ben 19umda evlendim..kızım 4 sene sonra 19 yaşında olacak.. okuyor zaten o yaşta evlenemez..ama sanırım artık büyüdüqünü kabul etmem lazımm..kızım evlenip gittiqinde çok büyük boşluqa düşerim ben..çünkü o benim dert ortaqım..
bu hafta bildirim yapacaksın ikinci hafta ve her cuma düzenli bildirim yapacaksın ozaman listede oluyorsun ...yayınlanan listenin sonunu dikkatlice oku orda ayrıntı var canımbu listeye nasıl giriyorum yardım eden olursa sevinirim:84:
ben 19umda evlendim..kızım 4 sene sonra 19 yaşında olacak.. okuyor zaten o yaşta evlenemez..ama sanırım artık büyüdüqünü kabul etmem lazımm..kızım evlenip gittiqinde çok büyük boşluqa düşerim ben..çünkü o benim dert ortaqım..
eline sağlık kaptan listede kendimi o durumda görmek istemesemde inş haftaya giden kısımda 4 haneli rakam görürüm :)))
0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | Pj_Muguet | 80.6 | 80.6 | 78.1 | 2.500 | 2.500 | 70 |
2 | yaren38 | 78.2 | 72 | 70.7 | 1.300 | 7.500 | 60 |
3 | mektupp | 78 | 68.5 | 67.2 | 1.300 | 10.800 | 65 |
4 | barkinim | 71.3 | 63.1 | 61.9 | 1.200 | 9.400 | 60 |
5 | asl35 | 77 | 75 | 74 | 1000 | 2000 | 68 |
6 | wavy | 75 | 69.4 | 68.4 | 1000 | 6.600 | 65 |
7 | KILAVUZ | 86 | 68.1 | 67.1 | 1000 | 18.900 | 60 |
8 | lequim | 75 | 68.4 | 67.5 | 900 | 7.500 | 62 |
9 | papatya_77 | 79 | 73 | 72.5 | 500 | 6.500 | 65 |
10 | seanymph | 74.2 | 67.1 | 66.7 | 400 | 7.500 | 58 |
11 | serpi | 82.5 | 67.8 | 67.4 | 400 | 15.100 | 60 |
12 | fdm | 77 | 67.7 | 67.4 | 300 | 9.600 | 64 |
13 | alaca | 82.5 | 67.9 | 67.6 | 300 | 14.900 | 60 |
14 | aysebahar | 90 | 61.7 | 61.5 | 200 | 28.500 | 55 |
15 | shryvz | 80 | 68.1 | 68 | 100 | 12000 | 65 |
16 | SemPatiK | 77.6 | 77.3 | 77.3 | 0 | 2.300 | 70 |
17 | demresu | 76.4 | 74.4 | 74.4 | 0 | 2000 | 65 |
18 | triendy21 | 79.8 | 71.5 | 71.5 | 0 | 8.300 | 65 |
19 | bulut81 | 75 | 72.2 | 72.2 | 0 | 2.800 | 60 |
20 | sudem34 | 77.6 | 73.2 | 73.3 | artı100 | 4.300 | 68 |
21 | durusuuuu | 79 | 71.2 | 71.5 | artı300 | 7.800 | 65 |
22 | erginsena | 90 | 64.6 | 65.4 | artı800 | 24.600 | 60 |
23 | kdr | 76 | 76 | 77 | artı1000 | 0 | 65 |
Birincimiz Pj_Muguet arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen ve yerinde sayan arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
İsmi kırmızı ile yazan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
ismi mavi ile yazan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
red-geregi düşünüldü-zeyyceyy-belenay-pinktomato ve green4 arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
SemPatiK-demresu-triendy21 ve bulut81 arkadaşlarımız yerinde saydıkları için 100 mekikle ödüllendirilmişlerdir
sudem34-durusuuuu-erginsenave kdr arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekikle ödüllendirilmişlerdir
Özele bildirim yapan herkes bu listede bulunmaktadır..Olmayanlar özele bildirim yapmayanlardır
Haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAA
oleyyy girdimmm sevineyimn şimdi ama asıl mesele bundan sonra deşifre olucam,gayret etmeliyim..ya arkdaşım ben çok çıkıyorum ama normalde adet dönemi 2kilo fazla çıkarım yani 75 olmuşumdur belkide olursam ve adetim biterse:26:mekik çekemem yarınsabah test yapıcam artık ondan sonra çekerim sözsporda bile birhaftadır nolur nolmaz diye sadece yürüdüm,bsiklet sürdüm yaaaa areobik,step yapamadım mekik hiççekmedim..napıyım bebğim tuttunuyo belki o bizim kıymetlimiz olucak azmı hasret çekiyoruzz
bugün çok dolu brigündü ve herşey üstüste geldi...aylık günümüz vardı,kahvaltımı abrtmadım ama
olay burda başladı...
kalorili oldu
yoğurtlu yeşilmercimekli,derotllu salata yedim bikaç kaşık,azda patates salatası,1dilm kadayıflı muhallebi
(NOrmalde salata çok yerdim onalır bile abartmadım,muhallebli alkdayıfda öle 2.ye dur dedim)
dışarıdamn yemek istetiyolar ben siteemdim çünküü başka arkdaşlarım toplanmışlar orayada çağrıldım,çoktandır görüşemiyodrukmidemin boş kısmı orda doldu malesefff osataden beri sadece su içiyorum atayım diye
eşime test al dedim unutmuş,canım benim oda bikeredaha negatif olursa diye krkuyo bana bellie tmiyo amatüpten sonra bukadar zor gelmez onda daha zordu,arkdaşımda varmış bana verdi sabah yapıcam aslında heran olcak gibyim olmuyorum yapyımda negatif çıkarsa olurum artık kesin hemenpozitifde olursa sağlıklı hayoırlı olsun bakalım birarkdaşım hamileymiş yeni öğrenmiş2.ye,ilk çocuğu 5 yaşında benble yanı zamnd ahamile kalmıştı ilk düşüğümde
bu hafta bildirim yapacaksın ikinci hafta ve her cuma düzenli bildirim yapacaksın ozaman listede oluyorsun ...yayınlanan listenin sonunu dikkatlice oku orda ayrıntı var canım
canım sen böyle yazınca annemle ben gözümde canlandı...bende annemin dert ortağıydım beraber iş yapardık beraber dantel el işi yapardık temizlik gezme yemek yapma vs. herşeyi beraber yapardık ve ben evlenince hem bana çok zor oldu hemde anneme çok zor oldu ...benden sonra 2 yıl depresyon tedavisi gördü kadıncaz ve hala günlük en az 1 saat telefonda görüşürüz ve günlük muhabbet ederiz,dertleşirizçok zor ama hepimiz ana kuzusuyuz ve bizim çocuklarımızda öyleler...ALLAH HEPSİNİ VE HEPİMİZİ ESİRGESİN,HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN
oleyyy girdimmm sevineyimn şimdi ama asıl mesele bundan sonra deşifre olucam,gayret etmeliyim..ya arkdaşım ben çok çıkıyorum ama normalde adet dönemi 2kilo fazla çıkarım yani 75 olmuşumdur belkide olursam ve adetim biterse:26:mekik çekemem yarınsabah test yapıcam artık ondan sonra çekerim sözsporda bile birhaftadır nolur nolmaz diye sadece yürüdüm,bsiklet sürdüm yaaaa areobik,step yapamadım mekik hiççekmedim..napıyım bebğim tuttunuyo belki o bizim kıymetlimiz olucak azmı hasret çekiyoruzz
bugün çok dolu brigündü ve herşey üstüste geldi...aylık günümüz vardı,kahvaltımı abrtmadım ama
olay burda başladı...
kalorili oldu
yoğurtlu yeşilmercimekli,derotllu salata yedim bikaç kaşık,azda patates salatası,1dilm kadayıflı muhallebi
(NOrmalde salata çok yerdim onalır bile abartmadım,muhallebli alkdayıfda öle 2.ye dur dedim)
dışarıdamn yemek istetiyolar ben siteemdim çünküü başka arkdaşlarım toplanmışlar orayada çağrıldım,çoktandır görüşemiyodrukmidemin boş kısmı orda doldu malesefff osataden beri sadece su içiyorum atayım diye
eşime test al dedim unutmuş,canım benim oda bikeredaha negatif olursa diye krkuyo bana bellie tmiyo amatüpten sonra bukadar zor gelmez onda daha zordu,arkdaşımda varmış bana verdi sabah yapıcam aslında heran olcak gibyim olmuyorum yapyımda negatif çıkarsa olurum artık kesin hemenpozitifde olursa sağlıklı hayoırlı olsun bakalım birarkdaşım hamileymiş yeni öğrenmiş2.ye,ilk çocuğu 5 yaşında benble yanı zamnd ahamile kalmıştı ilk düşüğümde
aşkımsınçok zahmet oldu ellerine sağlık canımcım öpüyorum
sendemi tek kızsın cnm kaç kardeşsiniz..
canım hamileysen beyaz yapışkan bir akıntı gelir böyle bişey oldumu..
est. cnm bidaha okundu mesajı iste tamammı yanlışlık yapmayalım..
isterim canım tekrar teşekkür ederim
biz iki kız kardeşiz ama annemle benim çok farklı bir dostluğumuz arkadaşlığımız ve ana-kız durumumuz varkızkardeşim biraz dik başlıdır ve özgürdür bide yay burcudur o yüzden annemi çok sevmesine rağmen halada bazen fevri çıkışları oluyor...ben ona göre daha uyumlu ve uysalımdır oyüzden belkide çok yakınız annemle
kızlarrrr bende kaçıyorum herkese iyi gecelerrrr :92: :92: :92: :92: :92: kocişimle film izlicemmmm izlemeye çalışcammm kesin uyurum
kılavuz off yazarken bişle heyecanlandım evet sabahnamzda yapıcam inş.hayrılısı ya,tedavisizde hamile kalmıştım,tedavide kimyasal derken 2tam bir iki erken düşük yaşadım galiba:26:galiba diyorum pıhtılaşmayı yeni öğrendim bir iki kere adetim 15 gün geçti olurum dedim boşa yapmayım test dedim cahillik işte,sonra çok sancılı adet oldum belkdie tutunamdı olabilir tabi düşecekse düşecekti ama şimdi sorunumuda öğrednimarada 4gün falan ama busefer kednimi farklı hissediyorum,çabuk yoruluyorum,ateş basıyor,arada adet oldum tamam diyorum bişey yok,belim karnım ağırıp geçiyor biranda çok neşeli oluyorumm...
hamileşiklerim olmuştu zaten adet belirtisyle hamiellik belritiis karışıyor hep:26:eşimede çok üzülüyorum o benim canımm,herşeyim rabbimden ümit kesmedik kesmeyiz belki geçen ayki tüpbebk tutmadı ilaçlar olumlu etki bıraktı rabbim bukez sevindirri inşallah,gözyaşlarım mutluluktan akar inşallahbukezdeolmazsada rabbimin takdir ol derse olucak...ama tedavide tutmaması çok zordu anlatamam herşey kaliteli yolunda umut çok
senacım sümüksü yapışkanlık diyosan oyumurtlam zmanı oldu şimdi tertemiz hiç sarı bile değil sütbeyazı gibi çokaz,yani çamaşırım kirlenmiyor..ama bazen ıslaklık hissedip oldum sanıyorum bişey yok,sabah ol hayrola..öptüm canlar..biraz ders çalışıyım bugün çok gezdim...
listeye girmek için bildirimi nereye nasıl yapıyoz yeniyimde :84::84::84::84:
cuma günü bnm özelime yaparsın cnm 2.haftada listeye girersin
Bir kadının en savunmasız hali; oje sürdükten sonraki 10 dk')
face de gördüm sizinlede paylaşmak istedim süpermişşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?