bişi değil.ama cidden öyle 67 evet yine kilolu oluyoruz ama giydiğinin yakışacağı hafif etine dolgun görünsede fazlalıkları olan bi bayan gibi durmadığın bi kilo sonra zaten 64 e falan inene kadar pek farklı görünmüyon kıyafetlerin bile çok değişmiyo.nezaman 65 ten aşağı iniyon ozaman yine vucut değişiyo.her 3-4 kiloluk eksilmede fark gözleniyo.yoksa 1-2 kilo tartıda değişim gösteriyo görüntüde değil bi süre takılman ii 69 da vucut o kiloyu benimserse bidaha üzerine kolay kolay çıkmazsın.bak bende diyeti bıraktım hemde ne bırakma diyete başlayamadım ama hala aynı kilodayım ne aşağı ne yukarı.zayıfmıyım hayır tabiki balık etli bi hatunum hatta balık popolu
3 ay öncesi ve bugünü kıyasladığımda bu durumdan memnunum belki daha aşağısına inemicem ama bu halimde bile kalmam süper benim adıma.bu yüzden sende şuanını geçmişle kıyasla ve yerinde sayabildiğin için memnun ol
ayyy canım benim ya insan sevindirik oluyor dimi bende 1,5 vermişim sende yaş yaş deyip durdun bende 50 falan sandımcanım yaşım 39...ama dün yazdıklarımda çok samimiydim bu ikinci kez oluyor bukadar yüklü vermedim şimdiye kadar...sadece bir kez 1300 gr. vermiştim buda iki oldu ...sen sabah beni görcen gözlerim aynenböyle oldu hatta ikinci kez çıktım ve kocişi çağırıp baktırdım oda okeyledi adamceğiz gitti bidaha çıkıp baktım işte böyle canım
pek sevişiyonuz eltinle galibaaha hiç gülücem yoktu eltim beni faceden silmiş çok üzüldüm anlatamam.40 yaşında hatun kendini 12 yaşında çocuklar gibi hissediyor üşenmemiş aferin ona ben üşendimdi silememiştim
kılavuzcum sen böbrek hastasıydın değilmi bu yüzden hızı kilo veremiyodun değilmi :26: yanlışmı anımsıyorum :26:
balım göze alıyorsan yap..arkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..
öncelikle yaşım 36..
15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..
tabii 40 yaşında birde koçiş...
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..
nıye kız rızık yazmak banlanmaya mı sebepBu arada erginsena..
Bir bebek daha istiyorum...
Maddi durumum ; iki memur çalışıyoruz işte...
Ama ben bebeğin rızkıyla geldiğine inananlardanım...
Ay gene banlamasınlar beni..
Rızık dedim
arkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..
öncelikle yaşım 36..
15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..
tabii 40 yaşında birde koçiş...
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..
başlangıç:76.4
geçen hafta:74.4
bu hafta:74.4
giden : 0
toplam giden 2 kg
hedef:65
kızlar bu hafta gram kilo veremedim canım çoook sıkkın vazgeçmek istemiyorum desteğinize çok ihtiyacım var ne olur moral verin motive edin beni
kilo verenleri tebrik ediyorum bu arada
iyi kilo veripte benim gibi bazı haftalarda hiç kilo verememiş varmı yoksa ben bu işi başaramayacakmıyım kızlar :2:
eltisi silmişaha hiç gülücem yoktu eltim beni faceden silmiş çok üzüldüm anlatamam.40 yaşında hatun kendini 12 yaşında çocuklar gibi hissediyor üşenmemiş aferin ona ben üşendimdi silememiştim
kılavuzcum sen böbrek hastasıydın değilmi bu yüzden hızı kilo veremiyodun değilmi :26: yanlışmı anımsıyorum :26:
hey maşşallahkilo bildirimimi yapıp geçmişe bi dalayım sonra gelip menümü yazarım kızlar
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:68.1
bu hafta:67.1
bu hafta giden:1000gr.
toplam giden:18.9 kg.
hedef:60 kg.
beden:40
boy:1.62 cm.
görürsünayyy canım benim ya insan sevindirik oluyor dimi bende 1,5 vermişim sende yaş yaş deyip durdun bende 50 falan sandımAllah seni iyi etsin emi kız daha çıtırsın çıtır bende 36 yaşındayım üstelik bir doğum bile yapmadan bu kilolardayım bide doğum yapsam nolcek bilmem
ama seni gerçekten tebrik ediyorum ciddi oranda kilo vermişsin darısı başıma bende görürmüyümn o günleri
darısı başına tatlım da benim sağlık sorunlarımda çok oyüzden zorlanıyorum ...ayyy canım benim ya insan sevindirik oluyor dimi bende 1,5 vermişim sende yaş yaş deyip durdun bende 50 falan sandımAllah seni iyi etsin emi kız daha çıtırsın çıtır bende 36 yaşındayım üstelik bir doğum bile yapmadan bu kilolardayım bide doğum yapsam nolcek bilmem
ama seni gerçekten tebrik ediyorum ciddi oranda kilo vermişsin darısı başıma bende görürmüyümn o günleri
doğru canım benim sağ böbreğim doğuştan %40 çalışıyor piyelonefrit denen bir hastalık sülalede hep böbrekl rahatsızlığı vardıraha hiç gülücem yoktu eltim beni faceden silmiş çok üzüldüm anlatamam.40 yaşında hatun kendini 12 yaşında çocuklar gibi hissediyor üşenmemiş aferin ona ben üşendimdi silememiştim
yaşım 39 bitanecim,ilaveten böbrek ve tansiyon sorunumda kilo vermemi yavaşlatıyor oyüzden canımkılavuz kaç yaşındasın canım geçmişte bu yüzden yavaş kilo verdiğini yazmışsın boyumuzda aynınerdeyse benimde 1.63
naponuzzzzzz fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr
iyidir tatlış,kilolar gitmiş bide artıdayım diyordun hımmmmm
kızlar menümü vereyim
sabah
2 dilim çavdar ekm.kızarmış üstüne beyaz peynir,söğüş salata,şekersiz çay,2 çatal salamlı yumurta
ara
1 küçük paket muzlu süt,2 sunta
öğle
1 kase bol acıl pul biberli işkembe çorbası
ara
yok
akşam
közlenmiş patlıcan ve biber döğmesi üzerine sarmısaklı yoğurt,yarım pors. taze zeytinyağlı fasülye
gün boyu 3,5 lt. su
SPOR
sadece 150 mekik pilates topunda
ohhhhh işkembe çorbasııııı götür yavrummmmmmm
napayım be aşkım...sabah tartıyı görünce kendime öğlen ödül verdim...ne manyağım demi millet çukulata et kebap ödül yer ben işkembe kelleinsan deli olunca oluyor
sürekli sorup dururyorum kızlar kendi kendime...acaba bende 60lara düşebilecek miyim ?? sanki çook uzaktaymış gibi....
aha hiç gülücem yoktu eltim beni faceden silmiş çok üzüldüm anlatamam.40 yaşında hatun kendini 12 yaşında çocuklar gibi hissediyor üşenmemiş aferin ona ben üşendimdi silememiştim
sürekli sorup dururyorum kızlar kendi kendime...acaba bende 60lara düşebilecek miyim ?? sanki çook uzaktaymış gibi....
sevişmek ne kelime dün akşam öyle bi sevdimki hayatta bida böyle sevilmez kaşınırsa bida sevecempek sevişiyonuz eltinle galiba
ben hayatımdan sildim onu faceden silmiş çokta tın bencedeeltisi silmiş
amaaannnnnnnnnnn
çokta tın
çok geçmiş olsun böyle okuması bile zor ve inanılası değil sen yaşamışsın bu olayları.rabbim o günleri bidaha yaşatmaz seni sevdiklerine bağışlayıp torun torba seveceğin günlere kadar sağlıklı bi ömür geçirmeni nasip eder inşallah.darısı başına tatlım da benim sağlık sorunlarımda çok oyüzden zorlanıyorum ...
doğru canım benim sağ böbreğim doğuştan %40 çalışıyor piyelonefrit denen bir hastalık sülalede hep böbrekl rahatsızlığı vardırhayata 1-0 geride başladık naparsın...ben evlendikten 20 gün sonra sakat olan sağ böbreğimi taş tıkadığı için acile ölü getirilip diriltilmiş derecede ciddi durumdaydım ve çok şükür sadece kalp ve solunum masajıyla geri dönmüşüm ...ozaman 26 yaşındaydım ...ogüne kadarda doğumumdan itibaren 6 kez yoğun bakımda yattım...yani anlıyacağın yamuk hatunun tekiyim...ama çok şükür son 6-7 yıldır bir sıkıntım yok her yıl düzenli baştan ayağa çekupa giriyorum yüksek tansiyon hariç bir hasar kalmadı bugün gene ucundan biraz tansiyonum yüksekti mesela neyse ben genede taş gibi hatunum ve daha torun sevicem...hepimiz gibi
yaşım 39 bitanecim,ilaveten böbrek ve tansiyon sorunumda kilo vermemi yavaşlatıyor oyüzden canım
ya sorma 1 sıfır önde kendisi anlatamam.dün akşam küçük çaplı bi beddua ettim bugün kafasına top gelmişayyyy çok gülüyom kız senin yazdıklarına..bak sen silmemişsin o silmiş güya 1-0 önde şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?