amannnn hamişimiz gelmişşş.fıstığım az kaldı biraz daha sabret.ben de çok kilo vermiştim.tabi doğumdan sonra bebişini emzir sona gel burayaaaa.sanırım ben hala burda olucammmgunaydin hanimlar en guzel gunler sizin olsun....
verdinizmi kilolarinizi bakim beni ornek alin hamilelikte bile 3.5 kilo vermeyi basarmisim...hos ozel bir caba gostermedim oda ayri...sadece hala daha yiyemiyorum midemde bir atom bombasi var ne yesem isyana baglayip patlatiyor....
neyse herkes iyidir umarim ara ara bakiyorum neler yaptiginiza cunku tilkinin donup dolassip geri donecegi yer ahada burasidir....yeni kilolar yeni beden olculeri ile :)))
amannnnnn film falan izle imkanın varsa.ben bi de işe gelmek zorunda kaldım
vakit geçmiyo hiç
yok aslıcım sen ye ye.... şaka şka kızzz sen bi de beni göresen ne bulduysam yedim hiç yüzüm yok aslında.hastalığı da bhane ettim ohh sıkılsım sıkıldım yedim yedimmmslm kızlar bugünümü yok saymanın mümkünatı varmıkii
durum o kadar kötü yani reglin etkisiyle tatlıya sarıldım kızlar biri beni durdursunnn
bu saatten sonra bişey yemesem acaba işe yararmıı :26::26::26:
artık öyle yapıyım bitki çayı ve kahveyle günü kapatıyım hiç olmazsa
hava çok güzel ankarada yürüyüşe gitsem mi ki yaaa
neden bu kadar üşengecim acep
kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpemmiii oğluşla gezdikkk sonra kocamla da sahile indik kıyafetlerim çok boldu ciciler aldık bana ve ve bomba eliyooo 27 beden aldımmmmm pantalonlarımııı 31 beden giyiyodum önceden anammm varya kocam gıcık oldu aha böle baktıdahada verme artıkkkk didii eve gelirken aldıklarımızı sayamam çok cıs şeyler bunları ye didi bende gıcık etmek için çok zayıflamışım filan diyorum sinir ettim adamıııı
yarında saçlarımı boyucammm nasıl olcak bakalımmm gece kızılı boyucammmm
havaaa hala süperrrrrrrrrrrrrrrrrr balkondan yazıyorum sizeeee yasladım sandalyemeeeee ohhhh
uff bende bugünü yoksayabilsem keşkeeekocişle azcuk tartıştık ve sürekli bişeyler yemek istedim ve yedim ( aylardır yemediğim iki şeyi bol bol tükettim ( işte yüzkarası listem
07/05/2001 menüm
sabah
1 fincan çay 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta bir domates peynir zeytin
ara 1 ceviz 4 badem
öğlen
2 kepçe ekşili köfte
ara 1 demlik yeşil çay vee kocaman dilim pastaaa( ühüüü)
akşam
1 tabak ıspanak 1 parça haşlanmış tavuk göğsü ve tepeleme 1 tabak makarna(ühüüüü ühüüüüü ühüüüüü)
:26::26:
seksi şempanze ayıp değilmi adamı sinir ediyon hımmmm
cicilerini güle güle giy,saçlarda çok yakışacak çünkü güzel hatunsun renk çok güzel,tenine gider yüz hatların olduğu gibi blli olucak
bugün sabahda ben benimkini gıcık ettim ...evde nekadar 29 beden kotum vardıysa(eskiden kalan)bi deneyeyim dedim dolabın en dibindeydi...ben giyinipte oldukça benimkinin suratını görcektin hatta birini giyip dışarı öyle çıkayım dedim,beni katilmi ediceksin çıkar dedi ama bennnnnn çıkarırmıyım hayır ...üstünede 38 beden yani medium tişörtümüde giydim vede oda olunca adam kudurdu resmen ve gün boyu dışardayken arkadan bana maşallah diye diye dili koptu...allahtan gece nöbetine gitti yoksa gece ne olurdu bilmem yaniama çok hoşuma gitti tepkisi,insan kendini iyi hissediyor güveni geliyor kesinlikle doğru yoldayız kızlar aynen devam...bu arada gözü hep etraftaydı bakan varmı dikizleyen varmı...bende şımardım ya oğlanlarla oynarken bana ne diye seslense beğenirsin kuşum...ceylanım gelsene seke seke dedi bende hop hop gittim kocişe bi öpücük kondurup geri oğluşlarımın yanına gidip futbol oynadık...anlıycan yorucu ve bi okadarda onore edildiğim bir gündü [/QUOT
saol cnm benimmmmm
ohhh sende süper bi gün geçirmişsinnnnnn oh giy yavrum iyi etmişinnnnkiloluyken sen bölede güzelsin derler kilo verincede öle baka kalırlarrrr
ay kız yarın ohh piknik valla bayılırım pikniğeee bennnnnn
seksi şempanze ayıp değilmi adamı sinir ediyon hımmmm
cicilerini güle güle giy,saçlarda çok yakışacak çünkü güzel hatunsun renk çok güzel,tenine gider yüz hatların olduğu gibi blli olucak
bugün sabahda ben benimkini gıcık ettim ...evde nekadar 29 beden kotum vardıysa(eskiden kalan)bi deneyeyim dedim dolabın en dibindeydi...ben giyinipte oldukça benimkinin suratını görcektin hatta birini giyip dışarı öyle çıkayım dedim,beni katilmi ediceksin çıkar dedi ama bennnnnn çıkarırmıyım hayır ...üstünede 38 beden yani medium tişörtümüde giydim vede oda olunca adam kudurdu resmen ve gün boyu dışardayken arkadan bana maşallah diye diye dili koptu...allahtan gece nöbetine gitti yoksa gece ne olurdu bilmem yaniama çok hoşuma gitti tepkisi,insan kendini iyi hissediyor güveni geliyor kesinlikle doğru yoldayız kızlar aynen devam...bu arada gözü hep etraftaydı bakan varmı dikizleyen varmı...bende şımardım ya oğlanlarla oynarken bana ne diye seslense beğenirsin kuşum...ceylanım gelsene seke seke dedi bende hop hop gittim kocişe bi öpücük kondurup geri oğluşlarımın yanına gidip futbol oynadık...anlıycan yorucu ve bi okadarda onore edildiğim bir gündü [/QUOT
saol cnm benimmmmm
ohhh sende süper bi gün geçirmişsinnnnnn oh giy yavrum iyi etmişinnnnkiloluyken sen bölede güzelsin derler kilo verincede öle baka kalırlarrrr
ay kız yarın ohh piknik valla bayılırım pikniğeee bennnnnn
atlayın gelin biz mangalı yakana kadar burda olursunuz canımın içiciddiyim valla gelsenize:26:
atlayın gelin biz mangalı yakana kadar burda olursunuz canımın içiciddiyim valla gelsenize:26:
oh valla süper olurduuuuu saol cnm ama bi gün mutlaka bulşcazz ama kısmet bakalımmm
bugünkü t-shirtümün v yakasında açık kalan gıdışım yanmış nasıl tatlı tatlı kaşınıyor pancar gibi olmuş beyaz gerdanımyarında ne olurum allah bilir
ohh beyaz gerdanını yesinler dicem enişte işe gitti sonra artıkkk
bende gelebilirmiyimm kılavuzcum:26::26:çok sıkıldım bugün offfff gezecek biyerde yokkii
reglde olunca hep tatlı yedim yaaaaaa ben nasıl vericem bu kiloları siz maş. 38 filan benim asla giyemeyeceğim bi beden
aman halt etmiş o
bi evin temeli geniş olursa sağlam olur(bu böle değildi ya )
oturunca sağlam oturursun
hacı yatmaz gibi
ben öylyimde
önce hoşgeldin
amaaaaaaaaaaa
yaahu daha yeni doğum yapmiışın:
bebeğinin süt vermenin keyfini çıkar niye kendini strese sokuyon
pasta börekten asitlilerden şekerlerden uzak dur zaten gidecektir onlar
bende 78.5 da başladım sizn gibi 65 olmak istiyorum ve şu aralar bende 75im diyete ne zaman başladınız ve boyunnuz kaç onu sorcaktım :26:
iyi akşamlar nasılsınız barkinim ve kılavuz maşallah size imrendim yahu bende az önce işten geldim soyunurken gözüm eteğime takıldı aman Allahım bu ne ya kocaman bir kumaşsinir oldum kızlar darısı başıma benim vermem gereken çoooooook kilom olduğunu farkettim ama moralimi bozmuyorum burda bilinçli diyet yapmayı öğreniyorum hepiniz sağolun hiç böle bir diyet yapmamıştım bu topiklere hep bakardım ama katılmak hiç aklıma gelmemişti bide ne işe yarıcakki boğazını tutamadıktan sonra diyordum ama öyle değilmiş gerçekten burası çok faydalı başkalarının yaptığı listelere bakıp kendimi imtihan edebiliyorum:))neyse çok gevezelik yaptım mönüye geçeyim bari
sabah:
1 bardak hazır çabuk çorba
ara:
1 elma
öğle :
taze fasülye
yağsız tuzsuz brokoli salatası
ara:
yok
akşam:
tavuklu kereviz
2 kaşık yoğurt
ara:
elma kabuğunu kaynattım onu içiyorum vede limonlu soda hazır değil kendim sıktım limonu:)malum grip olayı hala bedenimde sanki bütün akrabalarıyla gelmiş öğle ağırım gitmek bilmedi şu grip:)
işte böle arkadaşlar nasılsır benim mönü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?