daha dur dün 1 bugün 2ya nedense ben açııımm
karbonhidrat çekiyo canım börek ekmek makarna gözümün önünden geçiyo hep
daha dur dün 1 bugün 2kapa gözlerini bişi gemesin.ben bu dediklerini 3 ay neredeyse hiç yemedim başka rakip istiyorum ben vazgeçtim
ya kızlar bugün sinirlerim çok bozuldu.komşular dışarda oturuyorlardı.sonra komşunun tansüyonu 20 olmuş.kadının halini bir görseydiniz.ödüm koptu.dişlerini kitlemiş dilini ıssırmış kanlar akıyo.berbat bir durumdaydı.baygındı.ambulans çağırdık.gelmeyince eşim götürdü.ben öyle arkalarından bakakaldım.başıma ağrı girdi çıkmıyor...
ben ya hep ya hiççiyim.bazı doyamadığım şeyler var bu yüzden hayatımdan tamamen çıkarttım biçok şeyi ilk başta yoksa bukadar büyük bi başarım olmazdı.şubat ayının ortalarında yavaş yavaş hayatıma yeniden dahil etmeye başladım kestiklerimi ama kilo vermeme bi engeli olmadı.çünkü düzenli öğünlerim vardı.15 tatilde kilomu kurucam diyip tatile gittim 1 ay sonra geri döndüğümde 4 kilo vermiştim.valla ben istediğimi yiyorum öyle kökten kesip atamıyorum
yediğimde öğlen yiyorum ama akşamları hafif geçirdiğinde rahat kilo veriliyo
çikolatayı bizde seviyozOffff bnde zayıflamak istioruummm ama çikolata tatlıdaan kendimi alamıoruumm bideee tembellik war tbi...(( incelsn artık şu bacaklarıımm :):) 2 senede 10 kilo aldmm delirceeemmmmmm.
çok geçmiş olsun inşallah şimdi iidir.büyük korku olmuşya kızlar bugün sinirlerim çok bozuldu.komşular dışarda oturuyorlardı.sonra komşunun tansüyonu 20 olmuş.kadının halini bir görseydiniz.ödüm koptu.dişlerini kitlemiş dilini ıssırmış kanlar akıyo.berbat bir durumdaydı.baygındı.ambulans çağırdık.gelmeyince eşim götürdü.ben öyle arkalarından bakakaldım.başıma ağrı girdi çıkmıyor...
çikolatayı bizde seviyoz
çok geçmiş olsun inşallah şimdi iidir.büyük korku olmuş
Yarın ayvayı yidik
aminnnn... ayyyy ben de doyamıyorum kuuuuu sıkı sıkı sarasım geliyoooallahta doyurmasın anambende hep derim bunu kocişime doyamıyorum sana allahta doyurmasın diyorum
senü gidi senüüüü ben biliyodum zaten bırakmadığını yine 4 kilo verip gelirsin senben diyeti tamamen bırakmadımki ka kere dicemeski düzenimde devam edemedim dedim sadece 3 gün dikkat ettiysem 2 gün dikkat etmedim mesela en son bildirim yaptığım zaman bi pantolonuma girmeyi hedeflediğimi söylüyodum.ve ozaman ona zar zor girdiğimi duyurmuş hep birlikte sevinmiştik.ve ben o pantolonumu diyeti bıraktığım zamanda giydim demek oluyoki asayişberkemal tabi eskisi gibi haftada 1 kilo veremem.öyle olması için uzun süre düzenli bi beslenme düzeni oturtmalıyım.buda yaz geldiği için daha kolay olcak.
iyigeceler herkesler çıkmış amaben ANCA geldim günleridr eşim ayırdı bizi leptop yok evde netde yok sizdeeee yokkkkk ama benim yokluğumu farkedende yokkkkkkkk baktımda
yarın bildirim haaa ama buhafta inş. az vermişsinizdirde üzülmemmmm kendimeee
buhaftda adet yakşaltı bahanem var haftaya adetim var
ama bitiminde gitcek kilolarr değilmi arkidişlerimmmmbusabah ebruyla plates benim top yokru ama 4minder koydum yaptım:90:çarlılara yürüdüm geldim taaa 15e kadar menülerim suyum gayet iyidiki arkadaşım kanıma girdi ama saat erkendi yaaa teklavaş dürüm etdöner ayran götürdüm ohhh ama dahada bişi yemedim hem etde yemeliyiz zayıflarkennn görüşürüzzz kizlarrr
resimler işte anacım ahanda burda taze cıktı fırından :)
ilk resim, mezuniyet balo elbisemlen 63 kiloyken.. hedefimi göstermek istedim size ilk.. 2 ve 3 aynı gün cekildi subat sonları.. 75 kiloyum.. diyete 28 martta basladım, tam 75 kiloydum ve resim 10 dk öncesinden, kilom 68,8 :)
sıralama karısık cıkmıs :) ilk resim su anki halim. 2 ve 4 75 kilo iken.. 3.sü hedefime yakın :)
Eki Görüntüle 186565 Eki Görüntüle 186564 Eki Görüntüle 186563 Eki Görüntüle 186562
kiz sen neymissin böyle manken seni galiba yanlis anlamadiysam simdiki halin siyah elbiseli olan gayet hos guzel hatta fistik gibi görünüyon gercekten icimden geleni yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?