canım bencede cok erken yanı 3,5 aylık bebeğe neden bebe bisküvisi verdin ki tabi ki gazı olur kıvranır yavrucaklar.Ben ogluma 4.5 aylıkken tattırmaya başladım ama cok az benım sütümde yaramıyordu ek gdıadan sonra oglum masallah ıyı toparlandı ama yanı senınkı cok erken canım benım oglumda cok gazlıydı sıcak su torbası var termofor dıyorlar ben onla rahatlatıyordum.sürekli ağlıyordu karnına koyuyorduk battanıyede sallarken rahatlatıyodu bır de metsil de işe yaradı bzie sonra gectı cok şükür.inş senınkılerde gecer kısa sürede gazları canımanne sütü alamadıkları için doktor 4. ayda geçicez dedi. zaten bende evde yapmayı düşünüyorum.4. aya girdilermi tariflerinizden alırım
bende oyle allahtan benım esım yardım edıyoda gece de ben uykuyu bı nevı tamamlıyorum.çok oykusuz ve yorgunum kızlar bu hafta benim bebiş gece mesaisi yaptırdı bana yaaafff.bu gün de ateşi var burnusu akıyo bi yandan da azıları çıkarıyo.
anlayacağınız bana uyku yokkkk.
kızlarrr bi size bi de sabah uykusuna doyamadımmmeşim ööle der banaaa
cok gecmıs olsun benım annem yüksek tansıyon hastası bılıyorum o durumları kac kere acile tasındık 24 tansıyonla Allah şifalarını versin inşallahya kızlar bugün sinirlerim çok bozuldu.komşular dışarda oturuyorlardı.sonra komşunun tansüyonu 20 olmuş.kadının halini bir görseydiniz.ödüm koptu.dişlerini kitlemiş dilini ıssırmış kanlar akıyo.berbat bir durumdaydı.baygındı.ambulans çağırdık.gelmeyince eşim götürdü.ben öyle arkalarından bakakaldım.başıma ağrı girdi çıkmıyor...
canım size 2 iş olmus ama boyle daha rahat edıceksın sanırım Allah kolaylık versın güle güle oturya 3.5 hafta önce taşınmıştıkya tokilere şimdi tekrar taşınıyoruz ev tuttuk bugün daha
ah ahh birde yerleşmesi ben o işi 1 haftada halletmiştim ama of of yolun uzaklığı varya vallaha öldürdü bitirdi bizi o kadar bayırın ben ta .......... neyseya valla yol uzak gülsümcüm iki çocukla çok zor kışın napıcaz bi düşün,, çarşıya yaylana yaylana gidersen yürüyerek 30dk'yı alıyo koşa koşa gidersen 15dk yani iki çocuk bebek arabasıylada gittiğimi düşünürsen vede gidiş neyse bayır aşağı ee bunun bide dönüşü var akşam oluyo hava kararmadan yola çık bayır tepeye en dik yere koymuşlar tokiyi çık çıkabilirsen hiç keyfim kalmadı annemlere geliyorum çarşıda işim oluyo evde otururken vakit çok çabuk geçiyo tabi benim hiç keyifli değilim çünkü aklım fikrim eve nasıl gitcem ben şimdiyaaaaaaadiye düşünmekten offffff neyse anneme okadar yakın bir ev bulduk ve tuttuk bugün bunların acısını çıkartıcam en merkezde göbekte göbekte valla ohhh heryer yakın
canım arada banada olur oyle kendını bu duruma sokma yanı kendını ınandırırsan soyleyım boyleyım dıye hıc gecmıyo bu durum.o yuzden normal zaman gıbı devam et zaten bı harekete başlarsan gerisi gelir canım yatma kalk hadiSelam kizlar, nasilsiniz bakalim, beni hic sormayin berbat bi haldeyim neyim var bende bilmiyorum, uzerime birseyler coktu sanki, kolumu kipirdatmak istemiyorum aslinda hasta falan degilim ama sanirim depresyondayim, canim hicbirsey yapmak istemiyor, halim icler acisi, bugun iki arkadasimla konustum, ne oldu sana diyorlar, sabah kalkiyorum canim hicbirsey yapmak istemiyor kahvalti yapmak istemiyor, spor yapmak istemiyor, ev isi yapmak istemiyor tv aciyorum ona bakma bile istemiyor, vurup kafayi yatiyorum ama sik sik uyaniyorum aslinda uyumakta istemiyorum ama kalkmakta istemiyorum, cocuklara olmasa yerimden kalkmiyacagim, mecburen onlar icin kalkip yemek hazirliyorum, benimkilerde pek istahli occuklar degiller zorla yiyorlar, beni daha cok sinir ediyolar, midem bulaniyor yemek yemegince bulantim olmasin diye biraz birseyler yiyorum yatiyorum asagiya, kilo vermeyi birakin ustune aliyorum, bugunlerde regl olmam lazim ama onun etkisidemi var bilmiyorum, arkadaslr bahardan diyorlar, yapilmasi gerekn bircok isim var ama kilimi kipirdatmak istemiyorum, burda ne guzel motive oluyordum kendime rakipler bile bulmustum, her sabah gozumu acar acmaz hemen yazilanlari okuyordum bir kac gundur siteye girmeyi birakin telefonu elime alasim gelmiyor , ne diyecegim ne yapacagim bilmiyorum, vermem gerekn en az 10 kilo var ve turkiyeye gitmeme 48 gunum var bende kipirdama yok yaaaa ben niye boyle oldum yaaa, ustumdeki dolasan ne benim yaa, bugun esime dedim bana ne oluyor anlamiyorum soyle beni evire cevire bi dovsene belki kendime gelirim dedim, kizlarrrr yaaa ne olur bana birseyler soyleyin ne yapayim ben, diyet yapiyorum olmuyor yapmiyorum olmuyor, kilavuzcumla ne guzel spor yapiyordum o yaptikca bende heveslniyordum ama simdi tik yok, makinalar bana bakiyor ben onlara, kekse annem yanimda olsaydi, o bana destek olur cocuklarla falan ilgilenirdi, cocuklarla falanda ilgilenmek istemiyor canim onlar icin uzuluyorum, canlarim benim yaa, cok sinirli oldum asabi oldum, ne derlerse bagiriyorum, hicbirseye izin vermiyorum, kendi kendime cok kiziyorum ama yapiyorum, gece yatinca uzuluyorum, bir daha yapmiyacagim diyorum, ama sabah kalkinca yine ayniyim
kızlar günaydınnnnn :92: :92:
başlangıç 71.3
geçen hafta 62
bu hafta 63.1
gelen.+1100
toplam giden 8.200
hedeff 60
uff sabah sabah regl oldummm :26: :26: :26: sporada gitcemmmmm
çizelgemi geriye alam bariiiii
cok tatlısın yaaa
Kızlar bütün kılo veren arkadasları tebrık eıdyorum.bende verdım cok şükür artı 1000 lere cıkmısken eksıye gectım ama bıldırım yapmıycam yanı demekkı kastıgım için olmuyormus bi süre boyle taktık uyguluycam işe yaradı çünkü diğer türlü cok kasıyodum kendimi