Kızlar günaydın tüm annelerin anneler gününü kutluyorum umarım güzle birgün geçirirsiniz.Bende geçen sene anneler gününde anne olmuştum .Dünde oğluşumun ilk yaş gününü kutladık çok mutluyum ee tabii fazla kaçırdık artık:26::18: pzt den devam ederim.
zayıflamak çok zor ya azim istek gerektiriyor
çokkk özendimm kuuu.benim de piknik yapasım geldi amaaa burda hava okk kötüydü.bu gün çokk güzel amaaaa veee gezme zamanıııııkızlar ben geldim ama haşatım çıktı yahuuuu...
öğleden önce kocişle alışverişe gidip geldik,baktık hava çok güzel içimiz elvermedi pazarlıkları eve bırakıp çocukları aldık dooooğğğğruuuuu keşana cennet bahçesi denen bir mesireye benzer yer vardı ...içinde spor ve yürüyüş parkuru kafeteryası oyun parkı piknik masaları var...orda ben ve küçüğüm bereber spor aletlerinde 30 dk. spor yaptık sonra büyük oğlumla 20 dk. şut çekme oynadık sonra tekrar oğluşlarımla spor aletlerine gidip yarım saat daha yaptık,kipa alışverişmerkezine gidip yarınki piknik için malzeme aldık(anneler günü münasebetiyle beni pikniğe davet ettiler)sonra eve geldik ...çocuklar aşağıda kalıp oynamaya devam ettiler ben yukarı çıktım eşim geceye gideceği için uyumaya gitti bende eve giriştim...sil süpür toz al lavabolar tuvaletler balkonlar derken cıcığım çıktı...sonra kaplumbağayı ve cennet papağanımızı temizledim....eşim 7 de işe giderken çocuklar yukarı geldi onları yıka ben yıkandım çıktım,şu anda ayaklarım ve sırtım kopuyor ve makinede çamaşır dönüyor 3 posta daha var onlarıda yıkar asarım...ben ne olurum bilemem yeşil çayımı aldım ve sizi özledim...BU ARADA HAVA BURADA TAM YAZDAN KALMA KIZLAR...İNŞALLAH YARINDA BÖYLE OLURDA PİKNİKTE FUL EĞLENİRİZ YORGUNLUK ATARIM
canım muhteşemsin yaaaa maşallah çok azimli ve kararlısın.darısııı bize artıkınnnnkızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpemmiii oğluşla gezdikkk sonra kocamla da sahile indik kıyafetlerim çok boldu ciciler aldık bana ve ve bomba eliyooo 27 beden aldımmmmm pantalonlarımııı 31 beden giyiyodum önceden anammm varya kocam gıcık oldu aha böle baktıdahada verme artıkkkk didii eve gelirken aldıklarımızı sayamam çok cıs şeyler bunları ye didi bende gıcık etmek için çok zayıflamışım filan diyorum sinir ettim adamıııı
yarında saçlarımı boyucammm nasıl olcak bakalımmm gece kızılı boyucammmm
havaaa hala süperrrrrrrrrrrrrrrrrr balkondan yazıyorum sizeeee yasladım sandalyemeeeee ohhhh
oyyyy fıstıklar sırayla geliyooooo.gölgelerin gücü adına sizi topikin fıstıkları ilan ediyorıummm(barkinimle seni)seksi şempanze ayıp değilmi adamı sinir ediyon hımmmm
cicilerini güle güle giy,saçlarda çok yakışacak çünkü güzel hatunsun renk çok güzel,tenine gider yüz hatların olduğu gibi blli olucak
bugün sabahda ben benimkini gıcık ettim ...evde nekadar 29 beden kotum vardıysa(eskiden kalan)bi deneyeyim dedim dolabın en dibindeydi...ben giyinipte oldukça benimkinin suratını görcektin hatta birini giyip dışarı öyle çıkayım dedim,beni katilmi ediceksin çıkar dedi ama bennnnnn çıkarırmıyım hayır ...üstünede 38 beden yani medium tişörtümüde giydim vede oda olunca adam kudurdu resmen ve gün boyu dışardayken arkadan bana maşallah diye diye dili koptu...allahtan gece nöbetine gitti yoksa gece ne olurdu bilmem yaniama çok hoşuma gitti tepkisi,insan kendini iyi hissediyor güveni geliyor kesinlikle doğru yoldayız kızlar aynen devam...bu arada gözü hep etraftaydı bakan varmı dikizleyen varmı...bende şımardım ya oğlanlarla oynarken bana ne diye seslense beğenirsin kuşum...ceylanım gelsene seke seke dedi bende hop hop gittim kocişe bi öpücük kondurup geri oğluşlarımın yanına gidip futbol oynadık...anlıycan yorucu ve bi okadarda onore edildiğim bir gündü
CANIM bugün çok yoqundum giremedim özele yazdıkların için çok teşekkür ederim bende seni çok seviyorum canım
özendim valla canım maşallah çok güzel birgün geçirmişsinben bu aralar kendimi kaybettim bulamıyorum diyet miyet kalmadı ne bulursam yiyorum patlıcam yakında
deryacım okurken kendi eşimi gördüm sanki çok benziyorlar bu konuda yazacak çok şey var ama bnm tadım yok[/B]
deryacım dün gece özellikle bildirim yapmayanlar yarın öqlene kadar yapsın diye senin için yazmıştım özelimde sana ait mesaj yok cnm sende bi bak bakalım gönderdiqin mesajlara..bildirim yaptıysan mutlaka klasöründe duruyordur..bnm özelime sadece listede ve listenin altında olanlar bildirim yapmış..sen yoksun cnm..
canım öncelikle eline sağlık.tatlım kendini çok üzüp hırpalıyosun.yapma bööle.ailecek konuşun ve bi karar bağlayın.bak hep beraber konuşunca herşey düzelecek emin ol.bugün kızımla sarma sararken konuşuyoruz..onlar bir kardeşlerinin olmasını çok istiyorlar 3e karşı tekim yanii..kızım yaşım geç deqilmi sence diye sordum anne sen düşünmeye devam ettikçe dahada geç oluyor geçen yıl olsaydı kardeşim bu yıl 2 yaşına girecekti diye cevap verdi ben tabee bööle oldumdün akşam arkadaşıma gittim biraz dertleştik kızlarımız sınıf arkadaşı aynı yaştalar onun 2ye giden 1 oqlu 2 yaşında bir kızı daha var..bana dediki kızlar 16 yaşlarına geldiler 5 sene sonra evlenip gidecekler yapayalnız kalacaksın dedi..kızım bnm gözümde daha bebek..hiç bu açıdan bakmamıştım..bnm meleqim büyümüşte 4-5 sene sonra evlilik çaqınamı gelecekmişş
Kızlar günaydın tüm annelerin anneler gününü kutluyorum umarım güzle birgün geçirirsiniz.Bende geçen sene anneler gününde anne olmuştum .Dünde oğluşumun ilk yaş gününü kutladık çok mutluyum ee tabii fazla kaçırdık artık:26::18: pzt den devam ederim.
ıyı geceler.bu gün yapsam haftaya girsem olmuyomu
ya kızlar bende yarışmaya dahil olabilirmiyim.
çokkk özendimm kuuu.benim de piknik yapasım geldi amaaa burda hava okk kötüydü.bu gün çokk güzel amaaaa veee gezme zamanııııı
canım muhteşemsin yaaaa maşallah çok azimli ve kararlısın.darısııı bize artıkınnnn
oyyyy fıstıklar sırayla geliyooooo.gölgelerin gücü adına sizi topikin fıstıkları ilan ediyorıummm(barkinimle seni)
canım öncelikle eline sağlık.tatlım kendini çok üzüp hırpalıyosun.yapma bööle.ailecek konuşun ve bi karar bağlayın.bak hep beraber konuşunca herşey düzelecek emin ol.
paşayaaa sağlıklı uzunnn hayırlı ömürlerrr diliyorum canım.
ANNLER GÜNÜNÜZ KUTLUUUU VE MUTLUUUU OLSUNNNNN
muazzez günaydın cnm nasılsın...12 de yemekli düqün var 3 e kadar sürecek oraya gidicez bizde..hazırlanmam lazım..diyetime bu aralar hiç dikkat edemiyorum biran önce toparlanmam lazımm :18:
cnmm günaydınnnn bende bu hafta gene biraz gevşettim diyetiiii cnm isteyince çok güzel toparlıyosun o yüzden bozma keyfini bebeğimmmmmm
otururken çaktırmadan iki göbekte benim için at yandan yandan
düqün dualı cnm bol bol amin dicez
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim..herbirinizin yorumunu itinayla okuyup üzerinde çok düşündüm..olumlu ve olumsuz yazdıqınız herşeyde haklısınız..bende zaten bu ikilemde kaldıqım için sizlerle paylaşma gereqi duydum..bebeqe bakmak uykusuz kalmak bunları hiç düşünmüyorum..bebeqim olursa 3-5 sene sonra çalışma hayatım olamaz..çünkü hayata onu ben hazırlamak isterim..kimseye teslim edemem..ben büyütmeliyim..işin başka bir boyutuda eşim bebeqimizolsun yada olmasın çalışmamı istemiyor..rızası yok..sadece hastanede çalışmama sıcak bakmıştı ordanda aylardır hayır haber yok..içimi acıtan beni eriten ; eşim bize çok düşkün..evden işe işten eve geir..gezeceksek hep beraber gezeriz..dışarda canım bişey istese biz yokuz diye yemez ya hep beraber dışarda yeriz yada eve getirir evde beraber yeriz..tatil ihtiyacımız fazlasıyla karşılar hakkını asla yiyemem..ama arada tartışıyoruz ve ozamanlarda gözüm bişey görmüyor..bunlara raqmen eşim çok iyi bir eş her konuda..onu seviyorum..o hep üstüne düşen görevi yapar ama ben çocuk gibiyim..nazlanırım küserim vs..bebek konusu öyle bir hal aldıki eşime karşı kendimi mahçup hissetmeye başladım..o kadar çok istiyorki..ve ben engelliyorum bu isteqini..yemeye gitmiştik biryere..birden gözleri doldu..baktıqı yere gözlerimi çevirdim arka masada bebek arabasında bir bebek..eşim bana dönüp ''bana başkalarının bebeqini sevdirme '' dedi 1 yıl geçti bu sözünün üstünde çivi gibi çakıldı bu söz kallbime..bu sabahta ''sende bişeyi çok iste heveslen ama Rabbim mahrum bıraksın'' dedi..çok üzüldüm..aslında bunu bana kendi halini anlayabilmem için söyledi kötü anlamda alqılamıyorum..belki diyorum bir bebeqimiz olursa Rabbimde eşimin rızasını kazandıqım için benden razı olur ve başka kapılar açar..belki sayısız hayırlara vesile olur..belkide çalışmak için bebekten vazgeçersem iş hayatında olumsuz şeyler yaşarım..mutlu olamam..ve belkide bebek bana sandıqım gibi sınırlamalar deqil sınırsız güzellikler getirir..evet kızlar..yazdıklarımdanda anladıqınız gibi kafayı yemek üzereyim..hangisi doqru bilmiyorum..Rabbimde hesap sorarmı eşimi kırdıqım için..yada razı olurmu eşimin hayalini gerçekleştirdim için..sonsuza dek kendi hayellerime veda edip bir kez daha fedakarlık yapmalımıyım sizce...
Eşinin kullandığı bu sözü okuduğumda....
''sende bişeyi çok iste heveslen ama Rabbim mahrum bıraksın''
Aklıma ilk ne geldi biliyor musun senam....
Zayıflamak...
Benim istediğim en büyük şey şimdi ....
ondan mahrum kaldığımı düşündüm...
benim için zayıflamak önemliydi...
ona rağmen 3. bebeğime 68 kg ile hamile kaldığımda
çevremin en yakınlarımın dahil
bebeği aldır sözlerini umursamadım
ilkinde 61+28..........89 kg
ikincide 61+26..........87 kg
üçüncüde 68+22........90 kg
olarak hamile kalıp kilo alsamda
umurumda değildi inan...
ama yazdıklarından senin en çok istediğin şeyin...
çalışmak olduğunu da anladım...
çalışmak güzel ama insanlarla uğraşmak sandığın kadar kolay değil
farklı farklı insanlar...
nabza göre şelbet misali bir yapın yoksa benim gibi
hayat bazen zor olabiliyor...
demişsin ki....
"sonsuza dek kendi hayellerime veda edip bir kez daha fedakarlık yapmalımıyım sizce..."
sence hayallerine kim veda eder?
İnsan yüreğinde umutla yaşar be kuzum...
şu an 61 kgyum ve hamile kaldığım kilonun 7 kg altında
düşünsene...
senin hayallerinde çalışmak varsa bunu inanırsan zaten çalışırsın kuzu
ve emin ol şimdi eşim dese ki;
işi bırak...
Gönlümde zerre heves yok... Anında bırakırım...
Hiç bir şey ailemden değerli ve kutsal değil zira....
seksi şempanze ayıp değilmi adamı sinir ediyon hımmmm
cicilerini güle güle giy,saçlarda çok yakışacak çünkü güzel hatunsun renk çok güzel,tenine gider yüz hatların olduğu gibi blli olucak
bugün sabahda ben benimkini gıcık ettim ...evde nekadar 29 beden kotum vardıysa(eskiden kalan)bi deneyeyim dedim dolabın en dibindeydi...ben giyinipte oldukça benimkinin suratını görcektin hatta birini giyip dışarı öyle çıkayım dedim,beni katilmi ediceksin çıkar dedi ama bennnnnn çıkarırmıyım hayır ...üstünede 38 beden yani medium tişörtümüde giydim vede oda olunca adam kudurdu resmen ve gün boyu dışardayken arkadan bana maşallah diye diye dili koptu...allahtan gece nöbetine gitti yoksa gece ne olurdu bilmem yaniama çok hoşuma gitti tepkisi,insan kendini iyi hissediyor güveni geliyor kesinlikle doğru yoldayız kızlar aynen devam...bu arada gözü hep etraftaydı bakan varmı dikizleyen varmı...bende şımardım ya oğlanlarla oynarken bana ne diye seslense beğenirsin kuşum...ceylanım gelsene seke seke dedi bende hop hop gittim kocişe bi öpücük kondurup geri oğluşlarımın yanına gidip futbol oynadık...anlıycan yorucu ve bi okadarda onore edildiğim bir gündü
güzel bir gün geçirmişsin bebeişim...
benimki de senden farksız değildi...
bayıldım sana
0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | Pj_Muguet | 80.6 | 80.6 | 78.1 | 2.500 | 2.500 | 70 |
2 | yaren38 | 78.2 | 72 | 70.7 | 1.300 | 7.500 | 60 |
3 | mektupp | 78 | 68.5 | 67.2 | 1.300 | 10.800 | 65 |
4 | barkinim | 71.3 | 63.1 | 61.9 | 1.200 | 9.400 | 60 |
5 | asl35 | 77 | 75 | 74 | 1000 | 2000 | 68 |
6 | wavy | 75 | 69.4 | 68.4 | 1000 | 6.600 | 65 |
7 | lequim | 75 | 68.4 | 67.5 | 900 | 7.500 | 62 |
8 | papatya_77 | 79 | 73 | 72.5 | 500 | 6.500 | 65 |
9 | seanymph | 74.2 | 67.1 | 66.7 | 400 | 7.500 | 58 |
10 | serpi | 82.5 | 67.8 | 67.4 | 400 | 15.100 | 60 |
11 | fdm | 77 | 67.7 | 67.4 | 300 | 9.600 | 64 |
12 | alaca | 82.5 | 67.9 | 67.6 | 300 | 14.900 | 60 |
13 | aysebahar | 90 | 61.7 | 61.5 | 200 | 28.500 | 55 |
14 | shryvz | 80 | 68.1 | 68 | 100 | 12000 | 65 |
15 | SemPatiK | 77.6 | 77.3 | 77.3 | 0 | 2.300 | 70 |
16 | demresu | 76.4 | 74.4 | 74.4 | 0 | 2000 | 65 |
17 | triendy21 | 79.8 | 71.5 | 71.5 | 0 | 8.300 | 65 |
18 | bulut81 | 75 | 72.2 | 72.2 | 0 | 2.800 | 60 |
19 | sudem34 | 77.6 | 73.2 | 73.3 | artı100 | 4.300 | 68 |
20 | durusuuuu | 79 | 71.2 | 71.5 | artı300 | 7.800 | 65 |
21 | erginsena | 90 | 64.6 | 65.4 | artı800 | 24.600 | 60 |
22 | kdr | 76 | 76 | 77 | artı1000 | 0 | 65 |
Birincimiz Pj_Muguet arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen ve yerinde sayan arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
İsmi kırmızı ile yazan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
ismi mavi ile yazan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
red-geregi düşünüldü-zeyyceyy-belenay-pinktomato ve green4 arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
SemPatiK-demresu-triendy21 ve bulut81 arkadaşlarımız yerinde saydıkları için 100 mekikle ödüllendirilmişlerdir
sudem34-durusuuuu-erginsenave kdr arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekikle ödüllendirilmişlerdir
Özele bildirim yapan herkes bu listede bulunmaktadır..Olmayanlar özele bildirim yapmayanlardır
Haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAA
ellerine sağlık senacım...
71:
:anne olan olmaya çalışan olacak olan
tüm annelerin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun
alıntıyla hepinize bişeler yazmıştım ama olmadı
galiba KK yı çökerttim
uzun uzadıya yazmıyım şimdi kilo verenleri
tüm tebrikleri yaptım iyi dileklerimi sundum kabul edin gari
yormayın yaşlı vede yorgun bi garıyım
yapma sen mi yaşlısın....
dadlu gacu
selam kızlar ben 172 boy 79 kg yim belki buranın etkisiyle zayıflarım benide aranıza alın yıllardır hep 72 kg ye düşüp tekrar bu kilolara geliyorum bu sefer olur inş:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?