70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dimiya bitane kocişimiz var sevmeyelimde ne yapalım.zaten bazen diyorum çocuğumuz olsa ve sen onu benden çok seversen üzülürüm.bizi birbirimizden ayırmıcaksın bu yüzden aynı bana benzeyen bi bebişimiz olsa ay ne şeker olur dimi diyorum adamın gözleri pörtlüyo sevinçten ne diyeceğini bilemiyo sanırım

kızlar deniz kaçar minik kuşum uyandı az ilgileneyim onla yoksa pc ye yapışır bırakmaz öptüm sizi bugün muhabbet süperdi yarın sabah görüşürüz kızlar zaten en erken ben giriyom tükkanı benn açıyom genelde

evlilik bizim gibi mutlu insanlar için sultanlık ama kendimle kıyaslayıp hadi gençler evlenin yuva kurun diye öğütler vermek bana doğru gelmiyor.çünkü evlilik 2 kişilik ve o iki kişi mükemmelde olsa evlilik mükemller gitmeyebiliyor.biz şanslı kişiler olarak hayat arkadaşımızı bulduk acı tatlı uzun yıllar geçirdik ve allahın izniyle bundan sonrasıda böyle devam edecek.belki hep 2 kişi olcaz belki 3 belki 4 belki 5 yokmu arttıran şeklinde rabbim hepimizi hayırı insalarla karşılaştırsın bize huzur ve mutluluktan uzakta bir yaşam sunmasın inşallah

yaniiiiayyy banada öel duygulr geliyor bazen kıskançmıyız neyiz birazdaama bazende diyorum hani eşime baskı varya çocuğumuz olduğunda seni ihmal etsem nasıl olcan acaba ,varya kafaya takmayan cinsten ama çok farkeder sürekli tepesinde bi sevgi yumağı gitmiş bebeğimizde olsa kıskanmaz tabiki amasevgi yumağı 2ye bölüncekbide ikiz olursa 3e bölüncek oızaman eşim beklesin aylarcayok ya mayamızda varya ben fırsatını bulurum fazla mesai yaparımmmmbzimkide yüzü sana huyuda bana benzesin der hepppama oğlum olursa aynı ona benzesin yaa kumral saçlar düz...,ondan bitane daha harikaa.ayy kanım kaynadı bi arayım derste hep öyle ararmışımda bakmadan saatee

caillou' lu bı cızgı fılm ac, buyulenmıs gıbı kalıolar valla gıkları cıkmıyo cocukların ne buluyolarsa o kel cocuktaa

sağlık durumum olarak anne olabilicek niteliklere sahipmiyim henüz bilmiyorum.şimdiye kadar anne baba olmak için bi atılımda bulunmadık seneye kısmetse planlarımda var bunu sadece kk biliyo şuanda ama inşallah hep dileğim şu rabbim gerçekten anne baba olmayı isteyen hakeden herkese bu duyguyu yaşatsın.yani ben evet bu konuda çok özel düşüncelerim isteklerim olsada gerçekten insan gibi bir evlat yetiştiremiyeceksem ona hayırlı anne baba olamıyacaksam o vatanına milletine hayırlı biri olamıyacaksa evlat sahibi olmayayım daha iyi.hiç üzülmem isyanda etmem neden olmuyo diye.bu yüzden isteyen diliyen herkese rabbim eksikliğini vermesin

canım ya bendede aynı sancı var hemde acillik oluyorum geçen acilde 3 serum içinde vede kalçadan olmak üzere 10 ağrı kesici yedim sadece dayanabilecek kadar azaldı banada herkes doğumla geçer diyolar o da normal doğum olmalıymış sen doğum yaptınmı ki geçmedi korkuyorum yaaa

tabiki deyip atlıyorum hemenöyle canım bende sevmeem aslınd aakıl vermek gibi değilde şöyle evliler ayy nişanlılık dönem güzel,nişanlılar evlenmek ister,evliler bekarlara evlenmeyin der..bun akarşıyım,hayırlı ve doğru insan önemli ama birazda şans işi evlik sonradan çıkıyor ortaya çoğu sorunlar,evdeki huzursuzluk bişeye benzemez zaten,bazen kırgın oluysun tatışıyosun evde bir karabasan çöküyor,,ozaman diyorum rabbim sen huzuru olmayanların yardımcısı ol,sen yardım et onlara....bizde belki 3 ,4 ..v.s oluruz canımda adamlarda nefes alırrrrduana AMİİİNNNNNNNNNNNNNNN Dİyorum..bugün eşim taa 10da geelcek giderken dedimki 12saat ayrıyız yüzüme bituhaf baktıı:44:bari derslerime çalışayım eşim gelene kadar,,,,sonnda adetin 2.günü ama akşam spora gideyim para virdik yaaa yürrüm bariii

acillik bazı aylar daha çok oluyorum am gitmiyorummm:26:çekiyorum..şimdiede arada kıvrandırıyor....o nerde doğum yukarıdakileri okusaydın bilirdin beni herkes tanıdı artıkınnn,,yokcanım yapmadım dahhaa

hamile kalırsam inş.yaparım busancıda geçerrrr doğumsancısıyla beraberrrr

aynen öyle odunum benona ragmen cok ılgı beklerım karsılıgı sen söylüyon mu da ben söyleyim olur hep inatlaşma bizim iş

ee canım soylıyver sen de, ben soylerım de ıcraat yok işte, hep dılımde hep dılımde
ama son gunlerde fazla kactıgım ıcın koçiş isyan etti, ben de ama sen de benle ilgilenmiyosun fılan dıye kendımı savunmaya kalktım, ınatlastık işte bızde sonra karşılıklı gönüllerimizi aldık bırbırmızın
aay zor iş valla, herseyı dengede tutmaya calısmak, işi gücü, evin işlerini ,kocişleri bir de cocuk olursa Allaaaaaaaaahhh yani

buçok erken bi vedaydıtaaaa yarın sabah hayırdır arkdaşımmm ozaman akadar napıcannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…