çok keyifsizim ben yaa
canım hiç bişey yapmak istemiyo
evet canım yaa havalardan heralde benimde canım bişey yapmak istemiyor yerimden kalkamıyorum enerjim yok sanki
gunaydin hanimlar en guzel gunler sizin olsun....
verdinizmi kilolarinizi bakim beni ornek alin hamilelikte bile 3.5 kilo vermeyi basarmisim...hos ozel bir caba gostermedim oda ayri...sadece hala daha yiyemiyorum midemde bir atom bombasi var ne yesem isyana baglayip patlatiyor....
neyse herkes iyidir umarim ara ara bakiyorum neler yaptiginiza cunku tilkinin donup dolassip geri donecegi yer ahada burasidir....yeni kilolar yeni beden olculeri ile :)))
hayırlısıysa muhakkak bigün olcak canım aceleye gerek yok.önemli olan senin sağlığın sen sağlıklı olursan sağlıklı bir evlat yada evlatlar sahibi olacaksın buna eminim.hayatta kendine öncelik vereceğin tek zaman dilimi anne olmadığın süreç bence.bu yüzden anne olana kadar kendine olabildiğince bakki sonra evladınla geçireceğin daha mutlu ve huzurlu günlere yelken açabilesin.mutlu anneler mutlu yuvaları mutlu yuvalarda sağlıkla mutlulukla büyüyen geleceğimiz çocuklarımızı hayata kazandırırbilmiyorum canım yaa arada kaçırdım ama farkındayım check-up da yaptırdım bir sorunda yokmuş ama hamile degilimdir ben 21 martta düşük yaptım bir süre düşünmüyorum amin canım allahım herkese nasip etsin banada çok istiyorum.haftaya kilo veririm inş zaman akıp gidiyor ve ben yerimde sayıyorum bu durum beni üzüyor ama bırakmamam lazım
canım yazılarımdan biliyosundur bende hala anne olamdım,2düşüğümde var 6yıl olacak malesefrabbim sana tattırmış inş.yine tattırı oduyguyu..kardeş olmak güzel bir olay gerçekten 1kız 2erkek kardeşim var,canlarım onlar benim..onlar olmasa kim şımartır beni,kim dünyanın engüzeli tanıtır:)))öyle işte..seni,n sorunun belli bana tam teşhis bile koymadıal ryani,enson tüpteki doktorum az pcosa yatkınlık var dedi ama kesin değil,bende sonradan kilo aldım,tüylenmem arttı... vermemde zor oluyor sürekli mücadeledeyim bana kilo ver demedi hiç doktorlar tam teşhis olmadığından bn çok sitiyorum tabiki sağlığım ve psikolojim için GÖRELİM MEVLAM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER.....
canım ben basladgımdan berı hıc oyle süper kılolar vermedım belkıde bosverdıgımden ıdare eder gordum kendımı ama cok da kılo vermek ıstıyorum o yuzden de kac hafta yerımde saydım yıne de vazgecmedım devam edıyorum su an az da olsa verıyorum da bana yetıyor ben vazgecmedıysem kımse vazgecmez bu dıyet olayından
slm kızlar bugünümü yok saymanın mümkünatı varmıkii
durum o kadar kötü yani reglin etkisiyle tatlıya sarıldım kızlar biri beni durdursunnn
bu saatten sonra bişey yemesem acaba işe yararmıı :26::26::26:
artık öyle yapıyım bitki çayı ve kahveyle günü kapatıyım hiç olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?