70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya nedense ben açııımm
karbonhidrat çekiyo canım börek ekmek makarna gözümün önünden geçiyo hep
daha dur dün 1 bugün 2 kapa gözlerini bişi gemesin.ben bu dediklerini 3 ay neredeyse hiç yemedim başka rakip istiyorum ben vazgeçtim

daha dur dün 1 bugün 2 kapa gözlerini bişi gemesin.ben bu dediklerini 3 ay neredeyse hiç yemedim başka rakip istiyorum ben vazgeçtim

valla ben istediğimi yiyorum öyle kökten kesip atamıyorum
yediğimde öğlen yiyorum ama akşamları hafif geçirdiğinde rahat kilo veriliyo

ben kaçıyorum iyi geceler kızlar senacım sanada iyi geceler özledik seni

Offff bnde zayıflamak istioruummm ama çikolata tatlıdaan kendimi alamıoruumm bideee tembellik war tbi... (( incelsn artık şu bacaklarıımm :):) 2 senede 10 kilo aldmm delirceeemmmmmm.

ya kızlar bugün sinirlerim çok bozuldu.komşular dışarda oturuyorlardı.sonra komşunun tansüyonu 20 olmuş.kadının halini bir görseydiniz.ödüm koptu.dişlerini kitlemiş dilini ıssırmış kanlar akıyo.berbat bir durumdaydı.baygındı.ambulans çağırdık.gelmeyince eşim götürdü.ben öyle arkalarından bakakaldım.başıma ağrı girdi çıkmıyor...

çok geçmiş olsun inş iyidir şimdi

valla ben istediğimi yiyorum öyle kökten kesip atamıyorum
yediğimde öğlen yiyorum ama akşamları hafif geçirdiğinde rahat kilo veriliyo
ben ya hep ya hiççiyim.bazı doyamadığım şeyler var bu yüzden hayatımdan tamamen çıkarttım biçok şeyi ilk başta yoksa bukadar büyük bi başarım olmazdı.şubat ayının ortalarında yavaş yavaş hayatıma yeniden dahil etmeye başladım kestiklerimi ama kilo vermeme bi engeli olmadı.çünkü düzenli öğünlerim vardı.15 tatilde kilomu kurucam diyip tatile gittim 1 ay sonra geri döndüğümde 4 kilo vermiştim. bu yüzden ilk başlarda biraz kesinti yapmak lazım bence.

Offff bnde zayıflamak istioruummm ama çikolata tatlıdaan kendimi alamıoruumm bideee tembellik war tbi... (( incelsn artık şu bacaklarıımm :):) 2 senede 10 kilo aldmm delirceeemmmmmm.
çikolatayı bizde seviyoz

çok geçmiş olsun inşallah şimdi iidir.büyük korku olmuş

iyigeceler herkesler çıkmış amaben ANCA geldim günleridr eşim ayırdı bizi leptop yok evde netde yok sizdeeee yokkkkkama benim yokluğumu farkedende yokkkkkkkk baktımda
yarın bildirim haaa ama buhafta inş. az vermişsinizdirde üzülmemmmm kendimeee
buhaftda adet yakşaltı bahanem var haftaya adetim var
ama bitiminde gitcek kilolarr değilmi arkidişlerimmmmbusabah ebruyla plates benim top yokru ama 4minder koydum yaptım:90:çarlılara yürüdüm geldim taaa 15e kadar menülerim suyum gayet iyidiki arkadaşım kanıma girdi ama saat erkendi yaaa teklavaş dürüm etdöner ayran götürdüm ohhhama dahada bişi yemedimhem etde yemeliyiz zayıflarkennngörüşürüzzz kizlarrr

allahta doyurmasın anam bende hep derim bunu kocişime doyamıyorum sana allahta doyurmasın diyorum
aminnnn... ayyyy ben de doyamıyorum kuuuuu sıkı sıkı sarasım geliyooo
senü gidi senüüüü ben biliyodum zaten bırakmadığını yine 4 kilo verip gelirsin sen

hoşgeldin tatlım .farkedilir tabi edilmez mi ama şu çenesi düşük pardon klavyesi düşük green dolduruyo heryeriiikızzzzz seviyorum siziiii.size doyum olmaz ama ben kaçarrrr

resimler işte anacım ahanda burda taze cıktı fırından :)

ilk resim, mezuniyet balo elbisemlen 63 kiloyken.. hedefimi göstermek istedim size ilk.. 2 ve 3 aynı gün cekildi subat sonları.. 75 kiloyum.. diyete 28 martta basladım, tam 75 kiloydum ve resim 10 dk öncesinden, kilom 68,8 :)

sıralama karısık cıkmıs :) ilk resim su anki halim. 2 ve 4 75 kilo iken.. 3.sü hedefime yakın :)

Son düzenleme:
iyi aksamlar citirlar neler yapiyosunuz bakem benim bugunki menum:

sabah:

bir cay bardagi müsli (meyveli)#
bir cay bardagi light sut

ara: tahil bar (89kalori)

öglen: mercimek corbasi
bir dilim tambugday ekmeyi
biraz peynir
iki zeytin

ara: biraz karisti tam hatirlamiyorum

aksam: uc yemek kasigi et (kavurma)
uc yemek kasigi makarna biliyorum makarna yasak ama evde degildim ögünde hatlamak istemedim yanlismi yapmisim

iki litre su simdiye kadar ve dört fincan bitki cayi

nasil fazlami kendimi suclu hisediyorum sanki

kiz sen neymissin böyle manken seni galiba yanlis anlamadiysam simdiki halin siyah elbiseli olan gayet hos guzel hatta fistik gibi görünüyon gercekten icimden geleni yaziyorum

kiz sen neymissin böyle manken seni galiba yanlis anlamadiysam simdiki halin siyah elbiseli olan gayet hos guzel hatta fistik gibi görünüyon gercekten icimden geleni yaziyorum

cnm benim cook teşekkür ederim :)
evet siyah elbiseli olan 15 dk önce cekildi :) sıralama karısık cıktı walla isteyerek olmadı :)
kızlara sözüm vardı eklicem elbiseyi diye hadi dedim öncesi sonrası yapayım :)
biraz desifre olduk ya nese

selam geleceğin çıtır hatunları sizi naber gece 1e kadar burdayım annemlerde yani oyüzden sohbet edelim dedim ama kimse yokmu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…