70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla süpersin bacım ne diyim sana ben esass ben napcam bana yardım yarın misafirim geliyor 1 hafta kalacaklar üniden arkadaşlarım gezecez tozacaz napcam ben yaaaaaaaa gelmeyin ben biet yapıyom da denmezki of offffff

onlar seni yoldan cıkarmıcak, sen onları yola sokcan.. diyet yaptırcan
amaaaan yada anam bi hafta da sefan olsun kız boşwerrr

onlar seni yoldan cıkarmıcak, sen onları yola sokcan.. diyet yaptırcan
amaaaan yada anam bi hafta da sefan olsun kız boşwerrr

kız ne diyeti ya 2 arkadaşım da çıtır mı çıtır biri 1.75 boyunda 56 kiloymuş şimdi. diğeri de 1.68 boyunda 50 kilo. dumur olacam zaten onları görünce biliyom. işin kötüsü deli gibi yemek yerler. nasıl iş ben anlamadım ya......
ama çocuk doğurmadılar daha. hemen savunmam hazır di mi?

onlara biz insanüstü varlık diyoruz anam
bebişim sen gene dikkat et ama aşırıya kaçmadığın sürece no problem

günaydın takımımın güzel hatunlarııııı allahın selamı rahmet ve bereketi hepinizin üzerine olsunnn
kahvaltımı ettim yeşil çayımı koydum sevincimi sizlerle paylaşıyım istedim
kızlar itiraf ediyim geçen haftasonu benim için çok kötüydü ama pazartsi başladım sabah klasik kahvaltı öğlen ekmeksiz protein ağırlıklı beslendim akşamda size demiştim ya müsliiiiiiiiiii yedim ve bugün yani 4 günde 2 kilo gittiiiiiiiii
77 ile başladım tekrar ve bugün tam ...75...
sudemmmmmm cadısı sen gör 2 haftaya geçicem senii tüh sırrımıda verdim şimdi sende başlarsın müsliye
gerçi 3 kişinin bildiği sır sayılmaz dimiii müsliyi artık herkes biliyo senaanın sayesinde sağolsun
senaaaaaaaaa dön artık bakalım sen ne kadar verdin merak ediyorum canımm

Son düzenleme:

bildirim geldi hanıııııım

başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg

giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr

ya evde b askül yok nerde tartılacam

senacım ne zaman gelecek ya bugün cuma? bildirimi sena gelince yapcaz dimi?

yaaa evet bende listeye gireyim bu hafta noooooluuuuur

canim reglin etkisidir haftaya bomba gibi gelirsin....
tebrikler canim.....
supersim bebisim tebrikler...
bildirim geldi hanıııııım

başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg

giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr

yuru yavrum yetistin kiz bana supersin tebrikler..

ben de bildiriyorum
Başlangıç 81
Gelçen Hafta 77
Bu Gün 76
Azimle yavaş yavaş da olsa gittiğini hissediyorum
Başaraılar kızlar

tebrikler aynen devam

tebrikler canim....

ben 76.4 ile başladım geçen hafta 75 bugün 74.5 ama benim sorunum tatlı tatlı benim için su gibiydi şimid ılık süt ve tarçın idare ediyorum. onu da bırakıcam temmuz 1 için 63 inşallah

az önce polisten bana mesaj geldi kızlar....
"sizi arayarak veya mesaj göndererek çeşitli hediyler kazandığınızı bildirenleri aramayınız, kredi kartı veya kişisel bilgilerinizi vermeyiniz" tamam mııııııııı ona göre bak polis amcalar kızar

ayşebahar öncelikle tebrik ediyorum canım maş. çok güzel veriyosun belki yazdın ama ben geçmişi pek okuyamıyorum 1 günde neler yiyosun sende müsli kullanıyormusun:26:
sen 10 kilo vermişsin tam bi nostalji bide bana bak artılarda uğraşıyorum 3 çocuk doğurdum diycemde diyemiyorum anacım senin gibi 3 çocuk annesine ben ne edem:84::84::84:
1 buçuk ay sonra düğün var bide offff

gunaydin fistiklarim bende geldim ucuyurum ben arti bekliyordum vede sonuc....
baslangic:82.5
gecen hafta:68.7
bu hafta:67.9
giden:800g
toplam giden:14.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…