70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız beni barkinimle mi karıştırdın acep
heee noldu sen resmini koyacaktın güremedim

Yok canım ya....
Sen barkınımdan daha gözelsin bi kerem
Sür sürüştür
Tak takıştır
uyut bebeleri

Resim koyacağım aklımda canım..
Ama eşim son halimi pcden sildi...
Boydan almıştım...
Otururken ki fotom var
Ondan da bişey anlamayız...

Şimdi tekrar çekeceğim...
Kızkanıyor anacım bu adamlar bizi...

kız bu kadar iltifatı koçiş bile yapmadı bugün bana
teş edrim
resmini kaçırdım mı kız kör gözüm gürmedimi:82::82::82:

kız bu kadar iltifatı koçiş bile yapmadı bugün bana
teş edrim
resmini kaçırdım mı kız kör gözüm gürmedimi:82::82::82:

yok canım facee ekledim sanırım buraya değil...
buraya boydan ekleyeceğim..
bu arda uzun uğraşlar sonucu 90 kg olan fotomuda buldum...
eklediğimde bi işe yarasın
sizde iki resim arasındaki 7 farkı yazın dicem...

saç rengi süper canım bence feci bi değişim olcak uzun zaman görmemiş olan kesinlikle seni tanıyamayacaktır bu arada dövesim geldi hatun 27 beden pantolon alıyo ya :84::84: popon nerde kızım nereni sokuyon o pantolona :84:ben biliyodum benimki popo değil yayla ama artık yaylalar yaylalar diye tanımlamam gerekiyor

senacım bence anne olunacak en ideal yaştasın şuanda.daha çok gençsin ve evlatların çok yakında bir bir yuvadan uçacaklar sadece evliliklede alakası yok okumaya gidecekler yada belkide çalışmak için evden uzaklaşacaklar.sen ozaman çok yanlız kalacakasın yeni bir yoldaşa ihtiyacın var ve hazır 2 evladında hala evde seninle birlikteyken kardeş duygusunu yaşasınlar hemde kardeşleri abla ve abisini yaşasın 2 si peşpeşe olduğundan abla kardeş yada abi kardeş ilişkisinden çok arkadaşlık ilişkisi yaşıyolar.kardeşe özlemleri birazda bundan.ve bide arkadaş çevrelerinde küçük kardeşi olan arkadaşları varsa ister istemez özeniyolardır.benim 8 yaşında yiğenim var ablası var 13 yaşında neden ablamın kardeşi varda benim kardeşim yok ben kardeş istiyorum diyo ağlıyo

kızlar burada ki işleyiş nasıl olacak listeyi kim hazırlıyor mesela kilo değişikliklerini kime bildirecez ne çok soru sordum demi:78:

küçük büyük orta boy tüm anneler anneler gününüz kutlu olsun en kısa zamanda topikte bebek isteyipte hamile kalamayan kimse kalmaz inşallah çatır çatır pıt pıt doğururlar muradlarına ererler

kızlar burada ki işleyiş nasıl olacak listeyi kim hazırlıyor mesela kilo değişikliklerini kime bildirecez ne çok soru sordum demi:78:
cuma günleri enginsena arkadaşımıza özel msj atarak bildirim yapıyosun .başlangıç geçen hafta ve bu hafta şeklinde nekadar kilolarda olduğunu toplamda ve haftalık kaybını yada arttımını yazıyosun bukadar

teşekkür ederim canım hadi hayırlısı bakalım inşallah gecen seneki kiloma dönerim aynı zamanda sizlerle keyifli vakit geçirebilir,m

1bucuk saatdit ugrasiyorum Konu acmak istiyorum ama olmuyor herkes diyorki yukarida konu ac yaziyor orayi tikla ama o yazmiyor ! bikere buldum simdi yine kayip ve ozaMAN BASTIIGmda Üyenizi aktivlestirniz felan yaziyrdu halbuki ben o maili aktivlestirmisdim bile hatta bana artik aktivsiniz felan diye bir mesaj da geldi peki niy ehala konu acamiyorum ????????? ve o Konu ac tam olarak nerde yaziyor ???? yazmiyor bende hic bir yerde . bikere buldugumda su sekildi galiba kadinlarkulubu.com/yenilikler yani yenilikler arasinda konu ac diye yaziyrordu .. ama nerde bu bulamiyorum?

teşekkür ederim canım hadi hayırlısı bakalım inşallah gecen seneki kiloma dönerim aynı zamanda sizlerle keyifli vakit geçirebilir,m
kilo verilecek en güzel dönemdesin.oruç tutuyomusun bilmiyorum ama ramazana kadar verebildiğin kadar verip ramazanda bunu korumaya geçersin bence çokta güzel olur.önemli olan başlangıçtaki 10-15 gün o zor dönemi atlattınmı artık alışıyosun az yemeye dikkat etmeye.hadi bakalım kolay gelsin

yeni konu neden açmak istiyosun ki :44: açmak istediğin bölümde yeni konu ekle butonu vardır.üyeliğini aktif et vs. yazıyosada o bölümde açma yetkin olmadığı içindir sanırım.

Teşekkürler kızlar aslında oğluşun doğum günü yarın am ahaftaiçine denk geldiği için dün yaptık.
ayşebahar valla 3 cocuk yok ama delıye hergün bayram misali yiyorum genede

slm hanımlar benıde aranıza alırmısınız:78: bende ıkı çocuk annesyım kızım 4 yaşında oğlum 2.5 aylık ve ben 77 kıloyum bıktım bu halımden sızın yardımlarınızla vermekk ıstıyorum..ama süt konusunda durumlar ıyı değil dıyet yaparken sütü artırmak için neler yapıyosunuz...buarada hepınızın anneler gunu kutlu olsun...

aynı sorun bendede var.uzun yıllardır en etkili ve en uzun diyetimi yapmaktayım.son 1 ay haricinde 3 ay hiç kaçamaksız diyebileceğim şekilde diyet yaptım ve görünen kiloma indim.son 1 ay bıraktım ne cısslar ciciler yedim anlatamam.ama ara sıra yine 2-3 gün dikkat ettim ve şuan kilom değişmedi.ve sevdiğim istediğim şekilde besleniyorum.bazı şeylerden ya uzak durarak diyet yapacaksın yada azaltarak.kiloyu korumaya geçmek zorlu bi sürek bu zatan 1-2 ay değil en az 1 yıl sürmesi gereken bi dönem.henüz o aşamaya gelmedik inşallah birlikte o aşamayıda atlatacağız

anne olmasamda bi bayan olarak anne sayılırım bu yüzden teşekkürler seninde anneler günün kutlu olsun.diyet için oldukça erken bence.özelliklede daha bebeğin sadece emerek besleniyoken.bence şuan az dikkat edip ek gıdalara geçtiğin dönem daha uygun bi diyet yapabilirsin

Son düzenleme:
önce hoşgeldin
benim tavsiyem emziriyosun madem 1-0 öndesin zaten
üç beyazdan uzak dur ve bebeğini emzir
yaşın kaç bu arada
iyi bi tanıt kendini
süt konusunda bildiklerimi yazarım eccık sonra

hoşgeldin canım bende bugün katıldım topiğe inşallah hep beraber verecez kiloları

buruk bir anneler gününden herkese merhaba....

öncelikle bütün annelrın annelr gününü kutluyorum...

bende anneler gununde kayınvalıdemın elını öptum hediyesını verdım

ve kızımın mezarına gidip orda kendı anneler gunumu kutladım...

canımmm yaaaaaaaaa bundan habrim yoktu
inan çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…