70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin sağol canım...inşallah o günleri hepimize nasip etsin rabbim

iyi akşamlar nasılsınız ben mönüyü yazim bari biraz geç kaldım ama uyumuş kalmışım işten gelince nefes alamıyorum gripten fena yakaladı densiz:))

sabah:
iki dilim ekmek
peynir
bir salatalık
1 tane rafadan yumurta
maydanoz taze nane

ara:
iki adet incir

öğle:
yoğurtlu makarna başkada bişey yoktu mönüde makarnayla idare ettim artık

ara:
yok

akşam:
bir bardak hazır çorba
bir küçük poğaça
hee bide bir tatlı kaşığı pilav yedim getirmişler dayanamadım ama sadece bir tatlı kaşığı yedim

ara:
elma kabuğunu kaynatıp suyunu içtim
bir bardak limonlu soda malum grip olayı araya bunlar iyi gider dedim

SABAH ZORDA OLSA BİR SAAT YÜRÜDÜM BURNUMU ÇEKE ÇEKE :))

çok geçmiş olsun arkadaşım ...menün güzel çünkü hastasın zaten fazladan vücut bu dönemde kalori harcıyor o yüzden akşam normal sayılır sorun yok

çok fazla karbonhidrat tüketmişsin :26: akşam hem pilav hem poğaça fazla bence çünkü gün içinde zaten makarna sabah 2 dilim ekmek yemişsin.bence yarın bunu dengeleyecek şekilde beslenmeye çalış.
bu arada ii geceler derya ve barkin.bende birazdan kaçarım herhlade

Son düzenleme:
yorum için teşekkürler green4 ve kılavuz daha dikkatli olmaya çalışırım evde olsam hiç sorun olmıyacakta geç vakite kadar çalışınca saat 7 de orda ne bulursam onu yiyorum evi beklesem 9 oluyor oda çok geç neyse bi ortayı bulcam artık:)

ben geçmişi okuyup gelene kadar herkes gitmiş(
kocişte yatalım diyor. benim mesai 2 de başlıyor zaten. biri uyuyor diğeri çığırıyor drken bakmışımki sabah olmuş((

06/05/2010 menüm
sabah 1 dilim beyaz ekmek ,peynir yağsız tavada sucuklu yumurtazeytin domates salatalık.
öğlen 1 Activia kahvaltı zamanı( evde yemek yoktu canımda bişey hazırlamak istemedi)
ara 1 demlik yeşil çay 2 fınfıklı bolero gofret
yine ara 1 fincan siyah çay 2 dilim gözleme
akşam domates salatalık biberden oluşan soğüş
ara 1 fincan çay incecik bir dilim pasta
bugün gerçekten düzensiz ve abartı oldu kendimi fazla ödüllendirdim sanırsam. uzun zaman 69 da takıldıktan sonra 68 li rakamlar şımarttı mı ne beni:93:

kaptan bu haftada kötü yaaaa sonuç elde var koca bir 0 olmadı 2 haftadır 1 gr gitmedi

başlangıç:75
geçen hafta :72.2
bu hafta :72.2
giden :0
t.giden:2.8
hafta:3 .

bilmiyorum canım yaa arada kaçırdım ama farkındayım check-up da yaptırdım bir sorunda yokmuş ama hamile degilimdir ben 21 martta düşük yaptım bir süre düşünmüyorum amin canım allahım herkese nasip etsin banada çok istiyorum.haftaya kilo veririm inş zaman akıp gidiyor ve ben yerimde sayıyorum bu durum beni üzüyor ama bırakmamam lazım

bizde mersin silifkeliyiz canım eşimde memlekete gitmek istiyor ama gidemiyorum 2007 de atandı istanbuldayız ben istanbula alıştım ama eşim istemiyor mersinde güzeldir alışırsın inş.

canım senin ne düşündügün ve ne istediğin önemli yaşın daha çok genç bence ben 30 yaşındayım ve benim yok daha ..eşinin istegide önemli tabiki maddi durumunuz el veriyorsa düşüne bilirsin iş hayatınada çok fazla engel olmaz bence ben düşünürdüm heralde :))) kalbinin sesini dinle kaptan

canım şuan saqlıklı düşünemiyorum çünkü çok duygusalım..eşimin bu hali beni çok etkiliyor..saqlıklı karar veremiyebilirim..bebeqim olursa çalışamıyacaqım için pişman olurmuyum yada bebek yapamzsam ilerde üzülürmüyüm eşim senelerce içinde bu hasreti taşırmı..üzülürmü ..bana gönül koyarmı..napıcam ben yaa nolur yol gösterin psikolojim bozuldu..

kızlar özele bildirim yapmayı unutanlar var lütfen yarın öqlene kadar yapsınlar öqleden sonra ne zaman müsait olursam listemizi yapıcam sonra gelip neden bnm adım yok demeyin..

Son düzenleme:
ohh gene bol bol kaynatmışsınız...

dün pek uğrayamadım kociş yeni araba aldı eskitmeye çıktık

akşama abim gelecek evde bi sürü işim var onlara da yemek yapılacak.. off off ..

neyse güne 300 mekik ve kahvemle başladımmmm.. gerisi de gelir Allahın izniyle

ay çocuktan iyice şaşkoloz oldum.. ajanda tutuyorum artık onu yap bunu yap diye not ediyorum yapmam gereken şeyleri hem unutkanlıktan hem miskinlikten atlıyorum yoksa .. hem yediklerimi çocuğa yedirdiklerimi ve yaptığım sporları da yazıyorum günlük gibi oluyor hem

kimse yok galiba kehvem de bitti ee işler beni bekler..
hayrlı günler olsun hepimize arkadaşlar...

günaydın hanımlarr kimseler gelmemiş daha uyuyomusunuz yoksaaaaaa
bende yeni kaktım sayılır
burda çok güzel bi hava var dünkü şiddetli yağışın ardından pırıl pırıl güneş ohhhhhh insanın içi açılıyor
gerçi burası hep güneşli 2 gün sonrada yakar kavurur iklimi çok sıcak ben 2 senedir alışamadım yanmaya
şimdi kahvaltı hazırlıycam çocuklar teker teker kalktılardünüm çok güzel geçti kaçmaksız 2 gün daha öyle geçerse ne güzel olur ama reglin de etkisiyle bugün tatlı yapıcam az yemeyide başarırsam süper olacak
hepinize kaçamaksız haftasonlarıııııııııııııı diliyorum

anlıyorum seni canım eşini üzme bence allahım yavrunu kısmetiyle yollar hem en kutsal en güzel meslek annelik , üç çocuk idaeldir benim annem de 36 yaşında doğum yaptı ve iyikide yapmış şuan hepimiz evlendik evde o var :) evin içine mutluluk girmişti o doğdugunda ben ortaokula gidiyordum biz çok sevinmiştik altını bile temizliyordum :)) bence senin çocuklarında sevineceklerdir ve sana yardımcı olacaklardır zaman çabuk ilerliyor canım zamana bırakma eşin belliki çok istiyor hayat boyunca senn bunun burukluğunu yaşayabilirsin.tabiki kim nederse desin son karar senin dediğim gibi yüreginin sesini dinle allah senin için en hayırlısını versin canım

iyi hafta sonları hanımlar çok kaçamak yapmayın bakalım ben yaptın sonuç o (( bu hafta yapmamaya çalışacagım bir kahve yapayım bende kociş uyuyor daha evdede çok iş var yaa akşama misafirde gelecek yemek yapmam lazım görüşürük hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…