70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anne sütü alamadıkları için doktor 4. ayda geçicez dedi. zaten bende evde yapmayı düşünüyorum.4. aya girdilermi tariflerinizden alırım
canım bencede cok erken yanı 3,5 aylık bebeğe neden bebe bisküvisi verdin ki tabi ki gazı olur kıvranır yavrucaklar.Ben ogluma 4.5 aylıkken tattırmaya başladım ama cok az benım sütümde yaramıyordu ek gdıadan sonra oglum masallah ıyı toparlandı ama yanı senınkı cok erken canım benım oglumda cok gazlıydı sıcak su torbası var termofor dıyorlar ben onla rahatlatıyordum.sürekli ağlıyordu karnına koyuyorduk battanıyede sallarken rahatlatıyodu bır de metsil de işe yaradı bzie sonra gectı cok şükür.inş senınkılerde gecer kısa sürede gazları canım
bende oyle allahtan benım esım yardım edıyoda gece de ben uykuyu bı nevı tamamlıyorum.
cok gecmıs olsun benım annem yüksek tansıyon hastası bılıyorum o durumları kac kere acile tasındık 24 tansıyonla Allah şifalarını versin inşallah
canım size 2 iş olmus ama boyle daha rahat edıceksın sanırım Allah kolaylık versın güle güle otur
canım arada banada olur oyle kendını bu duruma sokma yanı kendını ınandırırsan soyleyım boyleyım dıye hıc gecmıyo bu durum.o yuzden normal zaman gıbı devam et zaten bı harekete başlarsan gerisi gelir canım yatma kalk hadi

cok tatlısın yaaa ee tabı bende bu kadar kılo versem aldıgım kıloya üzülmez senın gıbı dalga gecerdım sen halledersın zaten bunu bıldıgın ıcın bu kadar rahatsın canım

Kızlar bütün kılo veren arkadasları tebrık eıdyorum.bende verdım cok şükür artı 1000 lere cıkmısken eksıye gectım ama bıldırım yapmıycam yanı demekkı kastıgım için olmuyormus bi süre boyle taktık uyguluycam işe yaradı çünkü diğer türlü cok kasıyodum kendimi

kızlar benim metabolizmam mı yavaşlamış yoksa ben pco hastasıyım internette zor kilo verir yazıyo onlamı alakalı,yaklaşık 3 haftadır diyetteyim 3-3,5 kilo gitti totale vursan en fazla 4-4,5 kilo,aranızda 6 kilo veren var ben anlamıyorum,bu arada o arkadaşlarıda çooook tebrik ediyorum
yaşım 28,5 bu arada

Son düzenleme:
iwit sen diyince gördüm bende o olunca noluyo ki
valla ben de bilmiyom ben de nilüfer olmuşum heheheheh
................................................................................................
bu ne ablacım hehhe
kızlar selam ben çk yavaş veriyorum canım sıkılıyor
bildirim yapayım
baş. 78.200
geç.hafta 72.400
bu hafta 72.000
giden 400
top.giden 6200
hedef 60
400 gram da süper bence ağır ağır en güzeli gibi
yok canim vanilyali sut rahta uyumaya ve sabah kalkinca fit olmaya yariyormus benim ihtiyacim var cunku 14 aylik yuruyen bir robotum var (kizim)

valla iyi fikir canım ben de içeyim bari benim kız da 2.5 yaşında örümcek gibi heryerde yetişemiyom dün sehpanın üstüne çıkmış uçuyom diyordu zor tuttum

sağol canımmmayyy çok mutluyum valla ne yemeyerek kutlasam bunu acabademek 20 gün sonra en az 69 olacam canım..takipteyim seni ona göreee

tatlım ben zaten her gün ne yedim, ne kdr eksildim/fazlalaştım ne kacamagı yaptım günlük tutuyorum word dosyasında.. isteyen olursa maille ulaştırabilirim

cnmm benim gecemem bence cünkü bnm yerleşmiş kilolara geldim, asıl maratonum şimdi başlıyo

anlatımın için saol cnm denicem simdi

cnm tebrikler, en dogrusunu sen bilirsin ama biz seni bildirimde de görmek isteriz.. ama senin için nasıl iiyse öyle yap tbii

temem yicem, vücuda unutturmamak lazım böle seyleeri dimiii sırf ondan yanee

tatlım ben zaten her gün ne yedim, ne kdr eksildim/fazlalaştım ne kacamagı yaptım günlük tutuyorum word dosyasında.. isteyen olursa maille ulaştırabilirim

ben de deftere yazıyorum ilerde bakarsın kitap neyim yazarım benim neyim eksik diyet kitabı yazanlardan "%100 tecrübe diyet" olacak kitabın adı heheheh

cnm benim teşekkür ederim, toplu alıntı yapmayı bende bilmiyom walla, begendim bu tarzı kız

canim toplu alinti yapman icin okudugun metnin alinti ile cevap ver arka kisminda onundeki degil bak arkasindaki bir kutu var her okudugunu isaretliyorsun sonra konuya cevap ver dedigin zaman hepsi mesaj kutusunda toplu olarak karsina cikarlar ozaman istedigine istedigini yazarsin....

Son düzenleme:

bildirim geldi hanıııııım

başlandıç : 75 kg
geçen hafta: 69,5 kg
bugün : 68,4 kg

giden : 1100 gr
toplamda giden 6600 gr

ben 76.4 ile başladım geçen hafta 75 bugün 74.5 ama benim sorunum tatlı tatlı benim için su gibiydi şimid ılık süt ve tarçın idare ediyorum. onu da bırakıcam temmuz 1 için 63 inşallah

gunaydin fistiklarim bende geldim ucuyurum ben arti bekliyordum vede sonuc....
baslangic:82.5
gecen hafta:68.7
bu hafta:67.9
giden:800g
toplam giden:14.6

kızlar selam ben çk yavaş veriyorum canım sıkılıyor
bildirim yapayım
baş. 78.200
geç.hafta 72.400
bu hafta 72.000
giden 400
top.giden 6200
hedef 60

kizlar kilo verenleri gönüden tebrik ederim unutuklarim olabilir kusuruma bakmayin kilo veremeyenler kendini uzmesin haftaya ins daha cook verirsiniz ,

evet canim benim kizda cok yaramaz iki dakika yerinde durmuyor inan onun pesinden kosturmak bana spordan daha iyi geliyor

buda benim kilo bildirimim

baslangic: 82,5
iki hafta önce: 68.6 gecen hafta izinliydim tartilmadim
bu hafta:67.8

giden: 800gr
toplam giden 14.700

nasıl yaaaa canım sen bu yediklerinlemi verdin 1.2oo kiloyu çikolatalar tahin pekmez filan valla helal olsun sana demek metbolzmn süper tıkır tıkır çalışıyo maş.
ben bunları yesemmmm vede kilo versem daha ne isterim rabbimden

tebrikler canim basa bas giddiyoruzzz

kizlar bu arada nisanin basinda kendime 67 hedefini secmistim surda iki gunum kaldi eyer yanilmiyorsam hedefi sectigimde 72 kiloydum tabi yanilmiyorsam eyer bu iki gunde 67 yi yakalarsam tam bu ay 5 kilo vermis oluyorumtabi su anda 4.100 vermisim su iki gun benim icin cok onemli....

canım bence gayet ıyı haftada 1 kg devam et boyle kımseyle karsılastırma kendını

Asuuu meraktan catlıycam bı bakamaıdm once buray bakayım dedım uzattım heyecanı hemen gıdıyom sımdı topıgıne

ben de deftere yazıyorum ilerde bakarsın kitap neyim yazarım benim neyim eksik diyet kitabı yazanlardan "%100 tecrübe diyet" olacak kitabın adı heheheh

he ya dimeee... emeği gecenler olarak 70-79 topigne teşekkürlerni unutma

deniyorum smdi cnm oluyo mu ki aceppp

oh ohhhh maşallahh serpim,,, düğün yaramış sana

tebrikler canim basa bas giddiyoruzzz

evet canim ins böyle devam ederiz

he ya dimeee... emeği gecenler olarak 70-79 topigne teşekkürlerni unutma

deniyorum smdi cnm oluyo mu ki aceppp

oh ohhhh maşallahh serpim,,, düğün yaramış sana

ay ne yalan söyliyeyim aldim zannetmistim ama bu hafta dikkat etmeye calistim öyle geri dengeledim galiba neyse önemli olan benim bugun 67 ii görmüs olmam degilmi

Süppersiiin asuuuuuuu kendimden cok sevınıyom kız valla hemde zamanından önce ulaştın ilk hedefe valla bak ben sana demıstım daha da eksık cıkarsın dıye gördün müüüü tebrikler boyle devaamm

ben de ılk bıldırımımı yapayımmm :92:

başlangıc :79
gecen hafta :79
bu hafta :77.7 (ılk bıldırımın ugurlu rakamı "7"oldu valla )
giden :1.3

eski sayfaları okudugumda ılk haftalarda daha cok kılo verildiği dıkkatımı cekmıstı, benimki onların yanıdna ılk haftaya gore nasıl anlayamadım :44: gercı gecne cuma baslayıp haftasonunu da annemın yanında gecırmemın de etkısı olabılırrr

beni de listeye alırmısınız acabaaa :92::92::92:

kilo veren/veremeyen butun arkadaslarımı tebrık ederımmm ayrıca hayatım boyunca hep kılo vermek isteyıp ılk defa sizin sayenızde bu yolda bısıler yapmaya basladım, bu yuzden de hepınıze cooooooooooo....oookk tesekkur edıyorum, iyi ki varsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…