70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş canım ben topikte yeniyim o yüzden kimseyi tanımıyorum daha bende kiloalrı vereyim düşünüyorum bebiş normal doğum olmasına kilo vermenin belki faydası olur diye artık dayanamıyorum ya her ay her ay en 3 günüm raporlu geçiyoo okulada gidemiyorum

kızlar aranıza ezgiilknur diye bi şişko gelecek birazdan onu elınıze alın evire çevire bi güzel dövün...

taa kiiiiii kıloları gıdene kadar benım koca geldi ...size emanet....

öpt hepicinizi....

aaay bugune hızlı baslamıstım, mhabbette hızlı oldu sonra susuverdık hep beraber
bgn hayatımda ılk defa uyuyakaldım, dun gece kocişi ugurladım yola cıkcaktı, sonra tv nın karsısında uyuyakalmısım, bı kalktım saat gece 2 olmuş, yataga gectım tabı o sırada saatı kurmayı da unutmusum :26:
sbh boyle uykumu almıs bı sekılde kalktım, saate baktım 09:54 ve bnm 10:10 da durusmam vardı, evden bı cıkışım varki sormayın 20 dk adlıyede hazırdım valla bu arada da kulagıma küpelerimi takmayı, gozume kalem cekmeyı de ıhmal etmemısım haaa
bı de kociş gıttıgı yerden 7-8 defa aramıs, teefonunda sesını kapatmıstım aksamdan kociş gitmeden kimse rhtsız etmesın dıyee yavrumda merak etmiş beni

Son düzenleme:
slmmmmm arkadaşlar baya bi aradan sonra bende artık yeter diyerek birazda sudemcim katkılarıyla kilo vermek istiyorumm önceden bende bu topikteydim ama şişkolugum tuttu bende yeniden aranızda olmak istiyorummmmm hep beraber zayıflayalımm ben tek kalınca kilo alıyomda:26::26::26::26::26::26::26:

kızlar aranıza ezgiilknur diye bi şişko gelecek birazdan onu elınıze alın evire çevire bi güzel dövün...

taa kiiiiii kıloları gıdene kadar benım koca geldi ...size emanet....

öpt hepicinizi....
benide öptün demi kuzummmmm bende seni öptümm saol canımmmm seyyy ama dövemsenizde sevsenizz

maşallah canım nası yetıstın bravo valladedıgın gıb ıbırden susuverdık n ebıcım karardı hava nası yağmur yağıyor burda

maşallah canım nası yetıstın bravo valladedıgın gıb ıbırden susuverdık n ebıcım karardı hava nası yağmur yağıyor burda

valla canım ben bıraz işe güce bakayım dedım de, bu kafayla zor bıraz, yataktan fırlayarak gune basladıgım ıcın kafam allak bullak oldu normalde de hızlı hazırlanırım zaten, yarın ne gıycem dıye kafamda kurmuşsam hazırlanmam 5 dklık iş, makyajım da el alıskanlığı, arkadaslar da dıyo zaten o gozundekı kalemı nası bı çekişte oyle çekebiliyosun ben kac dakıka ugrasıyorum dıyee yatagı toplayamadım bı, attım kendımı dısarı hemen taksıye atladım, saat 10 olmuştu trafikte yoktu, karşı taraftan bıle once gelmısım durusmaya
bu tarafta da acayıp hava, ne guzeldı sabahtan bu havalardaki gelgitler ınsanın psıkolojısını bıle fena etkılıo dolmuşta beklenmıo ya bu havada, amaaaaaannn yarında yagmurluymuş galıba boyle, radyo da oyle dedı :26:

ooooo ezgicim gelmiş hoş gelmişşş nerelerdeydin kuzum insan bu zamana kadar habersiz bırakırmıı
buralardan uzak kalmak hiç iyi olmuyo terübeli biri olarak söylüyorum gel kaldığımız yerden devam edelim canım

napıyosunuz kızlar,keyifler nasıl?
burada hava çook güzel :82:
dün gece bayaadır görüşmediğim eski işimden bir arkadaşımla görüştük,kilolarla başım dertte dedim,hiç korkma verirsin dedi,onun da kızı var,kızı ilk 6 ay emdikten sonra işe başlayınca emmeyi bırakmış,çok kilo almıştım emzirirken dedi,çocuğu yaşına gelmeden 15 kilo vermiş,6 ayda.. dedim ki ne yaptın,sadece abur cuburu kestim bir de mesela 3 kaşık pilav yerine 2ye indirdim sonra da zaten alışınca canı istemiyor 1e indiriyor insan dedi.. inşallah biz de ennn tez zamanda 6lı hatta 5li haneleri görürüz kızlar

saolll canımmm benimmmmmmm hoşbuldummm senide çok hoş buldumm sen veriyomm bense kilo alarak geri döndüm canımmm valla kuusra bakma canımm oldu birsey bi daha habersiz komam hep gelirim allahın izniyle evet canım haklısın hiç ama hiç iyi olmadı çokk kilo aldımm çokkkk ama inşşş hep beraber vercezz artıkkkk buralardayımmm canımmm devammm edelimmmmm kilolarla savaşa

canım valla su an 3 kasık deıl 1 tabak pılav ıstıyo canım ama yapmaya bıle bekleyemem o kadar krızım tuttu yanı bırde esım evdekı kavurdugum ıspanagın hepsını yemıs buzlukt atavuk doner vardı hazır onu cıkardım dıyo ben oglendetavuk sote yedım zaten dedım ınsan bı gıdım bırakır yemedıgım zaman nıye yemedın dıyomusum sende dengeyı tuttur dedım alla alla hayret bıseyne yıycem sımdı ben hazırlamayada dayanamam kesın kudurur saldıırım ne bulursam

canım pilav istedi ya :26: hiçte kendimi tutasım yok kalkıp yapasım var kalmak üzereyim of of bu gidişler ters isitikamete yola çıkıcam tam hız :95:

döndüğüne çok sevindim canım bende ayrı kaldığımda 5 kilo alıp döndüm 2 haftadır onları vermeye çalışıyorum 71 görmüştüm en son
sende verirsin 2 çocuk peşinde koşturarak yaşında genç hiç üzülme canım hep beraber vericez

ezgi cadısı eklesene çizelgeni

anlatıyom bak:

1. kontrol panelı tık

2.profilimi düzenle

3.kişisel bilgilerımde çizelge bölümü var.

oraya hazırladığın çizelgeyı png kısmına kadar kopyala.

bbcode yazan yerdekı ıkıncı adresı kopyala png kısmına kadar yapıştır

Son düzenleme:
saolll tatlımmmmm

ayyyyyy yaaaaaaa beceremedimmm bi türlü nasıl olcak yaaa bu offffff :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

merabaaaaaaa! Lazer epilasyondan geldim. Çooook acıkmıştım ama ne hikmetse şu an çok iyiyim. Bu benim için süper bi fırsat. Bu demek oluyor ki bir kase nesfit beni paklayabilecek.

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim;

Sabah; 1 dilim kepekli tost ekmeği, peynir ve domates
ara; yeşilçay, aktivya yoğurt, kayısı ve ceviz
Öğleni yine esgeçmişim
Akşam; 1 kase nesfit
ara; 1 portakal

Böyle gidersem süper olcak, yuppiiiiiiiiiiiiiiii!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…