tartılda bi görelim neymiş durumun
haftaya yarıştırırız kiloları
yarın öğlen biticek cezası.yarın kaptanın cezası bitiyo mu
kime bildirim yapıyoruz
yarın kaptanın cezası bitiyo mu
kime bildirim yapıyoruz
+1000 kg çıkcağım kesin ama hiç pişman değilim olsun bi kerede kaçamak günler çuvala girmediyaaa sefam olsun yedim güzelceeeetabi her zaman böle yapmamak lazım ayda yılda birrrr
benim diyet yaparken her hafta en az 1 kilo verdiğimden haberdarsın değilmi.sonra görmedim duymadım deme
yarın öğlen biticek cezası.
olsun kız sen verirsin maşallah istedinmi haftada 1 kilo tıkır tıkır gidiyon
allahta doyurmasın anamçok oykusuz ve yorgunum kızlar bu hafta benim bebiş gece mesaisi yaptırdı bana yaaafff.bu gün de ateşi var burnusu akıyo bi yandan da azıları çıkarıyo.
anlayacağınız bana uyku yokkkk.
kızlarrr bi size bi de sabah uykusuna doyamadımmmeşim ööle der banaaa
ben diyeti tamamen bırakmadımki ka kere dicemsen diyete başla da beni geçmen önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?