70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acını anlayabilmem ya duygularını anlıyorum demem çok saçma olacaktır biliyorum.daha önce konusu geçmiş olsada kızını kaybetme sebebini vs bu konuda bi bilgim yok ama okuyunca içinden geçen sözler şunlardı.evet kaybın çok büyük senin için en kıymetli varlığın bir melek olarak toprağa vermişsin.teselli bulki bu zalim dünyada insanların arasında o melek halini kaybetmeden bi melek olarak ebedi dünyaya geçiş yaptı.hepimiz gidiceğiz melekliğimiz ister istemez kaybetmiş olarak

benimde haberim yoktu...
özel değilse bizimle paylaşırmısın Sudem?
Seni üzmeyecekse tabiiii

tamam cnm ama ben tatllı hastasıyım yaw bundan nasıl vazgecicem...

benim 2 oğlum var birini23 diğerini 22 ay emzirdim niyetim 24 aya tamamlamaktı ama olmadı
bu yüzden bu konuda ahkam kesmeyi kendimde hak görüyorum yanlış anlama niyetim tecrübemi paylaşmak
şimdi
tatlıyı hayatından tabiki çıkarmaama beyazı çıkar en masum tatlı sütlaç ama yarinde olsam meyveli tatlılar yaparım
incirli kayısılı cevizli taatlılar yap şeker yerine pekmez veya bal kullan şimdiki bilgilerim 10-15 yıl önce olsaydı dal gibi olurdum inan daha yeni doğum yapmişin (allah bağışlası) gençsin burayı takip et bilgilen ama zayıflayacam diye en güzel zamanlarını ziyan etme
bu arada benim ve diğer arkilerin tatlıkrizinde yaptıği şey tarçınlı süt içmek dene faydasını grürsün

yaaa bişe sorcam
avatarın yanında kalpler varya onlar neye göre oliiii
cahilliğin gözü çıksın:82:

ben bu hafta akşamları sadece pırasa çorbası içmeye karar verdim ...Allah sabır versin bana ahahaha Nasılsınız kızlar, kaçamak yapmıyonuz di miii

tamam cnm ama ben tatllı hastasıyım yaw bundan nasıl vazgecicem...
önce düşünce gücüyle sonrada yararlı tatlıları tüketerek.haftada 1 sütlü tatlılar yada gün içerisinde büyüklüğüne bağlı 1 avucu geçmeyecek şekilde kuru meyveler tüketerek tatlı isteğini köreltebilirsin

yaaa bişe sorcam
avatarın yanında kalpler varya onlar neye göre oliiii
cahilliğin gözü çıksın:82:
msj sayına göre değişiyor

ben bu hafta akşamları sadece pırasa çorbası içmeye karar verdim ...Allah sabır versin bana ahahaha Nasılsınız kızlar, kaçamak yapmıyonuz di miii
pırasa çorbası ilginç :44: diyetim boyunca yediğim en kötü tat karışık salatanın içine attığı haşlanmış bezelyeydi zar zor bitirmiştim bezelyeyi böyle sevmediğin yada zoraki yediğin şeylerle diyet uzun süreli olmazki bebeğim ben şimdi kahveyle cısslı bisküvi yiyorum :)

Son düzenleme:

Kız ben orda 2347823734098 tane fark çıkartırım
Bekliyoruz sabırsız bir şeküldeee

süpersiniz çıtılaaaaaar...

Tatlım bu süreci bir işkence gibi değil de vücudumun sağlığına kavuşması için geçici bir süre yaptığım bir ilaç tedavisi gibi görüyorum...Sadece 1 hafta kendimi tutucam çünkü bu hafta regl haftası ve benim bünye coşucak biliyorum....Ve tekrar bir daha yapmak zorunda olmayacağım birşey bu o yüzden beni çok kasmaz diye düşünüyorum..cısslı biküviyi çok kaçırma benceeeee

2 taneydi zaten istesemde kaçıramam.kahvaltı cısı yicektim vaz geçip bisküvisini yedim
sana gelirsek sen kendini elbetteki bizden daha iyi bilirsin.benim yorumum çok kasarak birden patlama yaşama diyeydi.sorun olmaz diyosan olmazdır ben sana güveniyorum

1ayönce yanındaydım,benimle tedavimde 1ay yoruldu ,umutlandı ,ağladı onda aradım tesellimi,sardı yaramı...şimdi...buruğum ya,ama enkısa zamanda gidecem yanına.....
CANIM ANNEMDEN ÇOK UZAĞIM,OBENİM HERŞEYİMMM,ONSUZ BİDÜNYA DÜŞÜNEMİYORUM..oda annesini 3ay oldu kaybedeli ,kırık,yaralı birevlat şimdi...allah annelerini kaybedenlere sabır versin...

tatlı anneler,ciici anneler..anneler gününüz kutlu olsunnnn
allah daha nice anneler gününü evlatlarınızla tattırısn sizlere...
hamilelere allah kucakalırna alıpta anneliği yaşatsın...
benim gibi bebek özlemi çeknlerede,düşükler yaşayanlara,sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza almayı nasip etsin rabbim... RABBİM tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın,evlerimiz şenlensin bebek sesleriyle inşaallah.....
sudecim canım allah rahmet eylesin,meleğin sana cennette şefaatçı olacak unutma annesi..duam sana evladını kucağına almak sağlıkla nasip olsun yeniden..yaşadığını senbilirsin şuan yazarken gözlerim dolu dolu...
çünkü daha sabah uykum kaçtı 7de test yaptım negatif çıktı ben bile buna üzlürken senin evlkadını kaybetmen nekadar acıdır eminim..inşaallah bidah yaşamzsın bu bir imtihan ve sabır çok önemli...
merak edenler pozitif olsa çoktan yazrdım herhalde yazsım gelmedi ya,beklediğim sonuç ama yinede o bekleme anı hadi 2çizgi çıksın anı....bilmiyorum inşaallah yine yaşarım idrarda kandada pozitif alırım zamanı var demekki...halada adet olmadım birümit teste çıkmamıştır diyorum oalbilir herşey mümkün bakalım ama adete alıştırdım kendimi artıkkzaten alışkınımda işte 6gün gecikipte kendimi iyi hissetmeyince bi umut işteee,ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZZZ...NEYSE İÇİNİZİ KARARTIM GÜNÜNÜZ İYİ GEÇER UMARIM.......

benim annem canım annem...
beni al kollarınaa..
kucağında okşa beni
ninniler söyle bana...

tabiki cnaım hoşgeldin aramıza

hoşbulduk erginsena.bildirimi sanırım cuma günleriözelden sana yapıyoruz.ancak ben özelden mesaj atamıyorum.ne yapabilirim cuma günleri?

Son düzenleme:

benimde 3 aylık oğlum var canım o yüzden fazla diet yapamıorum ama şimdilik yediklerimi yarıya indirdim beyaz ekmeği bıraktım herşeyden az az yiyorum ve bol su bitki çayı içiorum bide fırsat buldukça spor yapıorum faydasını gördüm he bi de kadınlar kulübünü unutmamak lazım

başın sağolsun canım Rabbim sabırlar versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…