- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.710
- 448
kız beni barkinimle mi karıştırdın acep
heee noldu sen resmini koyacaktın güremedim
Yok canım ya....
Sen barkınımdan daha gözelsin bi kerem
Sür sürüştür
Tak takıştır
uyut bebeleri
Resim koyacağım aklımda canım..
Ama eşim son halimi pcden sildi...
Boydan almıştım...
Otururken ki fotom var
Ondan da bişey anlamayız...
Şimdi tekrar çekeceğim...
Kızkanıyor anacım bu adamlar bizi...
ben yarışmaya bursadan katılıyorum özel eğitim öğretmeniyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumhoşgeldin
tanıt bakem kendini
kız bu kadar iltifatı koçiş bile yapmadı bugün bana
teş edrim
resmini kaçırdım mı kız kör gözüm gürmedimi:82::82::82:
saç rengi süper canım bence feci bi değişim olcak uzun zaman görmemiş olan kesinlikle seni tanıyamayacaktırkızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpemmiii oğluşla gezdikkk sonra kocamla da sahile indik kıyafetlerim çok boldu ciciler aldık bana ve ve bomba eliyooo 27 beden aldımmmmm pantalonlarımııı 31 beden giyiyodum önceden anammm varya kocam gıcık oldu aha böle baktıdahada verme artıkkkk didii eve gelirken aldıklarımızı sayamam çok cıs şeyler bunları ye didi bende gıcık etmek için çok zayıflamışım filan diyorum sinir ettim adamıııı
yarında saçlarımı boyucammm nasıl olcak bakalımmm gece kızılı boyucammmm
havaaa hala süperrrrrrrrrrrrrrrrrr balkondan yazıyorum sizeeee yasladım sandalyemeeeee ohhhh
senacım bence anne olunacak en ideal yaştasın şuanda.daha çok gençsin ve evlatların çok yakında bir bir yuvadan uçacaklar sadece evliliklede alakası yok okumaya gidecekler yada belkide çalışmak için evden uzaklaşacaklar.sen ozaman çok yanlız kalacakasın yeni bir yoldaşa ihtiyacın var ve hazır 2 evladında hala evde seninle birlikteyken kardeş duygusunu yaşasınlar hemde kardeşleri abla ve abisini yaşasınben 19umda evlendim..kızım 4 sene sonra 19 yaşında olacak.. okuyor zaten o yaşta evlenemez..ama sanırım artık büyüdüqünü kabul etmem lazımm..kızım evlenip gittiqinde çok büyük boşluqa düşerim ben..çünkü o benim dert ortaqım..
cuma günleri enginsena arkadaşımıza özel msj atarak bildirim yapıyosun .başlangıç geçen hafta ve bu hafta şeklinde nekadar kilolarda olduğunu toplamda ve haftalık kaybını yada arttımını yazıyosun bukadarkızlar burada ki işleyiş nasıl olacak listeyi kim hazırlıyor mesela kilo değişikliklerini kime bildirecez ne çok soru sordum demi:78:
cuma günleri enginsena arkadaşımıza özel msj atarak bildirim yapıyosun .başlangıç geçen hafta ve bu hafta şeklinde nekadar kilolarda olduğunu toplamda ve haftalık kaybını yada arttımını yazıyosun bukadar
kilo verilecek en güzel dönemdesin.oruç tutuyomusun bilmiyorum ama ramazana kadar verebildiğin kadar verip ramazanda bunu korumaya geçersin bence çokta güzel olur.önemli olan başlangıçtaki 10-15 gün o zor dönemi atlattınmı artık alışıyosun az yemeye dikkat etmeye.hadi bakalım kolay gelsinteşekkür ederim canım hadi hayırlısı bakalım inşallah gecen seneki kiloma dönerim aynı zamanda sizlerle keyifli vakit geçirebilir,m
yeni konu neden açmak istiyosun ki :44: açmak istediğin bölümde yeni konu ekle butonu vardır.üyeliğini aktif et vs. yazıyosada o bölümde açma yetkin olmadığı içindir sanırım.1bucuk saatdit ugrasiyorumKonu acmak istiyorum ama olmuyor herkes diyorki yukarida konu ac yaziyor orayi tikla ama o yazmiyor ! bikere buldum simdi yine kayip ve ozaMAN BASTIIGmda Üyenizi aktivlestirniz felan yaziyrdu halbuki ben o maili aktivlestirmisdim bile hatta bana artik aktivsiniz felan diye bir mesaj da geldi peki niy ehala konu acamiyorum ????????? ve o Konu ac tam olarak nerde yaziyor ???? yazmiyor bende hic bir yerde . bikere buldugumda su sekildi galiba kadinlarkulubu.com/yenilikler yani yenilikler arasinda konu ac diye yaziyrordu .. ama nerde bu bulamiyorum?
Anneler gününüz kutlu olsun
sabah kahvaltıda ıhlamur, 1 dilim çavdar 1 dilim kepek ekmeği, salatalık, peynir ve 1 tatlı kaşığı ayva reçeli yedim
canım oğluşunun yaşı uzun olsun. geçmiş doğum günü kutlu olsun.
malesef kilo vermek almak kadar kolay değil ama ne yapacağız kararlı olup vereceğiz
çokkk özendimm kuuu.benim de piknik yapasım geldi amaaa burda hava okk kötüydü.bu gün çokk güzel amaaaa veee gezme zamanııııı
canım muhteşemsin yaaaa maşallah çok azimli ve kararlısın.darısııı bize artıkınnnn
oyyyy fıstıklar sırayla geliyooooo.gölgelerin gücü adına sizi topikin fıstıkları ilan ediyorıummm(barkinimle seni)
canım öncelikle eline sağlık.tatlım kendini çok üzüp hırpalıyosun.yapma bööle.ailecek konuşun ve bi karar bağlayın.bak hep beraber konuşunca herşey düzelecek emin ol.
paşayaaa sağlıklı uzunnn hayırlı ömürlerrr diliyorum canım.
ANNLER GÜNÜNÜZ KUTLUUUU VE MUTLUUUU OLSUNNNNN
günaydın arkadaşlarrrhepinizin anneler gününü kutlar yanaklarınızdan öperimm
olur cnm :13::13:
arzucum oqluşunun doqum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı ve saqlıklı bir ömür nasip eder inşallahh
tabiki cnaım hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim cnm..sehercim oturup konuşacak bişey yok çocuklar ve eşim istiyor hemde çokk...istemeyen bnm..düşünsene yaa yürüyüşe bile çıkmaıcam oturup senelerce büyüsün diye beklicem herşeyi sil baştan yaşıcam ..
resimlere bayıldım...
Kız o mamalar ne öyle...
Valla pastaya ayrı bayıldım...
Bende olsam kaçırırdım...
İyi ki doğmuş paşamız...
Mayıs, temmuz ağustos bende yaz aylarında kaçırıyorum...
MAlum çocukların doğum günleri o aylarda...
Ye kız ye...
Benim gibi 3 kez yemiyon nasılsa...
Bir kereden bişey olmaz....
kilo verilecek en güzel dönemdesin.oruç tutuyomusun bilmiyorum ama ramazana kadar verebildiğin kadar verip ramazanda bunu korumaya geçersin bence çokta güzel olur.önemli olan başlangıçtaki 10-15 gün o zor dönemi atlattınmı artık alışıyosun az yemeye dikkat etmeye.hadi bakalım kolay gelsin
evet oruç tutuyorum benim sorunum kilo vermekten çok korumak kaç defa kilo verdim aldım diyetisyene bile gittim boyum uzun olduğu için fazla kilolu görünmüyorum allahtan ama rahatsz oluyoırum kıyafet alırken inş bu sefer verdiğim kiloyu korurum:26:
aynı sorun bendede var.uzun yıllardır en etkili ve en uzun diyetimi yapmaktayım.son 1 ay haricinde 3 ay hiç kaçamaksız diyebileceğim şekilde diyet yaptım ve görünen kiloma indim.son 1 ay bıraktım ne cısslar ciciler yedim anlatamam.ama ara sıra yine 2-3 gün dikkat ettim ve şuan kilom değişmedi.ve sevdiğim istediğim şekilde besleniyorum.bazı şeylerden ya uzak durarak diyet yapacaksın yada azaltarak.kiloyu korumaya geçmek zorlu bi sürek bu zatan 1-2 ay değil en az 1 yıl sürmesi gereken bi dönem.henüz o aşamaya gelmedik inşallah birlikte o aşamayıda atlatacağızevet oruç tutuyorum benim sorunum kilo vermekten çok korumak kaç defa kilo verdim aldım diyetisyene bile gittim boyum uzun olduğu için fazla kilolu görünmüyorum allahtan ama rahatsz oluyoırum kıyafet alırken inş bu sefer verdiğim kiloyu korurum:26:
anne olmasamda bi bayan olarak anne sayılırım bu yüzden teşekkürler seninde anneler günün kutlu olsun.diyet için oldukça erken bence.özelliklede daha bebeğin sadece emerek besleniyoken.bence şuan az dikkat edip ek gıdalara geçtiğin dönem daha uygun bi diyet yapabilirsinslm hanımlar benıde aranıza alırmısınız:78: bende ıkı çocuk annesyım kızım 4 yaşında oğlum 2.5 aylık ve ben 77 kıloyum bıktım bu halımden sızın yardımlarınızla vermekk ıstıyorum..ama süt konusunda durumlar ıyı değil dıyet yaparken sütü artırmak için neler yapıyosunuz...buarada hepınızın anneler gunu kutlu olsun...
önce hoşgeldinslm hanımlar benıde aranıza alırmısınız:78: bende ıkı çocuk annesyım kızım 4 yaşında oğlum 2.5 aylık ve ben 77 kıloyum bıktım bu halımden sızın yardımlarınızla vermekk ıstıyorum..ama süt konusunda durumlar ıyı değil dıyet yaparken sütü artırmak için neler yapıyosunuz...buarada hepınızın anneler gunu kutlu olsun...
slm hanımlar benıde aranıza alırmısınız:78: bende ıkı çocuk annesyım kızım 4 yaşında oğlum 2.5 aylık ve ben 77 kıloyum bıktım bu halımden sızın yardımlarınızla vermekk ıstıyorum..ama süt konusunda durumlar ıyı değil dıyet yaparken sütü artırmak için neler yapıyosunuz...buarada hepınızın anneler gunu kutlu olsun...
önce hoşgeldin
benim tavsiyem emziriyosun madem 1-0 öndesin zaten
üç beyazdan uzak dur ve bebeğini emzir
yaşın kaç bu arada
iyi bi tanıt kendini
süt konusunda bildiklerimi yazarım eccık sonra
canımmm yaaaaaaaaa bundan habrim yoktuburuk bir anneler gününden herkese merhaba....
öncelikle bütün annelrın annelr gününü kutluyorum...
bende anneler gununde kayınvalıdemın elını öptum hediyesını verdım
ve kızımın mezarına gidip orda kendı anneler gunumu kutladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?