70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o 70 kiloyu tartıda görmemem lazım....walla bana alerji yapıyo sinir katsayım çıkıyo bir bütün gün darallar geçriyiorum...:84: yarın daha enteresan bi yeme stiline başlıcam zaten heyecanlıyım en azından moral olarak kendime geldim

ayyy canım benim ya insan sevindirik oluyor dimi bende 1,5 vermişim sende yaş yaş deyip durdun bende 50 falan sandımAllah seni iyi etsin emi kız daha çıtırsın çıtır bende 36 yaşındayım üstelik bir doğum bile yapmadan bu kilolardayım bide doğum yapsam nolcek bilmem
ama seni gerçekten tebrik ediyorum ciddi oranda kilo vermişsin darısı başıma bende görürmüyümn o günleri

pek sevişiyonuz eltinle galiba

kıslar ankaraya bgeldım dayanamadım babamın dukkanına geldım sıze yazıyorum

hepinizi öpyüyorum balım göze alıyorsan yap..

bence eşin seni kıskanıyo...

25 kılo verdın çtıır oldun hamıle kalıp kılo alcan...

şimdi değilde yaşlanınca işine yarar...büyük çöocuklar evlenır o yanında okul du öss dı ergenlikti felan uğraşırsın...

kayınvalıdemde senın dedıgın durumda eşımle kaynım 1.5 yaş arası

en küçük össye gırıyo

Bu arada erginsena..
Bir bebek daha istiyorum...
Maddi durumum ; iki memur çalışıyoruz işte...
Ama ben bebeğin rızkıyla geldiğine inananlardanım...
Ay gene banlamasınlar beni..
Rızık dedim
nıye kız rızık yazmak banlanmaya mı sebep

Allahım sonunda bitti ne yazmışınız yahu bitiremedim hem cuma hem senanın mevzu olunca alıp basını gıtmıs sayfalar bende yoktum okuyamayınca boyle oldu

Eşimle temizlik yaptık kavga dövüş neys ebitti evide süsledik oğluşun doğum gününe hazırız inşallah yarında güzel bi şekilde kutlarız

Senacım herks yazmıs fıkrını ama herkesın durumu farklı yaa bırde sen ıstemıyorsun gıbı sankı bebiş:26:

ben 26 yasında evlendım 29 da anne oldum.su an 30 yasındayım.eşimde 37.bende eşimde 3 cocuk ıstıyoruz ama ben calıstıgım ıcın 3 ü göze alamıyorum:18:hayırlısı tabi bence yaş dogurm açısından deilde büyütme acısından sıkıntı yan ıben kendımle karsılastırırsam oyle uykuya acayıp düşkünüm uykum cok geldıgı an ve yorulunca acayıp sınırlenıyorum basaka bırı oluyorum.yoksa cocuk cok super bısey harıka bı duygu sevgısı ayrı ama zorlukları ve sorumlulugu da cok herseyı düşünmeklazm bence ama hayırlısı olacagı varsa kısmetı varsa olur bi bebişiniz daha.

canım ben basladgımdan berı hıc oyle süper kılolar vermedım belkıde bosverdıgımden ıdare eder gordum kendımı ama cok da kılo vermek ıstıyorum o yuzden de kac hafta yerımde saydım yıne de vazgecmedım devam edıyorum su an az da olsa verıyorum da bana yetıyor ben vazgecmedıysem kımse vazgecmez bu dıyet olayından

eltisi silmiş
amaaannnnnnnnnnn
çokta tın

kilo bildirimimi yapıp geçmişe bi dalayım sonra gelip menümü yazarım kızlar
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:68.1
bu hafta:67.1
bu hafta giden:1000gr.
toplam giden:18.9 kg.
hedef:60 kg.
beden:40
boy:1.62 cm.
hey maşşallah
çok iyi bitmiş bacımm
görürsün
kimler neler gördü burda

darısı başına tatlım da benim sağlık sorunlarımda çok oyüzden zorlanıyorum ...
doğru canım benim sağ böbreğim doğuştan %40 çalışıyor piyelonefrit denen bir hastalık sülalede hep böbrekl rahatsızlığı vardır hayata 1-0 geride başladık naparsın...ben evlendikten 20 gün sonra sakat olan sağ böbreğimi taş tıkadığı için acile ölü getirilip diriltilmiş derecede ciddi durumdaydım ve çok şükür sadece kalp ve solunum masajıyla geri dönmüşüm ...ozaman 26 yaşındaydım ...ogüne kadarda doğumumdan itibaren 6 kez yoğun bakımda yattım...yani anlıyacağın yamuk hatunun tekiyim...ama çok şükür son 6-7 yıldır bir sıkıntım yok her yıl düzenli baştan ayağa çekupa giriyorum yüksek tansiyon hariç bir hasar kalmadıbugün gene ucundan biraz tansiyonum yüksekti mesela neyse ben genede taş gibi hatunum ve daha torun sevicem...hepimiz gibi
kılavuz kaç yaşındasın canım geçmişte bu yüzden yavaş kilo verdiğini yazmışsın boyumuzda aynınerdeyse benimde 1.63
yaşım 39 bitanecim,ilaveten böbrek ve tansiyon sorunumda kilo vermemi yavaşlatıyor oyüzden canım

Son düzenleme:
kızlar menümü vereyim
sabah
2 dilim çavdar ekm.kızarmış üstüne beyaz peynir,söğüş salata,şekersiz çay,2 çatal salamlı yumurta
ara
1 küçük paket muzlu süt,2 sunta
öğle
1 kase bol acıl pul biberli işkembe çorbası
ara
yok
akşam
közlenmiş patlıcan ve biber döğmesi üzerine sarmısaklı yoğurt,yarım pors. taze zeytinyağlı fasülye
gün boyu 3,5 lt. su
SPOR
sadece 150 mekik pilates topunda

ohhhhh işkembe çorbasııııı götür yavrummmmmmm

ohhhhh işkembe çorbasııııı götür yavrummmmmmm

napayım be aşkım...sabah tartıyı görünce kendime öğlen ödül verdim...ne manyağım demi millet çukulata et kebap ödül yer ben işkembe kelleinsan deli olunca oluyor

sürekli sorup dururyorum kızlar kendi kendime...acaba bende 60lara düşebilecek miyim ?? sanki çook uzaktaymış gibi....

sürekli sorup dururyorum kızlar kendi kendime...acaba bende 60lara düşebilecek miyim ?? sanki çook uzaktaymış gibi....

bende öyle diyordum 70 i görürmüyüm diye sızlanıyordum...bak çok isteyince oluyor,sakın pes etme devam...şevkini kaybedersen olay biter

ayyyy çok gülüyom kız senin yazdıklarına..bak sen silmemişsin o silmiş güya 1-0 önde şimdi

pek sevişiyonuz eltinle galiba
sevişmek ne kelime dün akşam öyle bi sevdimki hayatta bida böyle sevilmez kaşınırsa bida sevecem çok sevgi doluyum ona karşı anlatamam

eltisi silmiş
amaaannnnnnnnnnn
çokta tın
ben hayatımdan sildim onu faceden silmiş çokta tın bencede

çok geçmiş olsun böyle okuması bile zor ve inanılası değil sen yaşamışsın bu olayları.rabbim o günleri bidaha yaşatmaz seni sevdiklerine bağışlayıp torun torba seveceğin günlere kadar sağlıklı bi ömür geçirmeni nasip eder inşallah.

ayyyy çok gülüyom kız senin yazdıklarına..bak sen silmemişsin o silmiş güya 1-0 önde şimdi
ya sorma 1 sıfır önde kendisi anlatamam.dün akşam küçük çaplı bi beddua ettim bugün kafasına top gelmiş hey yüce rabbimin sopası yok işte.rabbim onun bana karşı gösterdiği ilgisini fazlasıyla ona göstersin tek dileğim bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…