ya evde b askül yok nerde tartılacam
valla süpersin bacım ne diyim sana ben esass ben napcam bana yardım yarın misafirim geliyor 1 hafta kalacaklar üniden arkadaşlarım gezecez tozacaz napcam ben yaaaaaaaa gelmeyin ben biet yapıyom da denmezki of offffff
tebrikler canım benim aferin sana...
onlar seni yoldan cıkarmıcak, sen onları yola sokcan.. diyet yaptırcan
amaaaan yada anam bi hafta da sefan olsun kız boşwerrr
holey bu hafta da aferim aldım
[/COLOR]
canım alınmıyorsun değil mi? Aferin.. dil alışkanlığı..
çok sevdiklerime derim valla
bana aferin yok mu
senacım ne zaman gelecek ya bugün cuma? bildirimi sena gelince yapcaz dimi?
kız ne diyeti ya 2 arkadaşım da çıtır mı çıtır biri 1.75 boyunda 56 kiloymuş şimdi. diğeri de 1.68 boyunda 50 kilo. dumur olacam zaten onları görünce biliyom. işin kötüsü deli gibi yemek yerler. nasıl iş ben anlamadım ya......
ama çocuk doğurmadılar daha. hemen savunmam hazır di mi?
[/COLOR]
canım alınmıyorsun değil mi? Aferin.. dil alışkanlığı..
çok sevdiklerime derim valla
resimler işte anacım ahanda burda taze cıktı fırından :)
ilk resim, mezuniyet balo elbisemlen 63 kiloyken.. hedefimi göstermek istedim size ilk.. 2 ve 3 aynı gün cekildi subat sonları.. 75 kiloyum.. diyete 28 martta basladım, tam 75 kiloydum ve resim 10 dk öncesinden, kilom 68,8 :)
sıralama karısık cıkmıs :) ilk resim su anki halim. 2 ve 4 75 kilo iken.. 3.sü hedefime yakın :)
Eki Görüntüle 186565 Eki Görüntüle 186564 Eki Görüntüle 186563 Eki Görüntüle 186562
Selam kizlar, nasilsiniz bakalim, beni hic sormayin berbat bi haldeyim neyim var bende bilmiyorum, uzerime birseyler coktu sanki, kolumu kipirdatmak istemiyorum aslinda hasta falan degilim ama sanirim depresyondayim, canim hicbirsey yapmak istemiyor, halim icler acisi, bugun iki arkadasimla konustum, ne oldu sana diyorlar, sabah kalkiyorum canim hicbirsey yapmak istemiyor kahvalti yapmak istemiyor, spor yapmak istemiyor, ev isi yapmak istemiyor tv aciyorum ona bakma bile istemiyor, vurup kafayi yatiyorum ama sik sik uyaniyorum aslinda uyumakta istemiyorum ama kalkmakta istemiyorum, cocuklara olmasa yerimden kalkmiyacagim, mecburen onlar icin kalkip yemek hazirliyorum, benimkilerde pek istahli occuklar degiller zorla yiyorlar, beni daha cok sinir ediyolar, midem bulaniyor yemek yemegince bulantim olmasin diye biraz birseyler yiyorum yatiyorum asagiya, kilo vermeyi birakin ustune aliyorum, bugunlerde regl olmam lazim ama onun etkisidemi var bilmiyorum, arkadaslr bahardan diyorlar, yapilmasi gerekn bircok isim var ama kilimi kipirdatmak istemiyorum, burda ne guzel motive oluyordum kendime rakipler bile bulmustum, her sabah gozumu acar acmaz hemen yazilanlari okuyordum bir kac gundur siteye girmeyi birakin telefonu elime alasim gelmiyor , ne diyecegim ne yapacagim bilmiyorum, vermem gerekn en az 10 kilo var ve turkiyeye gitmeme 48 gunum var bende kipirdama yok yaaaa ben niye boyle oldum yaaa, ustumdeki dolasan ne benim yaa, bugun esime dedim bana ne oluyor anlamiyorum soyle beni evire cevire bi dovsene belki kendime gelirim dedim, kizlarrrr yaaa ne olur bana birseyler soyleyin ne yapayim ben, diyet yapiyorum olmuyor yapmiyorum olmuyor, kilavuzcumla ne guzel spor yapiyordum o yaptikca bende heveslniyordum ama simdi tik yok, makinalar bana bakiyor ben onlara, kekse annem yanimda olsaydi, o bana destek olur cocuklarla falan ilgilenirdi, cocuklarla falanda ilgilenmek istemiyor canim onlar icin uzuluyorum, canlarim benim yaa, cok sinirli oldum asabi oldum, ne derlerse bagiriyorum, hicbirseye izin vermiyorum, kendi kendime cok kiziyorum ama yapiyorum, gece yatinca uzuluyorum, bir daha yapmiyacagim diyorum, ama sabah kalkinca yine ayniyim
bende reglim...
verirsin canım kafana takma ...
tebrikler denizperim...
Günaydın kızlar..
geçmişi okuyamadım az sonra doya doya okurum..
Bildirimimi yapayım..
Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta:62.9 kg
Bu hafta: 61.7 kg
Giden: 1.200 kg
Toplamda giden:28.300 kg
bildirim geldi hanıııııım
başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg
giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr
ya evde b askül yok nerde tartılacam
kız ne diyeti ya 2 arkadaşım da çıtır mı çıtır biri 1.75 boyunda 56 kiloymuş şimdi. diğeri de 1.68 boyunda 50 kilo. dumur olacam zaten onları görünce biliyom. işin kötüsü deli gibi yemek yerler. nasıl iş ben anlamadım ya......
ama çocuk doğurmadılar daha. hemen savunmam hazır di mi?
senacım ne zaman gelecek ya bugün cuma? bildirimi sena gelince yapcaz dimi?
canim reglin etkisidir haftaya bomba gibi gelirsin....kızlar günaydınnnnn :92: :92:
başlangıç 71.3
geçen hafta 62
bu hafta 63.1
gelen.+1100
toplam giden 8.200
hedeff 60
uff sabah sabah regl oldummm :26: :26: :26: sporada gitcemmmmm
çizelgemi geriye alam bariiiii
tebrikler canim.....günaydın kızlar bildirimi yapayım hemen senacım gelince mi mesaj atcaz ona?
Başlangıç: 74.2
Geçen hafta:67.3
Bu hafta: 67.1
Giden:200 gram
Toplamda giden:7.1
buna da şükür salı sabahı +1.5dayken bu sabah -200 görmek süperrrr(bu sabah regl olmama rağmen)
supersim bebisim tebrikler...
bende reglim...
verirsin canım kafana takma ...
tebrikler denizperim...
Günaydın kızlar..
geçmişi okuyamadım az sonra doya doya okurum..
Bildirimimi yapayım..
Başlangıç: 90 kg
Geçen hafta:62.9 kg
Bu hafta: 61.7 kg
Giden: 1.200 kg
Toplamda giden:28.300 kg
yuru yavrum yetistin kiz bana supersin tebrikler..bildirim geldi hanıııııım
başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg
giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr
ben de bildiriyorum
Başlangıç 81
Gelçen Hafta 77
Bu Gün 76
Azimle yavaş yavaş da olsa gittiğini hissediyorum
Başaraılar kızlar
günaydın takımımın güzel hatunlarııııı allahın selamı rahmet ve bereketi hepinizin üzerine olsunnn
kahvaltımı ettim yeşil çayımı koydum sevincimi sizlerle paylaşıyım istedim
kızlar itiraf ediyim geçen haftasonu benim için çok kötüydü ama pazartsi başladım sabah klasik kahvaltı öğlen ekmeksiz protein ağırlıklı beslendim akşamda size demiştim ya müsliiiiiiiiiii yedim ve bugün yani 4 günde 2 kilo gittiiiiiiiii
77 ile başladım tekrar ve bugün tam ...75...
sudemmmmmm cadısı sen gör 2 haftaya geçicem senii tüh sırrımıda verdim şimdi sende başlarsın müsliye
gerçi 3 kişinin bildiği sır sayılmaz dimiii müsliyi artık herkes biliyo senaanın sayesinde sağolsun
senaaaaaaaaa dön artık bakalım sen ne kadar verdin merak ediyorum canımm
canim reglin etkisidir haftaya bomba gibi gelirsin....
tebrikler canim.....
supersim bebisim tebrikler...
yuru yavrum yetistin kiz bana supersin tebrikler..
tebrikler aynen devam
Kızlar buraya ilk kez bildirime girdiğim haftanın bildirimi bu...
Tam 71.7 kg ymuşum...
Şu an 61.7 kg...
Tam 10 kg vermişim o günden beri..
O dönem bebeğim henüz 6. ayını doldurmadığından sıkı diyet yapmadığım bir dönemdi..
Ama burada olup bildirim yapmak çok güzeldi..
Marta kadar 69 oldum...
Sonrasında azami dikkat ettim...
Tam nostalji oldu bu be....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?