- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
acillik bazı aylar daha çok oluyorum am gitmiyorummm:26:çekiyorum..şimdiede arada kıvrandırıyor....o nerde doğum yukarıdakileri okusaydın bilirdin beni herkes tanıdı artıkınnn,,yokcanım yapmadım dahhaa
hamile kalırsam inş.yaparım busancıda geçerrrr doğumsancısıyla beraberrrr
benide öptün demi kuzummmmm bende seni öptümm saol canımmmmkızlar aranıza ezgiilknur diye bi şişko gelecek birazdan onu elınıze alın evire çevire bi güzel dövün...
taa kiiiiii kıloları gıdene kadar benım koca geldi ...size emanet....
öpt hepicinizi....
aaay bugune hızlı baslamıstım, mhabbette hızlı oldu sonra susuverdık hep beraber
bgn hayatımda ılk defa uyuyakaldım, dun gece kocişi ugurladım yola cıkcaktı, sonra tv nın karsısında uyuyakalmısım, bı kalktım saat gece 2 olmuş, yataga gectım tabı o sırada saatı kurmayı da unutmusum :26:
sbh boyle uykumu almıs bı sekılde kalktım, saate baktım 09:54 ve bnm 10:10 da durusmam vardı, evden bı cıkışım varki sormayın 20 dk adlıyede hazırdım vallabu arada da kulagıma küpelerimi takmayı, gozume kalem cekmeyı de ıhmal etmemısım haaa
bı de kociş gıttıgı yerden 7-8 defa aramıs, teefonunda telını kapatmıstım aksamdan kociş gitmeden kimse rhtsız etmesın dıyeeyavrumda merak etmiş beni
maşallah canım nası yetıstın bravo valladedıgın gıb ıbırden susuverdık n ebıcım karardı hava nası yağmur yağıyor burda
slmmmmm arkadaşlar baya bi aradan sonra bende artık yeter diyerek birazda sudemcim katkılarıyla kilo vermek istiyorumm önceden bende bu topikteydim ama şişkolugum tuttu bende yeniden aranızda olmak istiyorummmmm hep beraber zayıflayalımm ben tek kalınca kilo alıyomda:26::26::26::26::26::26::26:
benide öptün demi kuzummmmm bende seni öptümm saol canımmmmseyyy ama dövemsenizde sevsenizz
maşallah canım nası yetıstın bravo valladedıgın gıb ıbırden susuverdık n ebıcım karardı hava nası yağmur yağıyor burda
saolll canımmm benimmmmmmm hoşbuldummm senide çok hoş buldumm sen veriyomm bense kilo alarak geri döndüm canımmm valla kuusra bakma canımm oldu birsey bi daha habersiz komam hep gelirim allahın izniyle evet canım haklısın hiç ama hiç iyi olmadı çokk kilo aldımm çokkkkooooo ezgicim gelmiş hoş gelmişşş nerelerdeydin kuzum insan bu zamana kadar habersiz bırakırmıı
buralardan uzak kalmak hiç iyi olmuyo terübeli biri olarak söylüyorum gel kaldığımız yerden devam edelim canım
napıyosunuz kızlar,keyifler nasıl?
burada hava çook güzel :82:
dün gece bayaadır görüşmediğim eski işimden bir arkadaşımla görüştük,kilolarla başım dertte dedim,hiç korkma verirsin dedi,onun da kızı var,kızı ilk 6 ay emdikten sonra işe başlayınca emmeyi bırakmış,çok kilo almıştım emzirirken dedi,çocuğu yaşına gelmeden 15 kilo vermiş,6 ayda.. dedim ki ne yaptın,sadece abur cuburu kestim bir de mesela 3 kaşık pilav yerine 2ye indirdim sonra da zaten alışınca canı istemiyor 1e indiriyor insan dedi.. inşallah biz de ennn tez zamanda 6lı hatta 5li haneleri görürüz kızlar
saolll canımmm benimmmmmmm hoşbuldummm senide çok hoş buldumm sen veriyomm bense kilo alarak geri döndüm canımmm valla kuusra bakma canımm oldu birsey bi daha habersiz komam hep gelirim allahın izniyle evet canım haklısın hiç ama hiç iyi olmadı çokk kilo aldımm çokkkkama inşşş hep beraber vercezz artıkkkk buralardayımmm canımmm devammm edelimmmmm kilolarla savaşa
saolll tatlımmmmmezgi cadısı eklesene çizelgeni
anlatıyom bak:
1. kontrol panelı tık
2.profilimi düzenle
3.kişisel bilgilerımde çizelge bölümü var.
oraya hazırladığın çizelgeyı png kısmına kadar kopyala.
bbcode yazan yerdekı ıkıncı adresı kopyala png kısmına kadar yapıştır
ayyyyyy yaaaaaaa beceremedimmm bi türlü nasıl olcak yaaa bu offffff :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:ezgi cadısı eklesene çizelgeni
anlatıyom bak:
1. kontrol panelı tık
2.profilimi düzenle
3.kişisel bilgilerımde çizelge bölümü var.
oraya hazırladığın çizelgeyı png kısmına kadar kopyala.
bbcode yazan yerdekı ıkıncı adresı kopyala png kısmına kadar yapıştır
ayyyyyy yaaaaaaa beceremedimmm bi türlü nasıl olcak yaaa bu offffff :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?