70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amannnn hamişimiz gelmişşş.fıstığım az kaldı biraz daha sabret.ben de çok kilo vermiştim.tabi doğumdan sonra bebişini emzir sona gel burayaaaa.sanırım ben hala burda olucammm
ben bi de işe gelmek zorunda kaldım
vakit geçmiyo hiç
amannnnnn film falan izle imkanın varsa.
yok aslıcım sen ye ye.... şaka şka kızzz sen bi de beni göresen ne bulduysam yedim hiç yüzüm yok aslında.hastalığı da bhane ettim ohh sıkılsım sıkıldım yedim yedimmm
hava çok güzel ankarada yürüyüşe gitsem mi ki yaaa
neden bu kadar üşengecim acep

gez canımmm yaaa bu arada ben sana yorum yazdım sen işten gelimşsin bileeee erinme bak ben fırsat bile bulamıyorummm bebek hastalık veeee en önmelisiii hava çokk kötüüüü

ufffff çok sıkılıyorummmm yaaaaa.senaaaa niye gelmedin kuuuuçcanın sıkkın heraldeee.gel anacım biraz konuşalım..

kızlar ben geldim ama haşatım çıktı yahuuuu...
öğleden önce kocişle alışverişe gidip geldik,baktık hava çok güzel içimiz elvermedi pazarlıkları eve bırakıp çocukları aldık dooooğğğğruuuuu keşana cennet bahçesi denen bir mesireye benzer yer vardı ...içinde spor ve yürüyüş parkuru kafeteryası oyun parkı piknik masaları var...orda ben ve küçüğüm bereber spor aletlerinde 30 dk. spor yaptık sonra büyük oğlumla 20 dk. şut çekme oynadık sonra tekrar oğluşlarımla spor aletlerine gidip yarım saat daha yaptık,kipa alışverişmerkezine gidip yarınki piknik için malzeme aldık(anneler günü münasebetiyle beni pikniğe davet ettiler)sonra eve geldik ...çocuklar aşağıda kalıp oynamaya devam ettiler ben yukarı çıktım eşim geceye gideceği için uyumaya gitti bende eve giriştim...sil süpür toz al lavabolar tuvaletler balkonlar derken cıcığım çıktı...sonra kaplumbağayı ve cennet papağanımızı temizledim....eşim 7 de işe giderken çocuklar yukarı geldi onları yıka ben yıkandım çıktım,şu anda ayaklarım ve sırtım kopuyor ve makinede çamaşır dönüyor 3 posta daha var onlarıda yıkar asarım...ben ne olurum bilemem yeşil çayımı aldım ve sizi özledim...BU ARADA HAVA BURADA TAM YAZDAN KALMA KIZLAR...İNŞALLAH YARINDA BÖYLE OLURDA PİKNİKTE FUL EĞLENİRİZ YORGUNLUK ATARIM

menümü yazmayı unutmuşum hehehe
sabah
kızarmış tam tahıllı 2 ekmek üstü beyaz peynir,2 jambon,1 çatal patatesli yumurta,söğüş salata,maydanoz,4 siyah zeytin,bol şekersiz çay,1 küçük dilim çokokremli çavdar ekmeği
ara
5 tane taze altın çilek
öğle
keşandaydık parkta:3 tane konserve zeytinyağlı sarma,1 bardak sarı meyveler kahvaltım meyve suyu
ara
yok hala dışardaydık 16.30 da eve gelebildik
akşam
1 kase cacık,dünden kalan yoğurtlu köz salata(biber-patlıcan)
gün boyu 3 lt. su
iş bitincede aşağıdaki sporlara ilave(parkta yaptığım) evdede plates topunda 150 mekik yaptım

uff bende bugünü yoksayabilsem keşkeee kocişle azcuk tartıştık ve sürekli bişeyler yemek istedim ve yedim( aylardır yemediğim iki şeyi bol bol tükettim( işte yüzkarası listem
07/05/2001 menüm
sabah
1 fincan çay 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta bir domates peynir zeytin
ara 1 ceviz 4 badem
öğlen
2 kepçe ekşili köfte
ara 1 demlik yeşil çay vee kocaman dilim pastaaa( ühüüü)
akşam
1 tabak ıspanak 1 parça haşlanmış tavuk göğsü ve tepeleme 1 tabak makarna(ühüüüü ühüüüüü ühüüüüü)
:26::26:

kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpemmiii oğluşla gezdikkk sonra kocamla da sahile indik kıyafetlerim çok boldu ciciler aldık bana ve ve bomba eliyooo 27 beden aldımmmmm pantalonlarımııı 31 beden giyiyodum önceden anammm varya kocam gıcık oldu aha böle baktı dahada verme artıkkkk didii eve gelirken aldıklarımızı sayamam çok cıs şeyler bunları ye didi bende gıcık etmek için çok zayıflamışım filan diyorum sinir ettim adamıııı

yarında saçlarımı boyucammm nasıl olcak bakalımmm gece kızılı boyucammmm

havaaa hala süperrrrrrrrrrrrrrrrrr balkondan yazıyorum sizeeee yasladım sandalyemeeeee ohhhh

Eklentiler

• $saç.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
yoruldum beeen
erinmedim gittim yürüyüşümü yaptım geldim tam 1 saat
biraz miskinlik ettikten sonracımaaa evimizi sildik süpürdük eşimle birazdan da tunalıya gitcez geç gliriz sanırım

seksi şempanze ayıp değilmi adamı sinir ediyon hımmmm
cicilerini güle güle giy,saçlarda çok yakışacak çünkü güzel hatunsun renk çok güzel,tenine gider yüz hatların olduğu gibi blli olucak
bugün sabahda ben benimkini gıcık ettim ...evde nekadar 29 beden kotum vardıysa(eskiden kalan)bi deneyeyim dedim dolabın en dibindeydi...ben giyinipte oldukça benimkinin suratını görcektin hatta birini giyip dışarı öyle çıkayım dedim,beni katilmi ediceksin çıkar dedi ama bennnnnn çıkarırmıyım hayır ...üstünede 38 beden yani medium tişörtümüde giydim vede oda olunca adam kudurdu resmen ve gün boyu dışardayken arkadan bana maşallah diye diye dili koptu...allahtan gece nöbetine gitti yoksa gece ne olurdu bilmem yaniama çok hoşuma gitti tepkisi,insan kendini iyi hissediyor güveni geliyor kesinlikle doğru yoldayız kızlar aynen devam...bu arada gözü hep etraftaydı bakan varmı dikizleyen varmı...bende şımardım ya oğlanlarla oynarken bana ne diye seslense beğenirsin kuşum...ceylanım gelsene seke seke dedi bende hop hop gittim kocişe bi öpücük kondurup geri oğluşlarımın yanına gidip futbol oynadık...anlıycan yorucu ve bi okadarda onore edildiğim bir gündü

canım menün aslında o cıssss şeyler olmasaymış çok güzelmiş ama olsun boşver ...sinirden yemişsin,yarın dengelersin bitanem öptüm...bu arada doğum günü kimindi bilmiyorum ama nice yıllara tatlım

LİMON SUYU VE SARIMSAK MUCİZESİ
LİMON SUYU VE SARIMSAK MUCİZESİ
BUNU YILDA BİR KEZ MUTLAKA YAPIN

Özellikle Rus doktorların tavsiye ettiği kalp ve damar hastalıkları reçetesi mucizevi sonuçlar veriyor. Bitkilerle doğal tedavi yöntemine son derece önem veren Rus tıp dünyası, bu formülü yüzlerce yıldır kullanıyor ve son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.

Türkiye'deki bazı doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor.

EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ

- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış limon suyu

- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadolu'da yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)

- Ağzı sıkı kapanan koyu renkli bir kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir)

HAZIRLANIŞI

2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın. Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.

25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın. Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)

YÜZDE 100 KANITLANMIŞ FAYDALARI

1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu

önlüyor.

2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.

3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.

4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini
yapıyor.

5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin

yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.

6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.

7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.

bugünkü t-shirtümün v yakasında açık kalan gıdışım yanmış nasıl tatlı tatlı kaşınıyor pancar gibi olmuş beyaz gerdanımyarında ne olurum allah bilir

iyi akşamlar nasılsınız barkinim ve kılavuz maşallah size imrendim yahu bende az önce işten geldim soyunurken gözüm eteğime takıldı aman Allahım bu ne ya kocaman bir kumaşsinir oldum kızlar darısı başıma benim vermem gereken çoooooook kilom olduğunu farkettim ama moralimi bozmuyorum burda bilinçli diyet yapmayı öğreniyorum hepiniz sağolun hiç böle bir diyet yapmamıştım bu topiklere hep bakardım ama katılmak hiç aklıma gelmemişti bide ne işe yarıcakki boğazını tutamadıktan sonra diyordum ama öyle değilmiş gerçekten burası çok faydalı başkalarının yaptığı listelere bakıp kendimi imtihan edebiliyorum:))neyse çok gevezelik yaptım mönüye geçeyim bari

sabah:
1 bardak hazır çabuk çorba

ara:

1 elma

öğle :
taze fasülye
yağsız tuzsuz brokoli salatası

ara:
yok

akşam:
tavuklu kereviz
2 kaşık yoğurt

ara:
elma kabuğunu kaynattım onu içiyorum vede limonlu soda hazır değil kendim sıktım limonu:)malum grip olayı hala bedenimde sanki bütün akrabalarıyla gelmiş öğle ağırım gitmek bilmedi şu grip:)

işte böle arkadaşlar nasılsır benim mönü

Son düzenleme:

cnm çizelgen nerde senin gerçekten çok motve ediyor çizelge her hafta onu ilerletmek burd gerçekten sağlıklı beslenmeyi öğrendim kaçamak yapmak bile artık üzmüyo menün güzel gibi neden akşam üstü ara öüğün yapmamışsın akşam acıkırsın onu ihmal etme geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…