ha bu arada ankaradayım ben, herkesı beklerımmm valla
dimiya bitane kocişimiz var sevmeyelimde ne yapalım.zaten bazen diyorum çocuğumuz olsa ve sen onu benden çok seversen üzülürüm.bizi birbirimizden ayırmıcaksın bu yüzden aynı bana benzeyen bi bebişimiz olsa ay ne şeker olur dimi diyorumbeğendim beğendim güle güle..artık yazayım yorum coşmuşunuz...
kızlarrrr koptummmmyaaaa evde tek başıma deli gbi gülüyorummmmmmmsancı mancı kalmadı haaa
g.düş namı diğer pelin arkdaşım...çok güldüm yaa...inşaallah düzelecekkk buşekilde dalgaya devammm:81:ederken tam olucak olucakkkkk
...cerennn sana bititm zaten tek bekarımız yani bukonualrda konuşan ve tesbitte bulunannnnn,seninde olsunda güzel şeyle ryaşa kocanla inşaaallah.....kaç kaçma sen bilirsin artıkınnnnn
...greeen ardkaşım haa sende yeşimdinnnn...:26:
RABBİM HEP MUTLU ETSİN SZİİ....kocaya aşırı sevgiden kısmında nerdeyse yakınız bukonuda adamı boğuyorum ama arkdaşınd ediği gibi arada bırakıyorum onu serbest ama hemen şüpheleniyor hastamsın,moralinmi bozuk
bende böle eşim evde olsun benle oturmasada ee çocukta olmadıkça tek bebeğim o nbenimmmmm
6yıl olmuş evleneli eşimde terazi burcu ciddidir durup durp neye seviyom desin ama yokkkk ben duyacammm,yanıma gelemsede ben gdierim bazen gurur yaaprımj yok yapımda dayanamam gider yeni tanışmış gibi ilgi alaka isterimm..böyle devame tmeyi çok istiyorum yaaa nebielyim ben dayanamam bana bakmasa ,öpmese sevgisizliktennnn ölürümmmmmm,hissetmemm lazımmmmmmmilla bilecem illa duyacam tekrarlancak sabah akşammm ödev gibi
ailenin ilkçocuğuyum ailemde çok hissettiriri sanki beni gören sevgi yaşamamış sanırrrabbim hepimzin mutluluğunu devam ettirsin...
ayyy zayıfladım gülmektennnnn:80::80:buraa topşk bahar çarpması ama değişik konularada hakim :97:
burada szile konuşmaya başlayaşı akşam eşim gelince onunl aokadar bişey bulamıyorum kredilerimi tüketiyorum herhalde burda sessiz konuşmada olsa atıyorum içimdennolsun konuşmayalım benis ecdiğini hatırlatsın yeter,sarılsın kalsın hiç sıkılmam ama o patlıyor uzatınca romantizmi zaten meslek icabı onunda hoşuna gdiiyor yorgun cevap zor veriyor iyide oldu konuşmadığımmmm
canım ıste bende o beceri yok dedım y azaten caktırmadan ıyı goturuyonuz muhabbeti diye
kız bende ankaradayım hangı semt bakim
hu huuuuuuuuu arcak81 nıye susuyosunn amaaa bı ben kalıyorum , yanımda ol :92:
aman bi yiyen pişman bi yemiyen boşver bekarlık sultanlıken güzel zamanlarındasın hayatın cici yemekler için sabret biraz [/QU
hayatın heranı güzel ama ben 24te evlendim pişmanda değilim(SADECE 30 oldum haal bebk yok bilsem daha önce evlenirmiyidm acaba diye düşünüyorum,aslında eşimlede 22de tanıştık..başa negelicek bilinmez) yani obekarken annebanın kanatları altında tabi ozamnda farklı sorunların oluyor ama nekadar dursan kar,allah ömür verdikçe evlilik yıllarca sürüyorda birazzıda bekar geçsin yaniiii...yani yaşadığnıın çoğu evliyken olan zaman:26:evlilikte sultanlık olsun bayanlarrr hepimize inşaalah tabi koca derdi çocuk derdi ama inşaallah hepimiz hep mutlu oluruz arkdaşlarım...leguimde biranönce evlensin hayırlısıylaaaa...
valla canım nedenini yazdım içim taşıyo ama susuyom iştee
evlilik bizim gibi mutlu insanlar için sultanlık ama kendimle kıyaslayıp hadi gençler evlenin yuva kurun diye öğütler vermek bana doğru gelmiyor.çünkü evlilik 2 kişilik ve o iki kişi mükemmelde olsa evlilik mükemller gitmeyebiliyor.biz şanslı kişiler olarak hayat arkadaşımızı bulduk acı tatlı uzun yıllar geçirdik ve allahın izniyle bundan sonrasıda böyle devam edecek.belki hep 2 kişi olcaz belki 3 belki 4 belki 5hayatın heranı güzel ama ben 24te evlendim pişmanda değilim(SADECE 30 oldum haal bebk yok bilsem daha önce evlenirmiyidm acaba diye düşünüyorum,aslında eşimlede 22de tanıştık..başa negelicek bilinmez) yani obekarken annebanın kanatları altında tabi ozamnda farklı sorunların oluyor ama nekadar dursan kar,allah ömür verdikçe evlilik yıllarca sürüyorda birazzıda bekar geçsin yaniiii...yani yaşadığnıın çoğu evliyken olan zaman:26:evlilikte sultanlık olsun bayanlarrr hepimize inşaalah tabi koca derdi çocuk derdi ama inşaallah hepimiz hep mutlu oluruz arkdaşlarım...leguimde biranönce evlensin hayırlısıylaaaa...
dimiya bitane kocişimiz var sevmeyelimde ne yapalım.zaten bazen diyorum çocuğumuz olsa ve sen onu benden çok seversen üzülürüm.bizi birbirimizden ayırmıcaksın bu yüzden aynı bana benzeyen bi bebişimiz olsa ay ne şeker olur dimi diyorumadamın gözleri pörtlüyo sevinçten ne diyeceğini bilemiyo sanırım
kızlar deniz kaçar minik kuşum uyandı az ilgileneyim onla yoksa pc ye yapışır bırakmaz öptüm sizi bugün muhabbet süperdi yarın sabah görüşürüz kızlar zaten en erken ben giriyom tükkanı benn açıyom genelde
sağlık durumum olarak anne olabilicek niteliklere sahipmiyim henüz bilmiyorum.şimdiye kadar anne baba olmak için bi atılımda bulunmadık seneye kısmetse planlarımda var bunu sadece kk biliyo şuandayaniiiiayyy banada öel duygulr geliyor bazen kıskançmıyız neyiz birazda ama bazende diyorum hani eşime baskı varya çocuğumuz olduğunda seni ihmal etsem nasıl olcan acaba ,varya kafaya takmayan cinsten ama çok farkeder sürekli tepesinde bi sevgi yumağı gitmiş bebeğimizde olsa kıskanmaz tabiki amasevgi yumağı 2ye bölüncekbide ikiz olursa 3e bölüncek oızaman eşim beklesin aylarca yok ya mayamızda varya ben fırsatını bulurum fazla mesai yaparımmmm bzimkide yüzü sana huyuda bana benzesin der heppp ama oğlum olursa aynı ona benzesin yaa kumral saçlar düz...,ondan bitane daha harikaa .ayy kanım kaynadı bi arayım derste hep öyle ararmışımda bakmadan saatee
yanı sen de su sekıl olamıyosun galıbaadimi ? dikmendeyim canım ben
caillou' lu bı cızgı fılm ac, buyulenmıs gıbı kalıolar vallagıkları cıkmıyo cocukların ne buluyolarsa o kel cocuktaa
ohhhh zayıflma fotolaır karşımızdatebrikler...
biraz geçbir günaydın hatta iyi öğlenler....kalktım 9.30
eşimle 10 gibikahvaltı yaptık eşim giderken sancım yeniden başladı azyattım
kankaybından donuyorum arada
battaniyem ve ben sarıldık uyumuşum 2saat ama kalktımsancım azalmış..nefret ediyorum busancıdannn:84:
lisede falan böle olsam 2gün okula gtimezdim:44:
sonnadan başladıı millet evelnir doğurur geçer bende doğuraamdıkça arrttı
şuan yüksek sesle sezanden gidememi dinliyorummmmm
http://www.facebook.com/l.php?u=htt...wVVULXdDkaCyuBI_KIFZHfY7nflH&index=56&h=c59f2
becerdimse si,zde dinlersiniz.......görüşürüz canlarrrrrrr
caillou' lu bı cızgı fılm ac, buyulenmıs gıbı kalıolar vallagıkları cıkmıyo cocukların ne buluyolarsa o kel cocuktaa
evlilik bizim gibi mutlu insanlar için sultanlık ama kendimle kıyaslayıp hadi gençler evlenin yuva kurun diye öğütler vermek bana doğru gelmiyor.çünkü evlilik 2 kişilik ve o iki kişi mükemmelde olsa evlilik mükemller gitmeyebiliyor.biz şanslı kişiler olarak hayat arkadaşımızı bulduk acı tatlı uzun yıllar geçirdik ve allahın izniyle bundan sonrasıda böyle devam edecek.belki hep 2 kişi olcaz belki 3 belki 4 belki 5yokmu arttıran şeklinde rabbim hepimizi hayırı insalarla karşılaştırsın bize huzur ve mutluluktan uzakta bir yaşam sunmasın inşallah
canım ya bendede aynı sancı var hemde acillik oluyorum geçen acilde 3 serum içinde vede kalçadan olmak üzere 10 ağrı kesici yedim sadece dayanabilecek kadar azaldı banada herkes doğumla geçer diyolar o da normal doğum olmalıymış sen doğum yaptınmı ki geçmedi korkuyorum yaaa
aynen öyle odunum benona ragmen cok ılgı beklerım karsılıgı sen söylüyon mu da ben söyleyim olur hep inatlaşma bizim iş
kızlar deniz kaçar minik kuşum uyandı az ilgileneyim onla yoksa pc ye yapışır bırakmaz öptüm sizi bugün muhabbet süperdi yarın sabah görüşürüz kızlar zaten en erken ben giriyom tükkanı benn açıyom genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?