70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anneler gününüz kutlu olsun
sabah kahvaltıda ıhlamur, 1 dilim çavdar 1 dilim kepek ekmeği, salatalık, peynir ve 1 tatlı kaşığı ayva reçeli yedim

canım oğluşunun yaşı uzun olsun. geçmiş doğum günü kutlu olsun.

zayıflamak çok zor ya azim istek gerektiriyor

malesef kilo vermek almak kadar kolay değil ama ne yapacağız kararlı olup vereceğiz

kızlarrrrr, günaydın,,, bebişkosu olan bütün annelerin ve anne olacak adayların Anneler gününü tüm samimiyetimle kutluyorummmm bugün regl oldum kızlarrrr kaç gündür depresyon geçriiyodum olamadım diye... şiştim patladım bu hafta hiç kilo veremedim ama olsun napıyım... benden önemli değil allaşkına yani bu arada
sabah kahvaltım;
beyaz peynirli ve diabetik vişne reçelli çawdar ekmekli sandwiçç ve açık şekersiz çay,
hepinizi öptümmm

çokkk özendimm kuuu.benim de piknik yapasım geldi amaaa burda hava okk kötüydü.bu gün çokk güzel amaaaa veee gezme zamanııııı
canım muhteşemsin yaaaa maşallah çok azimli ve kararlısın.darısııı bize artıkınnnn
oyyyy fıstıklar sırayla geliyooooo.gölgelerin gücü adına sizi topikin fıstıkları ilan ediyorıummm(barkinimle seni)

canım öncelikle eline sağlık.tatlım kendini çok üzüp hırpalıyosun.yapma bööle.ailecek konuşun ve bi karar bağlayın.bak hep beraber konuşunca herşey düzelecek emin ol.

paşayaaa sağlıklı uzunnn hayırlı ömürlerrr diliyorum canım.

ANNLER GÜNÜNÜZ KUTLUUUU VE MUTLUUUU OLSUNNNNN

günaydın arkadaşlarrr hepinizin anneler gününü kutlar yanaklarınızdan öperimm

ıyı geceler.bu gün yapsam haftaya girsem olmuyomu

olur cnm :13::13:

arzucum oqluşunun doqum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı ve saqlıklı bir ömür nasip eder inşallahh

ya kızlar bende yarışmaya dahil olabilirmiyim.

tabiki cnaım hoşgeldin aramıza

teşekkür ederim cnm..sehercim oturup konuşacak bişey yok çocuklar ve eşim istiyor hemde çokk...istemeyen bnm..düşünsene yaa yürüyüşe bile çıkmaıcam oturup senelerce büyüsün diye beklicem herşeyi sil baştan yaşıcam ..

muazzez günaydın cnm nasılsın...12 de yemekli düqün var 3 e kadar sürecek oraya gidicez bizde..hazırlanmam lazım..diyetime bu aralar hiç dikkat edemiyorum biran önce toparlanmam lazımm :18:

kızlar günaydınnnnnnn :92: :92: :92: anneler günü kutlamak için illaki çocuk olması gerekmiyorr içinde o kutsal anne sevgisi olan bütün kadınların anneler günü kutlu olsunnnn

bugunnn gezmek eğlenmekkk kısaca kocamla oğlumlaa keyif zamanııııı

iyi pazarlar çıtırlarrrrrr

muazzez günaydın cnm nasılsın...12 de yemekli düqün var 3 e kadar sürecek oraya gidicez bizde..hazırlanmam lazım..diyetime bu aralar hiç dikkat edemiyorum biran önce toparlanmam lazımm :18:

cnmm günaydınnnn bende bu hafta gene biraz gevşettim diyetiiii cnm isteyince çok güzel toparlıyosun o yüzden bozma keyfini bebeğimmmmmm

otururken çaktırmadan iki göbekte benim için at yandan yandan

Günaydın kızlar...
Öncelikle herkesin anneler gününü kutlarım...
Az önce kapı çalıdı...
Canlı kırmızı güller anlatamam bi güzel...
Kocaman bir buket...
Üzerinde çocukların isimleri yazıyor...
Çok ta güzeller..
Ve mis gbi kokuyorlar...
Uzun süredir çiçek almadığımdan tabi baktım önce..
Sonraböyle oldum ....

Umarım hepinizn keyfi 10 numaradır...
Ben hala bahar çarpmasından çıkamasam da
Süperim be...

resimlere bayıldım...
Kız o mamalar ne öyle...
Valla pastaya ayrı bayıldım...
Bende olsam kaçırırdım...
İyi ki doğmuş paşamız...
Mayıs, temmuz ağustos bende yaz aylarında kaçırıyorum...
MAlum çocukların doğum günleri o aylarda...
Ye kız ye...
Benim gibi 3 kez yemiyon nasılsa...
Bir kereden bişey olmaz....

71:
:anne olan olmaya çalışanolacak olan
tüm annelerin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun

alıntıyla hepinize bişeler yazmıştım ama olmadı
galiba KK yı çökerttim
uzun uzadıya yazmıyım şimdi kilo verenleri
tüm tebrikleri yaptım iyi dileklerimi sundum kabul edin gari
yormayın yaşlı vede yorgun bi garıyım

yapma sen mi yaşlısın....
dadlu gacu

tüm annelerin anneler gününü kutluyorum
çocuklarınızla uzun sağlık bi ömür geçirin inşallah

selam kızlar ben 172 boy 79 kg yim belki buranın etkisiyle zayıflarım benide aranıza alın yıllardır hep 72 kg ye düşüp tekrar bu kilolara geliyorum bu sefer olur inş:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…