70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

+1000 kg çıkcağım kesin ama hiç pişman değilim olsun bi kerede kaçamak günler çuvala girmediyaaa sefam olsun yedim güzelceeee tabi her zaman böle yapmamak lazım ayda yılda birrrr

o 1 kilo daha oturmadığı için verirsin hemen
ama dediğin gibi her daim böyle yapmamak lazım yeşim gibi
sen haftaya normale dön yaz geliyo bak dikkat etmek lazım

o 1 kilo daha oturmadığı için verirsin hemen
ama dediğin gibi her daim böyle yapmamak lazım yeşim gibi
sen haftaya normale dön yaz geliyo bak dikkat etmek lazım
oturmamıştır kendimede oturtmadım ben haberli geleymişte oturaymış dimi ama aslında kilomu çok merak etmekteyim :26: ama sabır edicem 1 hafta sonra doğru sonucu görcem sonra senle göbek yarıştırıcaz gardını al benim basenlerim senin simitlerini döver

hadi bakalım tartılda bi görelim neymiş durumun
haftaya yarıştırırız kiloları

siyah olana bayıldım canım çok güzelmiş
YGS puanım beklediğimden çok düşük geldi...Ben bugün kaçamakların kızıyım
bu cumada bildirimim artık ne olur bilmiyorum kızlar...

üzülme tatlım ya...canın sağolsun gene denersin...bukadar şaibenin içinde sınavlarında güvenilirliği kalmadı

slmmm fıstıklar nasılsınız.ya ne güzel konuşuyosunuz gün boyu ben hiç giremiyorumm
muhabbet almış başın gitmiş zorokudum.çok güldüm yaaa yineee.
yarın büyükgün bakalım nolcakkkkk
kaptanımmm gel gari kıııı özledik seni.kızlar kaptanmızın selamı vardı unuttum size söölemiyiiiii.:26::26:herkes alsın bakalım slmııı

+1000 kg çıkcağım kesin ama hiç pişman değilim olsun bi kerede kaçamak günler çuvala girmediyaaa sefam olsun yedim güzelceeee tabi her zaman böle yapmamak lazım ayda yılda birrrr

olsun kız sen verirsin maşallah istedinmi haftada 1 kilo tıkır tıkır gidiyon

çok oykusuz ve yorgunum kızlar bu hafta benim bebiş gece mesaisi yaptırdı bana yaaafff.bu gün de ateşi var burnusu akıyo bi yandan da azıları çıkarıyo.
anlayacağınız bana uyku yokkkk.
kızlarrr bi size bi de sabah uykusuna doyamadımmm eşim ööle der banaaa

allahta doyurmasın anam bende hep derim bunu kocişime doyamıyorum sana allahta doyurmasın diyorum

ya nedense ben açııımm
karbonhidrat çekiyo canım börek ekmek makarna gözümün önünden geçiyo hep

sen diyete başla da beni geçmen önemli değil
ben diyeti tamamen bırakmadımki ka kere dicem eski düzenimde devam edemedim dedim sadece 3 gün dikkat ettiysem 2 gün dikkat etmedim mesela en son bildirim yaptığım zaman bi pantolonuma girmeyi hedeflediğimi söylüyodum.ve ozaman ona zar zor girdiğimi duyurmuş hep birlikte sevinmiştik.ve ben o pantolonumu diyeti bıraktığım zamanda giydim demek oluyoki asayişberkemal tabi eskisi gibi haftada 1 kilo veremem.öyle olması için uzun süre düzenli bi beslenme düzeni oturtmalıyım.buda yaz geldiği için daha kolay olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…